دوستان در حال حاضر بهترین سیستم همکاری در فروش چی هست ؟ سیستمی که خودتون بنر هاش رو گذاشتید و راضی هستید !
به نظرم یه سری به پی پر سل بزنید
مدیریت خوب و محصولات خوبی داره..
www.PayPerSell.bz
از نظر یوزر فرندلی و امکانات برای فروش نمونه مشابهی نداره سیستمش
منم اینو قبول دارم که در اصل اگه وبمستر هم حرفه باشه کارایی بیشتر براش مهم و کارکرد من بیشتر روی این موضوع و باگ ها و مشکلات تمرکز کردم تا قالب چون بنظرم کفایت میکنه بازم اگه نظری بود شنیداریمهیچی احتمالا میگه رنگاش زیادی شاده که من اصلا قبول نمی کنم . اتفاقا تجربه من ثابت کرده رنگهای شاد ، تاثیر بهتری در جذب یوزرهای وب مستر می گذاره، چون وب مسترهایی که میشه باهاشون کار کرد ، معمولا چندان طراحای حرفه ای نیستند و معمولا رنج سنی پایی نی هم دارند . جذب مخاطب و وبمستر خانم هم که سر جای خودش ( البته مگر اینکه طراحی خیلی حرفه ای و فضایی و مدرن باشه مثل سایتهای حرفه ای فلش که باید رنگهای تیره استفاده کنند )
این موضوع برای جذب مخاطب عام 0 یوزرهای معمولی و خریداران ) معمولا برعکس عمل می کنه و این برام خیلی عجیب بوده
دوست عزیز انتقاد رو درست انجام میدن که مشکل برطرف بشه نه با تیکه انداختن
من مدیر سیستم هستم اگه میشه کامل بگید چه مشکلاتی داره تا اونجا که جا داره برطرف کنیم
هیچی احتمالا میگه رنگاش زیادی شاده که من اصلا قبول نمی کنم . اتفاقا تجربه من ثابت کرده رنگهای شاد ، تاثیر بهتری در جذب یوزرهای وب مستر می گذاره، چون وب مسترهایی که میشه باهاشون کار کرد ، معمولا چندان طراحای حرفه ای نیستند و معمولا رنج سنی پایی نی هم دارند . جذب مخاطب و وبمستر خانم هم که سر جای خودش ( البته مگر اینکه طراحی خیلی حرفه ای و فضایی و مدرن باشه مثل سایتهای حرفه ای فلش که باید رنگهای تیره استفاده کنند )
این موضوع برای جذب مخاطب عام 0 یوزرهای معمولی و خریداران ) معمولا برعکس عمل می کنه و این برام خیلی عجیب بوده
منم اینو قبول دارم که در اصل اگه وبمستر هم حرفه باشه کارایی بیشتر براش مهم و کارکرد من بیشتر روی این موضوع و باگ ها و مشکلات تمرکز کردم تا قالب چون بنظرم کفایت میکنه بازم اگه نظری بود شنیداریم
الان که واسه خودم باز میشه مشکلی هم نداره ؟سلام
این سایت paypersell.bz چش شده ؟ چرا باز نمیشه ؟
امان از دست پایگان.
چند روزیه بالای پورتال های محصولان پایگان بنری به اندازه ی یک سوم صفحه گذاشته شده که وصل میشه به فروشگاه نگین کالا دات نت/که اگر کسی روی این بنر کلیک کنه کد همکاری در فروشش هم جلوی آدرس فروشگاه میاد تا اینجا همه چی خوبه ولی وقتی مشتری خریدو انجام میده طی فرایندی عجیب تبلیغ کننده از دور خارج میشه و پورسانتی دریافت نمیکنه.
حالا نتیجه این میشه که با بازدید 300 تا 400 در روز سفارش یکی یا هیچی.
تا جایی که من میدونم ایران مارکت هم تبلیغات قرار میده ولی اول از همه سود تبلیغ کننده رو در نظر میگیره.