• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برترین سایت های کسب درآمد از پاپ آپ

از کدوم استفاده می کنین؟

• Total voters
    51
وضعیت
موضوع بسته شده است.

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
حرف بابا پولدار تایید میشه 100%
phoenix1368 پول پارسی سانگ رو دادی؟ این آخر شاهنامه هست ها؟!
توی دادگاه به زودی میبینیمتون اقای عباس محسن زاده از خرم اباد.احضاریه هم رسیده دستت 27 فکر کنم اگر نرسیده انشالله 6 فروردین میرسه دستت که بفهمی قانون چطوره

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
توی دادگاه به زودی میبینیمتون اقای عباس محسن زاده از خرم اباد.احضاریه هم رسیده دستت 27 فکر کنم اگر نرسیده انشالله 6 فروردین میرسه دستت که بفهمی قانون چطوره

دوستان من وقتی اون حرف رو زدم در جریان نبودم که ادمین پارسی سانگ فحاشی کرده و خب بنظرم این کارشون واقعا خیلی بد بوده چون خود منم مبالغ خیلی بیشتری از جاهای مختلفی طلب دارم اگه همه بخوان فحش بدن که نمی شه

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
دوستان من وقتی اون حرف رو زدم در جریان نبودم که ادمین پارسی سانگ فحاشی کرده و خب بنظرم این کارشون واقعا خیلی بد بوده چون خود منم مبالغ خیلی بیشتری از جاهای مختلفی طلب دارم اگه همه بخوان فحش بدن که نمی شه
700؟ زیر 200 هزار تومان بوده.فحاشی فقط؟ایشون قبل از هر چی امده تهدید کرده بعد فحاشی به من و خانواده من و سپس فحاشی به **** مقدس جمهوری اسلامی و همچنین کارهایی که انشالله در دادگاه طبق شکایت روز 25 اسفند انجام شده بررسی میشه توسط دادگاه.نمیدونم به دستشون رسیده یا 6 به دستشون میرسه اما فکر کرده با تغییر مشخصاتش همه چیز از بین میره نمیدونن هم ای پی ایشون هست هم شماره کارت و هم شماره تماس و تمامی لوگین ها و سایت های ثبت شده ایشون

اینجا ادامه نمیدم نمیخوام تاپیک منحرف بشه توی پیام خصوصی نمونه کارهای این اقا را براتون میگم

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
پاپ پاپ کاملا تایید میشه
من خودم دارم باهاشون کار می کنم
شمارش هم عالیه

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام دوستان عید بر همه مبارک ما هم همچنان در این مدت پرداختی داریم گفتم چیزی ننوشتم یه وقت برای دوستان سو تفاهم نشه البته بیشتر وب مستر های ما خدارو شکر همچنان با ما دارن همکاری می کنند

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
گفتم حالا که حرف واریزی شد یه واریزی هم انجام بدم :ی تمام واریز ها طبق معمول همیشه انجام شد خدارو شکر نشده هنوز بیش از 48 ساعت بکشه درخواستی

malek1620

Registered User
لایک‌ها
65
خدا نکنه این ملت نقطه ضعفی ازت ببینند ، سریع میان جایی مثل پی تی جار میزنن . ملت هم حرف اونو باور می کنن .
آی ملت بجای اینکه اینهمه غیبت کنید یکم صبر و صداقت داشته باشید . وطن پاپ و پاپ پاپ کهنه ترین های پاپ آپ ایران هستند و خیلی هم قبولشون دارم . حالا عید اومده اوضاع همه رو آشفته کرده . تاخیر در پرداخت دلیل نمیشه یک سیستم کهنه کار رو خراب کنید .

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
گفتم حالا که حرف واریزی شد یه واریزی هم انجام بدم :ی تمام واریز ها طبق معمول همیشه انجام شد خدارو شکر نشده هنوز بیش از 48 ساعت بکشه درخواستی

کاش با سایت های موزیک هم کار می کردید

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
خدا نکنه این ملت نقطه ضعفی ازت ببینند ، سریع میان جایی مثل پی تی جار میزنن . ملت هم حرف اونو باور می کنن .
آی ملت بجای اینکه اینهمه غیبت کنید یکم صبر و صداقت داشته باشید . وطن پاپ و پاپ پاپ کهنه ترین های پاپ آپ ایران هستند و خیلی هم قبولشون دارم . حالا عید اومده اوضاع همه رو آشفته کرده . تاخیر در پرداخت دلیل نمیشه یک سیستم کهنه کار رو خراب کنید .
تاخیر در پرداخت نداشتیم مالک جان.این شخص جریانش اینه فحاشی به خانواده من کرده و از یک سایت 60000ای پی فرستاده.مهمتر از اون وقتی اعلام شد که در حال بررسی امد هر قحشی بود توی سایت با ای پی خودش به خانواده من و **** جمهوری اسلامی کرده و بعد هم مثلا به فکر خودش اسم و یوزر عوض کرده نمیدونه اطلاعات و ای پی که لاگین شده و حسابی که چندین بار پول ریخته قابل تعویض نیست

malek1620

Registered User
لایک‌ها
65
تاخیر در پرداخت نداشتیم مالک جان.این شخص جریانش اینه فحاشی به خانواده من کرده و از یک سایت 60000ای پی فرستاده.مهمتر از اون وقتی اعلام شد که در حال بررسی امد هر قحشی بود توی سایت با ای پی خودش به خانواده من و **** جمهوری اسلامی کرده و بعد هم مثلا به فکر خودش اسم و یوزر عوض کرده نمیدونه اطلاعات و ای پی که لاگین شده و حسابی که چندین بار پول ریخته قابل تعویض نیست
آدمای نمک نشناس باید به سزای اعمالشان برسند . امیدوارم شکایتت بزودی نتیجه بده .

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
سلام
دوستانی که کد رو بر میدارن کمی انصاف داشته باشند.
الان از 22 23 اسفند هیچ سیستم همکاری در فروشی ارسال نداشته همه یا به 6 فروردین - اون هم یکی دوتا فقط - موکول کرده اند یا بعد 15 فروردین
ضرر ما را خواهشا در نظر داشته باشید که هرچی هم سفارش ثبت بشه بعد این مدت میشه انصرافی یا برگشتی
پس کمی مدارا کنند تیم وطن پاپ تا الان سعی کرده اعتبار چندین ساله این سایت رو زیر سوال نبره - خیلی از سیستم های الان نوپا هستند ولی ما چند ساله داریم فعالیت میکنیم - و حتی با تاخیر پول رو واریز کنه
ولی باید توجه داشته باشید ما هم مثل شما از همین اینترنت پول در میاریم و نظیر شما وب مستر هستیم زمانی که پولی به ما داده نشه منبع درآمد ما هم قطع هست نمیتونیم پول رو به موقع بدیم
اصلا هم دوست نداشتیم نظیر خیلی از سیستم ها که دوستان خودشون بهتر میدونند اعلام کنیم هرکی کد رو بر میداره پول هم بهش نمیدیم یا بگیم نصفش رو میدیم و بقیه رو بعد عید آی پی بالا میبریم
کمی رعایت کنید خواهشا و نذارین بیشتر از این ضرر بدیم که روزی که سایت بسته بشه و دیگه فعالیت نکنیم ضرر دوستان به مراتب بیشتر از این حتی خواهد بود تا اینکه ادامه بدند و بدونند ما اگه دیر هم پرداخت کنیم پرداخت میکنیم
گواه این امر پرداخت های میلیونی برای دوستان تا الان بوده.
با تشکر از همکاری همه
سلام
تو عید شما کلا واریزی ندارید؟

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
سلام...
دوستان عزیز ، انشالله با جذب اسپانسر جدید و یا فروش تبلیغات و آی پی ها ؛ پاپ آپ یخی مجددا به قدرت قبلی خود باز خواهد گشت...
امروز هم کلیه واریزی ها انجام شدند......
منتظر آگهی های شما در هر زمینه ای هستیم:general601::general601:
با امکان تعیین محدودیت روزانه و بسیار از امکانات دیگر.....همراه با پشتیبانی قوی ( مالی - فنی ) و از همه مهم تر بازده بالا و باز از این هم مهم تر قیمت منصفانه و پایین ( هر آی پی 30-35 ریال )
30 ریال ویژه کاربرانی که از موجودی درآمد خود شارژ تبلیغات میکنند
35 ریال نیز ویژه تبلیغ دهندگانی که موجودی خود را به صورت آنلاین شارژ میکنند

منتظرتان هستیم.........»»»»»»»»»»»»>>>>>»»»»»»............سامانه جامع تبلیغاتی
پاپ آپ یخی

saeidfff

Registered User
لایک‌ها
35
حذف

Last edited:

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
phoenix عزیز اول از همه من عباس محسن زاده نیستم این 1 (این قضیه رو یکی از دوستان به من گفت که اعتماد کامل بهش دارم)
دوما خدا بهتر میدونه پول چند نفر رو به خاطر دلایل الکی و مزخرف خوردی ( که مثه گوشت سگ حرومت) (ضمنا خودم یکیشونم)
سوما پول آی پی ها سیستم پاپ اپ دیگه که خریدی رو بده یعد یبا اینجا هارت و پورت
چهارما ، پول حروم نخور ایندفعه تصادف کنی مثه دفعه قبل نیست یه بلا همیشگی سرت میاد
ضمنا خواستی با ما در افتی بیا رو در رو ، داخل نت هی حرف الکی نزن
سلام...
آقای محترم من در مورد این شکایاتی که شما از این وبمستر میکنید هیچ گونه نظر یا مخالفتی ندارم چون اطلاعی از جریان شما ندارم....
اما به شدت بند سوم ( سوماً ) شما رو تکذیب میکنم، چون این آقا به شخصه یک روز کامل تمام آی پی های پاپ آپ یخی رو ساپورت کرد و در حالی که به گفته خودشون حتی یک فروش هم نداشت تمام وجه رو به موقع با بنده تسویه کردند..،
در ضمن این تاپیک برای شکایات و رو دست زدن دیگران ایجاد نشده ، پس لطفاً تا همین جا که هست بیشتر ادامه ندید.....،
البته نظر ایجاد کننده این تاپیک هم محترم هست و ایشون هم قطعاً همین نظر رو دارند.

saeidfff

Registered User
لایک‌ها
35
حق با شماست ما هم به موقش با بچه ها از لحاظ قانونی باش تسویه می کنیم
فدا مدا بکس :)

شما هم تاپیک رو ادیت کن من حذف کردم ، پ.خ میکنم واسشون

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان سال نو همه ی عزیزان مبارک.
حالا بهترین سیستم ترکیبی و تکی کدام هست.

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
این واس ترکیب
---------------------------------------------------------------------
بهترین ترکیب پیشنهادی
3.اهل پاپ آپ(اول=30 , دوم=30 ,سوم=60, =120 ریال)
+
7.وطن پاپ(اول=30 , دوم=20 ,سوم=30, =80 ریال)
اینم واس تکی
بالاترین پورسانت 3 پاپ
1.پاپ پاپ(اول=25 , دوم=35 , سوم = 50, =110 ریال)

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
دوستان شما حداکثر و حداقل برای 1000 آی پی اگه تکی یا ترکیبی استفاده کنید چند در میارید؟!

linuxx2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سال نو به همه کاربران عزیز تبریک عرض میکنم انشالله بتوان امسال قیمت ها را بالا برد
واریزی های poppop.ir همچنان در کل ایام تعطیل ادامه دارد
آقا این واریزی های وطن پاپ انجام بده الان 1 ماهه درخواست دادم هنوز واریز نکردی.......

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا