linuxx2011
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 43
- لایکها
- 18
تا الان دریافتی از پی پاک کسی داشته؟
منتا الان دریافتی از پی پاک کسی داشته؟
این سیستم دیگه مال ایشون نیسآقا این واریزی های وطن پاپ انجام بده الان 1 ماهه درخواست دادم هنوز واریز نکردی.......
vatanpop برای اقای نعمتی هست و انشالله ایشون هم به زودی همه را پرداخت میزنه.البته بعد از تعطیلات.اگر نمیشناختم که واگذار نمیکردمآقا این واریزی های وطن پاپ انجام بده الان 1 ماهه درخواست دادم هنوز واریز نکردی.......
اتفاقا همین امروز درخواستمو واریز کردنتا الان دریافتی از پی پاک کسی داشته؟
چک کردممن کد وطن پاپ و اهل دل رو با هم گذاشتم امروز یکیشون یک پاپ آپ غیر مجاز !! ( تبلیغ سایت فیلم :general210: ) گذاشته بود و هر دوتا پاپ آپش هم جلوی صفحه باز شد ولی متوجه نشدم که مال وطن پاپ هست یا اهل دل . ممنون میشم دوستان اگه میدونن راهنمایی کنن که کدش رو بردارم .
آره فقط همین دوتا رو گذاشتم . من صبح چک کردم شاید برداشته باشه . فردا صبح دوباره کد رو میزارم ببینم چی میشه فعلا که جراتش رو ندارم دی :چک کردم
هیشکدوم غیر مجاز نداشتن که؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
مطمئنی همینا رو گذاشتی![]()
نترسآره فقط همین دوتا رو گذاشتم . من صبح چک کردم شاید برداشته باشه . فردا صبح دوباره کد رو میزارم ببینم چی میشه فعلا که جراتش رو ندارم دی :
www.poppop.ir وی پی ان میشماره اما پروکسی نهسلام دوستان یکی خواهشا این سوال منو جواب بده:
کدوم سیستم پاپ آپ شمارش خوبی داره و آی پی های خارجی رو هم می شماره.
نصف ورودی سایت من با آی پی های غیر ایرانی هست و سیستم هایی مثل مکس پاپ آپ این آی پی هارو نمی شمارن.
لطفا سیستم های مطمئن رو معرفی کنید.مرسی.
شمارش میشه عزیزمسلام دوستان یکی خواهشا این سوال منو جواب بده:
کدوم سیستم پاپ آپ شمارش خوبی داره و آی پی های خارجی رو هم می شماره.
نصف ورودی سایت من با آی پی های غیر ایرانی هست و سیستم هایی مثل مکس پاپ آپ این آی پی هارو نمی شمارن.
لطفا سیستم های مطمئن رو معرفی کنید.مرسی.
واسه افزایش بازدید مثه یه بچه خوب بشین مطلب بفرسبرای افزایش بازدید چه کاری میشه انجام داد که از نظر سایت های پاپ اپ مشکلی نداشتته باشه ؟
این سایت هایی که برای افزایش بازدید هست مثل پی س ی رنک یا امسال این مشکل ایجاد می کنه ؟
یا اگر سایتی میشناسید معرفی کنید
ممنون
فک کنم مکس پاپ آپ با انجمن مشکل نداشته باشهالان کدوم سیستم خوبه ازش استف کنیم.انجمن ممنوع نباشه.یا قانون مسخره نداشته باشه؟؟
با سلامسعید سایتتو وردپرسی کردی یا نه؟
شمارش زیگ زیگ چطوره کسی باهاش کار نکرده؟
موفق باشیبا سلام
با توجه به فشار مضاعف درسا و نزدیک بودن به زمان امتحانا حتی می خوام نت گردی رو هم بذارم کنار
ایشالا بعد فارغ التحصیلی یه سایت برای همه دوستان پرشین تولزی که به وجدتون بیاره میارم بالا
در مورد زیگ زیگ هم همین رو فقط میدونم که xdev هس و لاغیر
اما xdevکه خوب میشماره سعید جان:دیبا سلام
با توجه به فشار مضاعف درسا و نزدیک بودن به زمان امتحانا حتی می خوام نت گردی رو هم بذارم کنار
ایشالا بعد فارغ التحصیلی یه سایت برای همه دوستان پرشین تولزی که به وجدتون بیاره میارم بالا
در مورد زیگ زیگ هم همین رو فقط میدونم که xdev هس و لاغیر