• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برخورد قانونی با سایتهای پاپ آپ - مصوبه اخیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
آخه اگه منظور اونا این باشه که قرار دادن پاپ آپ کلیک دزدی و جرم هست و باید برداشته بشه ، پس بجای اینکه بیان 70 درصد سایت ها (که از پاپ آپ استفاده میکنن) رو فیلتر کنن ، باید اول از همه سایت های کسب درآمد از پاپ آپ رو فیلتر کنن. ولی تا الان این کار رو نکردن!
این نشون میده که مشکل اصلی اونا با پاپ آپ نیست.
من مصوبه جدید فیلترینگ رو با دقت خوندم. من ازش اینطور برداشت میکنم که مثلا سایتی با جستجوی عبارت "دانلود نمونه سوال امتحانی" توی گوگل بالا بیاد ولی شامل نمونه سوال نباشه و همش توش تبلیغات و پاپ آپ باشه ، این سایت متخلف محسوب میشه.
یه چیز دیگه اینکه برخی دوستان گفته بودن که با فیلتریگ تماس گرفتن و اونا فلان چیز رو گفتن یا اینکه ایمیل دریافت کردن باید بگم که این حرف ها از طرف کارمندان فیلتریگ و پلیس فتا گفته میشه و ضمانت قانونی نداره. اگر قرار باشه با کسی برخورد بشه اینکار فقط و فقط طبق
قوانین جرائم رایانه ای صورت میگیره. دوستانی که سایتشون بدون دلیل قانع کننده فیلتر شده میتونن از فیلترینگ شکایت کنن و اگه حق با وبمستر باشه مطمئنا سایت رو از حالت فیلتر بیرون میارن.
دمت گرم دادا دهنم کف کرد انقدر گفتم این حرفو ! تا وقتی قانونش نیست چطور برخوردی صورت میگیره ؟
اون دوتا ماده قانونی هیچ ربطی به پاپ اپ و سایت کلیک دزد نداره ! البته برای فیلتر کردن بهانه خوبیه !

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
من مصوبه جدید فیلترینگ رو با دقت خوندم. من ازش اینطور برداشت میکنم که مثلا سایتی با جستجوی عبارت "دانلود نمونه سوال امتحانی" توی گوگل بالا بیاد ولی شامل نمونه سوال نباشه و همش توش تبلیغات و پاپ آپ باشه ، این سایت متخلف محسوب میشه.
بهترین برداشتی که تا حالا بیان شد.

فکر کنم فیل//تر//ینگ دقیقاً منظورش از کلیک دزدی همین جمله ای باشه که کاربر sorushazi اشاره کردند. یعنی سایتی که به ناحق در گوگل اومده بالا و محتوایی نداره و کلی پاپ آپ هم گذاشته. بدین طریق بدون ارائه محتوا قصد دزدیدن کلیک ها رو داره.

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
یه چیز جالب تموم این بحثا سر گوگله خود گوگل رسیدگی نمیکنه اینا میخوان رسیدگی کنن :D به قول رفیقمون تو هر سوراخی میخوان سرک بکشن !

Opperator

Registered User
لایک‌ها
132
آخه اگه منظور اونا این باشه که قرار دادن پاپ آپ کلیک دزدی و جرم هست و باید برداشته بشه ، پس بجای اینکه بیان 70 درصد سایت ها (که از پاپ آپ استفاده میکنن) رو فیلتر کنن ، باید اول از همه سایت های کسب درآمد از پاپ آپ رو فیلتر کنن. ولی تا الان این کار رو نکردن!
یه چیز دیگه اینکه برخی دوستان گفته بودن که با فیلتریگ تماس گرفتن و اونا فلان چیز رو گفتن یا اینکه ایمیل دریافت کردن باید بگم که این حرف ها از طرف کارمندان فیلتریگ و پلیس فتا گفته میشه و ضمانت قانونی نداره. اگر قرار باشه با کسی برخورد بشه اینکار فقط و فقط طبق
قوانین جرائم رایانه ای صورت میگیره. دوستانی که سایتشون بدون دلیل قانع کننده فیلتر شده میتونن از فیلترینگ شکایت کنن و اگه حق با وبمستر باشه مطمئنا سایت رو از حالت فیلتر بیرون میارن.
دقیقا مشکل کاربر هم همینه
ایرادی نداره من از محتوای سایتی استفاده کنم و در همون حین ۲ تا کلیکم واسش بزنم
ولی خیلی از سایتها فقط تگ هستن و هیچ چیزی نمیشه ازشون گرفت
بنظر من هم مشکل پاپ اپ نیست مشکل تگ ریدر ها هستن
شما داخل گوگل سرچ میکنی بعد تو صفحه اول روی هر نتیجه ای کلیک کنی یه صفحه ظاهر میشه با کلی تبلیغات و یه لیست بلند بالا از تگ های معروف

Sent from my C6602 using Tapatalk

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
این خبرم بخونین جالبه :
بیش از 70 پایگاه خبری از وزارت ارشاد تذکر گرفتند
اداره کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت ارشاد به بیش از 70 پایگاه خبری که به اصلاح الزامات قانون مطبوعات اقدام نکرده اند تذکر داد.

به گزارش مشرق، اداره کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی روز شنبه 93.5.31 به بیش از 70 پایگاه خبری تذکر داد که از این تعداد، 50 پایگاه خبری تا زمان انتشار این خبر اقدام به اصلاح الزامات قانون مطبوعات نکرده اند.
بر اساس رصد و پایش این پایگاه های خبری، تعدادی از پایگاه‌های خبری پس از دریافت تذکر، به اصلاح مصادیق مورد نظر و رعایت قانون اقدام کرده اند که بر همین اساس از این فهرست حذف شده اند.

این فهرست، در ادامه گزارش رصد اداره کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی، شامل 50 سایت خبری است که تا ساعت 16امروز شنبه94.5.31 برخی الزامات قانون مطبوعات را رعایت نکرده اند.

بنا بر اعلام روابط عمومی معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت ارشاد فهرست پایگاه های خبری تذکر گرفته هم اکنون در سایت معاونت مطبوعاتی قابل مشاهده است.

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
قضاوت با شما ....
livechatinc.com
این سایت فقط یک سری ابزار چت انلاین به وبسمترا میده تو سایتشون کد رو میگذارن و اگر کاربر مشکلی داشت پیام میده همین ! برداشتن فیلترش کردن :|

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
قضاوت با شما ....
livechatinc.com
این سایت فقط یک سری ابزار چت انلاین به وبسمترا میده تو سایتشون کد رو میگذارن و اگر کاربر مشکلی داشت پیام میده همین ! برداشتن فیلترش کردن :|
حتماً اشاعه فحشا و منکرات کرده بودن.
منم یه بار اشاعه فحشا و منکرات کردم فیلتر شدم.

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
قضاوت با شما ....
livechatinc.com
اگه همینجوری به فیلتر کردن ادامه بدن ، سایت peyvandha.ir جای بلاگفا رو توی الکسا میگیره!

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
یه چیز جالب تموم این بحثا سر گوگله خود گوگل رسیدگی نمیکنه اینا میخوان رسیدگی کنن :D به قول رفیقمون تو هر سوراخی میخوان سرک بکشن !
به نظر من اشکالی نداره وقتی گوگل توانایی رسیدگی به این موضوعات این چنینی رو نداره یا کم کاری می کنه یا هرچیزه دیگه که این سایت ها به راحتی بالا میان یه نهاد دیگه بیاد جلوشون رو بگیره چون بالاخره جایی رو تو گوگل اشغال کرده که حقش نیست و جای سایته من و شماست که واسش کلی زحمت کشیدیم ، خیلی هم قابل تقدیره و من موافق این سیاست هستم

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
به نظر من اشکالی نداره وقتی گوگل توانایی رسیدگی به این موضوعات این چنینی رو نداره یا کم کاری می کنه یا هرچیزه دیگه که این سایت ها به راحتی بالا میان یه نهاد دیگه بیاد جلوشون رو بگیره چون بالاخره جایی رو تو گوگل اشغال کرده که حقش نیست و جای سایته من و شماست که واسش کلی زحمت کشیدیم ، خیلی هم قابل تقدیره و من موافق این سیاست هستم
درسته ولی پول میگیرن که فقط تر رو بسوزونن ولی الان دارن تر و خشک رو با هم می سوزونن.

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
من هم موافقم ولی متاسفانه دارن برخی وبلاگ ها و وبسایت های غیر اسپم رو هم فیلتر میکنن

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
خیلی ساده اید بخدا اگر فکر کرده باشید یک درصد به فکر شما باشن که مثلا کمکی کرده باشن به گوگل یا وبمستر هایی که پاک فعالیت میکنن ! اینا دنبال بهونه جدید بودن برای فیلتر کردن اساسی سایت ها الانم خیلی از سایتا بی جهت دارن اخطار میگیرن چند روز دیگه هم فیلتر ! مگه غیر اینه ؟

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
اینا دیگه شورشو دراوردن من هرچی مطلب غیر مجاز بود پاک کردم ولی بازم دست بردار نیست هی اخطار میدن دهنمو صاف کردن
24 روز پیش بهشون تیکیت دادم هنوز خبری از پاسخ نیست
زنگ هم که میزنم پاسخ نمیدن

yahya73

Registered User
لایک‌ها
133
جوابیه دندان شکن و طع..نه آمیز به ایمیل فیلت...ر ینگ :))
:general404::general711::general711:

d3usro3cc02i528z7q8z.jpg

:| :)) . :general711::general404:​

yahya73

Registered User
لایک‌ها
133
کاملا مخالفم ... درست همونطور که یکی از دوستان تو بالا گفتن . اینا دنبال بهانه بودن فیلتر کردن .. اصلا گوگل کل نتایج هم اسپم باشه ربطی به اونا نداره .. اینجا رقابت سئو وسط میاد ... اصلش هم همینه ... الان جدیدا خیلی از سایتا از ترس فیلتر شدن سایتشون رو تو گوگل بالا نمیارن

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
جوابیه دندان شکن و طع..نه آمیز به ایمیل فیلت...ر ینگ :))
:general404::general711::general711:

d3usro3cc02i528z7q8z.jpg

:| :)) . :general711::general404:​

آقا ببین اگه اثر داشت به ما هم خبر بده همینجوری جواب بدیم. دفعه قبل صادقانه جواب دادم اما 6 ساعت بعدش یعنی ساعت 5 صبح سایتو فیلتر کردن برادرا.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
باید سایت های اتوماتیک و اسپم رو پیدا و فیلتر کنند نه اینکه به بحث سئو و محتوای همه وب سایت ها وارد بشن !

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
اونا هدفشون اینه که کنترلشون روی اینترنت رو بیشتر کنن و تجارت و کسب درآمد هایی که مجوز ندارن و مالیات نمیدن رو ریشه کن کنند
مطمئنم چند سال دیگه ، از وبمستر هایی که نتونستن بهانه ای برای فیلتر کردن سایتشون پیدا کنند ، مالیات میگیرن

بالا