• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی دلار تک نرخی ۱۲۲۶ تومانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام به همه گلهای پرشین تولز

همین الان اومدم :دی دلار تک نرخی به بازار رسیده . صرافی بانک ها هم دلار امروز به صرافان دادن اینم خبر خوش ولی متاسفانه هنوز بازار زیر بار قیمت نمیره دوستای گلم . آنچنان ضرر میلیاردی باید بعضی ها که حد نداره . باید دوستای گلم چند تا صراف رو بزنن رو دراز کنن و مغازشون رو در ملا عام پلمب کنن که حساب کار دستشون بیاد تا دلتون هم بخواد امروز بازار تهران مثه پشکل توش دلال ریخته بود :jealous: یعنی والا اینا اصلا مشخص نیست چه جوری چند برابر شده . دروغ نگم حداقل دلال جماعت 3 برابر شده . جلبه قضیه این هم هست که دلال ها پیشرفت اساسی کردن و همشون دستگاههای کارت خوان بیسیم بانک ملی دارن . با این وضع راحت میشه همشون گیر انداخت :stun: . این دستگاههای بیسیتم کارت خوان جالب اینه که اوایل همشون نداشتن ولی الان اکثر اینا دارن !

خوب طبق معمول ما رفتیم و نتونستیم خرید کنیم . فقط باورتون شاید نشه سر منوچهری بغل نشته بودم و یه حره و داشتم می خندیدم . به مولا خنده دار بود . دوستی دارم توی یکی از صرافی بانک ها گفت امروز به ما دلار تک نرخی دادن و ما هم فقط تحویل سهمیه به صراف ها داشتیم ;) . از 2 تا صرافی بانک های دیگه هم آشنا داشتم پرس و جو کردم اون ها هم همین رو گفتن . دقت کنید فروش عام نداشتن و فقط سهمیه صراف ها رو تامین می کرد . الان گند و گه داره از خود صرافی ها میزنه بیرون که کار نمی کنن و آدم های خودشون ریخته تو بازار به همون شکل که در پاراگراف بالا عرض کردم .

واقعا خبر خوبی بود.تو این هفته اولین خبر خوشحال کننده ای بود که کلا شنیدم.
ممنون.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
آخرین قیمت امروز دلار 1920 تومن.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
واقعا خبر خوبی بود.تو این هفته اولین خبر خوشحال کننده ای بود که کلا شنیدم.
ممنون.

ایشالا همیشه بتونم خوش خبر باشم ;)

خوب معلومه باز اینها میدن دست دلالها!!!
باید فقط اجازه حواله بدن دست صرافها.......... نمی دونم کی میخوان بفهمن مشکل رو!

دیروز هم اتفاقا توی تابناک گفتن . اگر بخوان فقط به صروت حواله ای کار کنن خوبه و کسی که نیاز داره رو تامین کنن محشر میشه . تهو آور ترین بخش این بازار که توی 10 سال همیشه روبروم بوده این دلال های خیابونی هستن . ناموسن هیچ کجای دنیا حتی کشور های دور و اطراف ایران هم همچنین چیزی رو نمیبینی . پ ن : عراق و افغانستان و پاکستان نبودم و نمی دونم از این دلال ها داره یا نه :p

آخرین قیمت امروز دلار 1920 تومن.

کی هست که بخره :دی

iloveuiran

Registered User
لایک‌ها
2
دوست گلم خدمتتون عرض کردم اوایل این هفته صبر بفرمائید از این امروز داره انگاری نتیجه میده در پست قبلیم هم گفتم فعلا همین صرافی ها زیر بار قیمت نمیره و دارن عوضی بازی درمی یارن . من امروز باید 95000 دلار خرید می کردم . من تقریبا باید هر 3 روز یک بار این روقم رو تهیه کنم که الان به مدد آقایان امروز 15 روزی هست که نتونستم قدم از قدم بردارم . بد بختی من اینه که نمی تونم از دلال دلار تهیه کنم و حتما باید از مجاری قانونی باشه . وضعیت خود من برای تامین ارزی 100% مانند شما هست . تاپیک رو دنبال بفرمائید . به محض اینکه خبر جدیدی دستم اومد اصلاع رسانی می کنم ساعت 5 و نیم اینا هم قراره همکارم به من وضعیت منطقه آزاد جلفا رو بگه . به محض اطلاع همه رو در جریان میزارم دوست گلم

دکتر مگه شما خودت صرافی نداشتی پس چرا الان لنگ دلاری؟

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23

دیروز هم اتفاقا توی تابناک گفتن . اگر بخوان فقط به صروت حواله ای کار کنن خوبه و کسی که نیاز داره رو تامین کنن محشر میشه . تهو آور ترین بخش این بازار که توی 10 سال همیشه روبروم بوده این دلال های خیابونی هستن . ناموسن هیچ کجای دنیا حتی کشور های دور و اطراف ایران هم همچنین چیزی رو نمیبینی . پ ن : عراق و افغانستان و پاکستان نبودم و نمی دونم از این دلال ها داره یا نه :p

آقای موذنی الان با این اوصاف فکر میکنید بازار از فردا آروم بگیره و بریزه پائین ؟

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر عزیزم چرا آدرش اشتباه می دهید ؟ مگر ملت بدبخت چند درصد سرمایه کل کشور در دستشان است ؟ چرا می گویید مردم مقصرند ؟ چرا این خراب شده را با ژاپن مقایسه می کنید ؟ در ژاپن مردم چنان بر قدرت و اقتصاد نظارت دارند که پدر اختلاس گر را در می آورند . نه مثل این جا که می گویند کــــِــــش ندهید عاغا زادۀ ما هم پایش گیر است! اگر ژاپنی ها هم گرفتار چنین حکومت فاسدی بودند قطعاً برای حفظ سرمایه شان ارز و طلا انبار می کردند شما اگر زورتان می رسد بروید قدرت های مطلقه ای که بیش از نود درصد سرمایه مملکت در چنگ شان است را نهی از منکر کنید از این ملت مظلوم تر و بدبخت تر پیدا نکرده اید ؟؟؟ آن ها که جزو ساعتی هفت تومانی ها هستند که هیچ ، ولی شمایی که درد میهن و اعتقاداتی دارید به تکامل مردانی چون حاتمی کیا و نوریزاد بنگرید که روزگاری نه چندان دور مردم را سرزنش می کردند ولی این روزها در پی جبران گذشته ، زیر شدید ترین فشار ها قرار دارند .

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر عزیزم چرا آدرش اشتباه می دهید ؟ مگر ملت بدبخت چند درصد سرمایه کل کشور در دستشان است ؟

چرا می گویید مردم مقصرند ؟ چرا این خراب شده را با ژاپن مقایسه می کنید ؟

در ژاپن مردم چنان بر قدرت و اقتصاد نظارت دارند که پدر اختلاس گر را در می آورند . نه مثل این جا که می گویند کــــِــــش ندهید عاغا زادۀ ما هم پایش گیر است!

اگر ژاپنی ها هم گرفتار چنین حکومت فاسدی بودند قطعاً برای حفظ سرمایه شان ارز و طلا انبار می کردند

شما اگر زورتان می رسد بروید قدرت های مطلقه ای که بیش از نود درصد سرمایه مملکت در چنگ شان است را نهی از منکر کنید

از این ملت مظلوم تر و بدبخت تر پیدا نکرده اید ؟؟؟

آن ها که جزو ساعتی هفت تومانی ها هستند که هیچ ، ولی شمایی که درد میهن و اعتقاداتی دارید به تکامل مردانی چون حاتمی کیا و نوریزاد بنگرید که روزگاری نه چندان دور مردم را سرزنش می کردند ولی این روزها در پی جبران گذشته ، زیر شدید ترین فشار ها قرار دارند .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر مگه شما خودت صرافی نداشتی پس چرا الان لنگ دلاری؟

بنده دوست گلم لنگ دلار نیستم . تامین ارزی در امارت یا گرجستان و حتی ارمنستان در کسری از ساعت می تونم بکنم ولی نه با این قیمت . بنده پول زور ندادم و به هیچ عنوان هم نمی دم . الان یک ال سی back to back دارم که در ایران حتما باید تامین ارزی کنم این 1 دلیلش هست . در ضمن دوست گلم اون موفعی که در بازار دلار شده 1690 تومن هیچ پدر سوخته ای در هیچ کدوم از کشورهایی که خدمتتون عرض کردم به عنوان به اون نرخ نمی داد . شما از این بازار و کثافت کاری هاش دوست گلم خبر نداری و همون بهتر که خبر نداری . توی این بازار اگر 1 بار و فقط 1 بار کسی برای کسی بامبول کنه دیگه باهاش کار نمی کنن .

آقای موذنی الان با این اوصاف فکر میکنید بازار از فردا آروم بگیره و بریزه پائین ؟

والا دوست گلم این بازار سر دراز پیدا کرده از دید من و آنچنان بعضی ها باید ضرر سنگین بدن که حاضر نیستن زیر بار برن :grrr: دوست عزیز وضع الان بازار به دقیقا مصه وضعیت بازار 11 سال پیش هست که اون موقع دلار از 799 تومن به 1000 تومن رسیده بود و با توجه به ارزش پولی اون موقع و الان وضع کلا آشفته ای بود ! اون موقع تونستن حلش کنن و آرامش به بازار برگرده ایشالا این سری هم ختم به خیر و دوباره بازار به حالت نرمال برگرده . چون بسیاری از مشاغال در حالت توقف به سر می برند !

برادر عزیزم چرا آدرش اشتباه می دهید ؟ مگر ملت بدبخت چند درصد سرمایه کل کشور در دستشان است ؟ چرا می گویید مردم مقصرند ؟ چرا این خراب شده را با ژاپن مقایسه می کنید ؟ در ژاپن مردم چنان بر قدرت و اقتصاد نظارت دارند که پدر اختلاس گر را در می آورند . نه مثل این جا که می گویند کــــِــــش ندهید عاغا زادۀ ما هم پایش گیر است! اگر ژاپنی ها هم گرفتار چنین حکومت فاسدی بودند قطعاً برای حفظ سرمایه شان ارز و طلا انبار می کردند شما اگر زورتان می رسد بروید قدرت های مطلقه ای که بیش از نود درصد سرمایه مملکت در چنگ شان است را نهی از منکر کنید از این ملت مظلوم تر و بدبخت تر پیدا نکرده اید ؟؟؟ آن ها که جزو ساعتی هفت تومانی ها هستند که هیچ ، ولی شمایی که درد میهن و اعتقاداتی دارید به تکامل مردانی چون حاتمی کیا و نوریزاد بنگرید که روزگاری نه چندان دور مردم را سرزنش می کردند ولی این روزها در پی جبران گذشته ، زیر شدید ترین فشار ها قرار دارند .

بنده پست سیاسی نزدم ولی شما سیاسی کردی پست رو . برای حفظ سرمایه کارهایی بهتر از خرید دلار و انبار طلا هست ! که همگی اونها ایمن هستند شرط می بندیم 1 نفر اینجا ندونه سپرده بانکی فقط برای گرفتن سود نیست ! اگر 4 کارائی دیگه سپرده بانکی رو به غیر از گرفتن سود بلد هستید : بسم الله !. دلار در مملکت ما یک کالای سیاسی هست اگر تاپیک رو خونده باشید بنده جدول قیمت دلار رو گذاشتن لا اقل توی این ده سال که خودم دارم کار میکنم . در مورد مردم هم روی حرف خودم هستم . چون اگر مردم قرار بود مثه مردم ژاپن مالیات بدن که دیگه هیچ سر همدیگر رو توی روز روشن میبریدیم . دفاع الکی نکنید من 10 سال با این مردم توی بازار کار کردم زندگی کردم به تعداد انگشتای دست هم آدم پیدا نکردم ! من به هیچ شخصیتی اعم حقیقی و حقوقی هیچ کاری ندارم ! . خودتون عکس العمل مردم رو در غارت از هاپر استار و ... و ... رو دیدید ! من اینجا برام حل شده نیست نه خرید دلار و انبار سکه ! پول خودشون هست هر کاری دوست دارن بکنن ! فک می کنن حفظ سرمایه کردن ! ای دل غافل که همین گرونی های کاذبی که همین الان هست داره این سود رو از جیبشون درمیاره و خواهد آورد . لطفا دیگه پست سیاسی ندید و اگر میخواهید با هم این بحث رو ادامه بدیم بنده به صورت پیغام خصوصی در خدمتتون هستم

AlirezaInd

Registered User
لایک‌ها
0

drdexter عزیز، اولا ممنونم از این احساس مسولیت واطلاع رسانی شما

ثانیا، به نظر شما برای 4 شنبه یا 5 شنبه بازار آروم میگیره؟

راستش من هند هستم و نرخ برابری روپیه هم مث بقیه ارزها با نوسان زیادی روبرو هستش، الان هم مجبورم یه مبلغی رو از ایران انتقال بدم به هند اما با این نرخها الان 10 روزی هست که معطل موندم و نمیتونم این کار و کنم. ممنون میشم راهنماییم کنی که برای که شما پیش بینی میکنی شرایط بهتر شه که اون موقع پولم رو منتقل کنم

بازم ممنونم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
من موندماین خبر خوشی که دوستان میگن چیه؟؟؟!!!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اینکه ارز 1226 تومنی دادن دست صراف
اما تا قیمت نیاد پایین این خبر خوش نیست
این خبر بسیار بده !!
سرمایه مملکت داره حیف و میل میشه , عرضه محدود ارز دست صرفا مثل اینه که روی هر هزار دلار هفتصد هشتصد هزار تومن پول مملکت بره توی جیب صراف.
اگه کسی فکر کرده از این سهمیه دست ادم عادی میرسه سخت در اشتباهه. اصلا هفتصد هشتصد هزار تومن چیه ! اگه صد هزار تومنم بود همین بود اوضاع.
باید نشست زار زد الان.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چرا فروش ارز به بانک ها واگذار نمیشه؟
تامین ارز صرافی هم توسط بانک صورت بگیره و با سیستم نظارتی
اینکه کار سختی نیست!
اینا میگن ما گمرک بانک و ... رو به هم متصل کردیم که جلو سو استفاده رو بگیریم در حالی ارز بازر آزاد سو استفادش دست دلال و خود صراف هاست

daris

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گلم خدمتتون عرض کردم اوایل این هفته صبر بفرمائید از این امروز داره انگاری نتیجه میده در پست قبلیم هم گفتم فعلا همین صرافی ها زیر بار قیمت نمیره و دارن عوضی بازی درمی یارن . من امروز باید 95000 دلار خرید می کردم . من تقریبا باید هر 3 روز یک بار این روقم رو تهیه کنم که الان به مدد آقایان امروز 15 روزی هست که نتونستم قدم از قدم بردارم . بد بختی من اینه که نمی تونم از دلال دلار تهیه کنم و حتما باید از مجاری قانونی باشه . وضعیت خود من برای تامین ارزی 100% مانند شما هست . تاپیک رو دنبال بفرمائید . به محض اینکه خبر جدیدی دستم اومد اصلاع رسانی می کنم ساعت 5 و نیم اینا هم قراره همکارم به من وضعیت منطقه آزاد جلفا رو بگه . به محض اطلاع همه رو در جریان میزارم دوست گلم

ممنون دوست عزيزم. دنيا زهره مار شده برام. منم تا يه سال نميتونم اينجا تو غربت كار كنم تا مجوز كار بگيرم برا همين ميخوام پول خونم ندم برا اجاره بلكه واسه خريد خونه نگه دارم.

خدا از دهنت بشنوه، بابا منم همين ميگم، برا بريدن دست اين دلالاي بي پدر بايد صرافيا حواله كنن. ريالو بگيرن و حوالش كنن بعد برن از بانك مركزي دلارشون بگيرن. اينطوري ديگه نميشه به كسايي كه واقعا نياز به اون ارز دارن بگن ارزو ميذارين زير بالشتتون و ذخيره ميكنين و از اين تهمت ها.

drdexter جان منم حواله ميخوام و هر چي بخوان براي اثبات خربد خانه ميدم بهشون به شرطي كه اون حواله رو با همون مصوبه بانك مركزي 5 درصد بالاتر از نرخ بانك مركزي بدن و الي اصلا نميتونم با اين نرخ آزاد همون لونه گنجشكي كه پدرم در اومده پيدا كردمم بخرم. منو از نگراني نجات بدي به خدا كلي يه آدم ناراحت شاد ميكني. مرسي عزيزم.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اینکه کار سختی نیست!
اینا میگن ما گمرک بانک و ... رو به هم متصل کردیم که جلو سو استفاده رو بگیریم در حالی ارز بازر آزاد سو استفادش دست دلال و خود صراف هاست
چون وقتی میگن ما مشکل کمبود ارز نداریم , اگه خود بانک بخواد ارز بده دست مردم , روزی خدا میلیون دلار باید ارز بریزه توی بازار , و نمیتونه بعد دو ساعت بگه خب ارز نداریم تموم شد مردم برید خونه هاتون , در نتیجه یه مقدار ارز محدود مثل یه تیکه گوشت که میندازن جلو سگ میده دست صراف کاری هم نداره به دست مردم میرسه یا نه که مطمعنم هست نمیرسه , اینجوری جریان عرضه ارز رو به بازار رو با ریختن دوزار ده شاهیی ارز به صراف هم میاره.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
drdexter عزیز، اولا ممنونم از این احساس مسولیت واطلاع رسانی شما

ثانیا، به نظر شما برای 4 شنبه یا 5 شنبه بازار آروم میگیره؟

راستش من هند هستم و نرخ برابری روپیه هم مث بقیه ارزها با نوسان زیادی روبرو هستش، الان هم مجبورم یه مبلغی رو از ایران انتقال بدم به هند اما با این نرخها الان 10 روزی هست که معطل موندم و نمیتونم این کار و کنم. ممنون میشم راهنماییم کنی که برای که شما پیش بینی میکنی شرایط بهتر شه که اون موقع پولم رو منتقل کنم

بازم ممنونم

سلام دوست عزیز

والا حساسیت هم دارم ارز یعنی سرمایه ملی یعنی چیزی که متلقع به همه هست و یک کالای مصرفی هست که در صورت جریان داشتن صحیح باعث رونق اقتصادی میشه نه تو متکا کردن :grrr:

دوست گلم فعلا بهترین کار رصد کردن بازار هست . ببینید شما الان میخواهید از هند پولی به ایران انتقال بدید و بنده از جایی که از انصاف صراف ها خبر دارم مطمئن باشید می خوان به با توجه به نرخ جدید ارز روپیه شما رو به ریال چنج کنن . فعلا از نظر من مشاهده واکنش بازار بهترین کاره !

این خبر بسیار بده !!
سرمایه مملکت داره حیف و میل میشه , عرضه محدود ارز دست صرفا مثل اینه که روی هر هزار دلار هفتصد هشتصد هزار تومن پول مملکت بره توی جیب صراف.
اگه کسی فکر کرده از این سهمیه دست ادم عادی میرسه سخت در اشتباهه. اصلا هفتصد هشتصد هزار تومن چیه ! اگه صد هزار تومنم بود همین بود اوضاع.
باید نشست زار زد الان.

ای خدایی چی گفتی ! واقعا باید با طلا نوشت . دوست گلم این مقدار سود هم نباید در جیب افراد عادی بره ! چون این سود نیست دوست گلم . بعدا تورمی که در اون ور سال داره انتظار برای همه ما میکشه در صورتیکه بازار اصلاح نشه این سودی که امروز صراف و افراد عادی میزان تو جیبشون اونور سال ضرب در 2 روش از جیبشون در میاره :( . اقتصاد دقیقان مصه ترازو هست هر موقعی طرفی بره بالا سمت دیگش میاد پائین . هر نمودای رو به بالا رو به پائین هم داره !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اینکه کار سختی نیست!

باید همین کار رو بکنن دوست گلم ! 100% باید بشه چون دیگه بعدا بازار تهران پشه هم پر نمیزنه ولی شما 1 چیز رو مد نظر قرار ندادید عزیز جان . با این کار خزانه بانکی دچار فرسودگی میشه و چون ارزی از سیستم بانکی خارج بشه دیگه بهش برنمیگیرده به خاطر همین این کار غیر عقلانی هست :( . بازار آزاد دوست گلم فقط به چماق حل میشه ! یعنی همیشه هم با پلمپ و باطل کردن مجوز چند تا صراف حل شده دوست گلم !

ممنون دوست عزيزم. دنيا زهره مار شده برام. منم تا يه سال نميتونم اينجا تو غربت كار كنم تا مجوز كار بگيرم برا همين ميخوام پول خونم ندم برا اجاره بلكه واسه خريد خونه نگه دارم.

خدا از دهنت بشنوه، بابا منم همين ميگم، برا بريدن دست اين دلالاي بي پدر بايد صرافيا حواله كنن. ريالو بگيرن و حوالش كنن بعد برن از بانك مركزي دلارشون بگيرن. اينطوري ديگه نميشه به كسايي كه واقعا نياز به اون ارز دارن بگن ارزو ميذارين زير بالشتتون و ذخيره ميكنين و از اين تهمت ها.

drdexter جان منم حواله ميخوام و هر چي بخوان براي اثبات خربد خانه ميدم بهشون به شرطي كه اون حواله رو با همون مصوبه بانك مركزي 5 درصد بالاتر از نرخ بانك مركزي بدن و الي اصلا نميتونم با اين نرخ آزاد همون لونه گنجشكي كه پدرم در اومده پيدا كردمم بخرم. منو از نگراني نجات بدي به خدا كلي يه آدم ناراحت شاد ميكني. مرسي عزيزم.

دوست عزیز شما سخت در اشتباه هستی . همین الان خود بانک مرکزی بهت دلار میده دوست گلم ! چرا نشستی دل به بازار آزاد بستی دقیقا بگو کدوم کشور هستی تا کمکت کنم . واسه کانادا رو دقیقا می دونم . چون شما می خواهید ملک اونور بخرید خیلی راحت خود بانک مرکزی با کارگزارش برای شما می تونه بفرسته و سقفش هم برای هر بار حواله 100000 (یکصد هزار دلار ) دلار هست . این قانون جزو قوانین بین المللی هست و تحریم ها مشمول این قوانین نیستن دوست گلم . بگید تو کدوم کشور هستید تا دقیق خدمتتون عرض کنم :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا