دمت گرم دادا دهنم کف کرد انقدر گفتم این حرفو ! تا وقتی قانونش نیست چطور برخوردی صورت میگیره ؟آخه اگه منظور اونا این باشه که قرار دادن پاپ آپ کلیک دزدی و جرم هست و باید برداشته بشه ، پس بجای اینکه بیان 70 درصد سایت ها (که از پاپ آپ استفاده میکنن) رو فیلتر کنن ، باید اول از همه سایت های کسب درآمد از پاپ آپ رو فیلتر کنن. ولی تا الان این کار رو نکردن!
این نشون میده که مشکل اصلی اونا با پاپ آپ نیست.
من مصوبه جدید فیلترینگ رو با دقت خوندم. من ازش اینطور برداشت میکنم که مثلا سایتی با جستجوی عبارت "دانلود نمونه سوال امتحانی" توی گوگل بالا بیاد ولی شامل نمونه سوال نباشه و همش توش تبلیغات و پاپ آپ باشه ، این سایت متخلف محسوب میشه.
یه چیز دیگه اینکه برخی دوستان گفته بودن که با فیلتریگ تماس گرفتن و اونا فلان چیز رو گفتن یا اینکه ایمیل دریافت کردن باید بگم که این حرف ها از طرف کارمندان فیلتریگ و پلیس فتا گفته میشه و ضمانت قانونی نداره. اگر قرار باشه با کسی برخورد بشه اینکار فقط و فقط طبق
قوانین جرائم رایانه ای صورت میگیره. دوستانی که سایتشون بدون دلیل قانع کننده فیلتر شده میتونن از فیلترینگ شکایت کنن و اگه حق با وبمستر باشه مطمئنا سایت رو از حالت فیلتر بیرون میارن.
اون دوتا ماده قانونی هیچ ربطی به پاپ اپ و سایت کلیک دزد نداره ! البته برای فیلتر کردن بهانه خوبیه !