• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی دلار تک نرخی ۱۲۲۶ تومانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
ما نگران خدماتیم ... حالا برای خروج از کشور به هر نفر 1500 یا 1000 دلار می دند ؟
یکی بیشتر خواست چی ؟

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
ما نگران خدماتیم ... حالا برای خروج از کشور به هر نفر 1500 یا 1000 دلار می دند ؟
یکی بیشتر خواست چی ؟
گویا دیده شده است :
19- هزينه اجاره اشتراك شبكه هاي اطلاعاتي (اينترنت, رويتر, تله ريت.....)
1-19- فروش و انتقال ارز به درخواست وزارتخانه ها, سازمانهاي دولتي و نهادهاي انقلاب اسلامي و نهادهاي عمومي غيردولتي با امضاء ذيحسابي يا مدير امور مالي و معاونت اداري و مالي دستگاه مربوطه بلامانع است.
2-19- فروش و انتقال ارز با ارائه درخواست متقاضي غيردولتي منضم به اصل صورتحساب, حداكثر به ميزان مندرج در آن تا سقف پنج هزار دلار يا معادل آن به ساير ارزها با اعلام كتبي متقاضي مبني بر صحت هزينه انتقال يافته بلامانع است.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
گویا دیده شده است :

به تاریخ بالای صفحه توجه کنید ! اگر به صورت حواله بتونن به اون کشور براتون ارسال می کنن فقط و فقط از طریق شبکه بانکی ! که اون هم متاسفانه به خاطر تحریم شبکه بانکی ایران مقدور نیست :(

واسه همین بخش من به اتفاق چند تا از دوستان که تو همین زمینه سرور و .... هاستینگ فعالیت دارن تمامی مدارک رو تهیه کردیم و بنده هم حتی حضوری رفتم بانک مرکزی ولی متاسفانه همون جور که خدمتتون عرض کردم اینا اجاره سرور و .... براشون تعیریف نشده هست . منظور از اینترنت : یعنی مصه شرکت زیر ساخت شما مثلا بخواهید هزینه لاین اینترنت از خارج به ایران رو تامین کنید یعنی باز شما یه چیزی به این صورت وارد ایران کنید :( . در صورت خصوص ارائه صورت حساب هم اگر منظورتون صورت حساب آنلاین یا همون Invoice ها هست اینا میگین باید پیش فاکتور یا فاکتور رسمی مهمور شده داشته باشین و در صورتیکه این ها رو هم داشته باشین همون جور که عرض کردم متاسفانه فقط و فقط از طریق حواله بانکی از طریق شبکه بانکی ایران قابل انجام هست و همون جور هم که می دونید متاسفانه شبکه بانکی ایران هم به افغانستان هم نمی تونه حواله بزنه به خاطر تحریم ها :(

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
من 6 - 7 ماه پیش چند تا بانک رفتم برای حواله مستقیم به هلند ؛ همه گفتند تحریم هستیم ! اینها می دونند همه جا تحریم هستیم ، یه طوری دستور العمل نوشتند که اغلب نمی تونند کاری کنند.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

اگر چه طی روزهای گذشته اخباری در مورد کاهش نرخ دلار منتشر شده است، اما انتشار این خبر نتایجی در خور انتظار خریداران کالاهای کامپیوتری در بر نداشته است و کاهش نرخ ارز وضعیت بازار را بسیار پیچیده‌تر از قبل کرده است.

به گزارش دنیای اقتصاد اگر این روزها سری به مراکز خرید و فروش کامپیوتر بزنید به خوبی شاهد تغییرات محسوسی در بازار خواهید بود و متوجه مي‌شوید که بازار کامپیوتری که تا پیش از این فعالان بازار تلاش مي‌کردند به هر طریق ممکن آن را زنده و سر پا نگه دارند اینک در تعطیلی به سر مي‌برد و بسیاری از واحدهای فروشگاهی تعطیل هستند یا اینکه ظاهرا به فعالیت ادامه مي‌دهند.ولی از خرید و فروش در بازار خبری نیست.
علی عظیمی یکی از فعالان بازار در پاساژ پایتخت در این باره مي‌گوید: طی چهار تا پنج ماه گذشته ما کالاها را با دلار گران خریداری کرده‌ایم و حالا اصلا نباید انتظار داشت که ما کالاهایمان را به قیمت روز دلار به فروش برسانیم. محسن بهنامی یکی دیگر از فعالان بازار هم با بیان این مطلب که در شرایط فعلی بازار در تعطیلی اجباری به سر مي‌برد گفت، هیچ فروشنده‌اي تمایلی به فروش رساندن کالاهایش ندارد.چرا که وقتی کالایی را با دلار 1800 یا 1900 تومان خریداری کرده‌ایم، نمی‌توانیم آن را حالا با قیمت دلار 1600 تا 1700 تومان به فروش برسانیم.
وی افزود: اعلام شده است که واردکنندگان کالا برای واردات کالاهای خود با دلار 1226 باید ثبت سفارش کنند که این موضوع یعنی رشد قیمت‌ها. چرا که سابق بر این ما با دلار دولتی 1070 یا نهایتا 1100 تومان ثبت سفارش می‌کردیم و کالا را وارد می‌کردیم. حالا با این اقدام و افزایش قیمت دلار دولتی قیمت‌ها در بازار افزایش مي‌یابد.
یکی دیگر از فعالان بازار هم در تایید گفته‌های این فعال بازار گفت: افرادی که با دلار دولتی کالا وارد مي‌کنند، با موضوعاتی نظیر پرداخت مالیات و مشکلات دیگر مواجه مي‌شوند. به همین دلیل اکثر فعالان بازار ترجیح مي‌دهند برای واردات درگیر این مشکلات نشوند و با دلار آزاد برای واردات اقدام کنند.
مسعودیان، یکی دیگر از فعالان بازار هم با بیان این مطلب که در حال حاضر تعداد اندکی از واردکنندگان برای واردات از ارز دولتی استفاده مي‌کنند گفت: به نظر مي‌رسد بازار کامپیوتر طی روزهای آینده روزهای سختی را پیش رو دارد و بازار با کاهش موجودی مواجه خواهد شد.
چون محال است واردکننده‌اي که کالا را با دلار 1800 یا حتی 2000 تومان وارد کرده است حالا کالا را نرخ دلار 1200 تومان به فروش برساند. پس در این صورت فعالان بازار کالاهای خود را به بازار عرضه نمی‌کنند.
این در حالی است که جوانبخت، یکی دیگر از فعالان بازار کامپیوتر مي‌گوید: فعالان بازار ناچارند کالاها را با قیمت روز دلار به فروش برسانند.
چرا که عدم عرضه کالا به بازار باعث مي‌شود سرمایه آنها به خطر افتاده و از بین برود. مخصوصا در مورد کالایی مانند لپ‌تاپ که هر از چند گاهی شاهد عرضه نمونه‌های جدیدتری به بازار هستیم.
جالب اینجاست که فعالان بازار در برابرکاهش قیمت‌ها به دلیل کاهش نرخ ارز مقاومت مي‌کنند و این درحالی است که در مقابل افزایش قیمت‌ها در زمانی که نرخ دلار روز به روز افزایش مي‌یافت هیچ واکنشی نشان نداده و مطابق با نوسانات نرخ ارز قیمت‌ها را افزیش مي‌داند.
حالا با کاهش نرخ ارز به هیچ وجه زیر بار کاهش قیمت‌ها نمی‌روند.
فعالان بازار می‌گویند، طی مدت اخیر به دلیل نوسانات نرخ ارز و کاهش تقاضا در بازار به اندازه کافی متضرر شده‌اند و حالا ترجیح مي‌دهند کالاهایشان به فروش نرود تا اینکه با ضرر بیشتری به فروش برسند. به گفته آنها پیش‌بینی مي‌شود در روزهای پایانی بهمن‌ماه و همچنین ماه اسفند بازار تا حدودی رونق گیرد.
چرا كه تجربه سال‌هاي قبل نشان داده است كه بازار كامپيوتر و هداياي ديجيتالي از نيمه دوم بهمن ماه تا پايان سال گرم و پر رونق است.
به گفته فعالان بازار انواع لپ تاپ هاي ضارزان‌قيمت و تجهيزات ديجيتالي ارزان قيمت در اين ايام فروش خوبي خواهند داشت.

رکود در همه بازار ناشی از سودجویی فروشنده ها و دلال ها و وارد کننده هاست
وگرنه اینا همش با دلار 1100 تومنی وارد شده چرا باید الکی گرون کنن مگه اینا فاکتور خرید ندارن
وقتی مملکت بی قانونه نظارتی نیست همینه!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
صراف ها زرنگ تر این حرفان تابلوهای هیچ کدوم از لحاظ قیمت قانون رو نقض نمیکنه :wacko: ولی به صورت زیر زیرکی کارشون رو می کنن و گیر انداختنشون هم به این راحتی ها نیست :mad: . ولی حرف شما کاملا صحیح هست باید با چماق به یه چند نفری حال اساسی داد

جالب اینجاست که فشاری هم به اینا وارد نمیشه!

گویا اصلا هدف این نیست که درست بشه وگر نه با فشار
آوردن به فروشنده ها صراف ها و کسانی که قیمت کالاها رو بیخود بردن بالا همه چی درست میشه
بازم میگم این تعذیرات و ... الان نقش چیو دارن بازی میکنن؟ وقتی یارو گوشی موبایلی که سه هفته پیش پشت ویترینش 320 تومن بود رو الان زده 490 تومن؟ یعنی فهمیدن این چیزا واسه این آغایون ناظر اینقدر سخته؟! :wacko:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
رکود در همه بازار ناشی از سودجویی فروشنده ها و دلال ها و وارد کننده هاست
وگرنه اینا همش با دلار 1100 تومنی وارد شده چرا باید الکی گرون کنن مگه اینا فاکتور خرید ندارن
وقتی مملکت بی قانونه نظارتی نیست همینه!

عزیز جان مگه قطغات کامپیوتری و موبایل و جانبی کامپیوتر و .... و ...... با دلار 1100 تومنی خریداری یا وارد شده ؟
وارد کننده با نرخ آزاد خریداری کرده

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
اصلا فرض کنید با دلار 1100 تومنی وارد کنن، وقتی قیمت بازار آزاد بالاتر هست، کالایی که وارد شده قانونی یا قاچاقی دوباره خارج میشه. عملا یارانه میدیم به مصرف کننده خارجی!

عزیز جان مگه قطغات کامپیوتری و موبایل و جانبی کامپیوتر و .... و ...... با دلار 1100 تومنی خریداری یا وارد شده ؟
وارد کننده با نرخ آزاد خریداری کرده

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
به تاریخ بالای صفحه توجه کنید ! اگر به صورت حواله بتونن به اون کشور براتون ارسال می کنن فقط و فقط از طریق شبکه بانکی ! که اون هم متاسفانه به خاطر تحریم شبکه بانکی ایران مقدور نیست :(

واسه همین بخش من به اتفاق چند تا از دوستان که تو همین زمینه سرور و .... هاستینگ فعالیت دارن تمامی مدارک رو تهیه کردیم و بنده هم حتی حضوری رفتم بانک مرکزی ولی متاسفانه همون جور که خدمتتون عرض کردم اینا اجاره سرور و .... براشون تعیریف نشده هست . منظور از اینترنت : یعنی مصه شرکت زیر ساخت شما مثلا بخواهید هزینه لاین اینترنت از خارج به ایران رو تامین کنید یعنی باز شما یه چیزی به این صورت وارد ایران کنید :( . در صورت خصوص ارائه صورت حساب هم اگر منظورتون صورت حساب آنلاین یا همون Invoice ها هست اینا میگین باید پیش فاکتور یا فاکتور رسمی مهمور شده داشته باشین و در صورتیکه این ها رو هم داشته باشین همون جور که عرض کردم متاسفانه فقط و فقط از طریق حواله بانکی از طریق شبکه بانکی ایران قابل انجام هست و همون جور هم که می دونید متاسفانه شبکه بانکی ایران هم به افغانستان هم نمی تونه حواله بزنه به خاطر تحریم ها :(

حرف ایشون تایید میشه
ما در دیتاسنتر OVH بیش از 70 سرور اکتیو داریم ، از دیتاسنتر درخواست کردیم که فاکتورها رو برامون ممهور شده برامون بفرستند که دیتاسنتر تمامی فاکتورها را به صورت ممهور شده به آدرس شرکت ما در انگلستان ارسال کردند!
فاکتور ها رو چسبیدم بردم بانک ملی گرگان ، بعد از سه روز آقایون جواب بنده رو دادند که امکان حواله هست به این فاکتورها ولی بدلیل مشکلات تحریم بانکی امکان حواله به فرانسه وجود نداشت!درخواست ارز به صورت پالت نقدی کردیم که گفتند نمیدند! برای خدمات فقط باید جایی باشه که امکان حواله داشته باشه!
برای واردات هم باید سفارش انجام بشه و برده بشه بانک ، بعد از تایید ، بانک واستون حواله میزنه باز هم دلار به صورت پالت نقدی تحویل داده نمیشه :(

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
با درود ،

من یک توضیحی در مورد فروش ارز توسط صرافی ها بدم . این صرافی ها هیچ کدوم این روزها به من و شما ارز نمی فروشند . دلار 1226 تومنی رو همون ساعات اولیه روز به افرادی از خودشون میفروشند و جالبه که برای این موضوع صف صوری هم در بیرون صرافی تشکیل میدن. حالا وقتی که شما مطالبه دلار می کنید با جمله خرید و فروش نداریم یا فروش نداریم و ... مواجه میشید. اگه به خرید مصر باشید به بازار آزاد هدایت میشید ، خوب؟ حالا همون آدمهای صرافی که ارز دولتی رو به اون ها فروخته اند ، بیرون در منتظر هستند تا دلار رو با قیمت 1850 تومن در اختیار شما قرار بدن.
پس این دلار 1226 تومنی به دست من و شما نمی رسه دوستان. همین امروز این مسأله رو شاهدش بودم.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
تبصره : چنانچه متقاضي جهت سفر قبلی ارز دريافت کرده باشد پرداخت ارز مسافرتي جديد، منوط به حصول اطمينان از مسافرت وی به خارج از کشور بابت ارز دريافتي مي باشد

یعنی دیگه وقتی سفرتون واقعی باشه دوباره هم به شما واسه سفر دوم میدن :دی
این از کی اجرا میشه؟؟ من میخوام 1 استانبول لحظه آخری برم
اگه دوباره بهم ارز بدن پولش در میاد :دی

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
با درود ،

من یک توضیحی در مورد فروش ارز توسط صرافی ها بدم . این صرافی ها هیچ کدوم این روزها به من و شما ارز نمی فروشند . دلار 1226 تومنی رو همون ساعات اولیه روز به افرادی از خودشون میفروشند و جالبه که برای این موضوع صف صوری هم در بیرون صرافی تشکیل میدن. حالا وقتی که شما مطالبه دلار می کنید با جمله خرید و فروش نداریم یا فروش نداریم و ... مواجه میشید. اگه به خرید مصر باشید به بازار آزاد هدایت میشید ، خوب؟ حالا همون آدمهای صرافی که ارز دولتی رو به اون ها فروخته اند ، بیرون در منتظر هستند تا دلار رو با قیمت 1850 تومن در اختیار شما قرار بدن.
پس این دلار 1226 تومنی به دست من و شما نمی رسه دوستان. همین امروز این مسأله رو شاهدش بودم.

اون ... رو لولو برد......

دیگه به کسی اسکناس نمیدن!!!
باید ثبت سفارش در وزارت صنعت و معدن بشه و بعد حواله میشه و در آخر هم از گمرگ چک میشه.....

به مسافر هم بانکهای ملی و ملت میرید و بلیت و گذرنامه رو نشون میدید و بهتون حواله میدن و بعد از گیت خروج بهتون 1000 دلار و کمی بالاتر از آن می دهند

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دلار به وارد کننده میدن نه به احتکار کننده
دلار بازار سیاه تا 10000 تومن هم بره دیگه برای ما اهمیت نداره

ان شاء الله با اجرای درست نرخ مرجع، پس از مدتی شاهد این باشیم که هیچ وارد کننده ای جرئت نکنه بگه دلار گرون شد، من هم گرون کردم

این وسط قاچاقچی و دلال و سودجو کلاشون پس معرکس ................

مرد حسابی همین گرونی دلار تاثیر مستقیمی بر زندگی روزمره تک تک ما داره

cdgostar

Registered User
لایک‌ها
4

باید ثبت سفارش در وزارت صنعت و معدن بشه و بعد حواله میشه و در آخر هم از گمرگ چک میشه.....

به مسافر هم بانکهای ملی و ملت میرید و بلیت و گذرنامه رو نشون میدید و بهتون حواله میدن و بعد از گیت خروج بهتون 1000 دلار و کمی بالاتر از آن می دهند

حالا ما که میخواهیم اتوبوسی بریم ترکیه گیت ما کجاست دلارو تحویل بگیریم

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
اقا این ساعت 7 تومانی ها رو کجا استخدام می کنند؟ ماه اول هم رایگان کار می کنم .:wacko:

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97

خوب پس کلاً بانک مرکزی با یک حرکت مشکل تحریم بانکی و عدم امکان حواله ارزی مستقیم یا غیر مستقیم با مبدأ ایران را یکشبه حل کرد؟؟!!!
نزدیک به 90% بانکها ایران را تحریم کردند ، اگر مشکل ارزی وجود نداشت که حداقل هند بهای نفت ایران را با طلا نمی داد
این یعنی محدود کردن خرید به ارز چند کشور خاص که تعدادش به 5 عدد هم نمی رسد و در یک کلام "درهم امارات"

هند بهای نفت ایران را با طلا می پردازد/ چین، کره و ژاپن به فکر جایگزینی دلار
یک رسانه روسی اعلام کرد که هند با هدف ادامه روابط تجاری خود با ایران و همچنین مواجه نشدن با تحریم های آمریکا در این رابطه، موافقت کرده که بهای نفت وارداتی از جمهوری اسلامی را با طلا بپردازد.
به گزارش خبرگزاری مهر، راشاتودی این خبر را به نقل از "دبکا فایل" گزارش داده و در ادامه می نویسد : چین دیگر وارد کننده نفت از ایران نیز ممکن است از همین روش برای ادامه روابط تجاری خود با ایران استفاده کند.
به نوشته این روزنامه، ایران و هند مذاکراتی را با چین وروسیه برای یافتن جایگزنی برای این روش معاملاتی ( طلا در ازای نفت ) آغاز کرده اند تا اگر آمریکا و اتحادیه اروپا این روش معاملاتی را نیز هدف قرار دادند از روش دیگری استفاده کنند.
راشاتودی در ادامه می نویسد : این اقدام هند واقعا متعجب کننده است زیرا دهلی نو پیشتراعلام کرده بود بهای نفت وارداتی از ایران را با ین ( واحد پول ژاپن ) و یا روپیه ( واحد پول هند ) می پردازد.
بر اساس این گزارش، چین و هند به دلیل نیاز خود به نفت مجبور هستند که به دنبال یافتن جایگزینی برای دلار باشند تا به این ترتیب درصورت ادامه واردات نفت از ایران با تحریم های آمریکا مواجه نشوند.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خوب پس کلاً بانک مرکزی با یک حرکت مشکل تحریم بانکی و عدم امکان حواله ارزی مستقیم یا غیر مستقیم با مبدأ ایران را یکشبه حل کرد؟؟!!!
نزدیک به 90% بانکها ایران را تحریم کردند ، اگر مشکل ارزی وجود نداشت که حداقل هند بهای نفت ایران را با طلا نمی داد
این یعنی محدود کردن خرید به ارز چند کشور خاص که تعدادش به 5 عدد هم نمی رسد و در یک کلام "درهم امارات"

ای کاش همون رو هم میدادن :( که متاسفانه همش واسه واردات هست :( . آخه کدوم دیتا سنتر توی امارت هست ! کفرم دیگه در اومد دیگه دارم قاطی می کنم . 14 روزه کارم شده فقط وب گردی :p

اقا این ساعت 7 تومانی ها رو کجا استخدام می کنند؟ ماه اول هم رایگان کار می کنم .:wacko:

پیدا کردی دادا به من هم بگو بیام 14 ساعت هم در روز در خدمدتیم :دی میشه 98000 تومن بد نیست :دی من که از همین الان پایم

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلار ۱۲۲۶ تومانی و مزد ساعتی 7 تومانی مختص ذوب شدگان با بصیرتی است که التزام عملی شان را به اثبات رسانده باشند .

در پی این سراب ها دل خود را صابون نزنید .

هر وقت آب و برق و اتوبوس مجانی شد و همه مردم صاحب خانه گشتند ، انشاء الله دلار کاغذ پاره هم زیر 900 تومان همراه با سکه در بقالی ها عرضه خواهد شد...
سرنوست وعده های پوشالی ای چون سهام عدالت ، مسکن مهر ، نفت سر سفره و ............... را ببینید و پند بگیرید .

معمولاً در حکومت های بسته و توتالیتر به جای برطرف نمودن مشکلات و نارسایی ها ، سعی می شود از بحث در مورد این نواقص جلوگیری به عمل آید .

به طور مثال بعد از انقلاب کبیر روسیه که انقلابیون به قدرت رسیدند ، با شیوع گسترده بیماری حصبه در مسکو ، بولشویک ها به جای تأمین دارو و مداوای بیماران ، هرگونه بیماری را منکر می شدند و با پزشکانی که از روی وظیفه حرفه ای و تخصص به ریشه مشکل اشاره می نمودند ، به شدت برخورد کرده و آن ها را مزدور ضدّ انقلاب می خواندند که قصد دارند دولت انقلابی را نا کارآمد نشان دهند .

یا در زمان حکومت صدّام شاهد بودیم که در نتیجۀ تورم افسار گسیخته ، ارزش پول ملّی عراق به شدّت کاهش یافت و صدّام که خود در کاخ زندگی می کرد دستور داد هر فروشنده ای که جنسی بالاتر از قیمت مصوب حکومتی می فروشد را اعدام کنند.

در کشور ما هم وضعیت چندان فرقی نمی کند :
به جای آن که سیاست در خدمت اقتصاد باشد ، اقتصاد در خدمت سیاست است .
تورم رسمی بسیار پایین تر از نرخ واقعی اعلام می شود .
در نتیجه به جای آن که ارزش ریال را به صورت واقعی با تورم همراه کنند ، به طور مصنوعی و با صرف سرمایه های گران بهای مملکت ارزش دلار را پایین نگه داشته و مردم عادی را هم از آن محروم می کنند و این تنها برادران قاچاقچی و نور چشمی های قدرت مطلقه از این رانت عظما بهره مند می باشند .

کلا فضا بسته است ،

اقتصاد بسته است ،

نظارت عمومی وجود ندارد ،

پس این عموم مردم جامعه و اکثریت مردم نیستند که بر اقتصاد تاثیر گذارند ، بلکه برادران بهره مند از رانت های هزاران هزار میلیاردی و فرزندان کسانی که قدرت مطلقه را در دست دارند با اختلاس و احتکار باعث آشفتگی اقتصاد می گردند.

باید چندین بار به دقت متن زیر که توسط یکی از مشاوران اقتصادی بلند پایه موسسات مالی حکومتی نگاشته شده را بخوانید و سیگنال ها را کاملاً بررسی نمایید تا متوجه شوید تقاضای عظیمی که در بازار سکّه و ارز باعث کنار رفتن پرده از آیندۀ فلاکت بار اقتصاد و افزایش نزدیک به دو برابر شد ، نه به دلیل هجوم مردم ، که به دلیل غارت برادران مطلع صورت گرفته:

الان که اومدم قیمتها را دیدم واقعا شوکه شدم. بشدت برای فروشندگان جز متاسفم و برای بورس هم متاسفم. چرا این اتفاقات در بورس دوبی نمی افتد. مگر نه اینکه لورج انجا 30 است و بعضا طلا در یک روز ده درصد هم شده که سقوط کند؟!

چرا اینگونه مثل ما مشکل برای کارگزارها و مردم پیش نمی اید؟

دلیل ان عدم وجود دامنه نوسان و همچنین نیاز به مارجین بالاتر توسط کارگزارهاست.

فکر کنید برای باز کردن هر قرارداد 800 هزار تومان لازم است اگر قوانین بورس دوبی در ایران اجرا می شد ، اول دامنه نوسان باید باز می بود و دوم مارجین بصورت انلاین حساب می شد و به محض اینکه به 800 هزار تومان رسید کارگزار به مشتری زنگ می زند می گوید واریز کن اگر واریز نکرد بالفور پوزیشن را می بندد. یا بقدر لازم برای بستن پوزیشن فرصت دارد.

بنظر من تنها راه کار برای نجات اتی است که با توجه به نوسانات شدید مارجین مورد نیاز برای نگهداری هر قرارداد را از هفته اینده به 5 میلیون تومان افزایش دهند. اینگونه خریداران که به هیچ عنوان حاضر به فروش نیستند مجبور به فروش شده و پوزیشنها بسته می شود و بازار به تعادل خواهد رسید.

ولی بطور کل بازار به حرف بنده رسید وقتی می گفتند برای دلار و سکه تارگت بگو می گفتند اگر تارگت بگم می خندید!!!! بنابراین می گویم هیچ سقفی ندارد. بنظر من می رسد که این رشد وحشتناک سکه ناشی از هجوم مردم نیست بلکه احتمالا **** در مانور خود در بهمن ماه ممکن است علی رقم تهدید امریکا بستن تنگه هرمز را در برنامه داشته باشد که در نتیجه بدون شک به جنگ تمام عیار خواهد انجامید و بنابراین سرمایه داران اصلی کشور که خود برادرها، خطر را زودتر متوجه شده و بهر قیمتی حاضر به خرید سکه شده اند!!!

البته حجم نقدینگی را هم نباید نادیده گرفت. در جواب جناب سعادت که در مورد سقف سکه پرسیده بودند ، گفتم که حجم نقدینگی 5 برابر شده ولی دلار 2 برابر شده ، پس بدون تحریم هم ، سکه و دلار در بلند مدت پتانسیل رسیدن به این قیمتها را داشت و به شخصه با این تحلیل روی خرید رفتم ولی این اتفاقات امروز عادی نیست. اگر با حجم کم بالارفته باشد که بالفور ممکن است 100 هزار تومان کاهش یابد ولی اگر با حجم معامله بالا ، بالا رفته باشد که خدابخیر کند و این به معنای ان است که تمام سکه های مردم را از بازار خریده اند و طرح پیش فروش هم حیله ای بوده برای اینکه ملت سکه های فیزیکی خود را بفروشند و بروند پیش فروش بخرند!!!!

در این صورت سناریو دوم باید خدا به همه ما چه خریداران و چه فروشندگان رحم کند!

بنده سکه های نقدی خود را فروختم و بعد امدم در اتی به میزان برابر ان خرید باز کردم و اگر نتوانم سکه ها را تحویل بگیرم بنده هم بدون شک جز فریب خوردگان و اعتماد کنندگان به سیستم پولی خواهم بود!!!!!

قبل از رفتن به مسافرت با مدیرعامل یکی از موسسات مالی اعتباری بزرگ جلسه داشتم که ایشان از برادران اطلاع و س پاه بودند و مشاورانشان هم حضور داشتند . در مورد تبدیل دارایی کوتاه مدت موسسه به سکه صحبت می کردم که یکی پیشنهاد پیش فروش بانک را مطرح کرد. از دهنم پرید که فروپاشی سیستم ممکن است در 4 ماه اتی داشته باشیم.یک دفعه دیدم همشون که داشتند صحبت می کردند ساکت شدند. نزدیک بود خراب کنم که سریع درستش کردم که فروپاشی سیستم اقتصادی منظورم کاهش شدید ارزش ریال است! و قضیه را ماسمالی کردم.ولی الان می بینم نه مثل اینکه این فروپاشی سیستم اقتصادی واقعا نزدیک است . بنده اعتقاد دارم که پول اصلی حرکت دهنده در دستان مردم عادی نیست که بتواند مثلا سکه ای که 290 هزار تومان یکسال و نیم پیش بوده را به یک میلیون بخرد و این قدرت خرید خودیها و برادران وموسسات مالی وابسته به ایشان است که اینچنین وقتی به سمت یک کالا می رود قیمتها را دستخوش تغییر می کند.

AlirezaInd

Registered User
لایک‌ها
0
الان دو سه روزه که واقعا کار و زندگیمون شده همین چک کردن قیمت و ببینیم فلان مسوول چی گفته و تحلیل ها رو بخونیم ببینیم بالاخره دور از جون دوستان چه گِلی به سرمون بگیریم

به قول آقای drdextor مجبوریم واقعا تا سه شنبه صبر کینم، اما امیدوارم این صبر باعث ضرر یا هزینه فرصت از دست رفته نشه که دیگه شاید خدای ناکرده کار خیلیها به بیمارستان بکشه

صمیمانه از دوستان مطلع میخوام که تا جایی که ممکنه با بحث و استدلالشون باعث بشن ما هم که سر رشته ای از این بازرا و کسب و کارش نداریم، کمی متوجه بشیم حداقل اینه که اگه پولی به دست نمیاد سوادمون یه خورده بره بالا

بازم از کلیه دوستان که بحث کردن و باعث افزایش اطلاعات امثال من شدن متشکرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا