• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های مشارکت در فروش ایرانی

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
تصمیم گرفته شد تو تاپیک خودش زدم حدقل فروش برداشته شد و هر فروشی داشته باشید میشه باهاتون تسویه کرد+ یک خبر دیگه اینکه لینک مستقیم فروش هم اضافه شد
http://forum.persiantools.com/t173146.html

حداقل فروش برای کسی که سایت پر بازدید داره زیاد مهم نیست چون خیلی راحت میتونه پورسانت خودش رو در یافت کنه من برای این که شما بتونی کاربرای وبلاگ نویس های کم بازدید رو هم جذب کنی پیشنهاد دادم که حداقل مبلغ واریزی رو برداری در این صورت کم بازدید ها خیلی خوب اعتماد میکنند وبرای شما تبلیغ میکنند الان جذب کاربری که سایت پر بازدید داشته باشه کمی سخته ولی کاربر کم بازدید را به تعداد زیاد خیلی راحت میتونی جذب کنی با توجه به اینکه شما محدودیت جذب کاربر هم نداری در آینده خیلی خوب میتونه برای شما سود دهی داشته باشه مثلا فرض کنیم 200 کابر وبلاگ نویس با بازدید کم داشته باشید که هر کدام به طور میانگین وحداقل هر دو هفته یک یا دو سفارش داشته باشند در آخر ماه شما حداقل 400 سفارش اضافه دارید وجدید علاوه بر فروش خودتان وعضو های پر بازدید خود دارید ان هم بدون جذب کاربری که سایت پر بازدید داشته باشه

موفق باشید

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
حداقل فروش برای کسی که سایت پر بازدید داره زیاد مهم نیست چون خیلی راحت میتونه پورسانت خودش رو در یافت کنه من برای این که شما بتونی کاربرای وبلاگ نویس های کم بازدید رو هم جذب کنی پیشنهاد دادم که حداقل مبلغ واریزی رو برداری در این صورت کم بازدید ها خیلی خوب اعتماد میکنند وبرای شما تبلیغ میکنند الان جذب کاربری که سایت پر بازدید داشته باشه کمی سخته ولی کاربر کم بازدید را به تعداد زیاد خیلی راحت میتونی جذب کنی با توجه به اینکه شما محدودیت جذب کاربر هم نداری در آینده خیلی خوب میتونه برای شما سود دهی داشته باشه مثلا فرض کنیم 200 کابر وبلاگ نویس با بازدید کم داشته باشید که هر کدام به طور میانگین وحداقل هر دو هفته یک یا دو سفارش داشته باشند در آخر ماه شما حداقل 400 سفارش اضافه دارید وجدید علاوه بر فروش خودتان وعضو های پر بازدید خود دارید ان هم بدون جذب کاربری که سایت پر بازدید داشته باشه

موفق باشید
بله من هم با همین فکر برداشتم حداقل پرداخت رو

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام
اگه میشه دو تا سیستم hamkaran.biz و maxpay.ir رو بررسی کنین اگه معتبرن مشخصاتشونو توی صفحه اصلی بذارین.

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
اگه میشه دو تا سیستم hamkaran.biz و maxpay.ir رو بررسی کنین اگه معتبرن مشخصاتشونو توی صفحه اصلی بذارین.

سلام ممنون بایت معرفی این دو سیستم جدید
اما یک سوال آیا شما مدیر است دو سیستم هستید
ویک نکته
همان طور که در صفحه اول ودر پست چهار ذکر شده ما هیچ گونه مسئولیتی در مورد عملکرد مثبت یا منفی این سیستم ها نداریم وفقط جهت بررسی سایر وبمستر ها لیست سیستم ها را در پست شماره چهار ذکر کرده ایم

در هر حال دو سیستم ذکر شده توسط شما معرفی شدند
با تشکر موفق باشید

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام ممنون بایت معرفی این دو سیستم جدید
اما یک سوال آیا شما مدیر است دو سیستم هستید
ویک نکته
همان طور که در صفحه اول ودر پست چهار ذکر شده ما هیچ گونه مسئولیتی در مورد عملکرد مثبت یا منفی این سیستم ها نداریم وفقط جهت بررسی سایر وبمستر ها لیست سیستم ها را در پست شماره چهار ذکر کرده ایم

در هر حال دو سیستم ذکر شده توسط شما معرفی شدند
با تشکر موفق باشید
:D
نه داداش من
منو چه به این کارا
من فقط دنبال چند تا محصول تاپ توی سایتای همکاری در فروش میگشتم که اینارو پیدا کردم
این یکی هم جدیده
http://30cd.net/index.php?page&id=27

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
:D
نه داداش من
منو چه به این کارا
من فقط دنبال چند تا محصول تاپ توی سایتای همکاری در فروش میگشتم که اینارو پیدا کردم
این یکی هم جدیده
http://30cd.net/index.php?page&id=27

خوب حالا محصول خوب چی پیدا کردی :D:lol:خود من چند وقتی هست دیگه وقت نمی کنم درست وحسابی بگردم

برات اروزی موفقیت میکنم موفق باشید

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
خوب حالا محصول خوب چی پیدا کردی :D:lol:خود من چند وقتی هست دیگه وقت نمی کنم درست وحسابی بگردم

برات اروزی موفقیت میکنم موفق باشید

این آخریه محصولات خوبی داره.

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام
چند وقت پیش نمونه این تاپیکو توی پایگان دیدم ولی خوب اکثرا جواب سربالا میدادن.
میخوام یه آمار بگیرم که کسایی که از سیستم های همکاری در فروش استفاده میکنن روزانه چقدر بازدید دارن و چقدر محصول میفروشن؟پرفروش ترین محصولتون چیه؟
ممنون میشم همکاری کنین.

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
خوب جواب این سوال به عوامل گونا گونی بستگی دارد
مثل قیمت محصول
جذابیت محصول برای خریدار
نوع طراحی سایت فروشگاه وسرعت ان
و.....

اما به طور میانگین هر 60-70بازدید از سایت فروشگاهی یک خرید البته این به صورت میانگین است

بستگی به نوع سایتی که تبلیغات در ان قرار میگیرد نیز دارد

برخی از سایت ها به قول معروف بیکار های اینترنت را دور هم جمع کرده بازدید کندگان آنها بی هدف بر روی لینک ها وبنر ها کلیک کنند این مدل سایت ها شاید با 150 کلیک بر روی بنر یا بازدید از سایت فروشگاهی به سختی بتوانند محصولی را بفروشند
اما سایتی با بازدید متوسط اما بازدید کنندگان هدفمند خیلی بهتر وبیشتر نتیجه می گیرد
این مدل سایت ها معمولا بازیر 50 کلیک یا 50 بازدید از سایت فروشگاهی یک فروش را تجربه میکنند

یعنی این موضوع بستگی کامل به مخاطبان سایتی دارد که تبلیغ فروشگاه در انجا قرار می گیرد

والبته قیمت محصول هم خیلی مهم است

واین موارد میتواند عدد های بالا را کمی تغییر دهد

Ali_Wm

Registered User
لایک‌ها
7

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700

Ali_Wm

Registered User
لایک‌ها
7
محصولاتش زیاد طرفدار نداره.
جز عطرهاش و مهره مارش.
آخه کی میاد از نت تسبیح بخره؟!

اتفاقا فروشش خیلی خوبه
تسبیح فروشی داره که شما باورت نمیشه
من سایتی رو میشناسم که ماهی 700 تومان درآمد داشت
هر جنسی مشتری خودشو داره
شما برو بگرد ببین بعضی از مغازه ها فقط تسبیح میفروشن
چرا چون ایران کشور مذهبی هستش و این موارد رو به راحتی کادو و هدیه میدن

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
دوستان paysel.net مطمئنه ؟ پرداخت داره ؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سیستم همکاری در فروش ایران امیر هم آمد
:d:lol:

از مزایای این طرح برای شما این است که:

1-فقط کافیست ثبت نام کنید و کدها را در سایت خودتان قرار دهید و از سود فروش محصولات بهره مند شوید

2-درصد بالای پورسانت ها و قیمت مناسب محصولات بر اساس قدرت خرید مردم باعث افزایش فروش شما میشود

3-سیستمی کاملا مکانیزه و جامع که نیاز وبمسترها را تامین میکنید

4-درامد بالایی که از این طرح عاید شما خواهد شد

5-ایجاد یک فروشگاه مستقل به نام شما بدون کمترین زحمت برای ایجاد آن

6-محصولات متنوع از بهترین برند های جهانی (نظیر کلکسیون عطر ها-کلکسیون وسایل ورزشی-مکمل های غذایی-اموزشی- و .... )

7-کمک به وبمسترها در رابطه با افزایش فروش محصولات-افزایش بازدید و بالا بردن راندمان کاری

8-سازگار با تمام کدهای سایتها و وبلاگ ها
http://www.iranamir.biz

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
من مدیر سیستم همکاری در فروش باران تک هستم - 30 تا 50 درصد پورسانت در نظر گرفتیم - مبلغ واریزی هم 10 هزار تومانه - هر روز هم واریزی داریم - یعنی هر لحظه مبلغ واریزی به 10.000 تومان رسید همون لحظه واریز میکنیم - دوست دارم کاربرهایی که با سیستم ما کار میکنن بیان نظرشون رو در مورد سیستم ما بگن

با تشکر و آرزوی موفقیت برای همه وبمستر های محترم :)

www.barantak.org

سلام سیستم شما هم قبلا در پست چهار این تاپیک معرفی شده از دوستانی که تجربه ای با این سیستم دارند لطفا ذکر کنند موفق باشید

سیستم همکاری در فروش ایران امیر هم آمد
:d:lol:

از مزایای این طرح برای شما این است که:

1-فقط کافیست ثبت نام کنید و کدها را در سایت خودتان قرار دهید و از سود فروش محصولات بهره مند شوید

2-درصد بالای پورسانت ها و قیمت مناسب محصولات بر اساس قدرت خرید مردم باعث افزایش فروش شما میشود

3-سیستمی کاملا مکانیزه و جامع که نیاز وبمسترها را تامین میکنید

4-درامد بالایی که از این طرح عاید شما خواهد شد

5-ایجاد یک فروشگاه مستقل به نام شما بدون کمترین زحمت برای ایجاد آن

6-محصولات متنوع از بهترین برند های جهانی (نظیر کلکسیون عطر ها-کلکسیون وسایل ورزشی-مکمل های غذایی-اموزشی- و .... )

7-کمک به وبمسترها در رابطه با افزایش فروش محصولات-افزایش بازدید و بالا بردن راندمان کاری

8-سازگار با تمام کدهای سایتها و وبلاگ ها
http://www.iranamir.biz

سلام
سیستم شما در پست چهار این تایپک معرفی شد
بهتر بود اطلاعات دقیقی از حداقل وحداکثر پورسانت پرداختی به کاربران وهمچنین حداقل موجودی برای پرداخت پورسانت را ذکر می کردید

Last edited:

Ali_Wm

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
دوستان paysel.net مطمئنه ؟ پرداخت داره ؟

شما با این سیستم کار کن
اگر یک دونه یک ریالی ازت خوردن بیا اینجا هر چی خواستی بگو.
خیالت صددرصد راحت باشه.
از لحاظ ساپورت مالی هیچ مشکلی نداره .
و اینکه برای عضویت ده هزار تومان جایزه میده شرطش اینه که مبلغ بیست هزار تومان کارکرد داشته باشی بعد ده تومان رو با بیست تومان واریز میکنه.

Last edited:
بالا