• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برترین سایت های کسب درآمد از پاپ آپ

از کدوم استفاده می کنین؟

• Total voters
    51
وضعیت
موضوع بسته شده است.

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
سلام:
خواهش میکنم دو تا سیستم معرفی کنید که شمارشش عالی باشه و قیمت مناسب هم بده و بشه با هم استفاده کرد.
خیلی گشتم اما چیز مناسب پیدا نکردم.
باتشکر از شما
داش من اکثر سیستم ها رو تست کردم بهترین سیستم ها به ترتیب شمارش عالی این دوتا هستند"
این دوتا رو میتونی باهم استفاده کنی
تک پاپ(60ریال بابت هر آی پی)
آذپاپ(50ریال+50ریال پاپ دوم(فعلا یدونه پاپ آپ حساب میشه؟))

tallla

Registered User
لایک‌ها
22
داش من اکثر سیستم ها رو تست کردم بهترین سیستم ها به ترتیب شمارش عالی این دوتا هستند"
این دوتا رو میتونی باهم استفاده کنی
تک پاپ(60ریال بابت هر آی پی)
آذپاپ(50ریال+50ریال پاپ دوم(فعلا یدونه پاپ آپ حساب میشه؟))
آخه این مورد اول که گفتی متاسفانه دو پاپ آپه یعنی پاپ آپ اول 30 دوم هم 30
اگه تک پاپ آپه بود و واسه هر آی پی 60 ریال میشمرد عالی بود و بهترین ترکیب همین چیزی بود که شما میگی اما متاسفانه اینجور نیست.
اگه میشد با پاپ نما یه پاپ آپ دیگه هم گذاشت واقعا عالی میشد.
حداقل اجازه میداد مدیرش که یه تبلیغ دیگه غیر ساعت و ....بزاریم که تبلیغات متفاوت باشه....

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام:
خواهش میکنم دو تا سیستم معرفی کنید که شمارشش عالی باشه و قیمت مناسب هم بده و بشه با هم استفاده کرد.
باتشکر از شما

اون دوران دیگه گذشته دوست من - اوایل فروش می کردن از این ساعت اما الان فروش خیلی ها از نصف هم کمتره همونطور هم که شاهد هستید هر روز یکی میاد یکی می ره چون دیگه الان باید با مدیریت دقیق کار کرد در غیر اینصورت 2 روزه باید جمع کرد شما هم به نظرم بهتره با یک سیستم کار کنید هم کاربرانتون اذیت نمی شن و هم مطمنن سیستم های خوبی حاضرند با این شرایط کار کنند

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
آخه این مورد اول که گفتی متاسفانه دو پاپ آپه یعنی پاپ آپ اول 30 دوم هم 30
اگه تک پاپ آپه بود و واسه هر آی پی 60 ریال میشمرد عالی بود و بهترین ترکیب همین چیزی بود که شما میگی اما متاسفانه اینجور نیست.
اگه میشد با پاپ نما یه پاپ آپ دیگه هم گذاشت واقعا عالی میشد.
حداقل اجازه میداد مدیرش که یه تبلیغ دیگه غیر ساعت و ....بزاریم که تبلیغات متفاوت باشه....
وقتی شمارشش عالیه همه چیز رو تامین میکنه نیازی نیست تک پاپ کنه.این سیستم دوتا 3تومن میده و خیلی عالی تر از اونی که تک 6تون میده.وقتی 6ت باشه ولی بد شمارش کنه خوبه؟؟؟تو از این سیستم استفاده کن اگه ضرر کردی تف کن تو صورتم.

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
سلام:
باتشکر از شما
زمانی که شما دو پاپ اپ استفاده کنید اگر هر دو برای یک نفر باشه باید مجموع خیلی کمی بده یعنی دو سایت مجموع بشه 10-11 که بتونه کار کنه
اگر برا دو نفر باشه یکی ضرر میکنه
برای همین همه سایت ها تک پاپ اپ کردند که بتونند دائمی کار کنند

Fun30T

Registered User
لایک‌ها
4
http://poppop.ir
من هشت روزه درخواست دادم ، انجام نشده
برای بقیه هم همینطور بوده ؟

Last edited:

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
من یه مشکلی با مهین وب ادز دارم اینکه خیلی پاپ اپ ها رو معلق میشماره بعضی وقتا هم میزنه تخلف یا ایپی تکراری ولی وقتی توی ایپی ها بررسی می کنم میبینم ایپی تکرار نشده! از زیر مجموعه هم نمیتونم درامد داشته باشم با اینکه 60زیرمجموعه فعال دارم!
جریانش چیه فقط با من اینطوریه؟
من درباره این زیر مجموعه گیری خیلی از اینا ضربه خوردم
حتی باهاشون تماس می گرفتم می گفتن که باید زیر مجموعه برداشت کنه تا پول بریزیم به حسابتون که اصلا چنین چیزی نبود

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
دوستان عزیز خواهشا پست اول رو هم مطالعه کامل بفرمایید و بعد از اون بیاید اینجا سوال بپرسید
بهترین ترکیب در پست اول قرار داده شده
---------------------------------------------------------------------
بهترین ترکیب در واقع(حداقل 80 و حداکثر 125 ریال به ازای هر آی پی)
سیستم شماره 7(اول=40 , دوم=30 , =70 ریال)
یا
سیستم شماره 9(اول=50 , = 50 ریال)
+
سیستم شماره 11(اول=30 , دوم=30 = 60ریال)
سیستم شماره 11 یه طرفه و سیستم شماره 7 یا 9 هم یه طرف
دقت کنید که استفاده از سیستم 9 و 7 بصورت همزمان امکان پذیر نیست:)
از وبمستران عزیزی که در نبود من این تاپیک رو آپ می کنن نهایت تشکر و قدر دانی رو دارم;)

Last edited:

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
اصلا جواب منطقی ندارین . ببینید الان بیشتر سایت ها پاپ اپ هاشون رو به اسپانسر ها واگذار کردن و نمیشه الکساشون رو علت انتخاب نکردشون قرار بدین فرضا جهان پاپ آپ که همه پاپ آپ هاش رو میفرسته به آذ پاپ آپ میتونین تست کنین و متوجه بشین . بعد من خودم چند بار هم از جهان پاپ آپ واریزی داشتم ، ضمنا اثبات پرداختی کار سختی نیست ، یه صفحه هست که هر سیستم میتونه درست کنه و هر چی دلش میخواد بنویسه . مهم این هست که ویژگی خاصی داشته باشه . الان مثلا جهان پاپ آپ برای سایت های بالای 5 هزار آیپی ، تسویه حساب روزانه داره و میتونین برای هماهنگی این کار در یاهو و یا تلفنی باهاشون حرف بزنین ، بعد پشتیبانی شون هم به صورت آنلاین و هم تلفنی هست که بیشتر وقت ها هستن ، پرداخت هاشون هم کمتر از 6 ساعت واریز میشه البته 6 ساعت کاری ، بعد اسکریپت سایتشون هم کاملا اختصاصی هست و زمان شمارش هم نداره یعنی هر پاپ آپ که باز میشه مستقیم می شماره البته بر خلاف اسکریپت xdev و winux . شما اصل کاری یادتون رفته ، چسبیدین به حرف هایی که اصلا درست نیست . من بازم پیشنهاد میکنم از سیستم جهان پاپ آپ استفاده کنین و چون کمتر از 2 هفته هست که افتتاح شده و هنوز الکساش جا نیفتاده . راستی اگه میشه با لینک زیر مجموعه گیریم ثبت نام بشین چون یه کم طول کشید تا این متن ها رو بنویسم .
این هم لینک : :) http://jahanpopup.ir/index.php?module=register&ref=2501

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
ضمنا گول برخی از سیستم های بزرگ رو نخورید

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
اصلا جواب منطقی ندارین . ببینید الان بیشتر سایت ها پاپ اپ هاشون رو به اسپانسر ها واگذار کردن و نمیشه الکساشون رو علت انتخاب نکردشون قرار بدین فرضا جهان پاپ آپ که همه پاپ آپ هاش رو میفرسته به آذ پاپ آپ میتونین تست کنین و متوجه بشین . بعد من خودم چند بار هم از جهان پاپ آپ واریزی داشتم ، ضمنا اثبات پرداختی کار سختی نیست ، یه صفحه هست که هر سیستم میتونه درست کنه و هر چی دلش میخواد بنویسه . مهم این هست که ویژگی خاصی داشته باشه . الان مثلا جهان پاپ آپ برای سایت های بالای 5 هزار آیپی ، تسویه حساب روزانه داره و میتونین برای هماهنگی این کار در یاهو و یا تلفنی باهاشون حرف بزنین ، بعد پشتیبانی شون هم به صورت آنلاین و هم تلفنی هست که بیشتر وقت ها هستن ، پرداخت هاشون هم کمتر از 6 ساعت واریز میشه البته 6 ساعت کاری ، بعد اسکریپت سایتشون هم کاملا اختصاصی هست و زمان شمارش هم نداره یعنی هر پاپ آپ که باز میشه مستقیم می شماره البته بر خلاف اسکریپت xdev و winux . شما اصل کاری یادتون رفته ، چسبیدین به حرف هایی که اصلا درست نیست . من بازم پیشنهاد میکنم از سیستم جهان پاپ آپ استفاده کنین و چون کمتر از 2 هفته هست که افتتاح شده و هنوز الکساش جا نیفتاده . راستی اگه میشه با لینک زیر مجموعه گیریم ثبت نام بشین چون یه کم طول کشید تا این متن ها رو بنویسم .
این هم لینک : :) http://jahanpopup.ir/index.php?module=register&ref=2501
اون جواب منطقی رو با کی بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟o_O
من گفتم این سایت بده؟؟؟؟؟؟؟؟عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راسی اسکریپتش لایه بازه و همین الآن می تونم براتون یه سایت همینجوری درست کنم;)(تو نت بگردین پیدا می کنین)
حالا که گفتین خوبه زمانی که وقت داشتم اضافه می کنم به سیستم های پیشنهادی
راسی نگفتی برا هر آی پی چقد میده؟؟؟؟؟؟؟؟

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
سیستم شماره 3 آپدیت شد
سیستم شماره 3(اول=30 , دوم=30 ,سوم=45, =105 ریال)
*شمارش عالی و مطمئن چک شده
*تنها می توانید از همین سیستم استفاده کنید نه سیستم دیگر
*پرداختی های منظم و مطمئن + ارائه اطلاعات آخرین واریزی ها
سقف برداشت: 10 هزار تومان
آخرین آپدیت:1392/11/30 - 23:14
افزایش به 105 ریال و دادن وعده 120 ریال + شمارش عالی در ایمیلی که دادن

tak3azir

Registered User
لایک‌ها
183
سیستم شماره 3 آپدیت شد
سیستم شماره 3(اول=30 , دوم=30 ,سوم=45, =105 ریال)
*تنها می توانید از همین سیستم استفاده کنید نه سیستم دیگر
آخرین آپدیت:1392/11/30 - 23:14
افزایش به 105 ریال و دادن وعده 120 ریال + شمارش عالی در ایمیلی که دادن

اهل پاپ اپ خوبه ولی چندتا مشکل داره
1اینه که سرعت لودش پایینه
2 اپ تایمش کمه
3 اگه کدشو بزاری تو هدر سایتتو میپوکونه
----------------------------
مدیر اهل پاپ اپ بر طرف کن مشکلاتو

mamadosein72

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
دو روز popup.smusic رو گذاشتم و این آمار شمارش و اینا !
حدود 27درصد آی پی های ورودی رو شمرده دیروز مثلا ! دیروز هم همین حدود!
که خب نمیدونم دقیقا خوبه یا نه !
واسه شما چند درصده سرویس هایی که استفاده میکنید ؟!
حالا ایشالا واریزی که گرفتم پاپ نما هم تست میکنم چند روز، برای شما پاپ نما حدودا چند درصد رو میشمره !؟
daramad.JPG bazdid.JPG

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
در کمال ناباوری باید به عرضتون برسونم که سیستم شماره 5 پس از 10 روز خاموش بودن از پریروز مجددا فعال شده و داره پرداخت های معوق رو پرداخت می کنه
سیستم شماره 5(اول=30 , دوم=10 , = 40 ریال)
*این سیستم مجددا فعال است
آخرین آپدیت:1392/12/02 - 09:44

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
در کمال ناباوری باید به عرضتون برسونم که سیستم شماره 5 پس از 10 روز خاموش بودن از پریروز مجددا فعال شده و داره پرداخت های معوق رو پرداخت می کنه
سیستم شماره 5(اول=30 , دوم=10 , = 40 ریال)
*این سیستم مجددا فعال است
آخرین آپدیت:1392/12/02 - 09:44
داداش سعید درسته که سیستم این چند روزه ایراد داشته که درست هم شد اما همیشه پورسانت ها رو واریز کردیم چون حق کاربرا هست و باید واریز بشه

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
سلام
دو روز popup.smusic رو گذاشتم و این آمار شمارش و اینا !
حدود 27درصد آی پی های ورودی رو شمرده دیروز مثلا ! دیروز هم همین حدود!
که خب نمیدونم دقیقا خوبه یا نه !
واسه شما چند درصده سرویس هایی که استفاده میکنید ؟!
حالا ایشالا واریزی که گرفتم پاپ نما هم تست میکنم چند روز، برای شما پاپ نما حدودا چند درصد رو میشمره !؟
مشاهده پیوست 541536 مشاهده پیوست 541537

دوست عزیز . اون سیستمی که میگین ، زمان شمارشش 6 ثانیه هست ، خب این یعنی از هزار تا آیپی کلا 200 تاش رو میشماره . من به شما سیستم بدون زمان شمارش رو پیشنهاد میکنم ولی نمیدونم چرا نمخوایین تست کنین تا ثابت شه براتون . :) فقط کافیه تست کنین تا براتون ثابت شه که سیستم های دیگه چقدر کم تر میشمارن .

ممنون میشم از زیر مجموعه من ثبت شین http://jahanpopup.ir/index.php?module=register&ref=2501

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
داداش سعید درسته که سیستم این چند روزه ایراد داشته که درست هم شد اما همیشه پورسانت ها رو واریز کردیم چون حق کاربرا هست و باید واریز بشه
مگه سیستم شماس این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
دوست عزیز . اون سیستمی که میگین ، زمان شمارشش 6 ثانیه هست ، خب این یعنی از هزار تا آیپی کلا 200 تاش رو میشماره . من به شما سیستم بدون زمان شمارش رو پیشنهاد میکنم ولی نمیدونم چرا نمخوایین تست کنین تا ثابت شه براتون . :) فقط کافیه تست کنین تا براتون ثابت شه که سیستم های دیگه چقدر کم تر میشمارن .

ممنون میشم از زیر مجموعه من ثبت شین http://jahanpopup.ir/index.php?module=register&ref=2501
من آی پی زیاد ندارم اگه آی پی تون خوبه یه آمار از شمارش + تعداد آی پی هاتون بذارین

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
سیستم شماره 12 اضافه شد
سیستم شماره 12(اول=50 = 50ریال)
*فقط یک سیستم دیگر می توانید در کنار این سیستم استفاده کنید(هر سیستمی به غیر از آذپاپ)
*تنها یک بار پاپ آپ باز میشه که در همون یک دفعه 2 تا پنجره برا کاربر باز می کنه(یعنی برای هر پاپ آپ 25 ریال اگه بخوایم درست بگیم)
*تست هم نکردم ولی یکی از دوستان میگه خیلی خوبه برا همین اضافه کردم ایشالا که همین طوری ه
*اطلاعات واریزی هم نمیدن ولی همون دوستمون میگه دریافتی داشته
آخرین آپدیت:1392/12/02 - 14:43

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا