• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برخورد قانونی با سایتهای پاپ آپ - مصوبه اخیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه

masterha

Registered User
لایک‌ها
44
توی کشورهای عقب افتاده کار توی نت بی فایده هست آخرش چیلتر میشی .
میوه فروشی بلد نیستی سبزی فروشی بزن اینم خوبه سودش عالیه

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
مسخره بازی در نیارین اگه میخواستیم میوه فروشی بزنیم خیلی وقت پیش زده بودیم
یه راه کار واسمون پیدا کنیم به 80 درصد سایت های ایرانی تذکر فرستادن که رویه سایتتو عوض کن مسخره بازی در اوردن
برای من که الکسا 300 ایران بودم تذکر دادن نمیدونم پاپ اپ رو بردارم مطالب رو درس کنم تگ هارو درس کنم فقط گفتن رویه سایتتو درس کن
منظورشون چیه نمیدونم یکی نیست بهشون بگه اقای دکتری که نشستی اون پشت تذکر میفرستی زیرش بنویس به خاطر بند فلان یا دلیل فلان
من زنگ زدم فیلتیرنگ بهم گفات با پاپ اپ کاری نداریم حالا به یکی از مدیرای پاپ اپ تذکر دادن
حتی حرفای کارمندای فیلتیرنگ با همدیگه نمیخونه چه برسه به ...

رویه سایت رو عوض کن

مثل این میمونه اقا خودتو اصلاح کن : برو پشماتو بزن یا ریشتو بزن یا اخلاقتو درس کن
ایران سرزمین دلیران
ایران مهد شیران

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
توی کشورهای عقب افتاده کار توی نت بی فایده هست آخرش چیلتر میشی .
میوه فروشی بلد نیستی سبزی فروشی بزن اینم خوبه سودش عالیه
کاش برنامه امروز کافه فناوری رو دیده بودی :general612:

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
اینا هرکاری خواستن بکنن همیشه برعکس بوده
جای اینکه بیان جلوی اینمدل سایت sahel94 .ir رو بگیرن سایتای عادی رو فیل میکنن:general509:

Meh_E

Registered User
لایک‌ها
75
مسخره بازی در نیارین اگه میخواستیم میوه فروشی بزنیم خیلی وقت پیش زده بودیم
یه راه کار واسمون پیدا کنیم به 80 درصد سایت های ایرانی تذکر فرستادن که رویه سایتتو عوض کن مسخره بازی در اوردن
برای من که الکسا 300 ایران بودم تذکر دادن نمیدونم پاپ اپ رو بردارم مطالب رو درس کنم تگ هارو درس کنم فقط گفتن رویه سایتتو درس کن
منظورشون چیه نمیدونم یکی نیست بهشون بگه اقای دکتری که نشستی اون پشت تذکر میفرستی زیرش بنویس به خاطر بند فلان یا دلیل فلان
من زنگ زدم فیلتیرنگ بهم گفات با پاپ اپ کاری نداریم حالا به یکی از مدیرای پاپ اپ تذکر دادن
حتی حرفای کارمندای فیلتیرنگ با همدیگه نمیخونه چه برسه به ...
دقیقاً به سایت ما هم همین تذکر رو دادن که رویه تون رو عوض کنید وگرنه برخورد میشه ، 3 بار هم ازشون خواستم توضیح بدین منظورتون از تگ نامناسب چیه دریغ از یه پاسخ . تا اینکه رفتم internet.ir بخش سوال ازشون پرسیدم بهم اینو گفتن :

بسمه تعالی
شهروند گرامی با سلام
لازم است اقدامات ذیل را انجام دهید
1-کلمات کلیدی نامرتبط را از تگ های سایت خود حذف نمائید
2-از popup و باز کردن سایتهای ناخواسته برای مراجعین خودداری نمائید.
با تشکر

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
دقیقاً به سایت ما هم همین تذکر رو دادن که رویه تون رو عوض کنید وگرنه برخورد میشه ، 3 بار هم ازشون خواستم توضیح بدین منظورتون از تگ نامناسب چیه دریغ از یه پاسخ . تا اینکه رفتم internet.ir بخش سوال ازشون پرسیدم بهم اینو گفتن :

بسمه تعالی
شهروند گرامی با سلام
لازم است اقدامات ذیل را انجام دهید
1-کلمات کلیدی نامرتبط را از تگ های سایت خود حذف نمائید
2-از popup و باز کردن سایتهای ناخواسته برای مراجعین خودداری نمائید.
با تشکر

خیلی خنده داره، آدم یک ساعت به این بند ها نگاه کنه و حرفی نزنه عجیب نیست

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
یعنی روزی میرسه بگن شبکه تلویزیونی عزیز از پخش ناخواسته تبلیغات وسط فیلم خود داری کنید؟! :mad:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
فقط گفتن رویه سایتتو درس کن
مثل این میمونه اقا خودتو اصلاح کن
خوب سایتت رو اصلاح کن دیگه!
مثلاً همین سایت http://iranwebgard.ir/ که یکی از کاربران در صفحه قبل مثال زد. خودتون ببیندش:
مثال:
تایتل=کیک
محتوا= فقط یه عکس کیک
تعداد تگ ها=49
کد:
http://iranwebgard.ir/post-1354098__%da%a9%db%8c%da%a9/
خوب این الان چیه؟ البته فیل کردن راهکار اصولی نیست ولی وقتی هر کودک مدرسه ای یه سایت داره و فرهنگ استفاده ازش رو یادش نمیدن... محیط وب اینجوری داغون میشه بعدش برای اصلاحش مجبور میشن فیل رو اعمال کنن.

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
بنده از این حرکت کاملا استقبال می کنم . یه عده می خوان با laشی بازی سایتشون رو بیارن بالا یعنی نزدیک 70درصد از وب ایران. بهتره که همشون بدون اخطار فیلتر بشن تا حق امثال من خورده نشه که داریم با شرافت کار می کنیم . در روز کلی جون می کنم نهایت 4 تا پست بزارم همه ش هم اختصاصی با 6-7 تگ کاملا مربوط اونوقت یارو یه پست چرند میزاره با کلمات کلیدی جنسی و تحریک کننده الان هم الکساش اومده زیر هزار . ان شالله از دم سایت همه دوستانی که با اسپم سایتشون رو اوردن بالا و حالا اومدن اینجا شاکی شدن , بدون اخطار فیلتر بشه و سایت ایشان به درک واصل گردد :general709:

lonoads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
با سلام با پاپ آپ کاری ندارن . من هم تماسی باهاشون داشتم و در مورد پاپ آپ گفتن با سایت هایی کار داریم که مثل بمب ، پاپ آپ ها رو منفجر میکنن .اونایی که 4.5 تا پاپ آپ میزارن . :general211::general211::general211:
من هم گفتم به شما چه ربطی داره . سایت مال مدیر یا نویسنده اش هست و خودش اختیار دستش هست و میتونه روش و تعداد تبلیغات سایتش رو انتخاب کنه و بازکننده هم اختیار داره و میتونه بیاد تو سایت یا نیاد .
گقت به ما ربطی نداره . همین ک همینه . فکر کنم تو عمرش این همه قانع نشده بود :general611::general611:

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
با سلام با پاپ آپ کاری ندارن . من هم تماسی باهاشون داشتم و در مورد پاپ آپ گفتن با سایت هایی کار داریم که مثل بمب ، پاپ آپ ها رو منفجر میکنن .اونایی که 4.5 تا پاپ آپ میزارن . :general211::general211::general211:
من هم گفتم به شما چه ربطی داره . سایت مال مدیر یا نویسنده اش هست و خودش اختیار دستش هست و میتونه روش و تعداد تبلیغات سایتش رو انتخاب کنه و بازکننده هم اختیار داره و میتونه بیاد تو سایت یا نیاد .
گقت به ما ربطی نداره . همین ک همینه . فکر کنم تو عمرش این همه قانع نشده بود :general611::general611:

این حرفارو به منم گفتن
اصلا طرز برخوردشون خیلی بی شرمانس

lonoads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
این حرفارو به منم گفتن
اصلا طرز برخوردشون خیلی بی شرمانس
بله کاملا درسته . قانونی که گفتن چنین هست و فقط به تعداد پاپ آپ ها گیر میدن و با خود پاپ آپ مشکلی ندارن .
در مورد این موضوع باز هم میگم دست خود مدیر سایت هستش و ربطی به هیچ کسی نداره حالا بازدیدکننده هم میخواد بره سایتش یا نره . تبلیغاتی که مدیر سایت تو سایت خودش گذاشته جزو سایتش هست و به کسی ربطی نداره کمش کنه یا پاکش کنه .
این حرفم رو هم برای کسانی گفتم که با پاپ آپ های سایت های دیگران مشکل دارن و میگن پاپ اپ نزاره یا بزاره . لطفا در مورد کار دیگران دخالت نکنید . به فکر خودتون باشید تا جایی برسید .:general112::general112::general112:

masterha

Registered User
لایک‌ها
44
از فردا روی سایتم 6 تا پاپ آپ میذارم سایت خودمه دوست دارم :D

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
خداوکیلی خیلی بحث خنده داریه !
یه کار کنید سرچ کنید تفسیر قانون تجارت الکترونیک یا تفسیر قانون جرائم رایانه ای ببینید چی متوجه میشید ! سر بسته بگم اصل این دوتا م قانونی 67 یا 13 بحثش بیشتر سر هک سیستم ها یا انتقال وجوه و ... است حالا ربطش به پاپ اپ چیه ؟؟؟ :general208: درسته تا حدودی یه چیزایی گفته برای همون تگ ها ولی بازم کافی نیست.
بخدا بحث مسخره ایه من که گفتم بیایید نامه بزنیم ریاست جمهوری یا مجلس قضیه جمع میشه یعنی هیچ کس پایه این قضیه نیست ؟
behnam500
طرز صحبت کردنت مشخصه چند سالته ولی انشاالله سراغ شما هم میان به زودی تا حس و حال این دوستان و درک کنی :D
webs
بنده این سایتو گذاشتم داداش شرمنده پستاشو بررسی نکردم ببینم چیه قالبشو دیدم فقط ! بعدشم خودتون بهتر میدونید بعضی وقتا تگ ها ممکنه زیاد بشه یا یکم نامرتبط اونوقت دلیل میشه سایت طرف فیلتر بشه !؟

Last edited:

satia_sorna2

Registered User
لایک‌ها
84
به جرات می تونم بگم 70 درصد وب سایت های ایرانی از پاپ آپ استفاده می کنن.یعنی برا همه قراره اخطار ارسال بشه که رویه رو عوض کنید!؟
و اگر عوض نکنن همگی فیلتر می شن؟
حالا یه سایت مثل سایت ما فوقش بسته می شه.با کدهای جاوا اسکریپت که بعد از این قراره رو سایت ها برای پاپ اپ استفاده بشه(مثل گذشته،قبل از پیدایش سیستم پاپ آپ) چیکار باید کرد؟اونم فیلتر می شه!؟
لطفا دوستان اگاه جواب بدن

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
سلام دوستان
این ایمیل روز پنج شنبه صبح توسط پلیس فتا با ادرس [email protected] برام ارسال شده گفتم شمارم در جریان بزارم :

با سلام و خسته نباشید:

با بررسی های بعمل آمده مشخص گردید سایت شما بدلیل استفاده از تبلیغات نامناسب،کلمات کلیدی نامرتبط و روشهای کلیک دزد(پاپ آپ) که منجر به اتلاف وقت و گمراهی کاربران می شود مرتکب تخلف شده است.لذا در اسرع وقت نسبت به حذف و پاکسازی موارد ذکر شده اقدام و نتیجه را به این پلیس منعکس نمایید.در غیر اینصورت برابر مصوبه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و به استناد ماده 67 قانون تجارت الکترونیک اقدام خواهد شد.

موارد حذف می تواند شامل موارد ذیل باشد:

1. استفاده از تگ های مبتذل و غیر اخلاقی

2. استفاده از تگ های نا مرتبط با عنوان مطرح شده

3. تبلیغات غیر مجاز مانند آموزش هک، فروش اقلام ممنوعه و...

4. پاپ آپ(باز شدن خودکار چندین صفحه در حین کلیک)

پلیس فتا؛ سایه سار امنیت در فضای مجازی

حالا جریان چیه؟ من الان برای کسب درامد باید چیکار کنم دقیقا؟ درامد اصلی من از پاپ اپ و فروش فایل بود اگه پاپ اپ و فروش فایل رو بزارم کنار باید از چه طریقی هزینه سایت و سرور و فلان رو بدم؟
ایا این ایمیل برای سایر دوستان هم ارسال شده؟

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
@saeid1346 بله دوست عزیز من سنم نسبت به شما که متولد 1346 هستی قطعا خیلی کمتره ماشالله شما جای پدربزرگ بنده هستی :D . خیر عزیز جان چرا سراغ من بیان ؟ من قبلا هم سایت اورده بودم بالا که الان فروختمش . به جرات می تونم بگم از 100 درصد بازدید کننده ها 95 درصد به مقصودشون رسیدن . این حرفو طبق تحلیل histats دارم عرض می کنم . سایت فعلی بنده هم همین گونه ست . محاله چنین اخطاری برای من بیاد . شما اگر انصاف داشته باشید می بینید تمام سایت هایی که براشون اخطار اومده یه جای کارشون میلنگه . اولا خدمت دوستانی که گلایه میکنن بابت پاپ آپ عرض کنم حتی توی همین تاپیک هم 200 مرتبه دوستان ذکر کردن فتا مشکلی با پاپ آپ نداره . قطعا تا 2 پاپ آپ هیچ مشکلی پیش نمیاد . بنده تضمین میدم . ولی خوب عزیز جان شما کجای دنیا دیدی توی وب سایتی یک کلیک بکنی 7 تا پاپ آپ باز شه ؟! خوب باید هم برخورد بشه با همچین سایت هایی . وقتی خود وب مستر رعایت نمیکنه باید هم باهاش برخورد کنن . اینکه فلان وب سایت مال بنده ست دلیل نمیشه هرکاری دلم خواست توش انجام بدم. شده من رفتم توی یک سایتی یک کلیک کردم به حدی پاپ آپ باز کرده که مرورگر هنگ کرد ! بنده خدا یه سرچ زده اومده توی یه سایتی . حالا یک کلیک میکنه 7 تا پاپ آپ باز میشه . نمیشه که اینطوری . وقتی یک پاپ آپ یا دو پاپ آپ میزاری منطقیه که داری از بازدیدکننده استفاده میکنی اما 5-6 تا پاپ آپ یعنی سوء استفاده از بازدیدکننده که وقتی خود وب مستر رعایت نمیکنه باید برخورد بشه . خدمت عزیزانی که خرج سایت رو بهانه میکنن هم عرض کنم خوب سایتتون رو تعطیل کنین ! مگه مجبورین ؟! به فرض یه بابایی سایت فیلم اورده بالا داره ماهی 500 هزینه سرور میده نه درست روی سایتش کار کرده نه سررشته ای توی سئو داره اونوقت میخواد از همین چند نفر بازدید کننده خرج سرورش رو دربیاره 7 تا پاپ آپ میزاره ! خوب عزیز من سایتت رو تعطیل کن وقتی بازدهی نداره .

yahya73

Registered User
لایک‌ها
133
متاسفانه از فروردین 94 به بعد اعمال محدودیت ها تو سطح نت چند برابر شده .. که خیلی به صورت چشم بسته و بی منطق دارن سایت ها رو فیلتر میکنن هر عملی رو جرم میدونن هر نوع سایتی رو فیلتر میکنن ...
فضای وب ایرانی در حال پس رفته ... وبمسترا دارن میسوزن ...
همین بحث پاپ اپ رو شروع کردن به دستگیری و ارسال اخطار

بالا