• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برترین سایت های کسب درآمد از پاپ آپ

از کدوم استفاده می کنین؟

• Total voters
    51
وضعیت
موضوع بسته شده است.

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
پاپ آپ یخی در ایام عید قیمت رو کاهش داد

اولین تبلیغ پاپ آپ 20 ریال

دومین تبلیغ پاپ آپ 20 ریال

زمان انتظار نیز بر روی 3 ثانیه قرار گرفته است .

ترجیها این روال کاری تا پایان عید نوروز و تا تاریخ 16 فروردین ادامه دارد .....

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
برا منو همین دیروز ریختن
دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره
برای منم همین طور.
دوستان خیلی از سیستم ها بسته هستند اونایی هم که باز هستند به سختی دارن ادامه میدن
همه فروشگاه ها الان پول نمیدن اصلا ارسال ندارند این بدبخت ها دم عیدی و توی عیدی از کجا بیارن بدن ؟ کمی بهشون حق بدید فقط باید از جیب بدن خودتون رو بذارین جای اونا
من مثلا یک ماه از وطن پاپ آپ یا مکس و یکی دوتا دیگه طلب داشته باشم مهم نیست از آخر واریز میکنند ولی الان از p2up 80 میخوام میدونم باید تموم شده فرضش کنم
ترجیح هم میدم با کسی کار کنم که واریز میکنه حالا کمی دیر ایراد نداره مشکل همه دارند و این خیلی نامردیه چون دیر میریزن فرتی وب مستر کد رو برداره
منم گاهی اوقات از یوزرهای سایتم میخوام مشکلاتم رو درک کنند و این عید همه ارسال رو جمع کردند تقصیر اینا هم نیست

malek1620

Registered User
لایک‌ها
65
برای منم همین طور.
دوستان خیلی از سیستم ها بسته هستند اونایی هم که باز هستند به سختی دارن ادامه میدن
همه فروشگاه ها الان پول نمیدن اصلا ارسال ندارند این بدبخت ها دم عیدی و توی عیدی از کجا بیارن بدن ؟ کمی بهشون حق بدید فقط باید از جیب بدن خودتون رو بذارین جای اونا
من مثلا یک ماه از وطن پاپ آپ یا مکس و یکی دوتا دیگه طلب داشته باشم مهم نیست از آخر واریز میکنند ولی الان از p2up 80 میخوام میدونم باید تموم شده فرضش کنم
ترجیح هم میدم با کسی کار کنم که واریز میکنه حالا کمی دیر ایراد نداره مشکل همه دارند و این خیلی نامردیه چون دیر میریزن فرتی وب مستر کد رو برداره
منم گاهی اوقات از یوزرهای سایتم میخوام مشکلاتم رو درک کنند و این عید همه ارسال رو جمع کردند تقصیر اینا هم نیست
کاشکی همه مثل شما درک داشته باشند . این 15 روز هم برای سیستم های همکاری در فروش سخته و هم پاپ آپ ها.

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
کاشکی همه مثل شما درک داشته باشند . این 15 روز هم برای سیستم های همکاری در فروش سخته و هم پاپ آپ ها.
کاربر باید ببینه این سیستم که 2 ماه باهاش کار می کرده و واریزی خوب داشته حالا عید اینطوری هست این مشکلات هم برای همه است نامردی نیست سیستم رو بی خیال شه ؟
من خودم سایت دارم و همه جوره میفهمم کاربر همیشه طلبکار است و از این طرف منم با سایت های پاپ آپ کار میکنم ولی این بی انصافی ست انتظاری که من از کاربران سایت خودم دارم خودم از بقیه نداشته باشم !
نه مدیر سایت پاپ آپی هستم نه هیچی ولی از این کاربرا که میبینند هم یک سایت کمی فراز نشیب داره بیلاخ میدن و ول میکنمشون بدم میاد
اینطور آدما توی زندگی هم قابل اطمینان نیستند !

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
باید به هم حق داد در مورد عید چون سفارش میاد پایین
اگر ما هم قیمت بالا نگه داشتیم به خاطر اعتماد کاربران به ما هست که جواب اعتمادشون را میدهیم

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
باید به هم حق داد در مورد عید چون سفارش میاد پایین
اگر ما هم قیمت بالا نگه داشتیم به خاطر اعتماد کاربران به ما هست که جواب اعتمادشون را میدهیم
شما که ماشالله سیاستمداری واسه خودتون هستید.....:general711:

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
با عرض معذرت بابت تاخیر
عید همه شما عزیزان مبارک باشه
امیدوارم که سالی پربار و پر پول برای همه وبمستران و همچنین سایت های پاپ آپ در پیش داشته باشیم و دیگه کلاهبرداری ی در این سال صورت نگیره

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
سال نو به همه کاربران عزیز تبریک عرض میکنم انشالله بتوان امسال قیمت ها را بالا برد
واریزی های poppop.ir همچنان در کل ایام تعطیل ادامه دارد

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
دوستان از قرار معلوم اهل پاپ آپ داون هس
من الآن دیدم
خیلی وقته یا تازه اینطور شده؟

r3za-k

Registered User
لایک‌ها
528
سال نو به همه کاربران عزیز تبریک عرض میکنم انشالله بتوان امسال قیمت ها را بالا برد
واریزی های poppop.ir همچنان در کل ایام تعطیل ادامه دارد
من از دی ماه با poppop کار میکنم , تاخیر در واریز داشتن اما همیشه واریز کردن (حدود 2 میلیون تومان دریافتی ..)
ایام نوروز آمار سایتهای افت زیادی داره اما ایشون درامد رو بالا بردن تا وبمستر همون رنج دریافتی قبلیشو بتونه داشته باشه
امیدوارم کارشون پرسود تر بشه تا درآمد منه وبمستر هم بیشتر بشه : )

vatanpop.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
دوستانی که کد رو بر میدارن کمی انصاف داشته باشند.
الان از 22 23 اسفند هیچ سیستم همکاری در فروشی ارسال نداشته همه یا به 6 فروردین - اون هم یکی دوتا فقط - موکول کرده اند یا بعد 15 فروردین
ضرر ما را خواهشا در نظر داشته باشید که هرچی هم سفارش ثبت بشه بعد این مدت میشه انصرافی یا برگشتی
پس کمی مدارا کنند تیم وطن پاپ تا الان سعی کرده اعتبار چندین ساله این سایت رو زیر سوال نبره - خیلی از سیستم های الان نوپا هستند ولی ما چند ساله داریم فعالیت میکنیم - و حتی با تاخیر پول رو واریز کنه
ولی باید توجه داشته باشید ما هم مثل شما از همین اینترنت پول در میاریم و نظیر شما وب مستر هستیم زمانی که پولی به ما داده نشه منبع درآمد ما هم قطع هست نمیتونیم پول رو به موقع بدیم
اصلا هم دوست نداشتیم نظیر خیلی از سیستم ها که دوستان خودشون بهتر میدونند اعلام کنیم هرکی کد رو بر میداره پول هم بهش نمیدیم یا بگیم نصفش رو میدیم و بقیه رو بعد عید آی پی بالا میبریم
کمی رعایت کنید خواهشا و نذارین بیشتر از این ضرر بدیم که روزی که سایت بسته بشه و دیگه فعالیت نکنیم ضرر دوستان به مراتب بیشتر از این حتی خواهد بود تا اینکه ادامه بدند و بدونند ما اگه دیر هم پرداخت کنیم پرداخت میکنیم
گواه این امر پرداخت های میلیونی برای دوستان تا الان بوده.
با تشکر از همکاری همه

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
سلام
دوستانی که کد رو بر میدارن کمی انصاف داشته باشند.
الان از 22 23 اسفند هیچ سیستم همکاری در فروشی ارسال نداشته همه یا به 6 فروردین - اون هم یکی دوتا فقط - موکول کرده اند یا بعد 15 فروردین
ضرر ما را خواهشا در نظر داشته باشید که هرچی هم سفارش ثبت بشه بعد این مدت میشه انصرافی یا برگشتی
پس کمی مدارا کنند تیم وطن پاپ تا الان سعی کرده اعتبار چندین ساله این سایت رو زیر سوال نبره - خیلی از سیستم های الان نوپا هستند ولی ما چند ساله داریم فعالیت میکنیم - و حتی با تاخیر پول رو واریز کنه
ولی باید توجه داشته باشید ما هم مثل شما از همین اینترنت پول در میاریم و نظیر شما وب مستر هستیم زمانی که پولی به ما داده نشه منبع درآمد ما هم قطع هست نمیتونیم پول رو به موقع بدیم
اصلا هم دوست نداشتیم نظیر خیلی از سیستم ها که دوستان خودشون بهتر میدونند اعلام کنیم هرکی کد رو بر میداره پول هم بهش نمیدیم یا بگیم نصفش رو میدیم و بقیه رو بعد عید آی پی بالا میبریم
کمی رعایت کنید خواهشا و نذارین بیشتر از این ضرر بدیم که روزی که سایت بسته بشه و دیگه فعالیت نکنیم ضرر دوستان به مراتب بیشتر از این حتی خواهد بود تا اینکه ادامه بدند و بدونند ما اگه دیر هم پرداخت کنیم پرداخت میکنیم
گواه این امر پرداخت های میلیونی برای دوستان تا الان بوده.
با تشکر از همکاری همه
دقیقا حق با ایشون هست من وطن پاپ به ایشون واگذار کردم و بیش از چند ساله میشناسمشون و مطمئنم 1 ریالی بالا و پایین نمیشه و براتون میریزند اما حق بدید که کمی با تاخیر بریزند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا