• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برخورد قانونی با سایتهای پاپ آپ - مصوبه اخیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه

saeidfff

Registered User
لایک‌ها
35
جه ربطی دارن اینا بهم ؟! :| فیلتر سایت اصلی - سایت اسپمز دزد کلیک ؟!
برای اینکه ماهیانه حداقل 4 تومن درامد داشتن و یدفه سقوط کردن ، سریعترین راه ممکن که باز به پول برسن سایت اسپم بود;)

saeidfff

Registered User
لایک‌ها
35
اخطار فیلترینگ به سایت موزیک:

سلام علیکم

در اجرای مصوبه مورخ 10/04/94 کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و در اجرای ماده 13 قانون جرائم رایانه ای و ماده 67 قانون تجارت الکترونیکی سوء استفاده از کلمات کلیدی نامرتبط با محتوای سایت و توسل به اعمالی که منجر به فریب و اتلاف وقت و هزینه کاربران و افزایش متقلبانه بازدید و رتبه سایت گردد مصداق محتوای مجرمانه بوده و کلاهبرداری رایانه ای محسوب می شود. در صورت عدم تغییر رویه سایت های متخلف دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اقدام به صدور دستور فیلتر سایت های متخلف و اعلام جرم علیه مدیر سایت خواهد نمود.

مقتضی است با توجه به اینکه سایت شما دارای محتوای مشروحه فوق می باشد، فوراً نسبت به حذف کلیه کلمات کلیدی نامرتبط و سایر ابزارهای متقلبانه ای که برای افزایش بازدید ناخواسته سایت استفاده شده اند اقدام و رویه خود را اصلاح نمایید. بدیهی است در صورت عدم توجه به تذکر ارسالی بر اساس مصوبه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اقدام قانونی لازم به عمل خواهد آمد.

دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه

دوستان کسی می دونه دقیقا کلمات کلیدی نا مرتبط چیه؟!
این ایمیل بلااستثنا برای کسانی که حداقل یک اخطار گزفتن قبلا ارسال شده

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
saeidfff
4 تومن ؟ :| شما حالت خوبه ؟ تا جایی که من میدونم یه سایت موزیک با امار 40 هزار و ای پی 20 هزار تهش بتونه ماهی 2 یا 3 در بیاره ! تازه 200 یا 300 خرج دامین خریدن و هاست و سرور مجازی و ... میشه ! بعدشم فیلتری های متعدد پدر سایتو در میاره اینم در نظر بگیرید !

حالا خودتون حسابشو بکنید طرف یه سایت درست و حسابی راه بندازه 4 در میاره ؟ اصلا ملت پول میدن چیزی رو دانلود کنن ؟ سر همین قضیه دانلود رایگان من سایت ارشیو فیلمم رو تعطیل کردم هیچ کسی راضی نبود حتی هزار تومن خرج کنه تا اکانت بخره !

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
طرف پول میگیره ماهانه فقط غیلطر کنه سایتای ملتو یکم فک کنید در این مورد اونم غیلطر کاملا سلیقه ای !!!
بعد میگن این اسپمرا پولشون حرومه :D:D:D:D:general304::general304::general304:

یه همتی بکنید این لینکو گزارش کنید برای فیلتری
http://www.yjc.ir/fa/tag/1/دانلود فیلترشکن

yahya73

Registered User
لایک‌ها
133
ماجرای خود درگیری جدید مصادیق مجرمانه :

درود دوستان عزیز، یه چیز جالبه چند روزه برای بنده داره اتفاق می افته . اینه که توی سیستم بلاگ دهی بیان ... توی آدرسبار هر چیزی نوشته بشه نمایش میده .... اما تو صفحه میزنه
مطلب موجود نیست ... اما خوب از اینجا که این دوستان کلا فقط ...
فقط آدرسبار رو میبین فک میکنن همچین مطلبی تو سایت هست برای مثال :

khendevane.blog.ir/سلام
این صفحه اصلا وجود خارجی نداره ... اما بر فرض مثال کلمه سلام رو بد میدونن و صفحه ای که وجود نداه رو فیلتر میکنن
چند تا مثال میزنم اینجا :
khendevane.blog.ir/عکس های لخ..
khendevane.blog.ir/فیلتر شک.ن
khendevane.blog.ir/عکس سک...
----
بله امثال این کلمات که اصلا در سایت وجود نداره . اما چون وقتی بزنید تو مروگرتون تو آدرسبار نشون میده . این عاغایان فکر میکنندد محتوا هست .. اما جالب اینجاست که صفحه خالیه و میزنه "چنین صفحه ای وجود ندارد (آدرس اشتباه است)" . :) :|

امیدارم با بیان این قضیه لحظات خوشی رو برتون فراهم کرده باشم ... :general105:

با این کار حدود 50 تا تذکر اومده برای بنده ... برای مطلبی که وجود نداره:)
و خدا صابرین را دوست دارد:general208:

Last edited:

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
ماجرای خود درگیری جدید مصادیق مجرمانه :

درود دوستان عزیز، یه چیز جالبه چند روزه برای بنده داره اتفاق می افته . اینه که توی سیستم بلاگ دهی بیان ... توی آدرسبار هر چیزی نوشته بشه نمایش میده .... اما تو صفحه میزنه
مطلب موجود نیست ... اما خوب از اینجا که این دوستان کلا فقط ...
فقط آدرسبار رو میبین فک میکنن همچین مطلبی تو سایت هست برای مثال :

khendevane.blog.ir/سلام
این صفحه اصلا وجود خارجی نداره ... اما بر فرض مثال کلمه سلام رو بد میدونن و صفحه ای که وجود نداه رو فیلتر میکنن
چند تا مثال میزنم اینجا :
khendevane.blog.ir/عکس های لخ..
khendevane.blog.ir/فیلتر شک.ن
khendevane.blog.ir/عکس سک...
----
بله امثال این کلمات که اصلا در سایت وجود نداره . اما چون وقتی بزنید تو مروگرتون تو آدرسبار نشون میده . این عاغایان فکر میکنندد محتوا هست .. اما جالب اینجاست که صفحه خالیه و میزنه "چنین صفحه ای وجود ندارد (آدرس اشتباه است)" . :) :|

امیدارم با بیان این قضیه لحظات خوشی رو برتون فراهم کرده باشم ... :general105:

با این کار حدود 50 تا تذکر اومده برای بنده ... برای مطلبی که وجود نداره:)
و خدا صابرین را دوست دارد:general208:

بله تائید میشه ! دقیقا این مشکل را ما هم داریم ! بنظر میرسه اصل صفحات را باز نمی کنند و نگاه نمی کنند و صرفا ادرسی که توی گزارش هست رو میزنن فیلتر بشه ! درصورتیکه اصلا این ادرس وجود نداره و یا حذف شده داخل سایت مینویسه حذف شده ...

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان به نظرتون اگر به سازمان بازرسی کشور شکایت کنیم رسیدگی میشه ؟ یا باید دیوان عدالت اداری شکایت کرد ؟ کسی اطلاعی داره ؟
چون فک کنم از سازمان های دولتی شکایت داشته باشید باید برید همین دو سازمان شکایت کنید درسته !؟

yahya73

Registered User
لایک‌ها
133
دوستان به نظرتون اگر به سازمان بازرسی کشور شکایت کنیم رسیدگی میشه ؟ یا باید دیوان عدالت اداری شکایت کرد ؟ کسی اطلاعی داره ؟
چون فک کنم از سازمان های دولتی شکایت داشته باشید باید برید همین دو سازمان شکایت کنید درسته !؟
قربان صداتون نباید در بیاد (دیک..ت...ری)

miim

Registered User
لایک‌ها
451
دیوان عدالت اداری
سازمان بازرسی به شکایت افراد حقیقی رسیدگی نمی کنه
گرچه در این مورد بعید میدونم شکایتتون به جایی برسه

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
بسمه تعالی
مدیر محترم سایت
سلام علیکم

در اجرای مصوبه مورخ 10/04/94 کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و در اجرای ماده 13 قانون جرائم رایانه ای و ماده 67 قانون تجارت الکترونیکی سوء استفاده از کلمات کلیدی نامرتبط با محتوای سایت و توسل به اعمالی که منجر به فریب و اتلاف وقت و هزینه کاربران و افزایش متقلبانه بازدید و رتبه سایت گردد مصداق محتوای مجرمانه بوده و کلاهبرداری رایانه ای محسوب می شود. در صورت عدم تغییر رویه سایت های متخلف دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اقدام به صدور دستور فیلتر سایت های متخلف و اعلام جرم علیه مدیر سایت خواهد نمود.
مقتضی است با توجه به اینکه سایت شما دارای محتوای مشروحه فوق می باشد، فوراً نسبت به حذف کلیه کلمات کلیدی نامرتبط و سایر ابزارهای متقلبانه ای که برای افزایش بازدید ناخواسته سایت استفاده شده اند اقدام و رویه خود را اصلاح نمایید. بدیهی است در صورت عدم توجه به تذکر ارسالی بر اساس مصوبه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اقدام قانونی لازم به عمل خواهد آمد.
:eek::eek:
حتی یه کلمه کلیدی نامرتبط هم وجود نداره
تا دیروز داشتم میگفتم کارشون خوبه الان یقه منو هم به ناحق گرفتن :general611:

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
بله تائید میشه ! دقیقا این مشکل را ما هم داریم ! بنظر میرسه اصل صفحات را باز نمی کنند و نگاه نمی کنند و صرفا ادرسی که توی گزارش هست رو میزنن فیلتر بشه ! درصورتیکه اصلا این ادرس وجود نداره و یا حذف شده داخل سایت مینویسه حذف شده ...
یعنی این مطالب قبلا توو وبلاگ شما نبوده ؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام دوستان
من همه اطلاعات رو وارد کردم و تلفن و موبایل رو هم تایید کردم ولی وقتی میرم قسمت افزودن رسانه بر خط آدرس و عنوان رو میزنم و اون سایت رو انتخاب می کنم و روی "تایید" که کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته.
چرا؟

Meh_E

Registered User
لایک‌ها
75
بسمه تعالی
مدیر محترم سایت
سلام علیکم

:eek::eek:
حتی یه کلمه کلیدی نامرتبط هم وجود نداره
تا دیروز داشتم میگفتم کارشون خوبه الان یقه منو هم به ناحق گرفتن :general611:

این متن رو تا حالا 3 بار برای سایت ما فرستادن با اینکه کلمه کلیدی نا مرتبطی هم نداریم تو سایت . یه بار از اینترنت . آی آر پرسیدم گفتن منظورشون پاپ آپه یه بار دیگه پرسیدم گفتن نه پاپ آپ مسئله ای نداره . در کل ظاهراً این متن یه متن پیش نویسه و برای همه سایت ها فرستادن و خودشون هم نمیدونن هدفشون چیه .

yahya73

Registered User
لایک‌ها
133
یعنی این مطالب قبلا توو وبلاگ شما نبوده ؟
خبر ... صرفا فقط هر کلمه که به نظرشون نا مناسبه رو بعد از ادرس درج میکنن و تذکر ارسال میکنن . بدون اینکه اصلا صفحه رو باز کنند . و محتوا رو ببنید که صفحه سفیده :|

rzaaa

Registered User
لایک‌ها
21
این همه خدمات رایگان داره ارایه میشه
از دانلود برنامه تا موزیک و فیلم
این سایت ها درامد از کجا داشته باشند ؟؟؟
چطور پول سرور هاست قالب بک لینک غیره بدند ؟؟؟
پس باید دانلود اهنگ برنامه فیلم ... پولی بشه

hhosseinn

Registered User
لایک‌ها
22
با این سایتای پاپ اپ برخورد بشه عالیه مخصوصا این سایتای افزایش بازدید.
طرف دو سه تا مطلبم نداره وبشم تازه یه ماهم نزده رتبه جهانیش 50 و خورده ای هزاره.این تقلبه دیگه.
البته پاپ اپهای تجاری خوبه چون طرف دیگه فروشگاه داره باید تبلیغ کنه اینطوری سایتایی که بازدیدشون واقعیه کسب درآمد میکنن.
اما کاش واقعا جلوی سایتایی که پاپ اپ برای سایتای غیرتجاری جهت افزایش بازدید ارائه میدن گرفته بشه عین قارچ دارن زیاد میشن

smusic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
نه بابا ربطی نداره اون موقع باید سایتی مثل http://irwordpress.com که واقعا سایت فوق العاده ای هست هم فیلتر بشه نمونه ای از وبلاگ هایی که این سایت میسازه مثل زیر هست

ورزش 3 ورزش سه
تابناک تابناک
خبرگزاری فارس خبرگزاری فارس
اخبار فناوری زومیت زومیت
باشگاه خبرنگاران جوان باشگاه خبرنگاران جوان یا yjc
فارس نیوز
اس موزیک
همه اینها توسط این ساخته شدن اون موقع باید اینارو هم ببندن که

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
مشکلشون با عبارت شما برنده شده اید هست. من پلیس فتا رفتم رو دیوار زدن هرگونه برنده شده اید و قرعه کشی و .... مصادیق مجرمانه است.
ضمنا بعضی پاپ آپ ها کالای جنسی می ذارن که من درگیرش شدم گفتند باید از مجرای داروخونه بفروش برسه و تبلیغش در اینترنت مجازات و تخلفه نه فروش کالاش. فروشش در داروخونه مجازه. انواع اسپری و قرص ...
ضمنا بعضی از پاپ آپ ها کد های مخرب و iframe هایی از سایت های مخرب می ذارن که مرورگر رو هم سنگین می کنه کرش می کنه ازپارسال که nod32 لایسنس گرفتم به تمام صفحات خارجی که سایت های پاپ آپ بصورت مخفی فریم بازگردن گیر میده و خداروشکر نمی ذاره باز بشن بلاک می کنه.
پاپ اپ هایی هم وقتی با موبایل میری توش بزور میره برای دانلود app که مثلا حتی نصب هم کرده باشی باز دانلود می کنه. خب می خوان جلوی اینارو بگیرن بلد نیستن از ریشه فیلتر می کنن و ختم به خیر میشه.

ضمنا بررسی های فیلترینگ انسانی نیست رباتیه مثلا به متا تگ ها و url صفحه ات هم گیر میده رباتش حتی اگر متن نداشته باشه صفحه مثل آدرس زیر
test.ir?q=s.e.x خخخخ
والا به ما هم کلی نامه اومده که تو سایتت فروش سگ ، قرص پرورش اندام ، نصب آنتن ، نصب دکل وی پی ان ووو نباید باشه همرو حذف کردم

بالا