drdexter
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 4,171
- لایکها
- 3,550
اسکناس دادن به صرافها؟؟؟
بله دقیقا
اسکناس دادن به صرافها؟؟؟
سلام به همه گلهای پرشین تولز
همین الان اومدم :دی دلار تک نرخی به بازار رسیده . صرافی بانک ها هم دلار امروز به صرافان دادن اینم خبر خوش ولی متاسفانه هنوز بازار زیر بار قیمت نمیره دوستای گلم . آنچنان ضرر میلیاردی باید بعضی ها که حد نداره . باید دوستای گلم چند تا صراف رو بزنن رو دراز کنن و مغازشون رو در ملا عام پلمب کنن که حساب کار دستشون بیاد تا دلتون هم بخواد امروز بازار تهران مثه پشکل توش دلال ریخته بود :jealous: یعنی والا اینا اصلا مشخص نیست چه جوری چند برابر شده . دروغ نگم حداقل دلال جماعت 3 برابر شده . جلبه قضیه این هم هست که دلال ها پیشرفت اساسی کردن و همشون دستگاههای کارت خوان بیسیم بانک ملی دارن . با این وضع راحت میشه همشون گیر انداخت :stun: . این دستگاههای بیسیتم کارت خوان جالب اینه که اوایل همشون نداشتن ولی الان اکثر اینا دارن !
خوب طبق معمول ما رفتیم و نتونستیم خرید کنیم . فقط باورتون شاید نشه سر منوچهری بغل نشته بودم و یه حره و داشتم می خندیدم . به مولا خنده دار بود . دوستی دارم توی یکی از صرافی بانک ها گفت امروز به ما دلار تک نرخی دادن و ما هم فقط تحویل سهمیه به صراف ها داشتیم. از 2 تا صرافی بانک های دیگه هم آشنا داشتم پرس و جو کردم اون ها هم همین رو گفتن . دقت کنید فروش عام نداشتن و فقط سهمیه صراف ها رو تامین می کرد . الان گند و گه داره از خود صرافی ها میزنه بیرون که کار نمی کنن و آدم های خودشون ریخته تو بازار به همون شکل که در پاراگراف بالا عرض کردم .
خوب معلومه باز اینها میدن دست دلالها!!!بله دقیقا
واقعا خبر خوبی بود.تو این هفته اولین خبر خوشحال کننده ای بود که کلا شنیدم.
ممنون.
خوب معلومه باز اینها میدن دست دلالها!!!
باید فقط اجازه حواله بدن دست صرافها.......... نمی دونم کی میخوان بفهمن مشکل رو!
آخرین قیمت امروز دلار 1920 تومن.
دوست گلم خدمتتون عرض کردم اوایل این هفته صبر بفرمائید از این امروز داره انگاری نتیجه میده در پست قبلیم هم گفتم فعلا همین صرافی ها زیر بار قیمت نمیره و دارن عوضی بازی درمی یارن . من امروز باید 95000 دلار خرید می کردم . من تقریبا باید هر 3 روز یک بار این روقم رو تهیه کنم که الان به مدد آقایان امروز 15 روزی هست که نتونستم قدم از قدم بردارم . بد بختی من اینه که نمی تونم از دلال دلار تهیه کنم و حتما باید از مجاری قانونی باشه . وضعیت خود من برای تامین ارزی 100% مانند شما هست . تاپیک رو دنبال بفرمائید . به محض اینکه خبر جدیدی دستم اومد اصلاع رسانی می کنم ساعت 5 و نیم اینا هم قراره همکارم به من وضعیت منطقه آزاد جلفا رو بگه . به محض اطلاع همه رو در جریان میزارم دوست گلم
ایشالا همیشه بتونم خوش خبر باشم![]()
دیروز هم اتفاقا توی تابناک گفتن . اگر بخوان فقط به صروت حواله ای کار کنن خوبه و کسی که نیاز داره رو تامین کنن محشر میشه . تهو آور ترین بخش این بازار که توی 10 سال همیشه روبروم بوده این دلال های خیابونی هستن . ناموسن هیچ کجای دنیا حتی کشور های دور و اطراف ایران هم همچنین چیزی رو نمیبینی . پ ن : عراق و افغانستان و پاکستان نبودم و نمی دونم از این دلال ها داره یا نه
کی هست که بخره :دی
برنگرد اوضاع خرابه فکر کنم هند هستی به فکر کانادا استرالیا باشی برد کردی
دکتر مگه شما خودت صرافی نداشتی پس چرا الان لنگ دلاری؟
آقای موذنی الان با این اوصاف فکر میکنید بازار از فردا آروم بگیره و بریزه پائین ؟
برادر عزیزم چرا آدرش اشتباه می دهید ؟ مگر ملت بدبخت چند درصد سرمایه کل کشور در دستشان است ؟ چرا می گویید مردم مقصرند ؟ چرا این خراب شده را با ژاپن مقایسه می کنید ؟ در ژاپن مردم چنان بر قدرت و اقتصاد نظارت دارند که پدر اختلاس گر را در می آورند . نه مثل این جا که می گویند کــــِــــش ندهید عاغا زادۀ ما هم پایش گیر است! اگر ژاپنی ها هم گرفتار چنین حکومت فاسدی بودند قطعاً برای حفظ سرمایه شان ارز و طلا انبار می کردند شما اگر زورتان می رسد بروید قدرت های مطلقه ای که بیش از نود درصد سرمایه مملکت در چنگ شان است را نهی از منکر کنید از این ملت مظلوم تر و بدبخت تر پیدا نکرده اید ؟؟؟ آن ها که جزو ساعتی هفت تومانی ها هستند که هیچ ، ولی شمایی که درد میهن و اعتقاداتی دارید به تکامل مردانی چون حاتمی کیا و نوریزاد بنگرید که روزگاری نه چندان دور مردم را سرزنش می کردند ولی این روزها در پی جبران گذشته ، زیر شدید ترین فشار ها قرار دارند .
ایشالا همیشه بتونم خوش خبر باشم![]()
دیروز هم اتفاقا توی تابناک گفتن . اگر بخوان فقط به صروت حواله ای کار کنن خوبه و کسی که نیاز داره رو تامین کنن محشر میشه . تهو آور ترین بخش این بازار که توی 10 سال همیشه روبروم بوده این دلال های خیابونی هستن . ناموسن هیچ کجای دنیا حتی کشور های دور و اطراف ایران هم همچنین چیزی رو نمیبینی . پ ن : عراق و افغانستان و پاکستان نبودم و نمی دونم از این دلال ها داره یا نه
اینکه ارز 1226 تومنی دادن دست صرافمن موندماین خبر خوشی که دوستان میگن چیه؟؟؟!!!
این خبر بسیار بده !!اینکه ارز 1226 تومنی دادن دست صراف
اما تا قیمت نیاد پایین این خبر خوش نیست
دوست گلم خدمتتون عرض کردم اوایل این هفته صبر بفرمائید از این امروز داره انگاری نتیجه میده در پست قبلیم هم گفتم فعلا همین صرافی ها زیر بار قیمت نمیره و دارن عوضی بازی درمی یارن . من امروز باید 95000 دلار خرید می کردم . من تقریبا باید هر 3 روز یک بار این روقم رو تهیه کنم که الان به مدد آقایان امروز 15 روزی هست که نتونستم قدم از قدم بردارم . بد بختی من اینه که نمی تونم از دلال دلار تهیه کنم و حتما باید از مجاری قانونی باشه . وضعیت خود من برای تامین ارزی 100% مانند شما هست . تاپیک رو دنبال بفرمائید . به محض اینکه خبر جدیدی دستم اومد اصلاع رسانی می کنم ساعت 5 و نیم اینا هم قراره همکارم به من وضعیت منطقه آزاد جلفا رو بگه . به محض اطلاع همه رو در جریان میزارم دوست گلم
چون وقتی میگن ما مشکل کمبود ارز نداریم , اگه خود بانک بخواد ارز بده دست مردم , روزی خدا میلیون دلار باید ارز بریزه توی بازار , و نمیتونه بعد دو ساعت بگه خب ارز نداریم تموم شد مردم برید خونه هاتون , در نتیجه یه مقدار ارز محدود مثل یه تیکه گوشت که میندازن جلو سگ میده دست صراف کاری هم نداره به دست مردم میرسه یا نه که مطمعنم هست نمیرسه , اینجوری جریان عرضه ارز رو به بازار رو با ریختن دوزار ده شاهیی ارز به صراف هم میاره.چرا فروش ارز به بانک ها واگذار نمیشه؟
تامین ارز صرافی هم توسط بانک صورت بگیره و با سیستم نظارتی
اینکه کار سختی نیست!
اینا میگن ما گمرک بانک و ... رو به هم متصل کردیم که جلو سو استفاده رو بگیریم در حالی ارز بازر آزاد سو استفادش دست دلال و خود صراف هاست
drdexter عزیز، اولا ممنونم از این احساس مسولیت واطلاع رسانی شما
ثانیا، به نظر شما برای 4 شنبه یا 5 شنبه بازار آروم میگیره؟
راستش من هند هستم و نرخ برابری روپیه هم مث بقیه ارزها با نوسان زیادی روبرو هستش، الان هم مجبورم یه مبلغی رو از ایران انتقال بدم به هند اما با این نرخها الان 10 روزی هست که معطل موندم و نمیتونم این کار و کنم. ممنون میشم راهنماییم کنی که برای که شما پیش بینی میکنی شرایط بهتر شه که اون موقع پولم رو منتقل کنم
بازم ممنونم
این خبر بسیار بده !!
سرمایه مملکت داره حیف و میل میشه , عرضه محدود ارز دست صرفا مثل اینه که روی هر هزار دلار هفتصد هشتصد هزار تومن پول مملکت بره توی جیب صراف.
اگه کسی فکر کرده از این سهمیه دست ادم عادی میرسه سخت در اشتباهه. اصلا هفتصد هشتصد هزار تومن چیه ! اگه صد هزار تومنم بود همین بود اوضاع.
باید نشست زار زد الان.
چرا فروش ارز به بانک ها واگذار نمیشه؟
تامین ارز صرافی هم توسط بانک صورت بگیره و با سیستم نظارتی
اینکه کار سختی نیست!
اینا میگن ما گمرک بانک و ... رو به هم متصل کردیم که جلو سو استفاده رو بگیریم در حالی ارز بازر آزاد سو استفادش دست دلال و خود صراف هاست
ممنون دوست عزيزم. دنيا زهره مار شده برام. منم تا يه سال نميتونم اينجا تو غربت كار كنم تا مجوز كار بگيرم برا همين ميخوام پول خونم ندم برا اجاره بلكه واسه خريد خونه نگه دارم.
خدا از دهنت بشنوه، بابا منم همين ميگم، برا بريدن دست اين دلالاي بي پدر بايد صرافيا حواله كنن. ريالو بگيرن و حوالش كنن بعد برن از بانك مركزي دلارشون بگيرن. اينطوري ديگه نميشه به كسايي كه واقعا نياز به اون ارز دارن بگن ارزو ميذارين زير بالشتتون و ذخيره ميكنين و از اين تهمت ها.
drdexter جان منم حواله ميخوام و هر چي بخوان براي اثبات خربد خانه ميدم بهشون به شرطي كه اون حواله رو با همون مصوبه بانك مركزي 5 درصد بالاتر از نرخ بانك مركزي بدن و الي اصلا نميتونم با اين نرخ آزاد همون لونه گنجشكي كه پدرم در اومده پيدا كردمم بخرم. منو از نگراني نجات بدي به خدا كلي يه آدم ناراحت شاد ميكني. مرسي عزيزم.