• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برترین سایت های تبلیغاتی کلیکی کدامند؟شرکت کنید

iran4dl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
ما که نفهمیدیم کدوم شبکه تبلیغات خوبه هرکی یه شبکه رو معرفی میکنه میگه خوبه بعدش چند نفر میان میگن پرداختی نداره

من با Anetwork حدود چندسالی دارم همکاری میکنم و تا به الان هم هیچ مشکلی نداشتم و همه رو پرداخت کرده

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
ما که نفهمیدیم کدوم شبکه تبلیغات خوبه هرکی یه شبکه رو معرفی میکنه میگه خوبه بعدش چند نفر میان میگن پرداختی نداره

من با Anetwork حدود چندسالی دارم همکاری میکنم و تا به الان هم هیچ مشکلی نداشتم و همه رو پرداخت کرده

یک اسکرین شات از پرداختی های چند ساله بگذارید.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043

منم چند سالی بود داشتم همکاری می کردم زمانی که درامدم در طول دو سه ماه 50 تومن می شد با ادب و احترام پرداخت می کردن اما زمانی که جدی نویسنده و اینا گذاشتم و درآمد رفت بالا درآمد هم خورده شد یه آب هم روش شاهکار تازشون هم دیروز رقم زدن که اول برام صورتحساب صادر کردن به محض اینکه درخواست واریز دادم سیستم اتوماتیک ضد تقلب فوق باهوششون سایت ها رو بن کرد و پول خورده شد

iran4dl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
یک اسکرین شات از پرداختی های چند ساله بگذارید.

http://s2.picofile.com/file/8264830268/iuuiiuiuiuuid.jpg

iuuiiuiuiuuid.jpg

فقط یک سال به طور کامل با این سایت همکاری داشتم و این سایت هم به طور کامل تو این سال ها پرداخت کردن یه دو ماه هم فقط دو تا سایت اضافه شد که کلا سایت ها سه تا شد

اگر تقلب نکنی وارزی داره در غیر این صورت با تقلب هیچ واریزی نداره

iran4dl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
منم چند سالی بود داشتم همکاری می کردم زمانی که درامدم در طول دو سه ماه 50 تومن می شد با ادب و احترام پرداخت می کردن اما زمانی که جدی نویسنده و اینا گذاشتم و درآمد رفت بالا درآمد هم خورده شد یه آب هم روش شاهکار تازشون هم دیروز رقم زدن که اول برام صورتحساب صادر کردن به محض اینکه درخواست واریز دادم سیستم اتوماتیک ضد تقلب فوق باهوششون سایت ها رو بن کرد و پول خورده شد

من خیلی زیاد شنیدم که AnetWork کلاه برداره تو انجمن های مختلف ولی هیچ کدوم یک مدرک قانع کننده ای نداشتن که ثابت کنه این سایت کلاه برداره حتی حاضر نیستن سایتی که این شبکه بلاک کرده رو معرفی کنن که بچه ها ببینن واقعا حرفاشون درسته یا نه اینه حرف ما که کی متقلبه کی نیست شما هیچ مدرکی ندارین که نشون بده این شبکه کلاه برداری میکنه بلکه فقط خودتون نمیخوایین قبول کنین که تقلب کردین وگرنه ما که چندین ساله داریم فعالیت میکنیم هیچ مشکلی نداشتیم

شما مدرکاتون رو بگین تا ما هم باور کنیم که این سایت کلاه برداره .

در ضمن با نویسنده استخدام کردن که درامد نمیره بالا واقعا که چه حرفایی میشنویم . معمولا با افزایش بازدید در آمد میره بالا

شما اون سایت هایی که این شبکه بلاک کرده رو معرفی کن و از تعداد کلیک ها و نمایش یه اسکرین شات بذار اینجا تا ببینیم حرفات درسته یا نه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
من خیلی زیاد شنیدم که AnetWork کلاه برداره تو انجمن های مختلف ولی هیچ کدوم یک مدرک قانع کننده ای نداشتن که ثابت کنه این سایت کلاه برداره حتی حاضر نیستن سایتی که این شبکه بلاک کرده رو معرفی کنن که بچه ها ببینن واقعا حرفاشون درسته یا نه اینه حرف ما که کی متقلبه کی نیست شما هیچ مدرکی ندارین که نشون بده این شبکه کلاه برداری میکنه بلکه فقط خودتون نمیخوایین قبول کنین که تقلب کردین وگرنه ما که چندین ساله داریم فعالیت میکنیم هیچ مشکلی نداشتیم

شما مدرکاتون رو بگین تا ما هم باور کنیم که این سایت کلاه برداره .

در ضمن با نویسنده استخدام کردن که درامد نمیره بالا واقعا که چه حرفایی میشنویم . معمولا با افزایش بازدید در آمد میره بالا

شما اون سایت هایی که این شبکه بلاک کرده رو معرفی کن و از تعداد کلیک ها و نمایش یه اسکرین شات بذار اینجا تا ببینیم حرفات درسته یا نه
شما هم یکم درآمد خودتو ببر بالا تا طعم شیرین سیستم فوق فوق هوشمند ضد تقلب رو بکشی
مورد بعدی هم اینه که هیچ آدم عاقلی نمیاد گاوی رو که شیر میده برا گوشتش بکشه شما الان 300 درآمد داری نمایی که برای 100 تومن بیشتر تقلب کنی که هم اون 300 بپره تقلب تو بحث سایت ها کمتر اتفاق میفته .
مورد دیگه هم اینه این همه آدم میگن همه شدن متقلب و دروغ آنت ورک شد قدیس
فعلا اونا خوش خوشونشونه که دی جی کالا داره بودجه میده وقتی دی جی کالا هم بی خیال شد اونا هم می بینن
نکته جالب اینه که وقتی سایت بلاک میشه کل اطلاعات حتی سابقه واریزی ها حذف هست و شما هیچی دستت نیست و الا من 19 تا سابقه واریزی داشتم چی شد یه شبه شدم تقلب
شما هم نشناخته قضاوت نکنید گفتم قبلا هم من فردی نیستم که تو مالم یه ریال مشکل دار قاطی کنم سوابق فعالیتم اینو نشون میده برناممو اینجا کرک کردن دلم نیومد یارو رو نفرینم کنم اما این نیز بگذرد و آنت ورک هم بگذرد شما خودت سندتو مخدوش کردی انتظار داری ملت بیان ریز آمارشون رو بریزن رو دایره

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
اما به نظر من این سیستم ها هم مثل قبلیا از بین میرن چون تاریخ نشون داده دزدی این سیستما براشون عوارض بدی داره اما وبمستران به نظرم باید یک تصمیم بگیرن کل آمار نت تقریبا دست وبمستر هست چرا نباید بتونه یک سامانه درست و درمون پیاده کنه مسلما اگر آمار خیلی بالا باشه همه شرکت های بزرگ میان به سمت این سیستم چون سیاست کاریشم توسط وب مستر تعیین میشه و هدف سود جمعی هست این دزدی ها هم اتفاق نمیفته

iran4dl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
شما هم یکم درآمد خودتو ببر بالا تا طعم شیرین سیستم فوق فوق هوشمند ضد تقلب رو بکشی
مورد بعدی هم اینه که هیچ آدم عاقلی نمیاد گاوی رو که شیر میده برا گوشتش بکشه شما الان 300 درآمد داری نمایی که برای 100 تومن بیشتر تقلب کنی که هم اون 300 بپره تقلب تو بحث سایت ها کمتر اتفاق میفته .
مورد دیگه هم اینه این همه آدم میگن همه شدن متقلب و دروغ آنت ورک شد قدیس
فعلا اونا خوش خوشونشونه که دی جی کالا داره بودجه میده وقتی دی جی کالا هم بی خیال شد اونا هم می بینن
نکته جالب اینه که وقتی سایت بلاک میشه کل اطلاعات حتی سابقه واریزی ها حذف هست و شما هیچی دستت نیست و الا من 19 تا سابقه واریزی داشتم چی شد یه شبه شدم تقلب
شما هم نشناخته قضاوت نکنید گفتم قبلا هم من فردی نیستم که تو مالم یه ریال مشکل دار قاطی کنم سوابق فعالیتم اینو نشون میده برناممو اینجا کرک کردن دلم نیومد یارو رو نفرینم کنم اما این نیز بگذرد و آنت ورک هم بگذرد شما خودت سندتو مخدوش کردی انتظار داری ملت بیان ریز آمارشون رو بریزن رو دایره

داداش من دست من نیس که آمار رو ببرم بالا تا بلاکم کنن این در آمد بعضی وقت ها کم میشه بعضی وقت ها هم زیاد

پس شما آدرس سایتت رو بگو با آمار کلیکی که داشتی

البته اینم بگم شاید همه شما تقلب نکنین ولی بیشتر از 80 درصد اونایی که میگن پول منو خورده تقلب کردن و بلاک شدن

در ضمن برا من هم اگر زمانی بلاک بشه میرم یه شبکه دیگه تبلیغات کلیکی که فقط انت وورک نیست. صبا ویژن هست کلیک یاب هست ادنگاه هست

مهم اینه که شما مدرک ندارین ثابت کنین فقط میگین کلاه برداره وقتی هم که میگیم آدرس سایت رو بدین هیچکدومتون نه تنها فقط شما دوست عزیز هیچ کدومتون ادرس سایتتون رو نمیدین

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
مهم اینه که شما مدرک ندارین ثابت کنین فقط میگین کلاه برداره وقتی هم که میگیم آدرس سایت رو بدین هیچکدومتون نه تنها فقط شما دوست عزیز هیچ کدومتون ادرس سایتتون رو نمیدین
من نمیخواستم وارد این بحث بشم اما این جمله مجبورم کرد وارد شم
وقتی اونا هیچ مدرکی ارائه نمیدن وبمستر چطور میخواد ثابت کنه که هیچ تخلفی نکرده؟ وبمستر تنها چیزی که داره یه پنله که فقط چند تا کلیک توش نوشته دسترسی به امار و ای پی ها که نداره
در مورد گفتن ادرس سایت , شما از فضای این انجمن بی خبرین
یه عده نشستن فقط منتظرن ادرس سایتی گذاشته بشه یا میرن به فیلترینگ ریپورت میکنن یا اونو به لیست سایت اسپمشون اضافه میکنن یا مطالبش رو کپی میکنن پس هی اینقد نگین ادرس سایت بذارین
احتمال میره که شما یا از خود کارکنان این شرکت هستین یا از دوستای نزدیکشون

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
من نمیخواستم وارد این بحث بشم اما این جمله مجبورم کرد وارد شم
وقتی اونا هیچ مدرکی ارائه نمیدن وبمستر چطور میخواد ثابت کنه که هیچ تخلفی نکرده؟ وبمستر تنها چیزی که داره یه پنله که فقط چند تا کلیک توش نوشته دسترسی به امار و ای پی ها که نداره
در مورد گفتن ادرس سایت , شما از فضای این انجمن بی خبرین
یه عده نشستن فقط منتظرن ادرس سایتی گذاشته بشه یا میرن به فیلترینگ ریپورت میکنن یا اونو به لیست سایت اسپمشون اضافه میکنن یا مطالبش رو کپی میکنن پس هی اینقد نگین ادرس سایت بذارین
احتمال میره که شما یا از خود کارکنان این شرکت هستین یا از دوستای نزدیکشون
پیرو بحث های دوست گرامیمون باید عرض کنم الان پنل من خالیه خالیه مثل بیابون خشک و بی آب و علف انگار نه انگار که 3 تا سایت فعال هم بوده همه آمار ها همه لیست واریز ها و غیره همه پاک شدن همه و همه و الان پنل من مثل یه کاربر تازه عضو شده هست مگه میزارن شما مدرک داشته باشی عزیز دلم مثل اون فیلم ها مردان سیاه پوش می مونه بعد اینکه موجودات فضایی می پکن یه تیم میاد همه چیزو پاک می کنه حتی حافظه افرادی که اونجا بودن
iran4dl عزیز هم چنان دفاعی می کنن که انگار داریم از گوگل حرف می زنیم سابقه سایر سیستم ها هم چندان درخشان نیست یه سری که زیر مجموعه همین آنت هستن شما پولتو بخورن بی سر صدا میری یه سیستم دیگه اما من نمی دونم با سوزشش چه کنم اون همه پول نویسنده و هاست و غیره که این یک ماهه پرید کی مسئوله من که نمی تونم به چندتا جون که واسم کار کردن بگم یه دزدی پول مارو زد منم می خوام مال شما رو بخورم باید از جیب بدم البته به نظرم جمع بشیم یه شکایت کلی بکنیم با این همه مال باخته باید یه فکری بکنن بلاخره

yootoo

Registered User
لایک‌ها
181
واللله آ نتورک چند روزی عضو شدم و تستی رفتم ولی همش میزد کلیک صفر ولی در حالی که مطمئن بودم کلی کلیک داشتیم
یک روز هم به 20 نفر گفتم رو یکی از بنر های سایت کلیک کنید
بازم آمار کلیک رو زد صفر
خخخ

dosti21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
واللله آ نتورک چند روزی عضو شدم و تستی رفتم ولی همش میزد کلیک صفر ولی در حالی که مطمئن بودم کلی کلیک داشتیم
یک روز هم به 20 نفر گفتم رو یکی از بنر های سایت کلیک کنید
بازم آمار کلیک رو زد صفر
خخخ
سلام کلیک ها رو روز بعد حساب میکنه ها
والا مال مارو که حساب میکنه دقیق و برداشت هم کردم

yootoo

Registered User
لایک‌ها
181
سلام کلیک ها رو روز بعد حساب میکنه ها
والا مال مارو که حساب میکنه دقیق و برداشت هم کردم
کلیک یاب کار می کنم، خوبه، فقط تصویه حساب بی نظمی دارند
الان 16 - 17 روزه در خواست واریز وجه شده که هیچی به هیچی

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
Anetwork + کلیک یاب قشنگ پول ما رو خوردن
کلیک یاب ۳۰۰ ت رو شب خوابیدیم صبح دیدیم صفر شده

facibook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
Anetwork + کلیک یاب قشنگ پول ما رو خوردن
کلیک یاب ۳۰۰ ت رو شب خوابیدیم صبح دیدیم صفر شده[/Q
والا من که از ای نتورک وکلیک یاب در آمد دارم وبرداشت هم کرده ام ای نتورک 2 روزه پرداخت میکنه ولی کلیک یاب 16 روزه پرداخت کرد
الان هم رو سایتم بنر هاشونو دارم بررسی کنید facibook.ir

seul

Registered User
لایک‌ها
261
منم انتورک استفاده کردم 3-4 ماه درخواست واریز ندادم همین که زیاد شد و گفتم یه دردی دوا میکنه درخواست دادم. شب خوابیدم فرداش دیدم همه اطلاعات پنل رو پاک کرده و با یه ایمیل گفته شما تقلب کردی برا همین حسابت بسته شد. حالا جالب اینجاست انقدر درآمده کم بود به نسبت 3-4 ماه که اصلا به تقلب نمیخوره:D بعدم مگه سیستمشون با آیپی کار نمیکنه؟ پس چه تقلبی میتونم بکنم؟ 2 بار کلیک بشه که شمارش نمیشه اصلا! جواب و اینا هم هیچی ندادن. توی بلاگ اد هم که زیرمجموعه ش هست و تبلیغش رو کرده نظر دادم همینا رو گفتم نظر تایید نشد:)
در کل تا وقتی درآمدت کمه یا درخواست واریز نکردی همه چیز خوبه. همین که زیاد شد یا گفتی پولمو بدین یه بهونه برات پیدا میکنن. مگه اینکه اینقدر کم باشه که حوصلشون نشه بلاکت کنن!

yootoo

Registered User
لایک‌ها
181
پس با کجا کار کنیم؟؟؟
من هم همین مشکلات رو دارم
صبا ویژن
clix
و....
کدومش خوبه؟؟؟

بالا