آخه ظاهرا صبا ویژن سایت های بزرگ رو قبول می کنهمحصولات خوب خودتربازدهی ۳ ۴ برابر بیشتری دارن
ولی صبا ویژن به نسبت بهتره
نه؟
آخه ظاهرا صبا ویژن سایت های بزرگ رو قبول می کنهمحصولات خوب خودتربازدهی ۳ ۴ برابر بیشتری دارن
ولی صبا ویژن به نسبت بهتره
تقریبا (بستگی به تعریف بزرگی سایت داره) اما :آخه ظاهرا صبا ویژن سایت های بزرگ رو قبول می کنه
نه؟
تقریبا (بستگی به تعریف بزرگی سایت داره) اما :
برای سایت کوچیک قرار دادن تبلیغ خودکشیه
سایت متوسط هم جریان متفاوتی داره
تبلیغات اشکال متفاوتی داره که یکیش همین بنری هاست که متاسفانه اعتماد هم بهشون زود میشه ولی اکثرا دزد هستند [البته اخود اجرایی کردن این شیوه های تبلیغاتی برای سایت های متوسط و بزرگ هم نیاز به سرمایه داره اما بالطبع بازده درامدیش بالاتره]
همه اینا تا زمانی که در آمد پائین هست واریز دارند ، بعدش شورشو در میارنسلام دوستان
نکست ادز را هم امتحان کنید
مین برداشتی 5000 تومن هزینه هر کلیک 70 تومن
مدت زمان واریزی هم 1 هفته
من برداشتی داشتم .
و همینطور جهان ادز هم بدک نیست
دوست خوبم , حق با شماستشما هم یکم درآمد خودتو ببر بالا تا طعم شیرین سیستم فوق فوق هوشمند ضد تقلب رو بکشی
مورد بعدی هم اینه که هیچ آدم عاقلی نمیاد گاوی رو که شیر میده برا گوشتش بکشه شما الان 300 درآمد داری نمایی که برای 100 تومن بیشتر تقلب کنی که هم اون 300 بپره تقلب تو بحث سایت ها کمتر اتفاق میفته .
مورد دیگه هم اینه این همه آدم میگن همه شدن متقلب و دروغ آنت ورک شد قدیس
فعلا اونا خوش خوشونشونه که دی جی کالا داره بودجه میده وقتی دی جی کالا هم بی خیال شد اونا هم می بینن
نکته جالب اینه که وقتی سایت بلاک میشه کل اطلاعات حتی سابقه واریزی ها حذف هست و شما هیچی دستت نیست و الا من 19 تا سابقه واریزی داشتم چی شد یه شبه شدم تقلب
شما هم نشناخته قضاوت نکنید گفتم قبلا هم من فردی نیستم که تو مالم یه ریال مشکل دار قاطی کنم سوابق فعالیتم اینو نشون میده برناممو اینجا کرک کردن دلم نیومد یارو رو نفرینم کنم اما این نیز بگذرد و آنت ورک هم بگذرد شما خودت سندتو مخدوش کردی انتظار داری ملت بیان ریز آمارشون رو بریزن رو دایره
بنده آنتورک و صباویژن رو پیشنهاد میکنم جفتشون واریزی دارن ولی خوب در کل هیچ سایتی بی عیب نیست![]()
ای نتورک کلیک های موبایل رو دوکلیکه کرده که بسیار شمارش کلیک رو پایین اورده . خیلی عادیه که فرد وقتی یک کلیک میکنه و ببینه اتفاقی نیفتاد دوباره کلیک نمیکنه و فکر میکنه صفحه یا قالب سایت مشکل داره که در خیلی از سایت ها دیده میشه .بنده آنتورک و صباویژن رو پیشنهاد میکنم جفتشون واریزی دارن ولی خوب در کل هیچ سایتی بی عیب نیست![]()