منتخب بازارچه

بررسی آنتی ویروس Kaspersky ٠

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
6,203
لایک‌ها
15
سن
37
محل سکونت
iran-tehran
بازم سلام
بعد از مدتی به دلیل مشغله زیاد وقتی پیدا کردم که بتونم برای دوستان عزیز جدیدترین کلید ها رو جمع آوری کنم


لینک کلید ها:
PHP:
http://www.4shared.com/file/76299223/ad84d5f0/kav_7.html
http://www.4shared.com/file/76299229/4d513cee/kis_7.html
http://www.4shared.com/file/76299237/b3f220a8/kav_8.html
http://www.4shared.com/file/76299250/7bcc128d/kis_8.html

زحمت گشیدی رفیق:)
 

rooz1234

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آگوست 2007
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
سلام
دوستان برای kaspersky 8 نیزtrail reseter نوشته شده . فایلش هم در rapidshare موجود هست. ولی من نتونستم download کنم.شاید اشکال از server بوده !
به هر حال لینکش را می گذارم اگر تونستید download کنید. جای دیگه upload کنید. من همیشه با rapidshare مشکل دارم..
مرسی


http://rs475.rapidshare.com/files/160112643/Kaspersky2009-8.0.0.454-TrialReset2.2-V_by_hardal_.rar
 

zeus_titan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
17 مارس 2007
نوشته‌ها
157
لایک‌ها
8
سلام
بچه ها من یه کسپر اورجینال گرفتم.روی لپ تاپم نصب بود ،می خواستم سر سیستم دیگه ای نصب کنم بدون این که حواسم باشه ریموش کردم.اصلا حواسم نبود رجیستر شده.الان برای اینکه یک سریال جدید بگیرم باید چیکار کنم؟!

ممنون می شم بچه ها راهنمایی کنید
پون:سایت کسپر خیلی دیر لود می شه ،نتونستم به نتیجه ای برسم
 

rxlist

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 ژانویه 2009
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
0
سلام به zeus_titan

من هم یه کسپر اصل دارم و نصب کردم (اینترنت سکیوریتی) ولی خب بعد از یه مدت مجبور شدم وینوزم رو عوض کنم البته نه به خاطر کسپر.
ولی یه چیز خیلی جالبی رو متوجه شدم و اون اینکه بعد از نصب مجدد ویندوز، وقتی دوباره کسپر رو نصب و رجیستر کردم با همون سریال قبلی،..... دوباره اکانتم رو 365 زد....!:specool:
یعنی بعد از یک ماه استفاده (کسر 30 روز از اکانت 365 روز) دوباره با 365 روز فعال و آپدیت شد و الان هم به خوبی و خوشی رو سیستمم فعاله....!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

دوست عزیز ، شما وقتی لپ تاپت رو گرفتی مگه روش CD کسپر رو بهت ندادن؟ مثل CD ویندوز...؟
خب با همون دوباره نصب کن. مشکلی نداره که؟
 

rxlist

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 ژانویه 2009
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
0
در ضمن من به همه برو بچ توصیه میکنم که بابا یه کصپر اصل بخرین و خودتونو راحت کنین
چیه این همه دردسر به خودتون میدین که کلیدش از کار افتاد و ....
البته من هم خودم قبلاً همینجوری بودم هــــــــــــــــــا نه که نه ولی خب الان با خرید کسپر اصل فکرم آزاد شده
 

zeus_titan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
17 مارس 2007
نوشته‌ها
157
لایک‌ها
8
ممنون دوست عزیز :happy:
من توی پستم گفتم که می خوام از سیستمی به سیستم دیگه منتقلش کنم .امروز روی سیستم اول که نصب بود دوباره نصبش کردم و رجیستر رو شناخت اما گزینه ای برای جا به جا کردم لایسنس ندیدم... مجبورم روی سیستم دوم نصب کنم ببینم نتیجه چی می شه ;)امیدوارم نتیجه ی نا خوش آیندی نداشته باشه ...
 

g0dsend313

Registered User
تاریخ عضویت
9 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,505
لایک‌ها
290
محل سکونت
شیراز
سلام
بعضی دوستان بعلت سرعت پایین اینترنت برای دانلود نرم افزار یا آپدیت هاش مشکل داشتن
بنده توانایی اینو دارم که نرم افزار و کلید ها و فایل های آپدیتش ( فقط کاسپراسکای آنتی ویروس 7 ، چون خودم با این کار می کنم ، همیشه آپدیته ) که چیزی حدود 70 مگ هست رو رایگان( پرداخت فقط هزینه ی پست) برای دوستان علاقه مند ارسال کنم
در صورت تمایل مشخصات رو برام sms کنید
 

sina_judgment

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 می 2005
نوشته‌ها
635
لایک‌ها
10
محل سکونت
زندان اوین....
با سلام..من چند صد تا ویروس تو سیستمم داشتم..یه کسپر اسکای2009 زدم..ولی باز وقتی show hidden file رو می زنم..نشون نمیده..چیکا کنم؟ممنون میشم:(
 

katakalle

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژانویه 2006
نوشته‌ها
189
لایک‌ها
1
محل سکونت
Teh
با سلام..من چند صد تا ویروس تو سیستمم داشتم..یه کسپر اسکای2009 زدم..ولی باز وقتی show hidden file رو می زنم..نشون نمیده..چیکا کنم؟ممنون میشم:(
این لعنتی حتی با فرمت هم پاک نمیشه !
تنها راه حلش Low level Format هستش :blink:
 

g0dsend313

Registered User
تاریخ عضویت
9 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,505
لایک‌ها
290
محل سکونت
شیراز
با سلام..من چند صد تا ویروس تو سیستمم داشتم..یه کسپر اسکای2009 زدم..ولی باز وقتی show hidden file رو می زنم..نشون نمیده..چیکا کنم؟ممنون میشم:(
سلام
کاسپراسکای 2009 رو بخاطر کارایی پایین اون توصیه نمیشه
توصیه من :
شما کاسپراسکای آنتی ویروس 7 رو نصب کن ، آپدیت کن ، فول اسکن تا اینجا ویروس پاک شده
حالا

با دانلود و اجرای فایل زیر تمام مشکلاتی که از فعالیت ویروس ایجاد شده به حالت اول بر می گرده
(اول RegRepair رو امتحان کن ، اگه جواب نگرفتی 2 فایل دیگه رو امتحان کن)

help






____________________________________________________________________________

توانایی دانلود مستقیم 6گیگ از رپیدشر فقط 2300 تومان
 
Last edited:

sina_judgment

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 می 2005
نوشته‌ها
635
لایک‌ها
10
محل سکونت
زندان اوین....
واقعا مرسی...کاسپر اسکای 2009 خوبه..کمی سرعت رو کم می کنه ولی امنیتش بالاست..670تا ویروس بود تو سیستم..حالا این رو نصب کنم تا ببینم چی میشه..مرسی از لطفت :)
 

g0dsend313

Registered User
تاریخ عضویت
9 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,505
لایک‌ها
290
محل سکونت
شیراز
واقعا مرسی...کاسپر اسکای 2009 خوبه..کمی سرعت رو کم می کنه ولی امنیتش بالاست..670تا ویروس بود تو سیستم..حالا این رو نصب کنم تا ببینم چی میشه..مرسی از لطفت :)
شاید حق با شما باشه ، ولی کاسپراسکای 2009 اختیارات کمتری رو نسبت به 7 در اختیار شما می ذاره ، و چندین بار شاهد ضعف در ویروس یابی اون بودم ، چرا که در شناسایی بعضی ویروس ها از جمله برخی اتوران ها بسیار ضعیف عمل می کنه ، نهایت کاری که می کرد پاک کردن autorun.inf بود یعنی فایل ویروسی رو نمی تونست شناسایی کنه ، البته شاید آلان بتونه ولی نکته ی مهم در سیستم امنیتی اینه که بتونه به موقع ویروس رو از بین ببره نه بعد از اینکه ویروس عملیات تخریب رو آغاز کرد






____________________________________________________________________________

توانایی دانلود مستقیم 6گیگ از رپیدشر فقط 2300 تومان
 

sina_judgment

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 می 2005
نوشته‌ها
635
لایک‌ها
10
محل سکونت
زندان اوین....
با سلام
چند تا مشکل دارم ممنون میشم کمک کنین دوست عزیز :)
1-folder option کار می کنه الان..
2-رو درایو ها که کلیک می کنم..تو پنجره جدید باز می کنه که فکر کنم به قول شما دوست عزیز از همون auto.inf باشه..
3این لیست ویروس های سیستم من هستش که کاسپر پیدا کرده..یه نگاهی بندازین ممنون میشم
4-یه فایل auto.inf رو هم میزارم..ممنون میشم اگه اشکالاتشو واسم درست کنین تا منم راحت بشم..

و یه مشکل دیگه این هستش که سرعت سیستمم خیلییییییی اومده پایین..مثلا واسه نصب بازی سایلنت هیل 5 بیش از1 ساعت طول کشید..واسه یه DVD !!!! به نظر شما اشکال از هاردم هستش؟یا از ویروس هستش؟یا از آنتی ویروس؟
 

فایل های ضمیمه

Last edited:

sina_judgment

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 می 2005
نوشته‌ها
635
لایک‌ها
10
محل سکونت
زندان اوین....
راستی..به نظرشما لازم هستش من flash بایوس مادربورد رو آپدیت کنم؟قبلا این کار رو میکردم :دی
 

g0dsend313

Registered User
تاریخ عضویت
9 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,505
لایک‌ها
290
محل سکونت
شیراز
راستی..به نظرشما لازم هستش من flash بایوس مادربورد رو آپدیت کنم؟قبلا این کار رو میکردم :دی
سلام
فکر نمی کنم نیازی به اینکار باشه
ویندوز شما احتمالا فرسوده شده ، اگر ویندوز رو دوباره نصب کنید ، همراه با فرمت درایو ویندوز ، مشکلتون احتمالا حل میشه(ویندوز سرویس پک 2 پیشنهاد میشه )

در ضمن ، حتما حتما بعد از نصب دوباره ی ویندوز ، آنتی ویروس رو نصب کنید ، آپدیت کنید ، فول اسکن کنید
اگر tuneup utilitys 2009 رو نصب و اجرا کنید سرعت کامپیوترتون از حالت عادی بیشتر میشه
 
Last edited:

sina_judgment

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 می 2005
نوشته‌ها
635
لایک‌ها
10
محل سکونت
زندان اوین....
باز 2تا مشکل داریم..1-حین نصب ویندور که فایل های auto.inf سایر درایو ها تغییری نمی کنند..2-همین کار رو کردم..folder option درست کار نکرد..:)
 

g0dsend313

Registered User
تاریخ عضویت
9 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,505
لایک‌ها
290
محل سکونت
شیراز
باز 2تا مشکل داریم..1-حین نصب ویندور که فایل های auto.inf سایر درایو ها تغییری نمی کنند..2-همین کار رو کردم..folder option درست کار نکرد..:)
سلام
شما درایو ویندوز رو فرمت کن بعد ویندوز رو نصب کن
آنتی ویروس رو که نصب و آپدیت و نهایتا فول اسکن کنی همه ی auto.inf رو پاک می کنه و همه چیز اگر هم مشکی باشه با اون فایل به حالت اول بر می گرده
 

sina_judgment

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 می 2005
نوشته‌ها
635
لایک‌ها
10
محل سکونت
زندان اوین....
مرسی از رسیدگی شما...امیدوارم که که کار کنه..وگرنه کامپیوتر رو میندازم دور..اعصابم رو ریخته بهم:(
 

sina_judgment

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 می 2005
نوشته‌ها
635
لایک‌ها
10
محل سکونت
زندان اوین....
ویندوز ره هم عوض کردم..هیچ فرقی نکرد...کاسپر هیچی پیدا نکرد..اما وقتی واسه اولین بار رو درایو ها کلیک کردم..کاسپر یه اخطار داد به نام... 2cm.w...نمیدونم دقیق یه همچین چیزی
 

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
6,203
لایک‌ها
15
سن
37
محل سکونت
iran-tehran
بچه ها کسی key نداره برا کسپر 7؟؟
 
بالا