منتخب بازارچه

بررسی آنتی ویروس Kaspersky ٠

g0dsend313

Registered User
تاریخ عضویت
9 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,505
لایک‌ها
290
محل سکونت
شیراز
نه اقا این حرفها چیه...نود32 به عنوان یکی از بهترین های این بازار معروفه...بهترین نباشه جز 3 تای اول هست...مگه میشه هر بار اتصال 250 تا ویروس؟؟ حرفهای خنده دار ....

خب دوست ندارید استفاده نکنید ولی من الان چیزی حدود 1 ساله دارم استفاده میکنم..همون ویروس معروف که با کلیک روی هر فولدر تو یه پنچره جدید باز میشد با نود 32 بدون هیچ مشکلی حل شد. همون که اتوران میساخت و....کلا من خیلی راضیم...شما میتونید استفاده نکنید//
چرا ناراحت میشی ؟
اینی که گفتم در مورد سیستم های دانشگاه اکثر دانشجو ها می دونن ،
حتی یه بار من رفتم کافی نت می خواستم فلش رو به سیستم سرور متصل کنم ، طرف پرسید به سیستم های دانشگاه که وصل نکردی !!!
پیدا کردن یه ویروس مهم نیست ، مثلا همونی که خودتون گفتین ، بارها سورسشو تغییر دادن که آنتی ویروس ها نتونن اون بشناسن ، از نظر امنیتی مهم اینه که به موقع بشه ویروس رو پیدا و مانع فعالیت اون شد
 

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
6,203
لایک‌ها
15
سن
37
محل سکونت
iran-tehran
سلام
پس از اندیشه های بسیار در باب مشکل شما ،
یه احتمال هست
از چه ورژنی استفاده می کنید ؟!
7.0.1.321 ورژنی هست که من ازش استفاده می کنم و شایان ذکر است که بلک لیست ورژنهای 7 نیز متفاوت هستند
فکر کنم این آخرین ورژن از نسخه ی 7 این نرم افزار باشه
(این ورژن رو تونستم تا a.b.c.d.e آپدیت کنم )
اول از همه ممنون از پیگیریتون.

بعدش من هم مثل شما دقیقا از این ورژن استفاده میکنم.
 

sina_judgment

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 می 2005
نوشته‌ها
635
لایک‌ها
10
محل سکونت
زندان اوین....
با سلام..من هم از نود31 استفاده می کردم..اما ظاهرا کسپر خیلییییییی بهتر هستش...در ضمن..من یه مشکل دیگه هم دارم...تمامی ف.لدر هام رید اونلی read only هستن و اینجانب هیچ کاری از دستم بر نمیاد..این مشکل از عفونتهای ثانویه ویروسی حاصل میشه؟:دی هر فولدری هم که می سازم باز رید اونلی میشه :(
 

g0dsend313

Registered User
تاریخ عضویت
9 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,505
لایک‌ها
290
محل سکونت
شیراز
با سلام..من هم از نود31 استفاده می کردم..اما ظاهرا کسپر خیلییییییی بهتر هستش...در ضمن..من یه مشکل دیگه هم دارم...تمامی ف.لدر هام رید اونلی read only هستن و اینجانب هیچ کاری از دستم بر نمیاد..این مشکل از عفونتهای ثانویه ویروسی حاصل میشه؟:دی هر فولدری هم که می سازم باز رید اونلی میشه :(
سلام
به سایت
miklsoft
رفته و نرم افزار
Attribute Manager
را دانلود نموده
با استفاده از این نرم افزار به راحتی می توانید هر نوع تغییری در موارد زیر ایجاد کنید
«archived», «hidden», «readonly», «system»
 

g0dsend313

Registered User
تاریخ عضویت
9 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,505
لایک‌ها
290
محل سکونت
شیراز
اول از همه ممنون از پیگیریتون.

بعدش من هم مثل شما دقیقا از این ورژن استفاده میکنم.
سلام
یه مورد رو شاید رعایت نکردین
قبل از اینکه کلید رو اضافه کنید
کلید قبلی رو
Delete Key
کردین ؟(کلید قبلی رو حذف کردین ؟)
 

g0dsend313

Registered User
تاریخ عضویت
9 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,505
لایک‌ها
290
محل سکونت
شیراز
با توجه به اینکه دوستان نتونستن از کلید های پیشنهادی من استفاده کنن
از یکی از دوستان خارجی درخواست کردم
و ایشون هم یه سری کلید برای Kaspersky برام ارسال کردند
(لطفا قبل از استفاده کلید قبلی راحذف کنید ، برای اطلاعات بیشتر به Instructions.txt مراجعه نمایید )





____________________________________________________________________________

توانایی دانلود مستقیم 6گیگ از رپیدشر فقط 2300 تومان
 
Last edited by a moderator:

sina_judgment

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 می 2005
نوشته‌ها
635
لایک‌ها
10
محل سکونت
زندان اوین....
با سلام..ویروس های سیستم من این بود...گفتم شاید به درد کسی بخوره :دی HEUR/Crypted
 

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
6,203
لایک‌ها
15
سن
37
محل سکونت
iran-tehran
با توجه به اینکه دوستان نتونستن از کلید های پیشنهادی من استفاده کنن
از یکی از دوستان خارجی درخواست کردم
و ایشون هم یه سری کلید برای Kaspersky برام ارسال کردند
(لطفا قبل از استفاده کلید قبلی راحذف کنید ، برای اطلاعات بیشتر به Instructions.txt مراجعه نمایید )


____________________________________________________________________________

توانایی دانلود مستقیم 6گیگ از رپیدشر فقط 2300 تومان

تا یادم نرفته تشگر کنم از دوست عزیزم

ممنونم این یکی کار کرد

پ.ن:سری های قبل دلیت میکردم قبلی رو.

مجدد ممنون:)
 
Last edited by a moderator:

sina_judgment

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 می 2005
نوشته‌ها
635
لایک‌ها
10
محل سکونت
زندان اوین....
با سلام..پس از جستجوهای فراوان..خودم واسه کسپر2009 یه key پیدا کردم که جهت استفاده همگان میذارمش اینجا..امیدوارم کمکتون کنه..من خودم از این استفاده میکنم که تقریبا162 روز وقت داره تا expire بشه.. :)
پسورد : 12345
 

فایل های ضمیمه

sina_judgment

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 می 2005
نوشته‌ها
635
لایک‌ها
10
محل سکونت
زندان اوین....
سلام دوستان..من یه مشکل دیگه هم خیلی وقته دارم..اینه که تمام فولدر هام read only هستن و هرکاری می کنم درست نمی شن..مشکل از کجاست؟قبلا یکی از دوستان یه نرم افزار معرفی کردن که با اون هم مشکلم حل نشد..مشکل از ویروس میتونه باشه؟:(
 

sina_judgment

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 می 2005
نوشته‌ها
635
لایک‌ها
10
محل سکونت
زندان اوین....
سلام دوستان..من یه مشکل دیگه هم خیلی وقته دارم..اینه که تمام فولدر هام read only هستن و هرکاری می کنم درست نمی شن..مشکل از کجاست؟قبلا یکی از دوستان یه نرم افزار معرفی کردن که با اون هم مشکلم حل نشد..مشکل از ویروس میتونه باشه؟:(
نبود هیچ یاری ای ؟
 
Last edited:

g0dsend313

Registered User
تاریخ عضویت
9 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,505
لایک‌ها
290
محل سکونت
شیراز
سلام دوستان..من یه مشکل دیگه هم خیلی وقته دارم..اینه که تمام فولدر هام read only هستن و هرکاری می کنم درست نمی شن..مشکل از کجاست؟قبلا یکی از دوستان یه نرم افزار معرفی کردن که با اون هم مشکلم حل نشد..مشکل از ویروس میتونه باشه؟:(
سلام
اگه می تونید لطفا یکی از فایل یا فولدر هایی که read only هستند رو اینجا بذارید
 

g0dsend313

Registered User
تاریخ عضویت
9 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,505
لایک‌ها
290
محل سکونت
شیراز
سلام
راهکار مایکروسافت ، تغییر در reg
1. Start Registry Editor (Regedit.exe).
2. Locate the following registry key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Explorer
3. On the Edit menu, point to New, click DWORD Value, and then type the following registry value name:
UseSystemForSystemFolders
4. Right-click the new value, and then click Modify.
5. Type 1, and then click OK.
6. Quit Registry Editor.
7. After you make this change to the registry, you must change the Read-Only attribute for all affected folders by using the attrib command at a command prompt (Command.com or Cmd.exe). Type attrib /? at the command prompt to view the syntax for the attrib command. For example, to change the Read-Only attribute to System for the C:\Test folder, use the following command:
attrib -r +s c:\test

http://support.microsoft.com/kb/326549
 

g0dsend313

Registered User
تاریخ عضویت
9 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,505
لایک‌ها
290
محل سکونت
شیراز
start -> run -> type regedit.Exe -> click enter (lol) -> Hkey_local_machine -> software -> microsoft -> windows -> current version -> right click -> New -> dword -> type Usesystemfolders -> Vlue set as 1 -> RESTART -> done now go make your file not read-only</p>
 

sina_judgment

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 می 2005
نوشته‌ها
635
لایک‌ها
10
محل سکونت
زندان اوین....
start -> run -> type regedit.Exe -> click enter (lol) -> Hkey_local_machine -> software -> microsoft -> windows -> current version -> right click -> New -> dword -> type Usesystemfolders -> Vlue set as 1 -> RESTART -> done now go make your file not read-only</p>
مرسی از لطفت..خدا شما رو به این فوروم نگه داره که اگه نبودین 50 یا60 هزار تومانی باید پول تعمیرات می دادم :دی
 

sina_judgment

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 می 2005
نوشته‌ها
635
لایک‌ها
10
محل سکونت
زندان اوین....
start -> run -> type regedit.Exe -> click enter (lol) -> Hkey_local_machine -> software -> microsoft -> windows -> current version -> right click -> New -> dword -> type Usesystemfolders -> Vlue set as 1 -> RESTART -> done now go make your file not read-only</p>
باز هم حل نشد:((کمک کنین باز
 
بالا