منتخب بازارچه

بررسی آنتی ویروس Kaspersky ٠

rabbit008

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 آگوست 2007
نوشته‌ها
33
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
من 7.0.1.325 رو نصب کردم
میخوام با روش صفحه اول کد بدم
ولی چند روزه نمیتونم اون فایل هلپ رو دانلود کنم
اگه کسی داره یه جا دیگه بزاره لطفا
 

g0dsend313

Registered User
تاریخ عضویت
9 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,513
لایک‌ها
292
محل سکونت
شیراز
سلام
عید همگی مبارک...
جدیدترین ها
جدیدترین راه حل برای update کردن به همراه جدیدترین کلید ها برای ثبت Kav & Kis
G0DSEND313_Will_Help_You
برای ثبت تمامی نسخه های ورژن 7
(تست نشده)
Virus Free
_______________________________________
[email protected]
Persiantools_Opener
 

hashemp206

Registered User
تاریخ عضویت
16 اکتبر 2007
نوشته‌ها
133
لایک‌ها
0
سلام
عید همگی مبارک...
جدیدترین ها
جدیدترین راه حل برای update کردن به همراه جدیدترین کلید ها برای ثبت Kav & Kis
G0DSEND313_Will_Help_You
برای ثبت تمامی نسخه های ورژن 7
(تست نشده)
Virus Free
_______________________________________
[email protected]
Persiantools_Opener
دوست عزیز لطفا توی سایت دیگه آپلود کنید رپید شیر می گه باید 23 ساعت صبر کنی حالا که هم میری میگه باید 123238749827482372384209 دقیقه دیگه هم صبر کن تا اجازه بدم دانلود کنی یا اگر صبر ایوب نداری نسخه پرمیموم بخر!!

لطفا توی سایت دیگه آپلود کنید!
 

zxcvmohsen

Registered User
تاریخ عضویت
9 جولای 2007
نوشته‌ها
1,005
لایک‌ها
24
سلام g0dsend313 عزيز
ممنونم از كمك هات؛
چند تا سوال داشتم
من طبق روشي كه گفتي مو به مو عمل كردم اما دو تا مشكل دارم!!
اولا اينكه با توجه به اينكه آفلاين آپديت مي كنم (ابتدا فايل هاي ديتا بيس رو از سايت كسپر دانلود مي كنم و سپس آپديت مي كنم) با اين حال حتي اگه ديتا بيس همون روز رو دانلود كرده باشم بازم با پيغام Databases are obsolete مواجه مي شم!! دليلش چيه و چاره‌ي كار كجاست؟؟
مشكل مهم تر اينه كه با روشي كه شما گفتي بلك ليست شدنم مانع آپديت كردنم نمي شه اما هر چند دقيق پنجره اي مطابق زير باز مي شه كه در بسياري از مواقع (بازي و اراوه مطلب) خيلي دردسره! چطور مي شه از شرش خلاص شد؟

راستي؛ اون تيك Enable self-defence رو هميشه بر دارم يا پس از آپديت مجدد بذارم باشه؟؟
پيشاپيش ممنونم
 

zxcvmohsen

Registered User
تاریخ عضویت
9 جولای 2007
نوشته‌ها
1,005
لایک‌ها
24
دوست عزيز (g0dsend313 ) مي شه راهنمايي كني؟
 

g0dsend313

Registered User
تاریخ عضویت
9 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,513
لایک‌ها
292
محل سکونت
شیراز
سلام
راه حل ارائه شده در صفحه ی اول فقط برای نسخه ی 7.0.0.125 هست و برای نسخه ها ی بالاتر باید از راه حل دوم یعنی استفاده از Kaspersky Trial Reseter استفاده کنید،که اگر کار نکرد باید دنبال regkey های جدید که وارد black list نشده باشید(یک تاپیک در این مورد در همین فروم موجود می باشد)
 

zxcvmohsen

Registered User
تاریخ عضویت
9 جولای 2007
نوشته‌ها
1,005
لایک‌ها
24
سلام
راه حل ارائه شده در صفحه ی اول فقط برای نسخه ی 7.0.0.125 هست و برای نسخه ها ی بالاتر باید از راه حل دوم یعنی استفاده از Kaspersky Trial Reseter استفاده کنید،که اگر کار نکرد باید دنبال regkey های جدید که وارد black list نشده باشید(یک تاپیک در این مورد در همین فروم موجود می باشد)
سلام ممنون از اينكه وقت مي ذاري
مشكلي كه من در پست 104 عنوان كردم مربوط به همين نسخه ی 7.0.0.125 مي باشد!!!
چه پيشنهادي مي كنيد؟
 

galia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2006
نوشته‌ها
0
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کامپیوتر من ویروسی شده ( اون ویروسی که folder options رو از tools پاک می کنه). حالا می خوام kaspersky نصب کنم. 2 تا سوال دارم:

1- اول چی کار کنم که خود kaspersky ویروسی نشه؟
2- چطور نرم افزار رو رجیستر و آپدیت کنم؟

ممنون.
 

zxcvmohsen

Registered User
تاریخ عضویت
9 جولای 2007
نوشته‌ها
1,005
لایک‌ها
24
سلام دوستان
کامپیوتر من ویروسی شده ( اون ویروسی که folder options رو از tools پاک می کنه). حالا می خوام kaspersky نصب کنم. 2 تا سوال دارم:

1- اول چی کار کنم که خود kaspersky ویروسی نشه؟
2- چطور نرم افزار رو رجیستر و آپدیت کنم؟

ممنون.
سلام دوست عزیز
برای نصب آنتی ویروس مشکلی نداری؛ می تونی نصبش کنی و خودش ویروسی نمی شه
در مورد نحوه ی رجیستر و آپدیت هم که دوستان تو همین گفتگو مفصلا بحث کرده اند
فقط می مونه یه چیز؛ اونم اینکه حتی بعد از پاکسازی سیستمت از ویروس، بازم Folder optionت بر نمی گرده ولی با اجرای این فایل اون مشکل هم مرتفع می شه..
 

galia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2006
نوشته‌ها
0
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
برای نصب آنتی ویروس مشکلی نداری؛ می تونی نصبش کنی و خودش ویروسی نمی شه
در مورد نحوه ی رجیستر و آپدیت هم که دوستان تو همین گفتگو مفصلا بحث کرده اند
فقط می مونه یه چیز؛ اونم اینکه حتی بعد از پاکسازی سیستمت از ویروس، بازم Folder optionت بر نمی گرده ولی با اجرای این فایل اون مشکل هم مرتفع می شه..
سلام
ممنون از توضیح شما و از فایلی که گذاشتین.

راستی، من نمی تونم از لینکی که در پست های اول گذاشته شده، خود نرم افزار رو دانلود کنم. ممکنه لینکش مشکل داشته باشه؟

یه سوال هم دارم، من هم باید Kis رو نصب کنم هم Kav یا یکیش کافیه؟ کدوم کافیه؟
ممنون.
 

zxcvmohsen

Registered User
تاریخ عضویت
9 جولای 2007
نوشته‌ها
1,005
لایک‌ها
24
سلام
ممنون از توضیح شما و از فایلی که گذاشتین.

راستی، من نمی تونم از لینکی که در پست های اول گذاشته شده، خود نرم افزار رو دانلود کنم. ممکنه لینکش مشکل داشته باشه؟

یه سوال هم دارم، من هم باید Kis رو نصب کنم هم Kav یا یکیش کافیه؟ کدوم کافیه؟
ممنون.
سلام؛
در مورد kis و kav باید بگم که از اسمشون معلومه!!
kav فقط آنتی ویروسه ولی اونیکی اینترنت سکوریتی. پس شما که به احتمال زیاد با اینترنت حسابی سر و کار داری از kis استفاده کن
 

galia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2006
نوشته‌ها
0
لایک‌ها
0
راه اختصاصی خودم:(به افراد حرفه ای توصیه می شود)
قبل از هر کاری کاسپراسکای را پاک کنید
کاسپراسکای را دوباره نصب می کنید
مطابق تصویر عمل می کنید
سپس فایل زیر را دانلود کنید
Help
(شامل یک فایل راهنمایی تصویری )
کاسپراسکای را با یکی از regkey های تست شده به ثبت برسانید،
سپس مطابق help.exe عمل کنید
توجه داشته باشید قبل از هر بار update کردن باید طبق فایل راهنمایی(Help.exe) عمل کنید
با اینکار هرگز regkey شما وارد blacklist نمی شود!
من این روش را روی kaspersky antivirus 7.0.0.125 امتحان کردم،چندین بار هم Update کردم و هنوز به مشکلی برنخوردم!

_راهنمایی_
راهنمایی:
1.کاسپراسکای خود را کاملا پاک کنید
2.کاسپراسکای را با استفاده از یکی از regkey ها که [test] شده ثبت کنید
3.مطابق help قسمت مشخص شده را پاک نمایید-این عمل را قبل از هر بار update کردن باید انجام دهید_اگر موفق به پاک کردن قسمت مربوطه نشدید مطابق تصویر مجود کاسپراسکای را تنظیم نمایید
4.UPDATE کنید
5.حالشو ببرید
6.به دوستان خود این روش را توصیه نمایید
_راهنمایی_
دوست عزیز
چند تا سوال دارم:
1- منظورتون چیه که کاسپراسکای رو پاک کنید؟ یعنی اول remove کنیمش؟
2- regkey تست شده یعنی چی؟ منظورتون این 3 تا key هست که شما گذاشتین ؟
ممنون
 

galia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2006
نوشته‌ها
0
لایک‌ها
0
لطفا کمک!
با توجه به سرعت لاک پشتی دایل آپم، هر بار که می خوام آپدیت کنم، به 30 % نرسیده دیسکانکت می شم. بعد از دوباره وصل شدن، پروسه آپدیت از 0 % شروع می شه و این حلقه تمومی نداره!
می خوام ببینم راهی وجود داره که نرم افزار از 45% ادامه بده؟
یا اگر بالاخره روزی موفق شدم که آپدیت رو کامل کنم، آیا می تونم فایل های آپدیت رو به کامپیوترهای دیگه هم منتقل کنم؟
 

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
تاریخ عضویت
20 جولای 2004
نوشته‌ها
10,295
لایک‌ها
1,205
محل سکونت
رشت
كليدهايي كه براي كاسپرسكي سكيوريتي داشتم همش بلك ليست شد
كسي كليد جديد نداره:(
 

zxcvmohsen

Registered User
تاریخ عضویت
9 جولای 2007
نوشته‌ها
1,005
لایک‌ها
24
لطفا کمک!
با توجه به سرعت لاک پشتی دایل آپم، هر بار که می خوام آپدیت کنم، به 30 % نرسیده دیسکانکت می شم. بعد از دوباره وصل شدن، پروسه آپدیت از 0 % شروع می شه و این حلقه تمومی نداره!
می خوام ببینم راهی وجود داره که نرم افزار از 45% ادامه بده؟
یا اگر بالاخره روزی موفق شدم که آپدیت رو کامل کنم، آیا می تونم فایل های آپدیت رو به کامپیوترهای دیگه هم منتقل کنم؟
سلام رفیق
تنها راهی که واسه این مشکل ( که منم قبلا داشتم ) به ذهن من می رسه اینه که از جایی که به اینترنت پر سرعت دسترسی داری ( مثل کافی نت ) یا حتی با اینترنت دایل آپ خودت بری به سایت کسپر و از قسمت دانلودش وارد database download بشی.. آپگرید مربوط به ورژن و نوع برنامه ی خودت رو با توجه به جدولشون دانلود کن، خوبیش اینه که با دانلود منیجر هم می تونی این کارو انجام بدی..
باقی مراحل رو اگه کمی وارد باشی خود سایت خیلی قشنگ توضیح داده، اگرم سر در نیووردی بگو کمکت کنم...
 

galia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2006
نوشته‌ها
0
لایک‌ها
0
سلام رفیق
تنها راهی که واسه این مشکل ( که منم قبلا داشتم ) به ذهن من می رسه اینه که از جایی که به اینترنت پر سرعت دسترسی داری ( مثل کافی نت ) یا حتی با اینترنت دایل آپ خودت بری به سایت کسپر و از قسمت دانلودش وارد database download بشی.. آپگرید مربوط به ورژن و نوع برنامه ی خودت رو با توجه به جدولشون دانلود کن، خوبیش اینه که با دانلود منیجر هم می تونی این کارو انجام بدی..
باقی مراحل رو اگه کمی وارد باشی خود سایت خیلی قشنگ توضیح داده، اگرم سر در نیووردی بگو کمکت کنم...
ممنون دوست عزیز فکر کنم بتونم یه کم باهاش کلنجار برم!
ولی مشکلات من ادامه داره....
مشکل بزرگم در حال حاضر اینه:
من هم کامپیوتر منزل هم محل کارم ویروسی شده، روی هر دو هم kis 6 گذاشتم. بعد از نصب تا جایی که راه داده آپدیت کردم و سیستم رو اسکن کردم در حین کار بنا به لزوم چند باری هم reset کردم. مشکل اینه که بعد از خاموش کردن سیستم، در روشن کردن بعدی سیستم بالا نمی یاد! نمی دونم آیا این مشکل به کاسپراسکای مربوطه یا به ویروسم؟! یه صبح تا عصر هم روشن گذاشتم گفتم شاید موقع بالا اومدن سیستم، کاسپراسکای در حال اسکن باشه و اینه که طول می کشه ولی باز هم سیستم بالا نیومد. به نظرتون باید چی کار کنم؟
تا به حال 3 بار این مشکل برام پیش اومده 2 بارش با system restore در رفتم یه بار هم مجبور شدم که دوباره ویندوز نصب کنم.
 

Stay alive

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 آپریل 2008
نوشته‌ها
162
لایک‌ها
0
های :rolleyes:
من یه مشکل مضخرفو ابتدایی با این کسپر پیدا کردم که نمدونم چتور حلش کنم
اونم اینه که من وقتی اینو نصب کردم تاریخ ویندوزم اشتب بود
یعنی 10 روز جلوتر بود
و با سریال نامبرش فعالش کردم
ولی موقه اپدیت ارور میداد
ه تو 2-3 تا فروم خارجی چرخیدم و معلوم شد که باید تاریخ ویندوزو دقیق کنم
ولی وقتی تاریخو دقیق میکنم باز ارور میده که این سریال درست نیس
ولی وقتی دوباره 10 روز میرم جلو تاریخو دوباره سریالش راه میوفته و نمیتونم اپدیت کنم به خاطر تاریخه اشتباه ....
حالا من باید چه کنم تا هم تاریخ دقیق باشه و سریالم کار کنه تا بتونم اپدیت کنم؟
من خودم کسپرو حذف کردم بعد با tuneup utltis رجیستریو پاک کردم تا بلکن سریالو پاک کن از رجیستری
ولی این کلک رشتیمم کار نکرد :D
خو یکی بیاد منو به راه راس هدایت کنه بگه چیکار کنم :rolleyes:
راستی ورژن کسپراسکایم اینه :
kaspersky internet security 7.0.0.125
اون سریالم اخرین سریال و تنها سریالشه که تا 2009 اعتبار داره

هلپپپپپپپپپپپپ پلیززززززززززززززز

منتظرما :happy:
راستش منظورت رو از سریال نمی فهمم ولی بعد از نصب برای ورود یک فایل reg میخوات میتونی اونو وارد کنی بعد از شروع به کار فایل اپدیت را بطور دستی از اینترنت بگیری و برای در یافت کلید های جدید هم بعد از اپدیت به سایت p30download برو و کلید های روز رو بگیر من همیشه این کار رو میکنم تا حالا مشکلی نداشته امید وارم کمک کرده باشم.
 

Stay alive

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 آپریل 2008
نوشته‌ها
162
لایک‌ها
0
كليدهايي كه براي كاسپرسكي سكيوريتي داشتم همش بلك ليست شد
كسي كليد جديد نداره:(
شما میتونید از سایت www.p30download.com کلید های جدید رو دانلود کنید یا با استفاده از سرچ در سایتهای مختلف مشکل خودت رو مرتفع کنی.
 

Stay alive

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 آپریل 2008
نوشته‌ها
162
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزیز فکر کنم بتونم یه کم باهاش کلنجار برم!
ولی مشکلات من ادامه داره....
مشکل بزرگم در حال حاضر اینه:
من هم کامپیوتر منزل هم محل کارم ویروسی شده، روی هر دو هم kis 6 گذاشتم. بعد از نصب تا جایی که راه داده آپدیت کردم و سیستم رو اسکن کردم در حین کار بنا به لزوم چند باری هم reset کردم. مشکل اینه که بعد از خاموش کردن سیستم، در روشن کردن بعدی سیستم بالا نمی یاد! نمی دونم آیا این مشکل به کاسپراسکای مربوطه یا به ویروسم؟! یه صبح تا عصر هم روشن گذاشتم گفتم شاید موقع بالا اومدن سیستم، کاسپراسکای در حال اسکن باشه و اینه که طول می کشه ولی باز هم سیستم بالا نیومد. به نظرتون باید چی کار کنم؟
تا به حال 3 بار این مشکل برام پیش اومده 2 بارش با system restore در رفتم یه بار هم مجبور شدم که دوباره ویندوز نصب کنم.
1.به جای اینترنت سکوریتی 6 بهتره از خود انتی ویروس استفاده کنی که بهتره ورژن روز و اپدیت شده باشه .

2.خودت رو راحت کن و ویندوز رو عوض کن:p

3.دیگه راهی یاد ندارم . شرمندتم:lol:
 

mhsnrah

Registered User
تاریخ عضویت
28 آگوست 2007
نوشته‌ها
337
لایک‌ها
41
محل سکونت
تهران
دوستان کسی کلید جدید نداره؟
 
بالا