• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های مشارکت در فروش ایرانی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من يه چن روزيه با ايران مارك سنتر دارم كار ميكنم
اين قضيه كارمزد سفارشات وصول شده چيه؟
من حساب كردم دارن 10 درصد برا همين ميگيرن
5 درصد به عنوان معرف!
ميشه 15 درصد!
واقعا نميصرفه باهاش كار كرد

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
توضیحات جدید سیستم همکاری در فروش برمودا در صفحه اول تاپیک قرار گرفت قبلا در صفحه اول تایپک لینک تاپیک همکاری در فروش برمودا قرار گرفته بود که امروز ویرایش شد ولینک سیستم همکاری در فروش برمودا به همراه توضیحات قرار گرفت

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
یک سوال با کار کردن بر روی سئو چقدر میشه فروش داست( در سیستم های همکاری در فروش)

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
یک سوال با کار کردن بر روی سئو چقدر میشه فروش داست( در سیستم های همکاری در فروش)

زحمت این قسمت رو همکاران شما میکشن، انقدر رو بنر ها و لینکهای محصولات شما در سایت همکارانتان کلیک میشه که لینک صفحه اون محصول به صفحات نخست گوگل میرسه

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
زحمت این قسمت رو همکاران شما میکشن، انقدر رو بنر ها و لینکهای محصولات شما در سایت همکارانتان کلیک میشه که لینک صفحه اون محصول به صفحات نخست گوگل میرسه

منظورم این نیست که سیستم همکاری در فروش بزنم منظورم این هست که اگر در یک سیستم همکاری در فروش (مثلا ایران مارکت) عضو بشم بعد یک سایت یا وبلاگ درست کنم ومحصولات رو در ان قرار بدم وروی سئو کارکنم چقدر میشه فروش داشت اصلا ارزشش رو داره روش وقت بذارم الان کمبود شدید وقت داربم خودم نمی تونم فروشگاه بزنم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
منظورم این نیست که سیستم همکاری در فروش بزنم منظورم این هست که اگر در یک سیستم همکاری در فروش (مثلا ایران مارکت) عضو بشم بعد یک سایت یا وبلاگ درست کنم ومحصولات رو در ان قرار بدم وروی سئو کارکنم چقدر میشه فروش داشت اصلا ارزشش رو داره روش وقت بذارم الان کمبود شدید وقت داربم خودم نمی تونم فروشگاه بزنم
سئو رديف باشه در امد فوق العاده بالايي برات داره!

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
بهتر نیس این تاپیک رو آپدیت کنید و چندتا سیستم جدید رو اضافه کنید و سیستم های غیرفعال رو حذف کنید؟؟؟

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
سیستم همکاری در فروش ملی مارکت .نت به لیست سیستم ها اضافه شد

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
بهتر نیس این تاپیک رو آپدیت کنید و چندتا سیستم جدید رو اضافه کنید و سیستم های غیرفعال رو حذف کنید؟؟؟

ممون بابت پیشنهاد خوبتان به زودی سیستم های غیر فعال حذف ویک لیست جدید تهیه خواهد شد

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
حامد کجاست؟ یادش رفته اینجارو ....

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
خیلی از سیستم ها فقط لوازم آرایشی و این چیزا رو میفروشن
من دنبال یه سیستمیم میگردم که بیشتر تو کار لوازم کامپیوتر و سی دی آموزشی زبان و برنامه های کامپیوتری و... باشه

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
خیلی از سیستم ها فقط لوازم آرایشی و این چیزا رو میفروشن
من دنبال یه سیستمیم میگردم که بیشتر تو کار لوازم کامپیوتر و سی دی آموزشی زبان و برنامه های کامپیوتری و... باشه

یه سر به سیستم ما هم بزنید . یه مقداری محصولات آموزشی و برنامه و زبان و .... موجوده ، تقریبا ده پانزده برابر این هم مستند و پکیج های آموزشی و برنامه و زبان و .... دارم که گوشه دفتر و حتی خونه ام ریخته که بالاخره کم کم دارم بهشون میرسم که بگذاریم روی سیستم . نرم افزار و گیم اورجینال هم حدود صد عنوان اضافه میشه. خوشحال میشم در خدمت شما هم باشیم.

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
یه سر به سیستم ما هم بزنید . یه مقداری محصولات آموزشی و برنامه و زبان و .... موجوده ، تقریبا ده پانزده برابر این هم مستند و پکیج های آموزشی و برنامه و زبان و .... دارم که گوشه دفتر و حتی خونه ام ریخته که بالاخره کم کم دارم بهشون میرسم که بگذاریم روی سیستم . نرم افزار و گیم اورجینال هم حدود صد عنوان اضافه میشه. خوشحال میشم در خدمت شما هم باشیم.

کدوم سیستم؟ سیستم همکاری در فروش آرین ادز یا سیستم تبلیغات کلیکی ادزسنتر 24 ؟

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
کدوم سیستم؟ سیستم همکاری در فروش آرین ادز یا سیستم تبلیغات کلیکی ادزسنتر 24 ؟

همکاری در فروش دیگه . تاپیک همکاری در فروشه و فکر کردم شما هم یه سیستم همکاری می خواین.

کلیکی که کلا بحثش و کارش جداست

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
همکاری در فروش دیگه . تاپیک همکاری در فروشه و فکر کردم شما هم یه سیستم همکاری می خواین.

کلیکی که کلا بحثش و کارش جداست

سیستم همکاری در فروش رو دیدم
متاسفانه اون چیزی که من میخواستم نداشت
مثلا 4 تا از کالاهایی که میخواستم رو پیدا کردم ولی نمیتونم به صورت رندم این 4 کالا رو نمایش بدم، وقتی انتخاب میکنم، 4 تاش رو باهم نشون میده!

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
سیستم همکاری در فروش رو دیدم
متاسفانه اون چیزی که من میخواستم نداشت
مثلا 4 تا از کالاهایی که میخواستم رو پیدا کردم ولی نمیتونم به صورت رندم این 4 کالا رو نمایش بدم، وقتی انتخاب میکنم، 4 تاش رو باهم نشون میده!

بله متاسفانه در حال حاضر اینطوریه . حالا توی پی ام بیشتر توضیح بدین که چه کاری مدنظرتونه ببینیم چه راه حلی میشه براش پیدا کرد.

ansoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
قضيه
سیستم نوین همکاری در فروش - ایران مارکت سنتر، گسترده ترین سیستم تجارت الکترونیک در ایران چيه؟
و يك سوال ديگه داشتم:
آيا اگر با وردپرس يك فروشگاه بزنم و محصولات ايران ماركت سنتر و بقيه سيستم ها مثل زمين ماركت و ملي ماركت و ... رو توش بريزم بعد از چه مدت ميشه فقط از گوگل خريدار بياد و لطفا بگيد چه هزينه ها و كار هايي را بايد براي اين كار انجام داد؟

لطفا ازكساني كه با ورد پرس اين كار رو كرده اند تقاضا ميشه بياند اينجا و توضيح بيشتري بدهند و بگويند ميزان سود با اين روش چقدر است؟

ansoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
از دوستان كسي نيست كه جواب بده

لطفا كساني كه با وردپرس فروشگاه زدند و به موفقيت رسيدند بياند اينجا و ما رو هم توجيح كنند

بالا