• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های مشارکت در فروش ایرانی

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
این تعداد خیلی زیاده برای انصراف تکراری به نظر من بهتره باهاشون تماس بگیرید وبگید غیر طبیعی هست

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان در حال حاضر بهترین سیستم همکاری در فروش چی هست ؟ سیستمی که خودتون بنر هاش رو گذاشتید و راضی هستید !

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
به نظرم یه سری به پی پر سل بزنید

مدیریت خوب و محصولات خوبی داره..

www.PayPerSell.bz

از نظر یوزر فرندلی و امکانات برای فروش نمونه مشابهی نداره سیستمش ;)

طراحیش خوبه محصولاتم که بازاره سد اسماعیل فقط میمونه رنگبندی سایت که افتضاحه (میرم یه سر به سایت عمو پورنگ و خاله ستاره بزنم)

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
دوست عزیز انتقاد رو درست انجام میدن که مشکل برطرف بشه نه با تیکه انداختن
من مدیر سیستم هستم اگه میشه کامل بگید چه مشکلاتی داره تا اونجا که جا داره برطرف کنیم

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
هیچی احتمالا میگه رنگاش زیادی شاده که من اصلا قبول نمی کنم . اتفاقا تجربه من ثابت کرده رنگهای شاد ، تاثیر بهتری در جذب یوزرهای وب مستر می گذاره، چون وب مسترهایی که میشه باهاشون کار کرد ، معمولا چندان طراحای حرفه ای نیستند و معمولا رنج سنی پایی نی هم دارند . جذب مخاطب و وبمستر خانم هم که سر جای خودش ( البته مگر اینکه طراحی خیلی حرفه ای و فضایی و مدرن باشه مثل سایتهای حرفه ای فلش که باید رنگهای تیره استفاده کنند )

این موضوع برای جذب مخاطب عام 0 یوزرهای معمولی و خریداران ) معمولا برعکس عمل می کنه و این برام خیلی عجیب بوده

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
هیچی احتمالا میگه رنگاش زیادی شاده که من اصلا قبول نمی کنم . اتفاقا تجربه من ثابت کرده رنگهای شاد ، تاثیر بهتری در جذب یوزرهای وب مستر می گذاره، چون وب مسترهایی که میشه باهاشون کار کرد ، معمولا چندان طراحای حرفه ای نیستند و معمولا رنج سنی پایی نی هم دارند . جذب مخاطب و وبمستر خانم هم که سر جای خودش ( البته مگر اینکه طراحی خیلی حرفه ای و فضایی و مدرن باشه مثل سایتهای حرفه ای فلش که باید رنگهای تیره استفاده کنند )

این موضوع برای جذب مخاطب عام 0 یوزرهای معمولی و خریداران ) معمولا برعکس عمل می کنه و این برام خیلی عجیب بوده
منم اینو قبول دارم که در اصل اگه وبمستر هم حرفه باشه کارایی بیشتر براش مهم و کارکرد من بیشتر روی این موضوع و باگ ها و مشکلات تمرکز کردم تا قالب چون بنظرم کفایت میکنه بازم اگه نظری بود شنیداریم

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
دوست عزیز انتقاد رو درست انجام میدن که مشکل برطرف بشه نه با تیکه انداختن
من مدیر سیستم هستم اگه میشه کامل بگید چه مشکلاتی داره تا اونجا که جا داره برطرف کنیم

منم اینو قبول دارم که در اصل اگه وبمستر هم حرفه باشه کارایی بیشتر براش مهم و کارکرد من بیشتر روی این موضوع و باگ ها و مشکلات تمرکز کردم تا قالب چون بنظرم کفایت میکنه بازم اگه نظری بود شنیداریم

همکاران عزیز تبریزی و شیرازی لطفآ بحث تاپیک رو منحرف نکنند

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
آیا توجه به رتبه آلکسای سایت های مشارکت در فروش مهمه؟
خیلی خلاصه می تونید ویژگی های یک سایت خوب مشارکت در فروش رو می تونید بگید

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
نکاتی که باید توجه کنید
1- خوش حسابی وسابقه پرداخت پورسانت ها بدون تاخییر
2- قیمت محصولات
3- تنوع کالا وبروز بودن
4- احترام به مشتری ووبمستر از طرف مدیر سیستم یا فروشگاه
5- دقت ونظم کاری وکیفیت کار
البته نکات زیادن ولی اینها به نظر من اینها مهم تر هستند

behradj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
اینجا
http://www.irnashop.org
مطمئنه به نظرتون ؟
کسی باهاش کار کرده ؟

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
این سایت paypersell.bz چش شده ؟ چرا باز نمیشه ؟

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
باز شد براحتی واسه منم .

پ.ن : شمشاد چون تو این تاپیک زیاد میای ، اینجا هم بهت بگم
بیا کارای این همکاریه رو اوکی کنیم دی:

hektor65

Registered User
لایک‌ها
0
امان از دست پایگان.
چند روزیه بالای پورتال های محصولان پایگان بنری به اندازه ی یک سوم صفحه گذاشته شده که وصل میشه به فروشگاه نگین کالا دات نت/که اگر کسی روی این بنر کلیک کنه کد همکاری در فروشش هم جلوی آدرس فروشگاه میاد تا اینجا همه چی خوبه ولی وقتی مشتری خریدو انجام میده طی فرایندی عجیب تبلیغ کننده از دور خارج میشه و پورسانتی دریافت نمیکنه.
حالا نتیجه این میشه که با بازدید 300 تا 400 در روز سفارش یکی یا هیچی.
تا جایی که من میدونم ایران مارکت هم تبلیغات قرار میده ولی اول از همه سود تبلیغ کننده رو در نظر میگیره.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
امان از دست پایگان.
چند روزیه بالای پورتال های محصولان پایگان بنری به اندازه ی یک سوم صفحه گذاشته شده که وصل میشه به فروشگاه نگین کالا دات نت/که اگر کسی روی این بنر کلیک کنه کد همکاری در فروشش هم جلوی آدرس فروشگاه میاد تا اینجا همه چی خوبه ولی وقتی مشتری خریدو انجام میده طی فرایندی عجیب تبلیغ کننده از دور خارج میشه و پورسانتی دریافت نمیکنه.
حالا نتیجه این میشه که با بازدید 300 تا 400 در روز سفارش یکی یا هیچی.
تا جایی که من میدونم ایران مارکت هم تبلیغات قرار میده ولی اول از همه سود تبلیغ کننده رو در نظر میگیره.

300 ، 400 از سایت خودت یا کسایی که می فرستی توی اون سیستم ؟

بالا