sharbazi
Registered User
- نوشتهها
- 97
- لایکها
- 27
سلام
سيستم http://popup.ahledl.ir/ چطوره؟ واريز دارن؟
میدونید باید کمی به اونا حق بدید اسکریپت قدیمی خیلی زیاد میشماره و زمانی که تبلیغ دهنده خرید کنه کم میشماره و این ضرر کامل تبلیغ دهنده هست در نتیجه کسی دیگه تبلیغ نمیده
من تستش کردم از سه تا پاپ آپ باز شده فقط یکیش رو حساب میکنهسلام
دوستان به نظرتون اگه فیسنما توی ساب دومین پاپ آپ نداشت الان رتبه الکساش چند بود؟ بازم زیر 100 ایران بود؟خب مثل اینکه فیسنما هم xdevکرده سیستمش رو![]()
فیس نما قبل پاپ اپ هم زیر صد بودش.چون بازدیدش ترکونده بوددوستان به نظرتون اگه فیسنما توی ساب دومین پاپ آپ نداشت الان رتبه الکساش چند بود؟ بازم زیر 100 ایران بود؟
دوست عزیز فیسنما قبل از اینکه سیستم پاپ آپ داشته باشه برا خودش تو سایت های بزرگ ایران تبلیغ پاپ آپ میداد و الکساش بیشتر برا اون زود بالا اومد اون موقع ها تو هر سایت دانلود یا تفریحی بزرگی میرفتی پاپ آپ فیس نما بود البته بصورت تبلیغ انبوه ایمیلی و بنر هم بخشی از تبلیغات داشت تو سایت های بزرگفیس نما قبل پاپ اپ هم زیر صد بودش.چون بازدیدش ترکونده بود![]()
خب داداش من که نگفتم تبلیغات نکرده گفتم قبل پاپ اپ خودش رتبش خوب شده اونم چون تبلیغات زیادی میکرد همیندوست عزیز فیسنما قبل از اینکه سیستم پاپ آپ داشته باشه برا خودش تو سایت های بزرگ ایران تبلیغ پاپ آپ میداد و الکساش بیشتر برا اون زود بالا اومد اون موقع ها تو هر سایت دانلود یا تفریحی بزرگی میرفتی پاپ آپ فیس نما بود البته بصورت تبلیغ انبوه ایمیلی و بنر هم بخشی از تبلیغات داشت تو سایت های بزرگ
انشالله که خوب بفروشی بردار اما فکر نکنم به این قیمت ها کسی بخرهبا سلام...
قابل توجه کلیه وبمستران فعال :
دوستان عزیز وبسایتی با رتبه 700 ایران و 86 iهزار جهان از نگاه الکسا به قیمت 4900000 تومان به فروش میرسد ، این وبسایت مبتنی بر پاپ آپ می باشد و هیچ گونه بدهی ندارد!
شما در کم تر از یک ماه میتوانید مقدار هزینه انجام شده خود را برای خرید جبران نمایید و به سود فوق العاده ای دست یابید.....
به دلایل خاصی بنده بعد از تعطیلات نوروز نمیتونم سایت رو کنترل کنم....
این سایت روزانه بیش از 50000 آی پی بازدیدکننده داره و از هاست پر قدرتی بهره میبره....
لطفا برای اطلاعات بیش تر و خرید و انتقال و..... با آی دی یاهو بنده در تماس باشید : tashakkor.mehdi
و یا پ.خ بدید
انتقال هم در کمتر از یک ساعت انجام میشه
.....به بالاترین پیشنهاد سایت واگذار میشه.....
یه تاپیک دیگه هست ، قسمت خرید و فروش دامین و وبسایت ، رتبه سایت طرف 3000 ایران هست ، رتبه جهانی هم 256000 بعد آقا قیمت پایه زده 15 میلیون!انشالله که خوب بفروشی بردار اما فکر نکنم به این قیمت ها کسی بخره
این سایتتون چرا بالا نمیاد؟؟؟؟یه تاپیک دیگه هست ، قسمت خرید و فروش دامین و وبسایت ، رتبه سایت طرف 3000 ایران هست ، رتبه جهانی هم 256000 بعد آقا قیمت پایه زده 15 میلیون!
چند تا مشتری هم برای خرید اومدن....حالا نمیدونم قضاوت رو دست شما میسپارم![]()
سلام...این سایتتون چرا بالا نمیاد؟؟؟؟
در مورد سایت تفریحی تعداد گوگل مهمه اگر به الکسا باشه سایت من 2000 جهانی هست میشه با این حسابا 100میلیون؟ من 1/3 این قیمت هم میدمیه تاپیک دیگه هست ، قسمت خرید و فروش دامین و وبسایت ، رتبه سایت طرف 3000 ایران هست ، رتبه جهانی هم 256000 بعد آقا قیمت پایه زده 15 میلیون!
چند تا مشتری هم برای خرید اومدن....حالا نمیدونم قضاوت رو دست شما میسپارم![]()
اس موزیک مگه تک پاپ آپ نیست؟؟---------------------------------------------------------------------
بالاترین پورسانت 2 پاپ
1.اس موزیک(اول=40 , دوم=30 , =70 ریال)
2.اهل پاپ آپ(اول=40 , دوم=30 ,سوم=20, =90 ریال)
---------------------------------------------------------------------
نه واسه من که الان بیشتر 1 ماهه پرداخت نکردند.وطن پاپ برای کسی پرداخت کرده ؟