• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های مشارکت در فروش ایرانی

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان
بین همکاری در فروشها
کدام سیستم برای سایت پربازدید ,فروشگاه رایگان کامل روی دامنه میده (مثل پایگان)
ایران مارکت سنتر چک کردم مثل اینکه باید پول بدیم برای فروشگاه! و رایگان نیست!

:blush:

برای ایران مارکت هم رایگانه!
البته میشه دامین رو فروشگاهش پارک کرد یه امکانات جالب دیگه هم داره!
من خودم 3 4 تا دامین روش پارک کردم:)

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7

یعنی به شما فروشگاه رایگان میده؟
من تماس گرفتم
این لینک رو دادند
http://www.iranmarketcenter.com/index.php?id=25
که باید خریداری کرد
ولی پایگان یک فروشگاه کامل بر روی دامین شما با پنل کامل میده(کاملا رایگان)و فقط DNS رو باید ست کنید.

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
یعنی به شما فروشگاه رایگان میده؟
من تماس گرفتم
این لینک رو دادند
http://www.iranmarketcenter.com/index.php?id=25
که باید خریداری کرد
ولی پایگان یک فروشگاه کامل بر روی دامین شما با پنل کامل میده(کاملا رایگان)و فقط DNS رو باید ست کنید.

در پ خ هم پاسخ دادم

برای بقیه هم میگم در پنل همکاری سیستم همکاری در فروش یه قسمت هست به نام پارک دامین که توضیحات رو اونجا نوشته

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان
بین همکاری در فروشها
کدام سیستم برای سایت پربازدید ,فروشگاه رایگان کامل روی دامنه میده (مثل پایگان)
ایران مارکت سنتر چک کردم مثل اینکه باید پول بدیم برای فروشگاه! و رایگان نیست!

:blush:

درود و وقت بخیر..

سیستم های همکاری فروشی که توسط پادینا راه اندازی شده اند این امکان را دارند که فقط به ست کردن دی ان اس یک فروشگاه کامل در اختیار شما قرار دهند و هر سفارشی از دامین مربوطه ثبت بشه ، سیستم اتوماتیک برای صاحب دامین سفارش را حساب خواهد کرد .

سایت های معتبر و فعالی که توسط ما راه اندازی گردیده اند :

iranamir.biz
bermoda.ir
paypersell.bz
و...

ارادتمند ;)

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7

بله درسته
شما مشکلی با لود بنرهای ایران مارکت سنتر ندارید؟
انقدر سرعت لود پایین هست . که همه رو حذف کردم!!

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
بله درسته
شما مشکلی با لود بنرهای ایران مارکت سنتر ندارید؟
انقدر سرعت لود پایین هست . که همه رو حذف کردم!!

من که جایی ندیدم از بنر ایران مارکت استفاده بشه! احتمالا به خاطر همین سرعت لود پایین بنرهاست

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان الان به چه سیستمی کار می کنند من که گیج شدم:lol: بلاخره با کدام سیستم شروع به کار کنم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
دوستان الان به چه سیستمی کار می کنند من که گیج شدم:lol: بلاخره با کدام سیستم شروع به کار کنم
بستگي به سايتت داره ولي اكثر سيستمهاي همكاري در فروش كه مال بچه هاي پي تي هست خوب كار ميكنند تسويه حسابشونم خوبه محصولاتشونم خوبه
شما چه جور محصولاتي به نظرت مناسب با سايتته؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
بستگي به سايتت داره ولي اكثر سيستمهاي همكاري در فروش كه مال بچه هاي پي تي هست خوب كار ميكنند تسويه حسابشونم خوبه محصولاتشونم خوبه
شما چه جور محصولاتي به نظرت مناسب با سايتته؟

منظورت ما که نیستیم:rolleyes:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
چقدر به من میدی تا اجازه بدم اسم سایت ما رو تبلیغ کنی؟:f34r:
من تو عمرم يه دونه يه ريالي به هيچ كس ندادم برا تبليغ :دي
ولي برا تو هر چه قد بخواي :دي
فقط حساب ملي ندارم حوصلمم نمياد برم عابر بانك :دي

----------------------------------------------
من با اينكه با خيلي از سيستما همكاري كردم ولي هنوز يه سيستم همكاري در فروش كامل نديدم

اي كساي كه سيستم همكاري در فروش داريد يادتون باشه تابستون كوتاههه :دي
محصولات خوب بياريد :D

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
دوستانی که همکاری در فروش دارند ولی در صفحه اول تاپیک معرفی نشده اند لطفا اطلاعات خود را در قالب یک پست در این تاپیک اعلام کنند تا در صفحه اول تاپیک اطلاعات انها هم اورده شود

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0
ما يه تعداد زيادی کالا داريم( بالای 5000 عدد ) شامل کارت پستال ، لکه بر ، عروسک ، مکمل ،عينک ، لوازم جانبی گوشی موبايل و...

از 2000 ،3000 تومان تا 200.000 تومان

بهترين راه برای فروششون چيه؟؟؟ مثلاً ميتونيم با اين سيستم های فروش همکاری کنيم که جنسهای مارو بفروشن و پورسانت بگيرن؟

اجناسی که داريم از 5000 تومان ميتونيم پورسانت بديم تا 30000 تومان

نکتش اينه که تعداد محصولات بسيار زياده و اگه جواب بده فروششون باز هم وارد ميکنيم

در ضمن خودمون امکان تحويل کالاهارو با پيک در تهران داريم

اساتيد فن راهنمائی کنند

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
ما يه تعداد زيادی کالا داريم( بالای 5000 عدد ) شامل کارت پستال ، لکه بر ، عروسک ، مکمل ،عينک ، لوازم جانبی گوشی موبايل و...

بهترين راه برای فروششون چيه؟؟؟ مثلاً ميتونيم با اين سيستم های فروش همکاری کنيم که جنسهای مارو بفروشن و پورسانت بگيرن؟

نکتش اينه که تعداد محصولات بسيار زياده و اگه جواب بده فروششون باز هم وارد ميکنيم

اساتيد فن راهنمائی کنند

سیستم های همکاری در فروش خودشون پورسانت میدن اونوقت شما میخوان به اونا پورسانت بدین :D
جوابتون خیلی ساده هستش
کالا هاتون رو عمده بفروشید به همین سیستم ها و کلا فروشگاه های اینترنتی :eek:
اگه جنساتون خوب باشه حتما فروش میره

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

اساتيد فن راهنمائی کنند

به سلام حامد جان . حال شما چطوره ؟

احتمالا منو یادت نمیاد . سالها پیش برنامه همکاری باهم داشتیم قبل از اورجینال فوریو . که نشد . می بینم که بالاخره مطابق پیش بینی من زدی تو کار واردات عمده واسه خودت . دی:

بهرحال ، سعادت دقیقا درست میگه

الان چند تا از بچه های اینجا سیستم خوبی دارن . مثل برمودا و ایران امیر و پی سل .

چند تا سیستم همکاری مربوط به خریدپستی ها هم هستن مثل ایران مارکت و پایگان و فروتل

چند تا سیستم دیگه هم دارن افتتاح میشن مثل سیستم خود ما ( که افتتاح خصوصی شده اما عمومی نشده ) و دو سه تا دیگه از دوستان که شاید نخوان اسم ببرم

درکل ببین شرایط چطوریه . تو هرکدوم از این سیستم ها مثلا 15 ، 20 تا حتی 50 درصد فروش باید بعنوان پورسانت پرداخت بشه به اعضا و بازاریاب ها .

قیمت تمام شده محصول و هزینه های بسته بندی و خدمات و .... هم هست + پورسانت سیستم پستی و جریمه برگشتی ها .

در نهایتش چیزی نمی مونه برای خود سیستم همکاری . حال حساب کن تازه بخوای همه این هزینه ها رو + سود مناسب ، بدی بعوان سهم سیستم همکاری !

یعنی سود شما + سود سیستم + سود بازاریاب + هزینه های تمام شده محصول + هزینه های جاری کار ....

به نظرت چیزی می مونه واسه سود ؟

بهترین کار همینه که سعادت هم گفت .

یعنی شما هم مثل چند تا دیگه از دوستان بیاین کالاتون رو عمده پخش کنید بین خود سیستم دارها .

البته این موضوع هم شرایط خاصی داره . اولا اینکه قیمتتون واقعا به صرفه باشه ، دوما اینکه برای محصولتون بازارسنجی هم کرده باشید و یه قیمت حدودی واسه خرده فروشیش توسط همکاری ها بهشون پیشنهاد بدین ، سوم اینکه حتما حتما متن مناسب و کاور و بنرهم برای محصولات سفارش داده باشید که روی اجناس عمده به سیستمها بدین که سریع فروششش رو شروع کنند .

الان عمده فروش ها اینجوری دارن کار می کنند . که خوب خود ما هم با چندتاشون داریم همکاری می کنیم .

حالا اگه مایل بودی یه پی ام به من بدین تا بیشتر گفتگو کنیم . مثلا باهم یه مدل از این جنسا رو برآورد کنیم

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

اساتيد فن راهنمائی کنند
1- عمده بفروشي
2-خودت سيستم همكاري در فروش بزني

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0
سیستم های همکاری در فروش خودشون پورسانت میدن اونوقت شما میخوان به اونا پورسانت بدین :D
جوابتون خیلی ساده هستش
کالا هاتون رو عمده بفروشید به همین سیستم ها و کلا فروشگاه های اینترنتی :eek:
اگه جنساتون خوب باشه حتما فروش میره

ممنون جناب سعادت بابت راهنمايی

به سلام حامد جان . حال شما چطوره ؟

احتمالا منو یادت نمیاد . سالها پیش برنامه همکاری باهم داشتیم قبل از اورجینال فوریو . که نشد . می بینم که بالاخره مطابق پیش بینی من زدی تو کار واردات عمده واسه خودت . دی:

بهرحال ، سعادت دقیقا درست میگه

الان چند تا از بچه های اینجا سیستم خوبی دارن . مثل برمودا و ایران امیر و پی سل .

چند تا سیستم همکاری مربوط به خریدپستی ها هم هستن مثل ایران مارکت و پایگان و فروتل

چند تا سیستم دیگه هم دارن افتتاح میشن مثل سیستم خود ما ( که افتتاح خصوصی شده اما عمومی نشده ) و دو سه تا دیگه از دوستان که شاید نخوان اسم ببرم

درکل ببین شرایط چطوریه . تو هرکدوم از این سیستم ها مثلا 15 ، 20 تا حتی 50 درصد فروش باید بعنوان پورسانت پرداخت بشه به اعضا و بازاریاب ها .

قیمت تمام شده محصول و هزینه های بسته بندی و خدمات و .... هم هست + پورسانت سیستم پستی و جریمه برگشتی ها .

در نهایتش چیزی نمی مونه برای خود سیستم همکاری . حال حساب کن تازه بخوای همه این هزینه ها رو + سود مناسب ، بدی بعوان سهم سیستم همکاری !

یعنی سود شما + سود سیستم + سود بازاریاب + هزینه های تمام شده محصول + هزینه های جاری کار ....

به نظرت چیزی می مونه واسه سود ؟

بهترین کار همینه که سعادت هم گفت .

یعنی شما هم مثل چند تا دیگه از دوستان بیاین کالاتون رو عمده پخش کنید بین خود سیستم دارها .

البته این موضوع هم شرایط خاصی داره . اولا اینکه قیمتتون واقعا به صرفه باشه ، دوما اینکه برای محصولتون بازارسنجی هم کرده باشید و یه قیمت حدودی واسه خرده فروشیش توسط همکاری ها بهشون پیشنهاد بدین ، سوم اینکه حتما حتما متن مناسب و کاور و بنرهم برای محصولات سفارش داده باشید که روی اجناس عمده به سیستمها بدین که سریع فروششش رو شروع کنند .

الان عمده فروش ها اینجوری دارن کار می کنند . که خوب خود ما هم با چندتاشون داریم همکاری می کنیم .

حالا اگه مایل بودی یه پی ام به من بدین تا بیشتر گفتگو کنیم . مثلا باهم یه مدل از این جنسا رو برآورد کنیم

امير خان ممنون از راهنمائيتون

پيش بينيتون کاملاً درست از آب در اومد و الان 1 سالی ميشه که در کنار O4u خودمونم عمده وارد ميکنيم

البته وارد کردن کالا از هر جای دنيا مثل آمريکا هيچ کاری نداره و به راحتی اينکارو ميکنيم ولی مشکل اساسی بازاريابی و فروش هست و همکاری با يک سيستم مطمئن

6،7 ماه پيش خودم يک سيستم راه انداختم با همکاری شرکت چاپار امّا جواب نداد به خاطر اينکه نماينده هاشون در شهرستانها بسيار بد عمل کردن و بعد از گذشت 6،7 ماه هنوز تصفيه حساب نکرديم

شمارمو براتون pm ميکنم ايشالا بتونيم يه حرکت خوبی بزنيم

1- عمده بفروشي
2-خودت سيستم همكاري در فروش بزني

ممنون از جوابتون

بالا