من خیلی زیاد شنیدم که AnetWork کلاه برداره تو انجمن های مختلف ولی هیچ کدوم یک مدرک قانع کننده ای نداشتن که ثابت کنه این سایت کلاه برداره حتی حاضر نیستن سایتی که این شبکه بلاک کرده رو معرفی کنن که بچه ها ببینن واقعا حرفاشون درسته یا نه اینه حرف ما که کی متقلبه کی نیست شما هیچ مدرکی ندارین که نشون بده این شبکه کلاه برداری میکنه بلکه فقط خودتون نمیخوایین قبول کنین که تقلب کردین وگرنه ما که چندین ساله داریم فعالیت میکنیم هیچ مشکلی نداشتیم
شما مدرکاتون رو بگین تا ما هم باور کنیم که این سایت کلاه برداره .
در ضمن با نویسنده استخدام کردن که درامد نمیره بالا واقعا که چه حرفایی میشنویم . معمولا با افزایش بازدید در آمد میره بالا
شما اون سایت هایی که این شبکه بلاک کرده رو معرفی کن و از تعداد کلیک ها و نمایش یه اسکرین شات بذار اینجا تا ببینیم حرفات درسته یا نه
شما هم یکم درآمد خودتو ببر بالا تا طعم شیرین سیستم فوق فوق هوشمند ضد تقلب رو بکشی
مورد بعدی هم اینه که هیچ آدم عاقلی نمیاد گاوی رو که شیر میده برا گوشتش بکشه شما الان 300 درآمد داری نمایی که برای 100 تومن بیشتر تقلب کنی که هم اون 300 بپره تقلب تو بحث سایت ها کمتر اتفاق میفته .
مورد دیگه هم اینه این همه آدم میگن همه شدن متقلب و دروغ آنت ورک شد قدیس
فعلا اونا خوش خوشونشونه که دی جی کالا داره بودجه میده وقتی دی جی کالا هم بی خیال شد اونا هم می بینن
نکته جالب اینه که وقتی سایت بلاک میشه کل اطلاعات حتی سابقه واریزی ها حذف هست و شما هیچی دستت نیست و الا من 19 تا سابقه واریزی داشتم چی شد یه شبه شدم تقلب
شما هم نشناخته قضاوت نکنید گفتم قبلا هم من فردی نیستم که تو مالم یه ریال مشکل دار قاطی کنم سوابق فعالیتم اینو نشون میده برناممو اینجا کرک کردن دلم نیومد یارو رو نفرینم کنم اما این نیز بگذرد و آنت ورک هم بگذرد شما خودت سندتو مخدوش کردی انتظار داری ملت بیان ریز آمارشون رو بریزن رو دایره