• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برخورد قانونی با سایتهای پاپ آپ - مصوبه اخیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه

majid gh

Registered User
لایک‌ها
53
امید جان خوب درامد داشتی اما به نظرم بشتر با احتساب ادکش:دی
حالا اون که میاد از خودش با اسم دیگه دفاع میکنه از خودشم تعریف میکنه و با تقلب هم توی ادکش درامد بدست میاره !! هرچند خیلی ها ازین پولا خورده شون میشه مثل شما !!
شما خودت چقدر از این تقلب ها و ایفریم ها درآمد داشتی آقای ع.. ج... ؟!!
دیگه از شما بعید بود بیای واسه کس دیگه بد بگی !

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
از سایت پاپ آپ چه ربطی داره به افزایش تعداد سایت های اسپم . عجب آدمایی هستین شما واقعا . اون وقت باید سیستم های هاست و سروردهی رو هم ایراد بگیریم که اجازه میزبانی به چنین افراد رو میدن . هیش کس نمیتونه جلوی کسی رو بگیره .
و ضمنا سیستم پاپ اپ ادز در قوانینش این مورد رو کاملا ذکر کرده .
3- دارندگان وب سایت خود مسئول محتوای وب سایت خود هستند و سیستم ما هیچ گونه مسئولیتی در قبال محتوای وب سایت ها ندارد.
لطفا دوستان حرف های مسخره نزنن با تشکر:general601:

nima19

Registered User
لایک‌ها
53
پاپ اپ رو متاسفانه بعضی ها خیلی بد استفاده میکنن سایت باز میکنی ده تا پاپ اپ باز میشه اما این خبر رو اینطور میشه برداشت کرد که سایت اسپمر رو میبندن نه پاپ اپ که کار منطقی هست والا هرچی سرچ میزنی چرت و پرت میاد

nasirima

Registered User
لایک‌ها
29
خدا خیرشون بده هرچی سرچ میکنم تو گوگل میره تو سایت های عینک و ساعت سامورایی

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
http://forum.persiantools.com/threads/قانون-جدید-فیلترینگ-در-خصوص-سایت-تگ-های-نامربوط.718397/
کمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک
:general312::general312::general312::general312::general312::general312::general312::general312::general312::general312::general312::general312:
تایپیکت رو پاک کردن دادا !
سر این قضیه پاک کردن تایپیک ها چنتا فروم به من ضرر 1.5 تومنی زدن ! طرف کلاهبردار بود تو یه تایپک کامل بحث شده بود داخلش زد پاکش کرد پست رو طرف ! حالا چرا این کارو کرد نمیدونم !!!؟ :|
نکنید این کارو خدایش ، پست رو پاک میکنید که چی بشه ؟ نگران قیلتری هستید ؟؟؟ پی تی ، وب هاستینگ تالک شاپ کیپر ! البته وضعیت اخری بهتر دوتا اولیه !

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
تایپیکت رو پاک کردن دادا !
سر این قضیه پاک کردن تایپیک ها چنتا فروم به من ضرر 1.5 تومنی زدن ! طرف کلاهبردار بود تو یه تایپک کامل بحث شده بود داخلش زد پاکش کرد پست رو طرف ! حالا چرا این کارو کرد نمیدونم !!!؟ :|
نکنید این کارو خدایش ، پست رو پاک میکنید که چی بشه ؟ نگران قیلتری هستید ؟؟؟ پی تی ، وب هاستینگ تالک شاپ کیپر ! البته وضعیت اخری بهتر دوتا اولیه !
بله دیگه رسم روزگاره برای ما بر مراد ما نرفت که نرفت .......!

Last edited:

Meh_E

Registered User
لایک‌ها
75
با عرض سلام
دوستان تو یکی از تاپیک ها گفته بودن سایت های پاپ اپ فیلتر میشن
بنده امروز صبح با پشتیبانی اینترنت دات ای ار تماس گرفته بودم و کاملا از جریان با خبر شدم
سایت هایی که فیلتر میشن سایت هایی خواهند بود که وقتی داخلشون میری و پر از تگ هستن رو فیلتر میکنن
یعنی طبق توضیحات اخبار فقط سایت هایی فیلتر میشن که میان تگ سازی میکنن و تو گوگل میان بالا !
اصلی ترین هدفشون اینه
وقتی یکی تو گوگل میره سرچ میکنه مثلا دنبال کلمه مقاله میگرده داخل اون صفحه تگ های چرت پرت باشه اون صفحه فیلتر میشه تمام !
با این حال اگه مسئولین فیلتیرنگ درس کار بکنن هرچی سایت فیدخوان هست باید از بین بره
کافیه یه بخش ریپورت درست کنن بنده به شخص هرچی سایت اسپم ببینم گزارش میدم
پس حاشیه و شایعه درس نکنین م که سایت های پاپ اپ فیلتر میشن تمام
نتیجه گیری : فقط سایت هایی فیلتر خواهند شد که داخلشون محتوای چرت پرت و اسپم دارند
البته بازم خودتون میدونین اینجا ایرانه هیچ اعتباری نیست !
نه اینطوری نیست و به پاپ آپ هم گیر میدن . سایت ما نمایش دهنده پاپ آپه و 2 تا تبلیغ پاپ آپ داریم ولی امروز تذکر دادن که باید رویه تون رو عوض کنید و از پاپ آپ استفاده نکنید . سوال اینجاست الان 80% سایتای پر بازدید ایرانی پاپ آپ دارن همه رو میخوان فیلتر کنن ؟

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
نه اینطوری نیست و به پاپ آپ هم گیر میدن . سایت ما نمایش دهنده پاپ آپه و 2 تا تبلیغ پاپ آپ داریم ولی امروز تذکر دادن که باید رویه تون رو عوض کنید و از پاپ آپ استفاده نکنید . سوال اینجاست الان 80% سایتای پر بازدید ایرانی پاپ آپ دارن همه رو میخوان فیلتر کنن ؟

یا علی مددد
اسنا که اصلا معلوم نیست چیکار میکنن
اگه اینطوری باشه که باید در اینترنت ایران رو تخته کنیم چون بدون پاپ اپ خیلی از سایتا ورشکست میشن !!!
شما الان تصمیتون چیه؟
یچکار میخواین بکنین؟
یعنی به همه سایت های پاپ این پیام رو فرستادن؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
جالبه
دوستانی که از پاپ اپ درامد دارن همه مدافع پپاپ اپ شدن!
چیزی که شکی درش نیست اینه که پاپ اپ باعث ازار مخاطب و همچنین باعث رشد سایتهای اسپمر میشه.
حرف شما کاملاً درسته. من خودم به شخصه از قدیم با پاپ آپ مخالف بوده و هستم. اما باور کنید برای خیلی از سایتهای متوسط و کوچک واقعاً هیچ راه درآمد دیگه نیست. (منظور از درآمد در حد هزینه اینترنت و هاست و دامنه است!) الآن همکاری در فروش تقریباً در تعطیلات به سر می بره و کسی نمی خره. کلیکی ها که خودتون بهتر میدونید دیگه پرداختی ندارن و... پس فقط پاپ آپ یه چندرغاز به دست وبمسترها میده.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
بنده امروز صبح با پشتیبانی اینترنت دات ای ار تماس گرفته بودم و کاملا از جریان با خبر شدم
سایت هایی که فی لتر میشن سایت هایی خواهند بود که وقتی داخلشون میری و پر از تگ هستن رو فیلتر میکنن...
شما که دست به تماستون خوبه، خواهشاً اگه مجدد تماس گرفتید بهشون بگید تمرکزشون روی خبرخوان ها و سایتهایی که زیر پست هاشون نتایج گوگل رو لیست می کنند بذارن و اونها رو فیلی کنند. اگه واقعاً این کار رو انجام بدن (حالا در حد 60~70 درصد هم باشه) باور کنید فیل ترینگ بزرگترین کار مفید مدت فعالیتش رو انجام داده.

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
http://iranwebgard.ir/
دیشب یه سری سایت فیلتر شدن این بنده خدا هم فیلتر شد http://iranwebgard.ir
مطالب سایتشم مجاز بود قالبشو داشتم بررسی میکردم دیدم فیلتر شد :|
این کارا فایده ای نداره به نظر بنده یه 50 - 100 نفر از وبمسترا جمع بشیم یه نامه بنویسیم امضا کنیم یا جدا ارسال کنیم به یه نهاد نظارتی یا قضایی یا ریاست جمهوری که برخورد بشه با این فیلترینگ ! حتی از طریق قسمت ارتباط با ما سایتشونم ارسال کنیم شاید تاثیر گذار باشه ! حالا به **** یا ریاست جمهوری و ... حتی مجلس !
دیگه کم کم دارن قانون گذاری هم انجام میدن !!! تا جایی ما خبر داریم باید دادگاه تشکیل بشه یا رای دادگاه بر این باشه که سایت فیلتر بشه کدوم سایت با رای دادگاه داره فیلتر میشه ؟ بدون محاکمه اجرای حکم ؟ مگه غیر اینه فیلتر شدن سایت یعنی برخورد قانونی و اجرای قانون !؟

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
آخه یکی نیست بگه به شما چه مگه شما سایت راه می اندازی مگه شما ضرر میکنی مگه شما تبلیغات کننده هستی مگه فروشنده هستی
از هرنظر میخوان دستی توکار داشته باشند

campfarsi

Registered User
لایک‌ها
162
http://iranwebgard.ir/
دیشب یه سری سایت فیلتر شدن این بنده خدا هم فیلتر شد http://iranwebgard.ir
مطالب سایتشم مجاز بود قالبشو داشتم بررسی میکردم دیدم فیلتر شد :|
این کارا فایده ای نداره به نظر بنده یه 50 - 100 نفر از وبمسترا جمع بشیم یه نامه بنویسیم امضا کنیم یا جدا ارسال کنیم به یه نهاد نظارتی یا قضایی یا ریاست جمهوری که برخورد بشه با این فیلترینگ ! حتی از طریق قسمت ارتباط با ما سایتشونم ارسال کنیم شاید تاثیر گذار باشه ! حالا به **** یا ریاست جمهوری و ... حتی مجلس !
دیگه کم کم دارن قانون گذاری هم انجام میدن !!! تا جایی ما خبر داریم باید دادگاه تشکیل بشه یا رای دادگاه بر این باشه که سایت فیلتر بشه کدوم سایت با رای دادگاه داره فیلتر میشه ؟ بدون محاکمه اجرای حکم ؟ مگه غیر اینه فیلتر شدن سایت یعنی برخورد قانونی و اجرای قانون !؟
سایتی که ادرس شو گذاشتی پر از تگ و برچسب کلمات کلیدی و ..... بود . فیلترش کار درستی بوده

miim

Registered User
لایک‌ها
451
حرف شما کاملاً درسته. من خودم به شخصه از قدیم با پاپ آپ مخالف بوده و هستم. اما باور کنید برای خیلی از سایتهای متوسط و کوچک واقعاً هیچ راه درآمد دیگه نیست. (منظور از درآمد در حد هزینه اینترنت و هاست و دامنه است!) الآن همکاری در فروش تقریباً در تعطیلات به سر می بره و کسی نمی خره. کلیکی ها که خودتون بهتر میدونید دیگه پرداختی ندارن و... پس فقط پاپ آپ یه چندرغاز به دست وبمسترها میده.
حرف شما درسته.باید به دنبال راه های جدید برای کسب درآمد بود

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
آقا ددددددددددددستشون درد نکنه . خدا کنه زودتر جمعش کنن . این فقط وب رو عقب میبره ، مطمعنم راه غلط بره کنار به زودی یه راه درست برا درآمد پیدا میشه.

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
جوک میگیا میوه فروشی ازکجا بزنیم اجاره ها بالاس

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
در کل وقتی ریشه دار تر باشه مشکلات به جایی نمی رسه
پاپ آپ و یا مثلا همکاری در فروش هاییی با اجناس کیفیت داغون و یا سایت های خدماتی با مزیت های یک طرف و ... این ها زمانی برداشته میشه که یه سری چیز های دیگه هم درست بشه و اینجوری به جای خاصی نمی رسه

بالا