• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی دلار تک نرخی ۱۲۲۶ تومانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2011
نوشته‌ها
102
لایک‌ها
0
محل سکونت
مَهد اختلاس های هزاران میلیاردی
الان دو سه روزه که واقعا کار و زندگیمون شده همین چک کردن قیمت و ببینیم فلان مسوول چی گفته و تحلیل ها رو بخونیم ببینیم بالاخره دور از جون دوستان چه گِلی به سرمون بگیریم

به قول آقای drdextor مجبوریم واقعا تا سه شنبه صبر کینم، اما امیدوارم این صبر باعث ضرر یا هزینه فرصت از دست رفته نشه که دیگه شاید خدای ناکرده کار خیلیها به بیمارستان بکشه

صمیمانه از دوستان مطلع میخوام که تا جایی که ممکنه با بحث و استدلالشون باعث بشن ما هم که سر رشته ای از این بازرا و کسب و کارش نداریم، کمی متوجه بشیم حداقل اینه که اگه پولی به دست نمیاد سوادمون یه خورده بره بالا

بازم از کلیه دوستان که بحث کردن و باعث افزایش اطلاعات امثال من شدن متشکرم
تا ظهور حضرتش هم صبر کنید جز فزونی فلاکت اتفاق دیگری نمی افتد .

بر فرض هم که مانند سال 67 جام زهر را بنوشند و غنی سازی را تعطیل کنند و تحریم ها برداشته شود .
دلار کمی پایین می کشد ولی به دلیل فساد کامل باز هم طی چند سال همین آش و همین کاسه است و تحریم های سفت و سخت تری اعمال می گردد .

بیش از این فرصت را از دست نداده و مایحتاج و آذوقه جنگی جمع کنید .
هر چه بیشتر بهتر . باقی را هم تبدیل به ارز و سکه کنید .
 

AlirezaInd

Registered User
تاریخ عضویت
30 ژانویه 2012
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
0
تا ظهور حضرتش هم صبر کنید جز فزونی فلاکت اتفاق دیگری نمی افتد .

بر فرض هم که مانند سال 67 جام زهر را بنوشند و غنی سازی را تعطیل کنند و تحریم ها برداشته شود .
دلار کمی پایین می کشد ولی به دلیل فساد کامل باز هم طی چند سال همین آش و همین کاسه است و تحریم های سفت و سخت تری اعمال می گردد .

بیش از این فرصت را از دست نداده و مایحتاج و آذوقه جنگی جمع کنید .
هر چه بیشتر بهتر . باقی را هم تبدیل به ارز و سکه کنید .

برای مایی که الان ایران نیستیم و قراره برگردیم چی؟؟
ینی واقعا دل به برگشت نسپریم؟ ینی تا کی این وضع ادامه داره؟
 

drdexter

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
20 آپریل 2011
نوشته‌ها
4,171
لایک‌ها
3,550
بحث افتضاح شد سیاسی کار حتی به ذخیره مایحتاج جنگی هم رسید !

داریم بحث اقتصادی می کنیم کار به ذخیره کردن خوار و بار هم رسید . یک نمونه از صبر کردن رو خدمتون عرض کردم و امروز با دادن لینک از خود سایت رسمی بانک مرکزی مشاهده کردید در صفحه 7 این تاپیک هم یک عکس از خرید دلار توسط خودم توی تیر ماه هم گذاشتم که دیدید فاصله ارز صرافی و دولتی مقداری کمتر از 40 تومن بوده . تنها چاره فعلی صبر کردن و مشاهده عکس العمل بازار هست روش منطقیش همینه چون بروکراسی در ایران سرعت کندی داره . همون جور که همه دیدید 5 شنبه تو بوق و کرنا کردن ولی تازه امروز 2 شنبه مقررات ملی رو ویرایش کردن تازه اون هم به صورت ناقص ! هنوز در خیلی از جاهای این مجموعه مقررات ملی ارز که اتفاقا مسئله بسیار مهمی هست و هیچ کدوم از حضرات بهش توجه نکردید کلمه بازار فرعی و نره مناطق آزاد دیده میشه . امشب من وقت گذاشتم و کلیه مقررات ارزی رو خوندم . نکته جالب اینکه پیش خرید ارزی هم در این مقررات اضافه شده ! یعنی مثه اروپا حتی شما می تونید برای پوشش ریسک ارزی حتا ارزتون رو هم پیش خرید کنید مصه همین قضیه سکه . :) . صبر کنید و از گمانه زنی جدا خودداری کنید . خوندن کلیه این قوانین بالای 5 ساعت وقت میبره و تقریبا با 500 صفحه ای به انضمام پیوست هاش هست . پس ای کاش یک نفر عوض پست زدن بی خود و گمانه زنی شروع به خوندن می کرد !

یعنی در خصوص این غارت تهرانی ها واسه خرید خواروبار باید عرض کنم مرحبا و صد محربا به غیرت و مرام و معرف ژاپنی ها ! فاجعه ای به اون عظمت توی ژاپن اومد مردم حتی بک بطری آب بیش از نیازشون نخرید به واسطه اینکه یه موقع یک هموطنشون یک موقع بدون مایحتاج نمونه ! خرابه های خونه ها غارت نشد . در پمپ بنزین ها فقط کسائی که واقعا نیاز به بنزین داشتن مصه خودروها عمومی و تعداد تک و توک خودروهای شخصی بودن که یک موقع بحران سوخت نشه واسه خودروهای کمک رسانی و آتش نشانی و...... . منبعش هم اینترنت هست با یک سرچ می تونید ببینید ! . خدا نکنه زلزله ای توی تهران بیاد تمام آوارهای خونه های غارت میشه :دی البته حق هم دارن همه سکه و دلار کردن تو متکا کا و بسی سرمایه عظیم زیر این آوار ها هست (به گفته رئیس اتحادیه طلا و جواهر 100 تن طلا در خانه های ایرانی ها هست منبع هم تابناک ) بحران سوخت میشه هیچ یک ارزاق عمومی پیدا نمیشه ! حتی مشکل ترافیکی و قفل شده آزاد راه ها در سراسر کشور به وجود میاد و حداقل تورم 200% در کشور بی داد می کنه :mad::mad::mad: هنوز هیچ جنگی نشده تو ایران . هیچ نیروی لجستیک نظامی عظیمی سمت ما حرکت نکرده و ........ . ملت دارن آذوقه جمع می کنن ! همین یعنی تشدید گرونی و بالاتر رفتن کاذب و بی خود ! بازار مریض ایران برعکس همه دنیا وقتی تقاضا برای کالا بالا میره که تولید داخلی هست عوضی که ارزون بشه ! گرون تر میشه ! . وجدانا اگر روزی کنسور ماهی 2000 یا 2500 تومنی توی این مملکت بشه 7000 تومن بلانسبت اون قشر با شعور و فهمینده که به این قضیه دامن نزن هر دیگه حرف بزنه که چرا گرون شد و این جوری شد باید گفت دندت نرم ! . حتما نوبت بعدی ذخیره بنزین هست ! ملت بشکه بگیرن بزارن خونه توش بنزین کنن . بعدش هم تانکر بزارن بالا پشت بوم توش گازوئیل بریزن ! یعنی واقعا از ماست که بر ماست !

1% فک کردین اگه جنگ بشه و اگه بخواد این جنگ 3 برابر برنامه ریزی تر شده از عراق باشه و یک لجستیک قوی به ایران بزنن فک کردن اون آذوقه به دردشون می خوره ! نکنه 200 کیلو تخمه هم گذاشتن دم دستشون بشین پای اخبار step by step از خبر ها با خبر شن و چیک چیک تخمه بشکنن :mad: . دلار هم که الان وضعش این شده دقیقا مردم ما با این بازار هم همین کارو کردن که دارن با بازار خواروبار می کنن ! ولی دل غافل که ارزاق عمومی قضیه اش کلا با بازار ارز فوق میکنه و فاجعه زا میشه به بدترین شکل ممکنش این قضیه حتی از وضعیت الان این بازار ارز خیلی جدی تر هست و بحران اگر در این بازار روی بده گندش کاری رو حتی 3 تا دولت قبل این هم نمی تونن با هم جمع کنن . واقعا ملت ایران دست مریضاد داره

این معادله بازار ارز با توجه به واکنش مردم و از اونی که چه میلیاردی سرمایه داره چی اونی که پانصد هزار تومن داره فعلا سر دراز داره این ماجرا

پ ن : پستی بود که دل بر اومد و حقیقت محض هست . هر کی پست بزنه که من ساندیس خور یا ساعتی 7 تومنی هستم هفت جد و آباد خودش هست و به جد پیگیری میکنم به والا :mad: این 2 کلمه ای گفتم واسم از فحش ناموسی هم بدتر هست و دقیقا همین برداشت رو میکنم .
 

mohenh

Registered User
تاریخ عضویت
17 نوامبر 2008
نوشته‌ها
746
لایک‌ها
73
دوست گلم آقای موذنی

حرف های شما رو قبول دارم تا آخرش رو. شما که خارج رفته اید شرایط خارج رو دیدید. بیش از ۲۰٪ در جاهایی مالیات می گیرند ولی مردم ککشون نم گزه چون از طرف دیگه می بینند که عین همین پول خرجشون میشه. یعنی نه شعار ها با چشم خودشون می بینند دولت ها برای اون ها کار می کنند. متاسفانه این مورد در ایران مشاهده نمی شه. درآمد نفتی میلیاردی اونوعت ما مشکلات روزمره داریم.

من یک نمونه بگم.
در کانادا نفت استخراجی به صورت نفت شنی هست که هزینه استخراج آن بالاست. برای همین فقط وقتی قیمت نفت بالا میره استخراج می کنند. من با یک معلم کانادایی حرف می زدم می گفت شرکت های نفتی که استخراج می کنند موظفند طبق قوانین ایالتی درصدی از پول رو به حساب شهروندان ایالت واریز کنند و درصدی رو هم به صندوق همایتی شهر. الان ما قویترین صندوق حمایتی شهر رو داریم.

یک مقدار شفاف سازی در این زمینه ها خیلی کمک می کنه مردم انگیزه بیشتری برای کار داشته باشند و ایالت را از خود ببینند. متاسفانه دروغ گفتن هم جزوی از سیاسیون و سیاست ماست که مردم ما با چشم خودشون اون رو لمس می کنند.
امیدوارم مشکلات هر چه زودتر و سریعتر رفع و رجوع بشه.
 

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
تاریخ عضویت
27 مارس 2007
نوشته‌ها
8,763
لایک‌ها
808
محل سکونت
NET
برای مایی که الان ایران نیستیم و قراره برگردیم چی؟؟
ینی واقعا دل به برگشت نسپریم؟ ینی تا کی این وضع ادامه داره؟

برنگرد اوضاع خرابه فکر کنم هند هستی به فکر کانادا استرالیا باشی برد کردی
 

esfahanweb

Registered User
تاریخ عضویت
6 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,068
لایک‌ها
97
محل سکونت
Esfahan
راه حل بسیار بسیار جالب و برای حل مشکل عدم ارائه ارز دولتی به صرافیها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نابغه با دلالان چیکار باید کرد؟؟
با ارز چند نرخی باید چه کرد؟؟

آقای رئیس کل! صرافی‌ها را تعطیل کنید/ 3 روز گذشت؛ بازار زیر بار نرفت
با گذشت 3 روز از آغاز اجرای سیاست تک نرخی شدن نرخ ارز، هنوز بازار زیر بار اجرای دلار تک نرخی نرفته است و صرافی‌ها همچنان از خرید و فروش با نرخ‌های مصوب امتناع می‌کنند و غایب اصلی این بازار، بازرسان نظارتی بانک مرکزی هستند تا صرافی‌های متخلف را پلمب کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، سومین روز از اعلام آغاز اجرای سیاست دلار تک نرخی توسط بانک مرکزی می گذرد، اما هنوز اجرای واقعی دلار 1226 تومانی در بازار مشاهده نمی شود و صرافی ها زیر بار اجرای این نرخ نرفته اند.
بانک مرکزی سه روز است که نرخ دلار را 1226 تومان بر روی سایت خود درج کرده است، گرچه صرافی ها هم نرخ مصوب بانک مرکزی را بر روی تابلوهای خود درج کرده اند و نرخ فروش دلار را 1238 تومان و نرخ خرید را 1226 تومان اعلام می کنند اما از فروش ارز به این نرخ خودداری می کنند.
اکثر صرافی های بازار ارز تهران با نصب برچسب هایی اعلام کرده اند که خرید و فروش ارز نداریم، جالب اینکه این صرافی ها با مجوز رسمی بانک مرکزی فعالیت می کنند. این صرافی ها برای امتناع از خرید و فروش ارز به نرخ مصوب دلایل خود را ارائه و عنوان می کنند که دلار به نرخ دولتی دریافت نکرده ایم.
محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی در روز چهارشنبه هفته گذشته اعلام کرد که بانک مرکزی طی 48 ساعت ارز را تک نرخی می کند، گرچه آقای رئیس کل روز پنجشنبه، نرخ 1226 تومان را به عنوان نرخ رسمی و تنها نرخی که باید اعمال شود، اعلام کرده است اما بازار همچنان کار قبلی خود را به پیش می برد.
748973_orig.jpg
پیش از اجرای ارز تک نرخی، بانک مرکزی نرخ دلار را 1129 تومان اعلام کرده بود که با آغاز اجرای دلار تک نرخی این نرخ با 97 تومان افزایش به 1226 تومان افزایش یافت، همین امر باعث شد که نرخ دلار در بازار آزاد با وقفه ای کوتاه، دوباره روندی افزایشی را در پیش گیرد.
تخلف آشکار صرافی‌ها
وضعیت اجرای سیاست دلار تک نرخی مبهم است و بر خلاف اظهارات مقامات دولتی، بازار ارز همچنان راه خود را ادامه می دهد، دولتی ها صرافی ها را مجاز کردند که با افزایش 5 درصدی نرخ فروش دلار خود نسبت به نرخ اعلامی بانک مرکزی، اجرای این سیاست را در بازار ارز کلید بزنند، اما صرافی ها آشکارا از اجرای این برنامه امتناع می ورزند.
این در حالی است که همین صرافی ها در صورتی که مشتری دلار به نرخ آزاد را تقاضا کند به راحتی هر میزان ارز آزاد را در اختیار وی قرار می دهند و نظارتی هم از سوی بانک مرکزی به این عملکرد صورت نمی گیرد. نهاد نظارتی بانک مرکزی حضور فعالی در برخورد با متخلفین ارزی ندارد، در صورتی که لازم است با پلمپ صرافی های متخلف، ساماندهی آنها را آغاز کند.
ابهام در موفقیت دلار تک نرخی
به نظر نمی رسد که اجرای سیاست دلار تک نرخی بدون نظارت دقیق بانک مرکزی و برخورد با صرافی های متخلف بتواند موفقیت آمیز باشد و ممکن است که اجرای این برنامه ارزی را با مشکلاتی مواجه کند.
مقاومتی که صرافی ها از خود نشان می دهند و از فروش ارز به نرخ رسمی امتناع می ورزند، این گمانه زنی ها را در ذهن می پروراند که آیا این‌ها در ایجاد چنین فضایی دخیل هستند و یا اینکه با ارتباطاتی که با دلالان دارند به ادامه چنین وضعیتی تمایل دارند و یکی از دلایل عدم موفقیت بانک مرکزی در مدیریت بازار ارز هستند؟
748962_orig.jpg
پیش از این مطرح می شد که وجود دلالان و واسطه گران ارزی در بازار سیاه دلیل اصلی عدم موفقیت سیاست های بانک مرکزی است که بر اساس آن، قرار شده بود که برخورد جدی توسط نیروی انتظامی با آنها صورت گیرد که البته چنین نشد، اما این روزها اجرای سیاست دلار تک نرخی که نیازمند همکاری وسیع صرافی ها است و بدون همکاری آنها این سیاست به درستی اجرا نخواهد شد، شاهدیم که همین صرافی ها خود تبدیل به دلالان ارزی شده اند.
غایب اصلی بازار غیر شفاف ارز بخش نظارت بانک مرکزی است و باید این سئوال را پرسید که بازرسان بانک مرکزی کجا هستند و چرا این صرافی های متخلف را پلمب نمی کنند.
مشاهدات خبرنگار مهر حاکی از ازدحام جمیعت در بازار ارز تهران است که همین امر به بازار سیاه ارز دامن می زند، نرخ دلار آزاد در بازار سیاه در پایان معاملات روز گذشته 1830 تومان بود که نسبت به روز پیش از آن روندی افزایشی را نشان می داد، بر این اساس دلار چند نرخی هنوز در بازار ارز وجود دارد.
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
عزیز جان مگه قطغات کامپیوتری و موبایل و جانبی کامپیوتر و .... و ...... با دلار 1100 تومنی خریداری یا وارد شده ؟
وارد کننده با نرخ آزاد خریداری کرده

شما فک کردید میرن از صرافی دلار 2000 تومنی میخرن؟
وارد کننده عمده با گشایش LC با ارز دولتی اقدام به واردات میکنه
در صورتی که کالا قاچاقی بیاد با ارز غیر دولتی هست
که محصولات گارانتی دار شامل این قضیه نمیشن
این ارز که تو بازار آزاد هست بین 5 تا 10 درصد ارز جاری کشور رو تشکیل میده
 

mohenh

Registered User
تاریخ عضویت
17 نوامبر 2008
نوشته‌ها
746
لایک‌ها
73
fgiبلهشما فک کردید میرن از صرافی دلار 2000 تومنی میخرن؟
وارد کننده عمده با گشایش LC با ارز دولتی اقدام به واردات میکنه
در صورتی که کالا قاچاقی بیاد با ارز غیر دولتی هست
که محصولات گارانتی دار شامل این قضیه نمیشن

عذر می خوام الان محصولاتی که توی پایتخت هستند همه از دوبی وارد می شن و دوبی هم بانک های ایرانی نمی توانند حواله کنند.
محصولات apple,hp,dell بطور مستقیم وارد نمی شن.
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
عذر می خوام الان محصولاتی که توی پایتخت هستند همه از دوبی وارد می شن و دوبی هم بانک های ایرانی نمی توانند حواله کنند.
محصولات apple,hp,dell بطور مستقیم وارد نمی شن.

دوست عزیز من دارم در مورد عمده بازار حرف میزنم از موبایل بگیر تا لوازم صوتی تصویری لوازم خانگی لوازم یدکی ماشین و ....
اپل و ... خیلی جزئی تر از این هان
ضمنا اینایی که الان جنس ها رو 50 درصد روش کشیدن همه وارداتش مال 1-2 ماه پیش بوده نه الان , زمانیکه دلار بازار آزاد حول حوش 1300 تومن بود

وقتی نظارتی نیست متاسفانه دزد هم که زیاد شده! عمده ملت دزد شدن
 

mohenh

Registered User
تاریخ عضویت
17 نوامبر 2008
نوشته‌ها
746
لایک‌ها
73
دوست عزیز من دارم در مورد عمده بازار حرف میزنم از موبایل بگیر تا لوازم صوتی تصویری لوازم خانگی لوازم یدکی ماشین و ....
اپل و ... خیلی جزئی تر از این هان
ضمنا اینایی که الان جنس ها رو 50 درصد روش کشیدن همه وارداتش مال 1-2 ماه پیش بوده نه الان , زمانیکه دلار بازار آزاد حول حوش 1300 تومن بود

وقتی نظارتی نیست متاسفانه دزد هم که زیاد شده! عمده ملت دزد شدن

حرف شما رو ۱۰۰٪ قبول دارم ولی خوب یک مقدار هم می تونم به اونها حق بدم.
شما وقتی که قیمت آهن میره بالا قیمت خونه ای که ۱۰ سال پیش ساختی رو نمی بری بالا؟
خوب قیمت روزش اینه حالا کی خریده و چطوری رو نمی شه ملاک قرار داد.
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,874
لایک‌ها
17,805
محل سکونت
ایران
drdexter عزیز

بنده با فرمایشات شما موافقم

اما باید این سوال رو از خودمون بپرسیم. ایا مردم ایران ذاتا اینطوری هستند یا اینطوری شدند ؟1؟! صحبت بنده فقط اجتماعی و اقتصادی است. اصلا ارتباطی به حوزه های دیگه نداره

من فکر میکنم موارد زیادی دخیل بوده. از تریبت و اموزش و پرورش بگیر تا سو مدیریت و ناکارمدی.......

=======================

البته ما که زمان قدیم زندگی نکردیم اما چیزی که در طی این 20 30 سال اخیر دیدیم چیز جالبی نبوده

دوران جنگ رو فاکتور میگیرم. البته اون زمان من بچه بودم اما خب متوجه مشکلات و سختیهای زندگی میشدم. اون زمان مسئولین دلسوز زیادی داشتیم. روحیه وحدت بین مردم موج میزد. ایثار و فداکاری تو همه جا دیده میشد . از خط مقدم جنگ گرفته تا پشت صحنه و شهرها

برخورد با مفسدین هم دیده میشد. نمونش برخورد با اونهایی که احتکار کالا میکردند و گرونفروشی میکردند.

روحیه مردم تجملی نبود.

اما در طی سالیان اخیر خیلی چیزها تغییر کرده. از سیستم زندگی گرفته تا روحیات مردم. مردمی که یه تصادف رو با یه صلوات ختم به خیر میکردند تبدیل شدند به مردمی که یه موقع خودشون رو میندازن جلو یه ماشینی که پول دیه بگیرند.

ایا این مردم ذاتا اینطوری بودند. در اینکه عده ای ذاتشون خرابه شکی نیست اما وقتی در مورد توده جامعه صحبت میکنیم نمیشه همه رو متهم کرد.

شرایط جامعه ما به گونه خوبی پیش نرفته است. فشارها و تهدید بیگانه ها هر روز از یه سوراخی نیش میزنه. ناکارامدی و بی کفایتی مسئولین داخلی از یه سمت دیگه - نبود تریبت و اموزش و پرورش دست - نبود اگاهی در نزد والدین و خیلی عوامل دیگه جامعه رو به جای ملت محور بودن کرده فرد محور

یعنی در یک بحران هر کسی به جای اینکه به فکر اجتماع و کشورش باشه به فکر خودشه . نمونش میتونه زلزله باشه ، یه بازار سکه باشه ، موارد خوراکی باشه

کلا هر اتفاقی بیفته مردم به فکر خودشونن.

شما ژاپن رو مثال زدی. من برات سیل مازندران شهر نکا رو مثال میزنم. روزی که سیل اومد ارتفاع اب گاها به 8 متر رسیده و خیلی ها اسیب جانی و مالی دیدند. این وسط چیزی که خیلی ازاردهنده بود غارت اموال مردم اسیب دیده بود.
یا نمونه دیگش تصادف اون ماشین حمل پول بود که مسافرینش از اتوبوس به نیت کمک به حادثه دیده ها پیاده شدند اما رفتن پولا رو برداشتند و زدند به چاک و روزنامه ها با تاسف از این حادثه یاد کردند


یک جا صحیتی رو خوندم که اشاره شده بود وصیت کوروش هست. گفته بود خدایا کشور من رو از دو چیز برحذر کن. خشکسالی و دروغ. مورد اولش خداروشکر به اون شدت پیش نیومده

اما مورد دومش تا دلت بخواد هست

اینکه مردم ما به هر راهی میرن یه دلیلش عدم اعتماد به دولت هست که مربوط به این 20 30 سال اخیر هم نیست.. ریشه از زمان قدیم داره

کلا وقتی اعتماد نیست مردم حرف دولت رو باور نمیکنن حتی اگه 100% حقیقت باشه . یه جورایی دولت شده چوپان دروغ گو

متاسفانه دوره ها اخیر این عدم اعتماد به درجه نامطلوبی رسیده. بیشتر مسئولان متاسفانه یا صورت مساله رو پاک میکنند یا سروشون رو زیر برف میکنند. یا تکذیب میکنند.
حتی با وجود اینکه میدونند کننده کار نیستند کنار هم نمیرن تا جا بدن به شخص بهتر

نمونه واضح و صریح این قضیه رو میشه در برنامه 90 مشاهده کرد و چه بسا اگه برنامه ای مثل 90 در سایز حوزه ها داشتیم خیلی وضع سیستم از نظر پاسخگویی و مطالبات مردم بهتر میشد.

وقتی با مساله اینطوری برخورد میشه مردم سرخورده میشن و به این نتیجه میرسن که اهمیتی در این جامعه ندارند.

وقتی مردم اعتماد ندارند مالیات نمیدن. چون فکر میکنن این پول برای رفاه اونها خرج نمیشه و میره جای دیگه ای

خلاصه سرتون رو درد نیارم ... وضع جالبی نیست.... با این روحیه فرصت طلبی و خودخواهی که بین ما ایرانیها رشد کرده خدایی نکرده اگه یه اتفاق بحرانی مثل زلزله یا جنگ پیش بیاد قبل از اینکه اون ما رو بزنه داغون کنه خودمون میزنیم خودمون رو داغون میکنیم.
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,874
لایک‌ها
17,805
محل سکونت
ایران
دوست عزیز من دارم در مورد عمده بازار حرف میزنم از موبایل بگیر تا لوازم صوتی تصویری لوازم خانگی لوازم یدکی ماشین و ....
اپل و ... خیلی جزئی تر از این هان
ضمنا اینایی که الان جنس ها رو 50 درصد روش کشیدن همه وارداتش مال 1-2 ماه پیش بوده نه الان , زمانیکه دلار بازار آزاد حول حوش 1300 تومن بود

وقتی نظارتی نیست متاسفانه دزد هم که زیاد شده! عمده ملت دزد شدن

علی جان دست رو دلمون نذار

متاسفانه نظارت به حقله مفقوده است. بازرس نداریم. بعضی بازرسها تبانی میکنند.

اگه نظارت کامل و جامعی بود الان خیلی از گرانی ها نبود.
 

phoenix_i06

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2007
نوشته‌ها
2,125
لایک‌ها
175
محل سکونت
آمریکا
به نظرتون اگر فرضا کسی 1 ماه پیش کالایی رو به قیمت 1100 وارد کرده الان قیمت دلار شده 1200 تومن، اگر در فروش کالا مبنا رو قیمت 1100 قرار بده کار عاقلانه ای کرده؟ اگر سرمایش 10 تا کانتینر بوده باشه، الان با احتساب این 10 درصد افزایش سرمایش میشه 9 تا کانتینر. اگر فردا دولت 10 درصد دیگه افزایش بده سرمایش میشه 8 کانتینر، بعد 7 کانتینر و ...
مگه نگفتن که وارد کنندگان خیالشون راحت باشه و کالاهای خودشون رو به قیمت سابق بفروشن چون ما دلارشون رو به همون قیمت قبلی تامین میکنیم؟ پس چرا قیمت رو کردن 1200 تومن؟ وقتی به همین راحتی یه حرفی میزنن و طور دیگری عمل میکنن نباید انتظار داشته باشید که تاجر دلسوز مردم باشه، تاجر به فکر حفظ سرمایه و سود خودش هست (طبیعی هم هست).
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
حرف شما رو ۱۰۰٪ قبول دارم ولی خوب یک مقدار هم می تونم به اونها حق بدم.
شما وقتی که قیمت آهن میره بالا قیمت خونه ای که ۱۰ سال پیش ساختی رو نمی بری بالا؟
خوب قیمت روزش اینه حالا کی خریده و چطوری رو نمی شه ملاک قرار داد.


ببین عزیز این بحثی که میگی شما مال مصرف کنندست که جنس دست دومش رو میخاد بفروشه مثلا نه کاسب
کاسب باید سودش رو روی قیمت خریدش بکشه و بفروشه
اینکه کالا گرون شده لطمه ای به کاسب نمیزنه چون ارزون خریده باید ارزون بفروشه تو خرید بعدی گرون میخره و گرونم میفروشه اینکه کالایی که تو ارزونی خریده شده رو گرون بفروشی عین دزدی هست اگه من اشتباه میکنم شما اصلاحش کن
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
به نظرتون اگر فرضا کسی 1 ماه پیش کالایی رو به قیمت 1100 وارد کرده الان قیمت دلار شده 1200 تومن، اگر در فروش کالا مبنا رو قیمت 1100 قرار بده کار عاقلانه ای کرده؟ اگر سرمایش 10 تا کانتینر بوده باشه، الان با احتساب این 10 درصد افزایش سرمایش میشه 9 تا کانتینر. اگر فردا دولت 10 درصد دیگه افزایش بده سرمایش میشه 8 کانتینر، بعد 7 کانتینر و ...
مگه نگفتن که وارد کنندگان خیالشون راحت باشه و کالاهای خودشون رو به قیمت سابق بفروشن چون ما دلارشون رو به همون قیمت قبلی تامین میکنیم؟ پس چرا قیمت رو کردن 1200 تومن؟ وقتی به همین راحتی یه حرفی میزنن و طور دیگری عمل میکنن نباید انتظار داشته باشید که تاجر دلسوز مردم باشه، تاجر به فکر حفظ سرمایه و سود خودش هست (طبیعی هم هست).

همین تفکر هست که باعث این سوداگری ها و گرانی ها میشه! اصلا خود همین تفکر گرونی میاره!
اینکه سرمایش برای خرید بعدی میشه 9 تا کانتینر مشکل دولتی هست که خوب بله هست چون قادر به کنترل تورم نیست اما اینکه جنس رو ببره تو انبار دو ماه بعد 60 درصد بکشه روش + سود قبلی بده دست مردم چی؟

یا بطور مثال بیایم کف بازار یه موبایل فروش که یه گوشی سامسونگ گالکسی فیت رو 2 ماه پیش با 230 تومن به بال کلاغ میبست کسی نمیبرد الان همون رو کرده 390 تومن .... شما بهش حق میدی؟!
 

phoenix_i06

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2007
نوشته‌ها
2,125
لایک‌ها
175
محل سکونت
آمریکا
اگر اون فروشنده موبایل شرایط رو با ثبات میدید به جای اینکه اون گوشی رو 2 ماه نگهداره، 20 تا از اون گوشی میفروخت الان شاید سود بیشتری کرده بود. مساله بودن یا نبودن ثبات هست که وظیفه دولت و بانک مرکزی هست نه فروشنده و وارد کننده.
در مورد از دست دادن سرمایه هم منظورتون رو متوجه نشدم، یعنی چی مشکل دولتی هست؟ مشکل از هرچی باشه واقعیتی هست که وجود داره. تاجر اگر اصل سرمایش رو از دست بده با چی تجارت کنه؟

همین تفکر هست که باعث این سوداگری ها و گرانی ها میشه! اصلا خود همین تفکر گرونی میاره!
اینکه سرمایش برای خرید بعدی میشه 9 تا کانتینر مشکل دولتی هست که خوب بله هست چون قادر به کنترل تورم نیست اما اینکه جنس رو ببره تو انبار دو ماه بعد 60 درصد بکشه روش + سود قبلی بده دست مردم چی؟

یا بطور مثال بیایم کف بازار یه موبایل فروش که یه گوشی سامسونگ گالکسی فیت رو 2 ماه پیش با 230 تومن به بال کلاغ میبست کسی نمیبرد الان همون رو کرده 390 تومن .... شما بهش حق میدی؟!
 

Y@sser

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2007
نوشته‌ها
104
لایک‌ها
0
محل سکونت
under Space key
دوست عزیز. مغازه دار مجبوره با تورم جنسشو گرون کنه. چون اگه این 10 تا کالا رو خریده x تومن، تو پارت بعدی باید بخره x + n و اگه گرون نکنه کمک ارزش عددی سرمایه اولیش پایین میاد. مغازه داری که 10 کیلو قند داره گرون می کنه چون دفعه بعد باید یه چیزی هم از سود این دفعش روش بذاره تا همون 10 کیلو قند رو به قیمت جدید بفروشه.
این اقتصاد مسخره و دستوریه ماست که مشکل داره وگرنه تو همه جای دنیا وقتی جنس گرون میشه مغازه داران و توزیع کنندگان جنس هم گرون می کنند.
 

mohenh

Registered User
تاریخ عضویت
17 نوامبر 2008
نوشته‌ها
746
لایک‌ها
73
ببین عزیز این بحثی که میگی شما مال مصرف کنندست که جنس دست دومش رو میخاد بفروشه مثلا نه کاسب
کاسب باید سودش رو روی قیمت خریدش بکشه و بفروشه
اینکه کالا گرون شده لطمه ای به کاسب نمیزنه چون ارزون خریده باید ارزون بفروشه تو خرید بعدی گرون میخره و گرونم میفروشه اینکه کالایی که تو ارزونی خریده شده رو گرون بفروشی عین دزدی هست اگه من اشتباه میکنم شما اصلاحش کن

دوست عزیز
مطلبی که گفتید کاملا اشتباه است.
بازار را عرضه و تقاضا مشخص می کنه. یعنی شما جنس دارید و مصرف کننده ای که از شما می خره می گه که به چه قیمتی می توانید بفروشید. من یادمه زمانیکه نفت ۱۰ دلاری شده بود بخاطر لج بازی عربستان و ونزولا بود که هر دوشون ظرفیت ها شون رو به رخ هم می کشیدند و سبد اپک را رعایت نمی کردند. وقتی که اعراب هم بخاطر اسرائیل صادرات نفت خود را بستند نفت تا ۴۰ دلار (در اون موقع دو برابر شده بود) بالا رفت.

مثال مسکن رو زدم شما الان سازنده مسکن مسلما هیچ کس نمیاد با قیمت ۲ سال پیش که پروژه رو شروع کرده بفروشه و اگر جهشی داشته باشه اعمال می کنه. ولی باز هم اگر قیمت بازار یعنی عرضه و تقاضا بالا بره باید با قیمت پایین تر یا بالا تر بفروشه.

مشکل مالی آمریکا و ا روپا هم از همینجا شروع شد که عرضه زیاد بود و تقاضا کم و قیمت مسکن ها افت شدید کرد که به بازارهای دیگه هم منتقل شد. اونها مشکل اصلیشان deflation بود و دولت نقدینگی وارد بازار کرد (برعکس چیزی که در ایران می بینیم). یعنی شرکت ها ورشکست می کردند چون عرضه بیشتر از تقاضا بود.

توی همین کشور خودمون مگه میوه و مرکبات وارد نمی کنه دولت توسط افرادی خاص که توازن قیمت را بوجود بیاورد. تا جایی که یادمه گفتند تعدادی از کشاورزها نگیم همشون متضرر شدند ولی بازار موازنه شد.

مشکل فعلی اینه که دولت چند وقته ارز به بازار تزریق نمی کنه پس بطور خودکار قیمت کالا ها را بالا می بره. بازار رقیب را از بین می بره. یعنی محصولات الکترونیکی رو خیلی ها از بازار های مرزهای غربی می آوردند که باعث شده بود محصولات وارد کننده های رسمی هم موازنه شوند که این مساله نیز با این نرخ ارز ها بطور خودکار بازار را تک قطبی می کند و قیمت ها را بالا می کشد.

یک سری پیش فرض ها را باید مشخص کنیم.
۱- دلار یک کالا نیست
۲- ریال یک واحد پولی مستقل نیست
۳- قیمت کالاها به دلار است (در کل دنیا)
۴- عرضه و تقاضا قیمت بازار را مشخص می کنند.

من خودم به همه می گفتم به عنوان طنز که فقط توی ایرانه که یک دوربین عکسبرداری بعد از ۶ ماه از ارائه اش قیمتش بجای اینکه پایین بیاد بالا میره. آدم هر چی زودتر بخره وسایلش رو بیشتر سود می کنه.

امیدوارم مشکلاتمون حل بشه زودتر و شرکت ها بتوانند با ثبات به کار خود ادامه دهند.
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
دوست من این مال وقتی هست که دلار رسما رفته باشه نه قیمت حبابی
باید دلاری که با اون کالا وارد میشه رو در نظر گرفت نه دلاری که تو بازار بین دلالها رد و بدل میشه ملاک قیمت گذاری باشه!
دلار بوده 1100 شده 1226 تومن بله اینقدرش قبوله نه 1900 تومن .
 
Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا