• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی دلار تک نرخی ۱۲۲۶ تومانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سلام دوست عزیز

والا حساسیت هم دارم ارز یعنی سرمایه ملی یعنی چیزی که متلقع به همه هست و یک کالای مصرفی هست که در صورت جریان داشتن صحیح باعث رونق اقتصادی میشه نه تو متکا کردن :grrr:

دوست گلم فعلا بهترین کار رصد کردن بازار هست . ببینید شما الان میخواهید از هند پولی به ایران انتقال بدید و بنده از جایی که از انصاف صراف ها خبر دارم مطمئن باشید می خوان به با توجه به نرخ جدید ارز روپیه شما رو به ریال چنج کنن . فعلا از نظر من مشاهده واکنش بازار بهترین کاره !

ای خدایی چی گفتی ! واقعا باید با طلا نوشت . دوست گلم این مقدار سود هم نباید در جیب افراد عادی بره ! چون این سود نیست دوست گلم . بعدا تورمی که در اون ور سال داره انتظار برای همه ما میکشه در صورتیکه بازار اصلاح نشه این سودی که امروز صراف و افراد عادی میزان تو جیبشون اونور سال ضرب در 2 روش از جیبشون در میاره :( . اقتصاد دقیقان مصه ترازو هست هر موقعی طرفی بره بالا سمت دیگش میاد پائین . هر نمودای رو به بالا رو به پائین هم داره !
این جریان سود نبودن این سودارو من چند ماه پیش گفتم ولی خب خیلیا سود میدونن , بلاخره ما هم اسمشو سود میزاریم , سود یعنی نفعی که یه تعداد محدودی ببرن یعنی اقلیت , وقتی این اقلیته شد اکثریت دیگه اسمش سود نیست , ولی به هر حال ملت خیلیاشون برای کسب سود دنبال این چیزا نیستن , دنبال پایین نیومدن ارزش پولشونن , چاره ای دیگه هم نیست , درسته با بدست اوردن این سود در حقیقت سود نمیکنن , ولی با بدست نیاوردنش ضرر میکنن.
جلوی صف مردمی رو هم دیگه با حرف نمیشه گرفت دیگه با حرف از پایین نیومدن ارزش پولشون مطمعن نمیشنن , در نتیچه اوضاع میشه این حالا بدترم میشه .
از این طرف هرچی صراف گنده تر بشه قدرتش برای گند زدن به این مملکت بیشتر میشه , منظور از صراف هم حالا چهارتا مغازه توی فردوسی نیست , به هر حال تا همین الانشم اینا اینقدر گنده شدن که دیگه به همین راحتی نشه جلوشونو گرفت .
پس این وسط جلوی صراف باید گرفته بشه که به همون دلیل که گفتم صرافا عامل دست اینا هستن برای لاپوشونی گند کاریای خودشون , این اتفاق نمی افته.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
این جریان سود نبودن این سودارو من چند ماه پیش گفتم ولی خب خیلیا سود میدونن , بلاخره ما هم اسمشو سود میزاریم , سود یعنی نفعی که یه تعداد محدودی ببرن یعنی اقلیت , وقتی این اقلیته شد اکثریت دیگه اسمش سود نیست , ولی به هر حال ملت خیلیاشون برای کسب سود دنبال این چیزا نیستن , دنبال پایین نیومدن ارزش پولشونن , چاره ای دیگه هم نیست , درسته با بدست اوردن این سود در حقیقت سود نمیکنن , ولی با بدست نیاوردنش ضرر میکنن.
جلوی صف مردمی رو هم دیگه با حرف نمیشه گرفت دیگه با حرف از پایین نیومدن ارزش پولشون مطمعن نمیشنن , در نتیچه اوضاع میشه این حالا بدترم میشه .
از این طرف هرچی صراف گنده تر بشه قدرتش برای گند زدن به این مملکت بیشتر میشه , منظور از صراف هم حالا چهارتا مغازه توی فردوسی نیست , به هر حال تا همین الانشم اینا اینقدر گنده شدن که دیگه به همین راحتی نشه جلوشونو گرفت .
پس این وسط جلوی صراف باید گرفته بشه که به همون دلیل که گفتم صرافا عامل دست اینا هستن برای لاپوشونی گند کاریای خودشون , این اتفاق نمی افته.

کاملا صحیح می فرمائید . البته همون جور که خدمت شما دوستان دیگه گفتم برای حفظ ارزش پول راههای بهتری هم هست که 100 البته همگان نمی دونن و فقط بازار ارز و سکه رو میشناسن که خب طبیعی هست .
درباره صراف ها گل گفتی . صراف ها این قدر تو این مملکت گنده شدن که برای خودشون دولت تعیین می کن :دی :دی :دی چی گفتم :eek: . قشر صراف الان برای خودش لابی سنگین توی این مملکت داره . چون الان عملا بانک های ما کار صرافی رو هم نمی تونه انجام بده . ولی صراف ها دارن عملا تمامی کارهای بانک رو انجام می دن . فقط اگر مجوز افتتاح حساب رو هم بهشون بدن رسما دیگه بانک فرقی ندارن :eek:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کاملا صحیح می فرمائید . البته همون جور که خدمت شما دوستان دیگه گفتم برای حفظ ارزش پول راههای بهتری هم هست که 100 البته همگان نمی دونن و فقط بازار ارز و سکه رو میشناسن که خب طبیعی هست .
درباره صراف ها گل گفتی . صراف ها این قدر تو این مملکت گنده شدن که برای خودشون دولت تعیین می کن :دی :دی :دی چی گفتم :eek: . قشر صراف الان برای خودش لابی سنگین توی این مملکت داره . چون الان عملا بانک های ما کار صرافی رو هم نمی تونه انجام بده . ولی صراف ها دارن عملا تمامی کارهای بانک رو انجام می دن . فقط اگر مجوز افتتاح حساب رو هم بهشون بدن رسما دیگه بانک فرقی ندارن :eek:

والا بعید نیست پس فردا نامزد ریاست جمهوری بشن , پول قدرته اینا نمیدونن چه بلایی دارن سر خودشون میارن با گنده کردن صراف.

خراب شدن این جریانات سر مموتی به زودی شروع میشه.

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده پست سیاسی نزدم ولی شما سیاسی کردی پست رو . برای حفظ سرمایه کارهایی بهتر از خرید دلار و انبار طلا هست ! که همگی اونها ایمن هستند شرط می بندیم 1 نفر اینجا ندونه سپرده بانکی فقط برای گرفتن سود نیست ! اگر 4 کارائی دیگه سپرده بانکی رو به غیر از گرفتن سود بلد هستید : بسم الله !. دلار در مملکت ما یک کالای سیاسی هست اگر تاپیک رو خونده باشید بنده جدول قیمت دلار رو گذاشتن لا اقل توی این ده سال که خودم دارم کار میکنم . در مورد مردم هم روی حرف خودم هستم . چون اگر مردم قرار بود مثه مردم ژاپن مالیات بدن که دیگه هیچ سر همدیگر رو توی روز روشن میبریدیم . دفاع الکی نکنید من 10 سال با این مردم توی بازار کار کردم زندگی کردم به تعداد انگشتای دست هم آدم پیدا نکردم ! من به هیچ شخصیتی اعم حقیقی و حقوقی هیچ کاری ندارم ! . خودتون عکس العمل مردم رو در غارت از هاپر استار و ... و ... رو دیدید ! من اینجا برام حل شده نیست نه خرید دلار و انبار سکه ! پول خودشون هست هر کاری دوست دارن بکنن ! فک می کنن حفظ سرمایه کردن ! ای دل غافل که همین گرونی های کاذبی که همین الان هست داره این سود رو از جیبشون درمیاره و خواهد آورد . لطفا دیگه پست سیاسی ندید و اگر میخواهید با هم این بحث رو ادامه بدیم بنده به صورت پیغام خصوصی در خدمتتون هستم
قبلاً هم گفتم که سیاست و اقتصاد در هم تنیده شده اند ، فقط در کشورهای سر و صاحاب دار بیشتر سیاست در خدمت اقتصاد است ، ولی این جا بر عکس است : اقتصاد و سرمایه مملکت و پول مردم بیچاره در خدمت سیاست و دیانت و ایدئولوژی آخرالزمانی است .
خود شما هم گفتید که دلار یک کالای سیاسی است ! برای آن که به مردم بگویند ما خیلی شاه کاریم و مدیریت جهانی می کنیم برای فرار از واقعیت تورم ارزش واقعی آن را پایین نگه داشته اند و پدر اقتصاد را در آورده اند . چطور می توان از اقتصاد گفت و از خفقانی که باعث این اوضاع شده حرف نرد ؟

شما که می فرمایید 1 نفر اینجا ندونه سپرده بانکی فقط برای گرفتن سود نیست خوب بفرمایید پس چی ؟؟؟ روش هایی که برای حفظ سرمایه بلدید را بفرمایید .

در همین انجمن صدها کاربر تاپیک زده اند و به دنبال سرمایه گزاری و سود هستند ولی بیچاره ها نمی دانند که اگر در سال سرمایه ریالی شان بیش از دویست درصد رشد نکند در حقیقت ضرر کرده اند و نه سود . شما تا به حال چند نفرشان را راهنمایی کرده اید ؟

نه قربان ، به جرات می گویم شما با مردم نبوده اید . مردم کارگرانی هستند که ماه هاست حقوق نگرفته اند . مردم کشاورزانی هستند که به واسطه واردات برادران قاچاق چی بیکار شده اند . مردم اهالی روستایی اند که انگشتانشان بریده شد . مردم کودکان گرسنه ای اند که پوستشان در مدرسه آتش گرفته .

من از این مردم دفاع می کنم . هرچند شرم سارم که در گوشه ای چپیده و در اینترنت این کار را می کنم . ولی همین کار را می کنم . این مردمی که هایپر را خالی کردند هستند که روزی دلشان برای هم نوع شان می سوزد نه آن مقامی که فرزندش اختلاس می کند و حکم به کــِـــش ندادن می دهد .

شما که خود را انسان معتقدی می دانید این گفته علی ابن ابی طالب را طلا بگیرید و بر سر در بیت عاغایتان قاب کنید :
يستدل علي الادبار الدول بالربع : تضعيع الاصول ، تمسك بالفروع ، تاخير الافاضل و تقديم الاراذل .
اضمحلال حکومت ها چهار دليل دارد : ضایع کردن اصول و پرداختن به فروع ، کوچک کردن افراد بزگ و بزرگ کردن افراد پست .

حالا شما بینی بین الله ببین کدام یک از این دلایل وجود ندارد ؟؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باید برخورد انجام بشه با صرافیهای متخلف !!!

چرا برخورد نمیکنن ؟ وقتی کاری ندارن بهشون و همه هم میدونن و میبینن این دلال ها رو این شائبه پیش میاد که باز دستی در کاره

daris

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
drdexter جان، ممنون عزيزم. يه پيام براتون فرستادم.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
قبلاً هم گفتم که سیاست و اقتصاد در هم تنیده شده اند ، فقط در کشورهای سر و صاحاب دار بیشتر سیاست در خدمت اقتصاد است ، ولی این جا بر عکس است : اقتصاد و سرمایه مملکت و پول مردم بیچاره در خدمت سیاست و دیانت و ایدئولوژی آخرالزمانی است .
خود شما هم گفتید که دلار یک کالای سیاسی است ! برای آن که به مردم بگویند ما خیلی شاه کاریم و مدیریت جهانی می کنیم برای فرار از واقعیت تورم ارزش واقعی آن را پایین نگه داشته اند و پدر اقتصاد را در آورده اند . چطور می توان از اقتصاد گفت و از خفقانی که باعث این اوضاع شده حرف نرد ؟

شما که می فرمایید 1 نفر اینجا ندونه سپرده بانکی فقط برای گرفتن سود نیست خوب بفرمایید پس چی ؟؟؟ روش هایی که برای حفظ سرمایه بلدید را بفرمایید .

در همین انجمن صدها کاربر تاپیک زده اند و به دنبال سرمایه گزاری و سود هستند ولی بیچاره ها نمی دانند که اگر در سال سرمایه ریالی شان بیش از دویست درصد رشد نکند در حقیقت ضرر کرده اند و نه سود . شما تا به حال چند نفرشان را راهنمایی کرده اید ؟

نه قربان ، به جرات می گویم شما با مردم نبوده اید . مردم کارگرانی هستند که ماه هاست حقوق نگرفته اند . مردم کشاورزانی هستند که به واسطه واردات برادران قاچاق چی بیکار شده اند . مردم اهالی روستایی اند که انگشتانشان بریده شد . مردم کودکان گرسنه ای اند که پوستشان در مدرسه آتش گرفته .

من از این مردم دفاع می کنم . هرچند شرم سارم که در گوشه ای چپیده و در اینترنت این کار را می کنم . ولی همین کار را می کنم . این مردمی که هایپر را خالی کردند هستند که روزی دلشان برای هم نوع شان می سوزد نه آن مقامی که فرزندش اختلاس می کند و حکم به کــِـــش ندادن می دهد .

شما که خود را انسان معتقدی می دانید این گفته علی ابن ابی طالب را طلا بگیرید و بر سر در بیت عاغایتان قاب کنید :
يستدل علي الادبار الدول بالربع : تضعيع الاصول ، تمسك بالفروع ، تاخير الافاضل و تقديم الاراذل .
اضمحلال حکومت ها چهار دليل دارد : ضایع کردن اصول و پرداختن به فروع ، کوچک کردن افراد بزگ و بزرگ کردن افراد پست .

حالا شما بینی بین الله ببین کدام یک از این دلایل وجود ندارد ؟؟؟

عرض کردن واسه این بحث به صورت پیغام خصوصی در خدمتتون هستم و نه توی تاپیک چون کلا دارید سیاسی صحبت میکنید

باید برخورد انجام بشه با صرافیهای متخلف !!!

چرا برخورد نمیکنن ؟ وقتی کاری ندارن بهشون و همه هم میدونن و میبینن این دلال ها رو این شائبه پیش میاد که باز دستی در کاره

مشکل این هست که خود دلال های خیابابونی که تعدادشون توی این هفته چند برابر شده شاخه ای از خود صراف ها و آدم های صراف ها هستن . بله فرمایش شما هم کاملا متین هست باید برخورد بشه و دو یا سه تا صرافی پلمپ و مجوزشون باطل باشه تا حساب کار دست بقیه بیاد

drdexter جان، ممنون عزيزم. يه پيام براتون فرستادم.

ممنون . دریافت شد دوست گلم و جواب هم داده شد

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان به آمریکا یا ایتالیا میشه دلار حواله زد؟؟

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61

دوست من میتونید راهنمایی کنید در مورد سایر راههای حفظ ارزش پولمون؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
دوستان دلار دانشجویی رو اسکناس میدن یا حواله میکنن ؟ چون اگه قرار باشه حواله کنن رسما منتفیه ! کشورهایی که دانشجویان ایرانی میرن (اروپا و کانادا و ....) همه تحریم کردن بانک های ایرانی رو !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوست من میتونید راهنمایی کنید در مورد سایر راههای حفظ ارزش پولمون؟

دوست اگر با پولتون مصه من کار می کنید همون سپرده بانکی براتون محشر ترین گزینه هست . هم براتون LC به پشتوانه اون باز میکنن هم به شما وام با بازپرداخت 1 ساله میدن . هم اگر یک موقع به پول نیاز مثلا برای 1 ماه بهره 1% به شما میدن دیگه چی :دی ؟! هم اینکه سود میده ! این همه فقط سپرده بانکی سود و مزایا داره و کلی از کارشناسان اقتصادی اینجا اصلا خبر ندارن
احتمالا مسکن منظورشون هس.

اصلا در زمینه مسکن هیچ کاری نمی کنم :دی

دوستان دلار دانشجویی رو اسکناس میدن یا حواله میکنن ؟ چون اگه قرار باشه حواله کنن رسما منتفیه ! کشورهایی که دانشجویان ایرانی میرن (اروپا و کانادا و ....) همه تحریم کردن بانک های ایرانی رو !

با تائید از وزارت علوم به صورت پالت و نقدی به شما می دن ! اگر موضوع مبهم براتون توی همین تاپیک بپرسید و دقیقا جوابتون رو میدم که دوستای دیگه هم اگه براشون سوالی بود برطرف بشه :)

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دوست اگر با پولتون مصه من کار می کنید همون سپرده بانکی براتون محشر ترین گزینه هست . هم براتون LC به پشتوانه اون باز میکنن هم به شما وام با بازپرداخت 1 ساله میدن . هم اگر یک موقع به پول نیاز مثلا برای 1 ماه بهره 1% به شما میدن دیگه چی :دی ؟! هم اینکه سود میده ! این همه فقط سپرده بانکی سود و مزایا داره و کلی از کارشناسان اقتصادی اینجا اصلا خبر ندارن
:)
منظورتون همون کارتهای خرید اعتباری هست که ماهی 1 درصد کارمزد دارن؟اونا که سقفش 10 میلیونه واسشم باید 12 تومن سپرده بذاریم.یا نه منظورتون یه چیز دیگست لطفا توضیح بدین.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
تمام حدس و گمانها و چه کنم ها پس از اعلام سود سپرده ۲۱ درصدی به پایان رسید و تقریبا همه فهمیدند که دولت قادربه کنترل نرخ ارز و طلا نیست. دلار و طلا دوباره زبانه کشیدند تا یکبار دیگر بفهمیم ریال ایران بی ارزش است و دراین اقتصاد ویران راهی جز تبدیل آن به کالاهای سرمایه گذاری وجود ندارد.بنابر این نزدیک شدن دلار به ۲۰۰۰ تومان و احتمالا سکه به یک میلیون تومان اصلا تعجب آور نخواهد بود. سو تفاهم تمام شد. سلام بر دلار عنقریب ۲۰۰۰ تومانی!

AlirezaInd

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

والا حساسیت هم دارم ارز یعنی سرمایه ملی یعنی چیزی که متلقع به همه هست و یک کالای مصرفی هست که در صورت جریان داشتن صحیح باعث رونق اقتصادی میشه نه تو متکا کردن :grrr:

دوست گلم فعلا بهترین کار رصد کردن بازار هست . ببینید شما الان میخواهید از هند پولی به ایران انتقال بدید و بنده از جایی که از انصاف صراف ها خبر دارم مطمئن باشید می خوان به با توجه به نرخ جدید ارز روپیه شما رو به ریال چنج کنن . فعلا از نظر من مشاهده واکنش بازار بهترین کاره !
دکتر جان مرسی از پاسختون
در حقیقت من میخوام از ایران به هند پول برام بفرستن ینی بایستی ریال رو به روپیه برام تبدیل کنن که نرخ روپیه با توجه به نوسانات نرخ دلار مشکل ساز شده و در حقیقت تبدیل ریال به روپیه هم خیلی از ارزش پول نسبت به 3 هفته پیش کم میکنه
به خاطر همین پرسیدم به نظرتون تا 5شنبه نرخ دلار کاهشی داره که به طبع اون روپیه هم بیاد پایین و ما بتونیم پول از ایران انتقال بدیم؟؟

پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
اینکه خرید و فروش دلار اقتصاد ضربه میزنه شکی درش نیس ولی شما میتونی اسمش رو سود بذاری قطعا میتونی.
چون فرض کن یکی پنج ماه پیش پولاشو تبدیل به دلار کرده به فرض 80000 دلار.قیمت مسکن هم اون موقع بوده 100 میلیون اون موقع 80 هزار دلارش با دلار 1200 تومن بوده96 میلیون و الان پولش با احتساب دلاری 1800 شده 144 میلیون یا یکمی زرنگتر بوده دلارهاش رو زمانی که 2200 تومن بوده فروخته پولاش الان شده 176 میلیون ولی قیمت مسکن که بوده 100 میلیون یا همون قیمت باقی مونده یا به فرض اگه زیاد حساب کنیم قیمت مسکن تو این 5 ماه 20 درصد اومده روش یعنی شده 120 میلیون الان هم میتونه همون خونه رو بگیره و هم 20- 50 تومنم سرمایه داشته باشه پس لطفا یکم واقع بین باشین.تا وضع اینجوری باشه و ارزش پولمون کم بشه 100 درصد پولامونو تبدیل میکنیم چون مثله بعضی ها سرمایمون رو ساده بدست نیاوردیم که اجازه بدیم حاصل زحمتامون به باد بره الان هرکی تو این چند ماهه پولاشو تبدیل نکرده مثل اینه که نصف سرمایش از دست رفته.
تا زمانی این اطمینان به مردم داده نشه که ارزش پولی که دارن حفظ میشه این سریال ادامه داره.

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با سند و مدرک به شما ثابت می کنم هر کس که پارسال سرمایه اش را به سکه تبدیل کرده ، سرمایه ریالی اش بیش از دو برابر ( دویست درصد افزایش ) شده .
آیا شما می توانید مستند و با فرمول ثابت کنید که نزول بانک داری اسلامی به روشی که شما می گویی سرمایه ریالی را دو برابر که نه ، 10 درصد افزایش می دهد ؟؟؟

اگر ثابت کردید من همین جا به احمق بودن خودم و فریب دادن دیگران اعتراف می کنم و برای جبران همه جا می گویم ارز و سکه و طلایشان را به بانک های شما بدهند .

ولی اگر ثابت نکردید چه ؟؟؟
تمام دلار ها و سکه هایتان را با نرخ مرجع به من می فروشید ؟؟؟؟

پ.ن : جای ANNONY عزیز خالی :(

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
این روزها پول ملی داغ است و داغیش بدجوری دست ها را می سوزاند و از این رو همه سعی دارند که ریال‌هایشان را به ارز یا طلا تبدیل کنند. کارشناسان اقتصادی به مردم هشدار داده‌اند که به فکر خودشان باشند که آینده اقتصادی تاریک است. اما به راستی مردم باید چه کنند؟ دکتر بورگان نظامی معتقد است که «کسانی که اطلاعات کافی و همچنین دسترسی سریع به بازار ندارند، نباید با خرید و فروش مستمر ارز و طلا ثروت خود را به خطر بیاندازند».

خودنویس از این پس به دنبال این سوال خواهد بود که در این آشفته بازار، مردم چگونه باید و می توانند که دسترنج، پس انداز و ثروت خود را حفظ کنند و در این راستا با کارشناسان اقتصادی به گفتگو خواهد نشست. در اولین گفتگوی ما از این سری، نظرات دکتر بورگان نظامی نرج آباد، اقتصاددان در آمریکا را می خوانید. او معتقد است که سیاست دولت برای تک نرخی کردن نرخ ارز « قبل از آغاز با شکست مواجه شده است». وی می‌گوید که « طبیعی است که صحیح‌ترین کار برای رهایی کشور از سختی‌های اقتصادی اخیر، پایان‌دادن به ماجراجویی‌های هسته‌ای و عادی‌سازی روابط با قدرت‌های جهانی‌ است. اما این تصمیم در اختیار **** جمهوری‌اسلامی بوده و دولت نقش خاصی در اتخاذ آن ندارد». دکتر نظامی به مردم توصیه می کنند که بهتر است پس اندازشان را« تدریجا آن را به ترکیبی از ارز و طلا تبدیل سازند». در ادامه گفتگوی خودنویس با دمتر بورگان نظامی را می خوانید.

خودنویس: آیا شما فکر می‌کنید که در وضعیت فعلی، برنامه دولت می‌تواند در تک نرخی کردن ارز موفقیت آمیز باشد؟ چرا؟

بورگان نظامی نرج آباد: برنامه فعلی دولت برای تک‌نرخی کردن ارز زیر ۱۲۵۰۰ ریال برای هر دلار آمریکا قبل از آغاز با شکست مواجه شده است. یکی از اجزای این برنامه، تعیین سقف قیمت معاملات ارز توسط صرافی‌ها درحد ۵ درصد بالاتر از نرخ رسمی بانک مرکزی بود. بدیهی است که اگر بانک مرکزی، توان دفاع از ارزش ریال در برابر ارزهای خارجی در نرخ ادعایی‌اش را داشت، لزومی به اعمال ممنوعیت معاملات بالاتر از نرخ اعلامی وجود نبود. هنگامی‌که بانک مرکزی، دلار کافی در نرخ ادعایی‌اش در اختیار بازار قرار ندهد، طبیعتانمی‌تواند با ممنوعیت معامله ارز قیمت ها را کنترل کند.

خودنویس: از نظر شما، آیا بازار ارز قابل کنترل است، و اگر جواب شما مثبت است، با چه سیاست یا سیاست‌های اقتصادی می‌توان بازار ارز را کنترل کرد؟

بورگان نظامی نرج آباد: بانک مرکزی ایران باید به جای انکار کاهش ارزش ریال در برابر ارزهای معتبر جهانی، آن را بپذیرد و با تعدیل قیمت ارز در سطحی بالاتر به نوسانات شدیدی که در ماه‌های اخیر پیش آمده پایان دهد. دلیل اصلی افزایش قیمت ارز، نگرانی شدید نسبت به آینده درآمدهای ارزی ایران است. پس از اعلام تحریم بانک مرکزی جمهوری اسلامی از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا، و اعلام قطع تدریجی واردات نفت ایران از سوی اروپا، فعالان اقتصادی نسبت به جریان درآمدهای ارزی نفتی ایران در آینده نگران شده‌اند. توجه کنیم که حتی اگر جایگزینی صادرات نفت به اروپا با صادرات به چین و هند، به ایران امکان دهد تا صادرات نفتش را در همان سطح قبلی ادامه دهد، افزایش قدرت چانه‌زنی طرف‌های چینی و هندی، و همچنین محدودیت‌های اعمال‌شده در زمینه مبادلات پولی، درآمدهای ارزی حاصل از این صادرات را کاهش خواهد داد. کاهش واردات شرکت چینی یونیپک به میزان روزانه ۲۲۰ هزار بشکه در ماه جاری، که به منظور فشار برای کاهش قیمت صورت گرفت، نشانه آشکاری از استفاده بزرگترین شرکت چینی طرف معامله با ایران از قدرت چانه‌زنی‌اش است. اعلام پرداخت بهای نفت به روپیه از سوی برخی طرف‌های هندی نیز، مشکل ایران برای تامین ارزهای مورد نیاز خود را نشان می‌دهد. از این رو، با آنکه بانک‌مرکزی ایران هنوز از ذخایر ارزی قابل اعتنایی برای پوشش واردات ایران برخوردار است، توانایی‌اش برای تامین ارز در آینده مورد شک قرار دارد. اتفاقا بانک مرکزی نیز دچار همین نگرانی است، و به همین جهت از ذخایر ارزی اش برای تثبیت قیمت ارز در بازار آزاد استفاده نمی‌کند و به جای عرضه ارز در قیمت ادعایی‌اش به بازار، آن‌را برای آینده نگه‌داشته‌است.

طبیعی است که صحیح‌ترین کار برای رهایی کشور از سختی‌های اقتصادی اخیر، پایان‌دادن به ماجراجویی‌های هسته‌ای و عادی‌سازی روابط با قدرت‌های جهانی‌ است. اما این تصمیم در اختیار ***** جمهوری‌اسلامی بوده و دولت نقش خاصی در اتخاذ آن ندارد. حال با توجه به مشکلات اقتصادی پیش‌آمده در نتیجه سیاست‌های خارجی مقابله‌جویانه، دولت باید نسبت به نتایج آن برای اقتصاد کشور شفاف باشد.

همان‌طور که پیشتر نیز گفته شد، دولت باید ضمن در پیش گرفتن سیاست‌های انقباضی در زمینه واردات، نسبت به تثبیت قیمت ارز در سطحی بالاتر بکوشد. بدیهی است، تثبیت قیمت با کنترل آن و تعطیل کردن صرافی‌ها میسر نمی‌شود. بانک مرکزی باید قیمتی را در سطحی تثبیت کند که قادر به تامین ارز مورد نیاز بازار در آن سطح قیمت باشد.

خودنویس: توصیه شما به مردم برای حفاظت بیشتر از ثروت‌شان در شرایط فعلی چیست؟
بورگان نظامی نرج آباد: بی‌شک اطلاعات فعالان اقتصادی برای تصمیم‌گیری اقتصادی بسیار روزآمدتر از من است. اما اصلی‌ترین پیشنهاد من به مردم عادی، پرهیز از واکنش‌ شدید به نوسانات قیمت هاست. خانواده‌هایی که سرمایه‌های خود را به صورت‌های غیرنقدی مانند املاک نگه‌داری می‌کنند، بهتر است تغییری در ترکیب آن ندهند. اما کسانی که پس‌اندازهایشان به صورت نقدی و ریالی است، و احتیاج دارند که حتما این پس‌اندازها را به صورت نقدی حفظ کنند بهتر است تدریجا آن را به ترکیبی از ارز و طلا تبدیل سازند. بدیهی است که کسانی که اطلاعات کافی و همچنین دسترسی سریع به بازار ندارند، نباید با خرید و فروش مستمر ارز و طلا ثروت خود را به خطر بیاندازند.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
منظورتون همون کارتهای خرید اعتباری هست که ماهی 1 درصد کارمزد دارن؟اونا که سقفش 10 میلیونه واسشم باید 12 تومن سپرده بذاریم.یا نه منظورتون یه چیز دیگست لطفا توضیح بدین.

دوست گلم به هیچ عنوان منظورم کارت های اعتباری نیست . کارتهای اعتباری رو به هیچ عنوان استفاده نکنید چون اوالا اعتیاد داره ! دقیقن همون بالایی هست سر آمریکایی ها اورد و دوم اینکه سود اونها سالیانه 24% هست و اصلا مقرون به صرفه نیست دوست گلم . دقیقا عرض کردن در پست بالا البته ناگفته نمونه که هیچ بانکی در همون ماه اول این خدمات رو در اختیارتون نمیذاره باید مشتری واقعی اون بانک باشید و سپرده گذار واقعی . دقیقا استفاده هایی که می تونید بکنید رو در پست بالا خدمتتون عرض کردم .

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
(16:59) بازار سکه

قیمت سکه در بازار تهران به 830 هزار تومان رسید (16:15) بازار ارز

قیمت دلار در بازار به 1880 تومان رسید (15:34) بازار آتی و فیزیکی

هر چند قیمت ها در بازار فیزیکی بین 820 هزار تومان و 830 هزار تومان در حال نوسان است ولی قیمت های در بازار آتی نوسان زیادی دارد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا