• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برخورد قانونی با سایتهای پاپ آپ - مصوبه اخیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه

masterha

Registered User
لایک‌ها
44
@saeid1346 بله دوست عزیز من سنم نسبت به شما که متولد 1346 هستی قطعا خیلی کمتره ماشالله شما جای پدربزرگ بنده هستی :D . خیر عزیز جان چرا سراغ من بیان ؟ من قبلا هم سایت اورده بودم بالا که الان فروختمش . به جرات می تونم بگم از 100 درصد بازدید کننده ها 95 درصد به مقصودشون رسیدن . این حرفو طبق تحلیل histats دارم عرض می کنم . سایت فعلی بنده هم همین گونه ست . محاله چنین اخطاری برای من بیاد . شما اگر انصاف داشته باشید می بینید تمام سایت هایی که براشون اخطار اومده یه جای کارشون میلنگه . اولا خدمت دوستانی که گلایه میکنن بابت پاپ آپ عرض کنم حتی توی همین تاپیک هم 200 مرتبه دوستان ذکر کردن فتا مشکلی با پاپ آپ نداره . قطعا تا 2 پاپ آپ هیچ مشکلی پیش نمیاد . بنده تضمین میدم . ولی خوب عزیز جان شما کجای دنیا دیدی توی وب سایتی یک کلیک بکنی 7 تا پاپ آپ باز شه ؟! خوب باید هم برخورد بشه با همچین سایت هایی . وقتی خود وب مستر رعایت نمیکنه باید هم باهاش برخورد کنن . اینکه فلان وب سایت مال بنده ست دلیل نمیشه هرکاری دلم خواست توش انجام بدم. شده من رفتم توی یک سایتی یک کلیک کردم به حدی پاپ آپ باز کرده که مرورگر هنگ کرد ! بنده خدا یه سرچ زده اومده توی یه سایتی . حالا یک کلیک میکنه 7 تا پاپ آپ باز میشه . نمیشه که اینطوری . وقتی یک پاپ آپ یا دو پاپ آپ میزاری منطقیه که داری از بازدیدکننده استفاده میکنی اما 5-6 تا پاپ آپ یعنی سوء استفاده از بازدیدکننده که وقتی خود وب مستر رعایت نمیکنه باید برخورد بشه . خدمت عزیزانی که خرج سایت رو بهانه میکنن هم عرض کنم خوب سایتتون رو تعطیل کنین ! مگه مجبورین ؟! به فرض یه بابایی سایت فیلم اورده بالا داره ماهی 500 هزینه سرور میده نه درست روی سایتش کار کرده نه سررشته ای توی سئو داره اونوقت میخواد از همین چند نفر بازدید کننده خرج سرورش رو دربیاره 7 تا پاپ آپ میزاره ! خوب عزیز من سایتت رو تعطیل کن وقتی بازدهی نداره .
همین الان رفتم 12 تا پاپ آپ گذاشتم روی سایتم ببینم کاری میتونی بکنی به تو چه که من چند تا پاپ آپ قرار میدم :D

masterha

Registered User
لایک‌ها
44
متاسفانه از فروردین 94 به بعد اعمال محدودیت ها تو سطح نت چند برابر شده .. که خیلی به صورت چشم بسته و بی منطق دارن سایت ها رو فیلتر میکنن هر عملی رو جرم میدونن هر نوع سایتی رو فیلتر میکنن ...
فضای وب ایرانی در حال پس رفته ... وبمسترا دارن میسوزن ...
همین بحث پاپ اپ رو شروع کردن به دستگیری و ارسال اخطار
وب مال کشورهای پیشرفته هست توی ایران سبزی پاک کنی بزنید سودش بهتره و اعصابتون راحت تره

nasirima

Registered User
لایک‌ها
29
با بررسی های بعمل آمده مشخص گردید سایت شما بدلیل استفاده از تبلیغات نامناسب،کلمات کلیدی نامرتبط و روشهای کلیک دزد(پاپ آپ) که منجر به اتلاف
ورود واژه کلیک دزد به دیگر واژهای پارسی را تبریک میگویم :V

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
popup = کلیک دزد :general108::general108::general108:

یحیی من یکی که دارم پرونده وبمستریمو میبندم که از نت برم
شایدم سایت خارجی بزنم بیام بالا
شمارو نمیدونم یکی از دوستان میگفت کار تو نت ایران مثل اسپره معلوم نیست تا کی بالا هستی یه وقت دیدی با کله اومدی زمین
ولی سایت خارجی حداقل اینو میدون مشکل فیلترو اینجور چرت پرتارو نداری

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
البته راست میگن دیگه چقدر پاپ آپ میزارین آخه . وب ایران کلا بهم ریخته ، وب ایران باید به سمت تولید محتوا بره تا از این طریق درآمد داشته باشه . به نظر من اگه میخوایم وب ایران پیشرفت کنه ، نبایستی همه چیو رایگان در اختیار عموم قرار داد . بهتره تولید محتوا کنیم و برای محتوای خود هزینه دریافت کنیم . البته همه سایت ها باید اینجوری باشن. اگه سایت ها پولی بشن ، کپی کاری کاهش چشم گیری خواهد داشت . در چنین حالتی وجود سایت های اسپم هم چندان به ضرر وبمستران نخواهد بود .
بهتره یکم وب خلوت تر بشه تا متخصصین و اونایی که توانایی تولید محتوا رو دارن وارد کار بشن .

yahya73

Registered User
لایک‌ها
133
البته راست میگن دیگه چقدر پاپ آپ میزارین آخه . وب ایران کلا بهم ریخته ، وب ایران باید به سمت تولید محتوا بره تا از این طریق درآمد داشته باشه . به نظر من اگه میخوایم وب ایران پیشرفت کنه ، نبایستی همه چیو رایگان در اختیار عموم قرار داد . بهتره تولید محتوا کنیم و برای محتوای خود هزینه دریافت کنیم . البته همه سایت ها باید اینجوری باشن. اگه سایت ها پولی بشن ، کپی کاری کاهش چشم گیری خواهد داشت . در چنین حالتی وجود سایت های اسپم هم چندان به ضرر وبمستران نخواهد بود .
بهتره یکم وب خلوت تر بشه تا متخصصین و اونایی که توانایی تولید محتوا رو دارن وارد کار بشن .

درود . به نظرم محدودیت ها تا جایی پیش میرن که درامد کردن از وب رو جرم اعلام میکنند .
یعنی تا وقتی این تفکر های افراطی و دلواپسنانه تو ((حکومت - رژ...)) هست ... اصلا فعالیت تو این فضا اشتباهه

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
درود . به نظرم محدودیت ها تا جایی پیش میرن که درامد کردن از وب رو جرم اعلام میکنند .
یعنی تا وقتی این تفکر های افراطی و دلواپسنانه تو ((حکومت - رژ...)) هست ... اصلا فعالیت تو این فضا اشتباهه
البته در این مورد موافقم که اگه وبسایت ها پولی بشن ، اینا میان و حق السهم میگیرن و چوب لای چرخ میزارن ولی دیگه همه سایت ها رو نمیشه فیلتر کرد . به نظر من قبل از بالا آوردن سایت ،بایستی شرایط رو در نظر گرفت ، بالاخره اینجا ایرانه و محدودیت ها زیاده .

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
همش زور همش زور
من یکی که مغز نیستم ولی اگه بودم حتما فرار میکردم :(

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
البته هیچ جای دنیا به این راحتی که تو ایران میشه از وب پول درآورد ، پول درنمیاد . الان نوجوون 15 ، 16 ساله هم ادعا میکنه که سایت داره و میخواد با کپی برداری از سایت های دیگه به درآمد برسه . اگه یه تحقیقی بکنین تو کشورهای دیگه که کپی رایت دارن ، هر کسی نمیتونه سایت داشته باشه . یه سوال دارم .تو ایران ما ها که مثلا وبمستریم ، چه کار مفیدی واسه وب ایران انجام دادیم که این همه ادعا داریم ؟ فقط کپی میکنیم و وابسته به پاپ آپ .

nasirima

Registered User
لایک‌ها
29
البته هیچ جای دنیا به این راحتی که تو ایران میشه از وب پول درآورد ، پول درنمیاد . الان نوجوون 15 ، 16 ساله هم ادعا میکنه که سایت داره و میخواد با کپی برداری از سایت های دیگه به درآمد برسه . اگه یه تحقیقی بکنین تو کشورهای دیگه که کپی رایت دارن ، هر کسی نمیتونه سایت داشته باشه . یه سوال دارم .تو ایران ما ها که مثلا وبمستریم ، چه کار مفیدی واسه وب ایران انجام دادیم که این همه ادعا داریم ؟ فقط کپی میکنیم و وابسته به پاپ آپ .
منابع تحقیقتون؟ گه یه تحقیقی بکنین تو کشورهای دیگه که کپی رایت دارن ، هر کسی نمیتونه سایت داشته باشه

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
منابع تحقیقتون؟ گه یه تحقیقی بکنین تو کشورهای دیگه که کپی رایت دارن ، هر کسی نمیتونه سایت داشته باشه
خب سرچ کنین دیگه ، همه جار پره . مثلا لینک زیر
http://www.bitlaw.com/internet/webpage.html
بعضی چیزا هم تجربیه . مثلا اگه شما بخواین سایت دانلود برای کشورهای خارجی بزنین . حالا قانون کپی رایت به کنار . امروز سایت بزنی ، فردا ورشکسته شدی رفت . مثل ایران نیست که دو ماه طول بکشه تا ورشکسته بشی . سرمایه خیلی گنده ای میخواد که مردم عادی ندارن . فکر کنم اکثرا علتش رو بدونن .
اکثر سایت هایی که توسط مردم عادی اون کشور ها ساخته میشه ، دست نوشته ها و وبلاگ های شخصی هستش .

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
کپی رایت به صورت عمومی ربطی به هیچ ستادی نداره فقط اگه یه سایت خوشش نیومد که ازش کپی کنن میتونه بره شکایت کنه.
البته همین کارم الان نمیکنن گیر دادن به پاپ اپ ما بدبخت بیچاره ها.
راستی وقتی بازدیدکننده حاضر نیست مبلغی پرداخت کنه و کنار هر جستجویی مثل دانلود رایگان , دریافت رایگان , مشاهده رایگان , یه اسم رایگان هست پس وبمستر هم چیزی که بازدیدکننده میخواد رو براش تهیه می کنه.که در صورت رایگان بودن باید خرج وبمستر رو یه جور دیگه بدن.

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
کپی رایت به صورت عمومی ربطی به هیچ ستادی نداره فقط اگه یه سایت خوشش نیومد که ازش کپی کنن میتونه بره شکایت کنه.
البته همین کارم الان نمیکنن گیر دادن به پاپ اپ ما بدبخت بیچاره ها.
راستی وقتی بازدیدکننده حاضر نیست مبلغی پرداخت کنه و کنار هر جستجویی مثل دانلود رایگان , دریافت رایگان , مشاهده رایگان , یه اسم رایگان هست پس وبمستر هم چیزی که بازدیدکننده میخواد رو براش تهیه می کنه.که در صورت رایگان بودن باید خرج وبمستر رو یه جور دیگه بدن.
آره اینم هست .
البته همین مردم رو هم ما بد عادت کردیم . اونقدر مطلب رایگان تقدیم کردیم که زورشون میاد 5 تومن هزینه خدمات کنن. رایگان دانلود میکنن میرن تازه طبکار هم هستن.
تو این وضعیت اگه از کاربرا نظرسنجی کنن که دوست داری هزینه خدمات پرداخت کنی یا 10 تا پاپ آپ ببینی . میگن پاپ آپ .

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
آره اینم هست .
البته همین مردم رو هم ما بد عادت کردیم . اونقدر مطلب رایگان تقدیم کردیم که زورشون میاد 5 تومن هزینه خدمات کنن. رایگان دانلود میکنن میرن تازه طبکار هم هستن.
تو این وضعیت اگه از کاربرا نظرسنجی کنن که دوست داری هزینه خدمات پرداخت کنی یا 10 تا پاپ آپ ببینی . میگن پاپ آپ .
والله ما بد عادت نکردیم اینقد دارن به مردم فشار میارن از اینور و اونور که مجبورن دنبال رایگان برن وگرنه اگه کسی داشته باشه خوبم خرج می کنه.

saeidfff

Registered User
لایک‌ها
35
همیشه برای فیلترینگ و ... رویه اشتباهی رو میرن که با شکست هم مواجه میشن ، ولی اینبار من خودم یکی از کسایی بودم که میبینم واقعا پیگیر هستن و به نوعی مارو س-ر-و-ی-س کردن :)

بالا