بحث افتضاح شد سیاسی کار حتی به ذخیره مایحتاج جنگی هم رسید !
داریم بحث اقتصادی می کنیم کار به ذخیره کردن خوار و بار هم رسید . یک نمونه از صبر کردن رو خدمتون عرض کردم و امروز با دادن لینک از خود سایت رسمی بانک مرکزی مشاهده کردید در صفحه 7 این تاپیک هم یک عکس از خرید دلار توسط خودم توی تیر ماه هم گذاشتم که دیدید فاصله ارز صرافی و دولتی مقداری کمتر از 40 تومن بوده . تنها چاره فعلی صبر کردن و مشاهده عکس العمل بازار هست روش منطقیش همینه چون بروکراسی در ایران سرعت کندی داره . همون جور که همه دیدید 5 شنبه تو بوق و کرنا کردن ولی تازه امروز 2 شنبه مقررات ملی رو ویرایش کردن تازه اون هم به صورت ناقص ! هنوز در خیلی از جاهای این مجموعه مقررات ملی ارز که اتفاقا مسئله بسیار مهمی هست و هیچ کدوم از حضرات بهش توجه نکردید کلمه
بازار فرعی و
نره مناطق آزاد دیده میشه . امشب من وقت گذاشتم و کلیه مقررات ارزی رو خوندم . نکته جالب اینکه پیش خرید ارزی هم در این مقررات اضافه شده ! یعنی مثه اروپا حتی شما می تونید برای پوشش ریسک ارزی حتا ارزتون رو هم پیش خرید کنید مصه همین قضیه سکه .

. صبر کنید و از گمانه زنی جدا خودداری کنید . خوندن کلیه این قوانین بالای 5 ساعت وقت میبره و تقریبا با 500 صفحه ای به انضمام پیوست هاش هست . پس ای کاش یک نفر عوض پست زدن بی خود و گمانه زنی شروع به خوندن می کرد !
یعنی در خصوص این غارت تهرانی ها واسه خرید خواروبار باید عرض کنم
مرحبا و صد محربا به غیرت و مرام و معرف ژاپنی ها ! فاجعه ای به اون عظمت توی ژاپن اومد مردم حتی بک بطری آب بیش از نیازشون نخرید به واسطه اینکه یه موقع یک هموطنشون یک موقع بدون مایحتاج نمونه ! خرابه های خونه ها غارت نشد . در پمپ بنزین ها فقط کسائی که واقعا نیاز به بنزین داشتن مصه خودروها عمومی و تعداد تک و توک خودروهای شخصی بودن که یک موقع بحران سوخت نشه واسه خودروهای کمک رسانی و آتش نشانی و...... . منبعش هم اینترنت هست با یک سرچ می تونید ببینید ! . خدا نکنه زلزله ای توی تهران بیاد تمام آوارهای خونه های غارت میشه :دی البته حق هم دارن همه سکه و دلار کردن تو متکا کا و بسی سرمایه عظیم زیر این آوار ها هست (به گفته رئیس اتحادیه طلا و جواهر 100 تن طلا در خانه های ایرانی ها هست منبع هم تابناک ) بحران سوخت میشه هیچ یک ارزاق عمومی پیدا نمیشه ! حتی مشکل ترافیکی و قفل شده آزاد راه ها در سراسر کشور به وجود میاد و حداقل تورم 200% در کشور بی داد می کنه

هنوز هیچ جنگی نشده تو ایران . هیچ نیروی لجستیک نظامی عظیمی سمت ما حرکت نکرده و ........ . ملت دارن آذوقه جمع می کنن ! همین یعنی تشدید گرونی و بالاتر رفتن کاذب و بی خود ! بازار مریض ایران برعکس همه دنیا وقتی تقاضا برای کالا بالا میره که تولید داخلی هست عوضی که ارزون بشه ! گرون تر میشه ! .
وجدانا اگر روزی کنسور ماهی 2000 یا 2500 تومنی توی این مملکت بشه 7000 تومن بلانسبت اون قشر با شعور و فهمینده که به این قضیه دامن نزن هر دیگه حرف بزنه که چرا گرون شد و این جوری شد باید گفت دندت نرم ! . حتما نوبت بعدی ذخیره بنزین هست ! ملت بشکه بگیرن بزارن خونه توش بنزین کنن . بعدش هم تانکر بزارن بالا پشت بوم توش گازوئیل بریزن !
یعنی واقعا از ماست که بر ماست !
1% فک کردین اگه جنگ بشه و اگه بخواد این جنگ 3 برابر برنامه ریزی تر شده از عراق باشه و یک لجستیک قوی به ایران بزنن فک کردن اون آذوقه به دردشون می خوره ! نکنه 200 کیلو تخمه هم گذاشتن دم دستشون بشین پای اخبار step by step از خبر ها با خبر شن و چیک چیک تخمه بشکنن

. دلار هم که الان وضعش این شده دقیقا مردم ما با این بازار هم همین کارو کردن که دارن با بازار خواروبار می کنن ! ولی دل غافل که ارزاق عمومی قضیه اش کلا با بازار ارز فوق میکنه و فاجعه زا میشه به بدترین شکل ممکنش این قضیه حتی از وضعیت الان این بازار ارز خیلی جدی تر هست و بحران اگر در این بازار روی بده گندش کاری رو حتی 3 تا دولت قبل این هم نمی تونن با هم جمع کنن .
واقعا ملت ایران دست مریضاد داره
این معادله بازار ارز با توجه به واکنش مردم و از اونی که چه میلیاردی سرمایه داره چی اونی که پانصد هزار تومن داره فعلا سر دراز داره این ماجرا
پ ن : پستی بود که دل بر اومد و حقیقت محض هست . هر کی پست بزنه که من ساندیس خور یا ساعتی 7 تومنی هستم هفت جد و آباد خودش هست و به جد پیگیری میکنم به والا

این 2 کلمه ای گفتم واسم از فحش ناموسی هم بدتر هست و دقیقا همین برداشت رو میکنم .