بنده هم به عنوان مدیر مکس پاپ آپ اعلام میکنم که در تمام ایام تعطیلات عید پرداختی به همه کاربران مانند قبل انجام میگیرد .
می خوان بهت گیر بدناقا چرا بعضی سیستم های پاپ اپ با اپلود سنتر ها کار نمیکنن؟ چه دلیلی داره؟ اگه بحث یوزر تکراریه که بازدید های من روزانه 80 درصدشون از گوگله!
کسی میدونه دلیلشو؟
خوشم میاد خودتون اقرار می کنیددوست عزیز دلیلش به خاطر اینه که آی پی هایی که به آپلود سنتر مراجعه میکنند اکثرا یا وبلاگ دارند یا وبسایت و در کل بیش تر وبمستر هستند.....و به هیچ عنوان از این ساعت ها و اجناس بی خود اینترنتی خرید نمیکنند....
در ضمن پاپ آپ یخی با آپلود سنتر ها و چت روم ها و حتی جامعه های مجازی نیز فعالیت میکند .....
داش من یه سرچی بزن . همه میگن وینوکس دقیق و بهترین شمارش رو داره . لطفا شایعه نکنید .
سیستم پاپ پاپ www.poppop.ir نیز در ایام عید مانند قبل واریزی دارد و در این تعطیلات که همه بستن یا قیمت ها را پایین اوردن
ما 110ریال برای هر ای پی میدهیم
خوب قطعا چیزی غیر از این هم نیستسلام من کد شما رو برای 15 دقیقه امتحان کردم ولی اصلا چیزی نه به درامد نه به ای پی اضاف میشد . چرا؟ سات وطن پاپ اپ هم که شبیه سایت شما بود امتحان کردم ولی اونم همینجور بود .. نکنه باید ابتدا سایت رو ثبت کنیم؟ چون چنین چیزی ندیدم
خوب قطعا چیزی غیر از این هم نیست
توی منوی بالا اونجایی که نوشته سایت کلیک کن و آدرس سایتت رو ثبت کن و منتطر بمون واس تایید...
قبلنا بهشون پیشنهاد کردم که اونطوریش کنن ولی مثل اینکه اینجوری بیشتر دوس دارن
مالک جان داغ دل ما رو تازه نکن بر میگردم :general406:خخخخخخخ توی انتخابت دقت کن![]()
داداش امروز سه شنبه هست بعد یه هفته هنوز پورسانت من رو نریختن
بله باید ابتدا سایت تایید شود سپس کد بزاریدسلام من کد شما رو برای 15 دقیقه امتحان کردم ولی اصلا چیزی نه به درامد نه به ای پی اضاف میشد . چرا؟ سات وطن پاپ اپ هم که شبیه سایت شما بود امتحان کردم ولی اونم همینجور بود .. نکنه باید ابتدا سایت رو ثبت کنیم؟ چون چنین چیزی ندیدم
ایدی یاهوی من را اد کن من همیشه با تست موافقمآقایونی که انقد به سایت های پاپ آپ خود مینازند.....:general710:
و نرخ ها رو هم بالا میبرند 8 تومان 9 تومان و بعضا 11 و 12 تومان...
کدومشون حاضر میشه از من آی پی بخره ؟؟!!!:general405:
50000 آی پی روزانه!!!!
من هر آی پی رو 40 ریال به شما میدم ، معادل 4 تومن خودمون:general105:
:angrybirds13:بازده هم خوبه روبه عالی:angrybirds13:
:angrybirds4: قیمت هم مقطوع هست ، تقریبا نصف نرخی که شما برای کاربراتون تعیین کردید :angrybirds4:
دلیل اینکار من هم اینه که تو مدت تعطیلات عید ، نت کم تر در دسترسم هست!
و نمیتونم با فروشگاه ها کار کنم:angrybirds8:
حالا جدا کی آی پی میخره؟؟؟!!!
:android01:برای یه روز آزمایشی میتونید سفارش بدید ، اگه براتون صرف کرد ، که حتما صرف میکنه ، میتونید بیش تر سفارش بدید:android01:
پاپ آپ یخی
دوست عزیز ای دی دادی میگی اد کن !ایدی یاهوی من را اد کن من همیشه با تست موافقم
igroup2006
برا منو همین دیروز ریختنداداش امروز سه شنبه هست بعد یه هفته هنوز پورسانت من رو نریختن