کاش برنامه امروز کافه فناوری رو دیده بودی :general612:توی کشورهای عقب افتاده کار توی نت بی فایده هست آخرش چیلتر میشی .
میوه فروشی بلد نیستی سبزی فروشی بزن اینم خوبه سودش عالیه
کاش برنامه امروز کافه فناوری رو دیده بودی :general612:
دقیقاً به سایت ما هم همین تذکر رو دادن که رویه تون رو عوض کنید وگرنه برخورد میشه ، 3 بار هم ازشون خواستم توضیح بدین منظورتون از تگ نامناسب چیه دریغ از یه پاسخ . تا اینکه رفتم internet.ir بخش سوال ازشون پرسیدم بهم اینو گفتن :مسخره بازی در نیارین اگه میخواستیم میوه فروشی بزنیم خیلی وقت پیش زده بودیم
یه راه کار واسمون پیدا کنیم به 80 درصد سایت های ایرانی تذکر فرستادن که رویه سایتتو عوض کن مسخره بازی در اوردن
برای من که الکسا 300 ایران بودم تذکر دادن نمیدونم پاپ اپ رو بردارم مطالب رو درس کنم تگ هارو درس کنم فقط گفتن رویه سایتتو درس کن
منظورشون چیه نمیدونم یکی نیست بهشون بگه اقای دکتری که نشستی اون پشت تذکر میفرستی زیرش بنویس به خاطر بند فلان یا دلیل فلان
من زنگ زدم فیلتیرنگ بهم گفات با پاپ اپ کاری نداریم حالا به یکی از مدیرای پاپ اپ تذکر دادن
حتی حرفای کارمندای فیلتیرنگ با همدیگه نمیخونه چه برسه به ...
دقیقاً به سایت ما هم همین تذکر رو دادن که رویه تون رو عوض کنید وگرنه برخورد میشه ، 3 بار هم ازشون خواستم توضیح بدین منظورتون از تگ نامناسب چیه دریغ از یه پاسخ . تا اینکه رفتم internet.ir بخش سوال ازشون پرسیدم بهم اینو گفتن :
بسمه تعالی
شهروند گرامی با سلام
لازم است اقدامات ذیل را انجام دهید
1-کلمات کلیدی نامرتبط را از تگ های سایت خود حذف نمائید
2-از popup و باز کردن سایتهای ناخواسته برای مراجعین خودداری نمائید.
با تشکر
جان؟-از popup و باز کردن سایتهای ناخواسته برای مراجعین خودداری نمائید.
خوب سایتت رو اصلاح کن دیگه!فقط گفتن رویه سایتتو درس کن
مثل این میمونه اقا خودتو اصلاح کن
http://iranwebgard.ir/post-1354098__%da%a9%db%8c%da%a9/
با سلام با پاپ آپ کاری ندارن . من هم تماسی باهاشون داشتم و در مورد پاپ آپ گفتن با سایت هایی کار داریم که مثل بمب ، پاپ آپ ها رو منفجر میکنن .اونایی که 4.5 تا پاپ آپ میزارن . :general211::general211::general211:
من هم گفتم به شما چه ربطی داره . سایت مال مدیر یا نویسنده اش هست و خودش اختیار دستش هست و میتونه روش و تعداد تبلیغات سایتش رو انتخاب کنه و بازکننده هم اختیار داره و میتونه بیاد تو سایت یا نیاد .
گقت به ما ربطی نداره . همین ک همینه . فکر کنم تو عمرش این همه قانع نشده بود :general611::general611:
بله کاملا درسته . قانونی که گفتن چنین هست و فقط به تعداد پاپ آپ ها گیر میدن و با خود پاپ آپ مشکلی ندارن .این حرفارو به منم گفتن
اصلا طرز برخوردشون خیلی بی شرمانس