LAPD
Registered User
این جریان سود نبودن این سودارو من چند ماه پیش گفتم ولی خب خیلیا سود میدونن , بلاخره ما هم اسمشو سود میزاریم , سود یعنی نفعی که یه تعداد محدودی ببرن یعنی اقلیت , وقتی این اقلیته شد اکثریت دیگه اسمش سود نیست , ولی به هر حال ملت خیلیاشون برای کسب سود دنبال این چیزا نیستن , دنبال پایین نیومدن ارزش پولشونن , چاره ای دیگه هم نیست , درسته با بدست اوردن این سود در حقیقت سود نمیکنن , ولی با بدست نیاوردنش ضرر میکنن.سلام دوست عزیز
والا حساسیت هم دارم ارز یعنی سرمایه ملی یعنی چیزی که متلقع به همه هست و یک کالای مصرفی هست که در صورت جریان داشتن صحیح باعث رونق اقتصادی میشه نه تو متکا کردن :grrr:
دوست گلم فعلا بهترین کار رصد کردن بازار هست . ببینید شما الان میخواهید از هند پولی به ایران انتقال بدید و بنده از جایی که از انصاف صراف ها خبر دارم مطمئن باشید می خوان به با توجه به نرخ جدید ارز روپیه شما رو به ریال چنج کنن . فعلا از نظر من مشاهده واکنش بازار بهترین کاره !
ای خدایی چی گفتی ! واقعا باید با طلا نوشت . دوست گلم این مقدار سود هم نباید در جیب افراد عادی بره ! چون این سود نیست دوست گلم . بعدا تورمی که در اون ور سال داره انتظار برای همه ما میکشه در صورتیکه بازار اصلاح نشه این سودی که امروز صراف و افراد عادی میزان تو جیبشون اونور سال ضرب در 2 روش از جیبشون در میاره. اقتصاد دقیقان مصه ترازو هست هر موقعی طرفی بره بالا سمت دیگش میاد پائین . هر نمودای رو به بالا رو به پائین هم داره !
جلوی صف مردمی رو هم دیگه با حرف نمیشه گرفت دیگه با حرف از پایین نیومدن ارزش پولشون مطمعن نمیشنن , در نتیچه اوضاع میشه این حالا بدترم میشه .
از این طرف هرچی صراف گنده تر بشه قدرتش برای گند زدن به این مملکت بیشتر میشه , منظور از صراف هم حالا چهارتا مغازه توی فردوسی نیست , به هر حال تا همین الانشم اینا اینقدر گنده شدن که دیگه به همین راحتی نشه جلوشونو گرفت .
پس این وسط جلوی صراف باید گرفته بشه که به همون دلیل که گفتم صرافا عامل دست اینا هستن برای لاپوشونی گند کاریای خودشون , این اتفاق نمی افته.