mahdy_mihani
Registered User
- تاریخ عضویت
- 21 فوریه 2010
- نوشتهها
- 536
- لایکها
- 43
ما نگران خدماتیم ... حالا برای خروج از کشور به هر نفر 1500 یا 1000 دلار می دند ؟
یکی بیشتر خواست چی ؟
یکی بیشتر خواست چی ؟
گویا دیده شده است :ما نگران خدماتیم ... حالا برای خروج از کشور به هر نفر 1500 یا 1000 دلار می دند ؟
یکی بیشتر خواست چی ؟
19- هزينه اجاره اشتراك شبكه هاي اطلاعاتي (اينترنت, رويتر, تله ريت.....)
1-19- فروش و انتقال ارز به درخواست وزارتخانه ها, سازمانهاي دولتي و نهادهاي انقلاب اسلامي و نهادهاي عمومي غيردولتي با امضاء ذيحسابي يا مدير امور مالي و معاونت اداري و مالي دستگاه مربوطه بلامانع است.
2-19- فروش و انتقال ارز با ارائه درخواست متقاضي غيردولتي منضم به اصل صورتحساب, حداكثر به ميزان مندرج در آن تا سقف پنج هزار دلار يا معادل آن به ساير ارزها با اعلام كتبي متقاضي مبني بر صحت هزينه انتقال يافته بلامانع است.
گویا دیده شده است :
اگر چه طی روزهای گذشته اخباری در مورد کاهش نرخ دلار منتشر شده است، اما انتشار این خبر نتایجی در خور انتظار خریداران کالاهای کامپیوتری در بر نداشته است و کاهش نرخ ارز وضعیت بازار را بسیار پیچیدهتر از قبل کرده است.
به گزارش دنیای اقتصاد اگر این روزها سری به مراکز خرید و فروش کامپیوتر بزنید به خوبی شاهد تغییرات محسوسی در بازار خواهید بود و متوجه ميشوید که بازار کامپیوتری که تا پیش از این فعالان بازار تلاش ميکردند به هر طریق ممکن آن را زنده و سر پا نگه دارند اینک در تعطیلی به سر ميبرد و بسیاری از واحدهای فروشگاهی تعطیل هستند یا اینکه ظاهرا به فعالیت ادامه ميدهند.ولی از خرید و فروش در بازار خبری نیست.
علی عظیمی یکی از فعالان بازار در پاساژ پایتخت در این باره ميگوید: طی چهار تا پنج ماه گذشته ما کالاها را با دلار گران خریداری کردهایم و حالا اصلا نباید انتظار داشت که ما کالاهایمان را به قیمت روز دلار به فروش برسانیم. محسن بهنامی یکی دیگر از فعالان بازار هم با بیان این مطلب که در شرایط فعلی بازار در تعطیلی اجباری به سر ميبرد گفت، هیچ فروشندهاي تمایلی به فروش رساندن کالاهایش ندارد.چرا که وقتی کالایی را با دلار 1800 یا 1900 تومان خریداری کردهایم، نمیتوانیم آن را حالا با قیمت دلار 1600 تا 1700 تومان به فروش برسانیم.
وی افزود: اعلام شده است که واردکنندگان کالا برای واردات کالاهای خود با دلار 1226 باید ثبت سفارش کنند که این موضوع یعنی رشد قیمتها. چرا که سابق بر این ما با دلار دولتی 1070 یا نهایتا 1100 تومان ثبت سفارش میکردیم و کالا را وارد میکردیم. حالا با این اقدام و افزایش قیمت دلار دولتی قیمتها در بازار افزایش ميیابد.
یکی دیگر از فعالان بازار هم در تایید گفتههای این فعال بازار گفت: افرادی که با دلار دولتی کالا وارد ميکنند، با موضوعاتی نظیر پرداخت مالیات و مشکلات دیگر مواجه ميشوند. به همین دلیل اکثر فعالان بازار ترجیح ميدهند برای واردات درگیر این مشکلات نشوند و با دلار آزاد برای واردات اقدام کنند.
مسعودیان، یکی دیگر از فعالان بازار هم با بیان این مطلب که در حال حاضر تعداد اندکی از واردکنندگان برای واردات از ارز دولتی استفاده ميکنند گفت: به نظر ميرسد بازار کامپیوتر طی روزهای آینده روزهای سختی را پیش رو دارد و بازار با کاهش موجودی مواجه خواهد شد.
چون محال است واردکنندهاي که کالا را با دلار 1800 یا حتی 2000 تومان وارد کرده است حالا کالا را نرخ دلار 1200 تومان به فروش برساند. پس در این صورت فعالان بازار کالاهای خود را به بازار عرضه نمیکنند.
این در حالی است که جوانبخت، یکی دیگر از فعالان بازار کامپیوتر ميگوید: فعالان بازار ناچارند کالاها را با قیمت روز دلار به فروش برسانند.
چرا که عدم عرضه کالا به بازار باعث ميشود سرمایه آنها به خطر افتاده و از بین برود. مخصوصا در مورد کالایی مانند لپتاپ که هر از چند گاهی شاهد عرضه نمونههای جدیدتری به بازار هستیم.
جالب اینجاست که فعالان بازار در برابرکاهش قیمتها به دلیل کاهش نرخ ارز مقاومت ميکنند و این درحالی است که در مقابل افزایش قیمتها در زمانی که نرخ دلار روز به روز افزایش ميیافت هیچ واکنشی نشان نداده و مطابق با نوسانات نرخ ارز قیمتها را افزیش ميداند.
حالا با کاهش نرخ ارز به هیچ وجه زیر بار کاهش قیمتها نمیروند.
فعالان بازار میگویند، طی مدت اخیر به دلیل نوسانات نرخ ارز و کاهش تقاضا در بازار به اندازه کافی متضرر شدهاند و حالا ترجیح ميدهند کالاهایشان به فروش نرود تا اینکه با ضرر بیشتری به فروش برسند. به گفته آنها پیشبینی ميشود در روزهای پایانی بهمنماه و همچنین ماه اسفند بازار تا حدودی رونق گیرد.
چرا كه تجربه سالهاي قبل نشان داده است كه بازار كامپيوتر و هداياي ديجيتالي از نيمه دوم بهمن ماه تا پايان سال گرم و پر رونق است.
به گفته فعالان بازار انواع لپ تاپ هاي ضارزانقيمت و تجهيزات ديجيتالي ارزان قيمت در اين ايام فروش خوبي خواهند داشت.
صراف ها زرنگ تر این حرفان تابلوهای هیچ کدوم از لحاظ قیمت قانون رو نقض نمیکنه :wacko: ولی به صورت زیر زیرکی کارشون رو می کنن و گیر انداختنشون هم به این راحتی ها نیست. ولی حرف شما کاملا صحیح هست باید با چماق به یه چند نفری حال اساسی داد
رکود در همه بازار ناشی از سودجویی فروشنده ها و دلال ها و وارد کننده هاست
وگرنه اینا همش با دلار 1100 تومنی وارد شده چرا باید الکی گرون کنن مگه اینا فاکتور خرید ندارن
وقتی مملکت بی قانونه نظارتی نیست همینه!
عزیز جان مگه قطغات کامپیوتری و موبایل و جانبی کامپیوتر و .... و ...... با دلار 1100 تومنی خریداری یا وارد شده ؟
وارد کننده با نرخ آزاد خریداری کرده
به تاریخ بالای صفحه توجه کنید ! اگر به صورت حواله بتونن به اون کشور براتون ارسال می کنن فقط و فقط از طریق شبکه بانکی ! که اون هم متاسفانه به خاطر تحریم شبکه بانکی ایران مقدور نیست
واسه همین بخش من به اتفاق چند تا از دوستان که تو همین زمینه سرور و .... هاستینگ فعالیت دارن تمامی مدارک رو تهیه کردیم و بنده هم حتی حضوری رفتم بانک مرکزی ولی متاسفانه همون جور که خدمتتون عرض کردم اینا اجاره سرور و .... براشون تعیریف نشده هست . منظور از اینترنت : یعنی مصه شرکت زیر ساخت شما مثلا بخواهید هزینه لاین اینترنت از خارج به ایران رو تامین کنید یعنی باز شما یه چیزی به این صورت وارد ایران کنید. در صورت خصوص ارائه صورت حساب هم اگر منظورتون صورت حساب آنلاین یا همون Invoice ها هست اینا میگین باید پیش فاکتور یا فاکتور رسمی مهمور شده داشته باشین و در صورتیکه این ها رو هم داشته باشین همون جور که عرض کردم متاسفانه فقط و فقط از طریق حواله بانکی از طریق شبکه بانکی ایران قابل انجام هست و همون جور هم که می دونید متاسفانه شبکه بانکی ایران هم به افغانستان هم نمی تونه حواله بزنه به خاطر تحریم ها
![]()
این از کی اجرا میشه؟؟ من میخوام 1 استانبول لحظه آخری برمتبصره : چنانچه متقاضي جهت سفر قبلی ارز دريافت کرده باشد پرداخت ارز مسافرتي جديد، منوط به حصول اطمينان از مسافرت وی به خارج از کشور بابت ارز دريافتي مي باشد
یعنی دیگه وقتی سفرتون واقعی باشه دوباره هم به شما واسه سفر دوم میدن :دی
با درود ،
من یک توضیحی در مورد فروش ارز توسط صرافی ها بدم . این صرافی ها هیچ کدوم این روزها به من و شما ارز نمی فروشند . دلار 1226 تومنی رو همون ساعات اولیه روز به افرادی از خودشون میفروشند و جالبه که برای این موضوع صف صوری هم در بیرون صرافی تشکیل میدن. حالا وقتی که شما مطالبه دلار می کنید با جمله خرید و فروش نداریم یا فروش نداریم و ... مواجه میشید. اگه به خرید مصر باشید به بازار آزاد هدایت میشید ، خوب؟ حالا همون آدمهای صرافی که ارز دولتی رو به اون ها فروخته اند ، بیرون در منتظر هستند تا دلار رو با قیمت 1850 تومن در اختیار شما قرار بدن.
پس این دلار 1226 تومنی به دست من و شما نمی رسه دوستان. همین امروز این مسأله رو شاهدش بودم.
دلار به وارد کننده میدن نه به احتکار کننده
دلار بازار سیاه تا 10000 تومن هم بره دیگه برای ما اهمیت نداره
ان شاء الله با اجرای درست نرخ مرجع، پس از مدتی شاهد این باشیم که هیچ وارد کننده ای جرئت نکنه بگه دلار گرون شد، من هم گرون کردم
این وسط قاچاقچی و دلال و سودجو کلاشون پس معرکس ................
اون ... رو لولو برد......
دیگه به کسی اسکناس نمیدن!!!
باید ثبت سفارش در وزارت صنعت و معدن بشه و بعد حواله میشه و در آخر هم از گمرگ چک میشه.....
به مسافر هم بانکهای ملی و ملت میرید و بلیت و گذرنامه رو نشون میدید و بهتون حواله میدن و بعد از گیت خروج بهتون 1000 دلار و کمی بالاتر از آن می دهند
حالا ما که میخواهیم اتوبوسی بریم ترکیه گیت ما کجاست دلارو تحویل بگیریم
اون ... رو لولو برد......
دیگه به کسی اسکناس نمیدن!!!
باید ثبت سفارش در وزارت صنعت و معدن بشه و بعد حواله میشه و در آخر هم از گمرگ چک میشه.....
هند بهای نفت ایران را با طلا می پردازد/ چین، کره و ژاپن به فکر جایگزینی دلار یک رسانه روسی اعلام کرد که هند با هدف ادامه روابط تجاری خود با ایران و همچنین مواجه نشدن با تحریم های آمریکا در این رابطه، موافقت کرده که بهای نفت وارداتی از جمهوری اسلامی را با طلا بپردازد. به گزارش خبرگزاری مهر، راشاتودی این خبر را به نقل از "دبکا فایل" گزارش داده و در ادامه می نویسد : چین دیگر وارد کننده نفت از ایران نیز ممکن است از همین روش برای ادامه روابط تجاری خود با ایران استفاده کند.
به نوشته این روزنامه، ایران و هند مذاکراتی را با چین وروسیه برای یافتن جایگزنی برای این روش معاملاتی ( طلا در ازای نفت ) آغاز کرده اند تا اگر آمریکا و اتحادیه اروپا این روش معاملاتی را نیز هدف قرار دادند از روش دیگری استفاده کنند.
راشاتودی در ادامه می نویسد : این اقدام هند واقعا متعجب کننده است زیرا دهلی نو پیشتراعلام کرده بود بهای نفت وارداتی از ایران را با ین ( واحد پول ژاپن ) و یا روپیه ( واحد پول هند ) می پردازد.
بر اساس این گزارش، چین و هند به دلیل نیاز خود به نفت مجبور هستند که به دنبال یافتن جایگزینی برای دلار باشند تا به این ترتیب درصورت ادامه واردات نفت از ایران با تحریم های آمریکا مواجه نشوند.
خوب پس کلاً بانک مرکزی با یک حرکت مشکل تحریم بانکی و عدم امکان حواله ارزی مستقیم یا غیر مستقیم با مبدأ ایران را یکشبه حل کرد؟؟!!!
نزدیک به 90% بانکها ایران را تحریم کردند ، اگر مشکل ارزی وجود نداشت که حداقل هند بهای نفت ایران را با طلا نمی داد
این یعنی محدود کردن خرید به ارز چند کشور خاص که تعدادش به 5 عدد هم نمی رسد و در یک کلام "درهم امارات"
اقا این ساعت 7 تومانی ها رو کجا استخدام می کنند؟ ماه اول هم رایگان کار می کنم .:wacko: