• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های مشارکت در فروش ایرانی

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
سيستم رايارا هم كمك كنيد بررسي كنيم .

من یه مدت اوایل یعنی یکی دو هفته پیش باهاش کارکردم فکر کنم کلا مشکل داره تو برنامه نویسی سایتش اول که اصلا نمیشد سفارش ثبت کرد بعدش که مشکل ثبت کردن درس شد سفارشی که ثبت میشد تو پنله شما نشون نمیداد بعد این مشکلم فکر کنم کم کم دارن حل میکنن البته اینم بگم بهشون پیام دادم چند بار که مشکلاته سایتتون چیه هر دفعه هم جواب دادن حتی به من گفتن بگو ادرس سایتت چیه تا سفارش هایی که از طریق من ثبت شده رو واسم در نظر بگیرن که یکی دو تا رو در نظر گرفتن اما فقط ظاهره سایتش با ایران مارکت سنتر فرق داره وگرنه همه چیزش شبیه ایران مارکت یه فرقه دیگه هم اینه که ایران مارکت 15تومن حداقل پرداختشه ولی این رایارا 20 تومن حداقل پرداختشه من در کل فرقه دیگه ای احساس نکردم با ایران مارکت سنتر:rolleyes:

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
دوستان ديگه هم بيان تجربياتشون رو بگن....
@ hamidalikhani ممنون از شما

best20

Registered User
لایک‌ها
0
با پايگان كار نكنين تا حساب كار دستش بياد

يه سفارش بعد از 8 روز تازه به حالت در حال ارسال دراومده

قيمت محصولاتش هم نجوميه

بايد حاليش بشه كه همه چي فقط تبليغات و گرفتن يوزر نيست :blink:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283

قيمت محصولاتش هم نجوميه

بعد یک بار مال ما برسه به 2 روز وبمسترا دیونمون میکنن بیان اینجارو ببینن

best20

Registered User
لایک‌ها
0
توجه توجه
روش جديد وريفای کردن اکانت الرت پای که به تازگی مهيا شده
وارد اکانت الرت پای خود شويد و روی قسمت انوريفای اکانت کليک کنيد 2 قهسمت وجود دارس يکی از ت `ريق کريديت کارت ديگری از طريق موبايل قسمت موبايل را کليک کنيد سپس يکی از شماره موبايل هاييکه موقع ساخت اکانت داده ايد را انتخاب کنيد(بهتر است موقعساخت اکانت کشوری را انتخاب کنيد که يک اقوام در ان کشور داشته باشيد تا شماره موبايل او را بدهيد توجه شماره موبايل ايران و ديگر کشور های تحريم را نميتوانيد بدهيد بهترين کشور برای ما ايرانی ها امارات است قشمت بعد از انتخاب شماره موبايلی که ميخواهيد پينکده 3 رقمی که با ان ميتوانيد اکانت را وريفای کنيد روی ان بيايد را انتخاب کنيدو بعد نکست را ميزنيد پين کد که يک عدد 3 رقمی هست برای ان موبايل که شماره ان را انتخاب کرده بوديد به سرعت فرستاده خواهد شد و بعد صاحب موبايل بايد آنرا برای شما بخواند و شما انرا در قسمت ساب ميت يور هر وارد کنيد و کليد سابميت را فشار دهيد تبرک ميگم شما يک اکانت وريفای شده الرت پای داريد اين روش 1 ماه است که فعال شده است در يو تيو ب هم به صورت تصويری وجود دارد ميتوانيد ببينيد و در گوگل هم ميتوانيد سرچ کنيد

توجه توجه اسپمر جديد :lol:

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
سایkasbedaramad.coml به نظره من کلاهبرداره. تو سایتش زده که موجودی شما هر چقدر باشه پرداخت میکنیم من موجودیم نزدیکه 20 تومن شده هر چی بهشون میگم پرداخت کنن کلا جواب نمیدن بعدش وارد سایتشونم که میشه انتی ویروسم یه اخطاری میده نمی دونم شاید مشکل داشته باشه سایتشون:cool::cool:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
سلام!
حداقل شرایطی که باید برای فعالیت داشته باشیم چیا هست؟

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
سایkasbedaramad.coml به نظره من کلاهبرداره. تو سایتش زده که موجودی شما هر چقدر باشه پرداخت میکنیم من موجودیم نزدیکه 20 تومن شده هر چی بهشون میگم پرداخت کنن کلا جواب نمیدن بعدش وارد سایتشونم که میشه انتی ویروسم یه اخطاری میده نمی دونم شاید مشکل داشته باشه سایتشون:cool::cool:

سيستمشون را نميدونم ولي خودشون كه دزد هستند !

تم اختصاصي مارو به نحو ناشيانه دزديدن و دارن استفاده ميكنن :blink:

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
سلام!
حداقل شرایطی که باید برای فعالیت داشته باشیم چیا هست؟

برای مشارکت در فروش یا همان فروش شرایط خاصی وجود ندارد فقط باید بتوانید بازدید کنندگان علاقه مند به موضوع را به فروشگاه منتقل کنید تا در صورت تمایل خرید کنند

موفق باشید

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3

قيمت محصولاتش هم نجوميه

همین تاخییر در ارسال باعث میشه که برگشتی در پایگان خیلی بیشتر از سایر سیستمها باشه
البته جدید پایگان داره سیستم فروش پستی رو هم از طریق وبمستر ها تبلیغ می کنه که صد در صد به ضرر وبمستر است چون سیستم خرید پستی دیگه یه سی دی یا یک دی وی دی نیست که بازدید کننده همون لحظه بخره
معمولا فروشگاه دارها حداقل یکی دو روزی در مورد سیستم تحقیق میکنند بعد عضو سیستم پستی میشود
و یه فروشگاه دار هیچ وقت نمیاد از طریق لینک مخصوص وبمستر توی سیستم پستی عضو بشه
در نتیجه احتمال اینکه پورسانتی به وبمستر برسه خیلی کمه

علاوه بر این در سایت فروشگاهی هم بنر ها ی سیستم خرید پستی اش را هم قرار داده تا یک تبلیغ مضاعف جهت بزرگ کردن نام پایگان توی اینترنت انجام دهد

در واقع داره به صورت رایگان از وبمستر ها برای تبلیغ خودش استفاده میکنه

aapaadana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بعد یک بار مال ما برسه به 2 روز وبمسترا دیونمون میکنن بیان اینجارو ببینن

سلام
من با پایگان کار میکنم به نظرم درست نیست که فقط به خاطر یکی دو مورد قضاوت کنیم
همه سیستمها معایب و مزایای خودشون را دارند و هر وب مستری باید با توجه به نیازش و خواسته هاش تصمیم بگیره با کدوم سیستم کار کنه بهتره.
اما به نظر من پایگان برای وب مستراش کم نمیزاره

aapaadana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

قيمت محصولاتش هم نجوميه

دوست عزیز همین اتفاق دقیقا برای من هم افتاد
من سوال کردم ازشون
گفتن حتما جنس مورد نظر نبوده تو انبار و تهیه کردنش زمان برده به خاطر همین با تاخیر امادش کردن

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
پايگان هر محصولش بي ربطم باشه يه كتاب بغلش گذشته!:D

CD/DVD : این نوع کالا به دو صورت عرضه می گردد . حالت اول شامل محصولاتی است که تنها شامل CD یا DVDبوده وسهم وب مستر از فروش آن 40% قیمت آن است . حالت دوم شامل محصولاتی است که شامل cd یا dvd و یک کتاب راهنما می باشند که سهم وبمستر از فروش آن پس از کسر 1000 تومان بابت ارایه کتاب راهنما 40 % می باشد .

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
دوست عزیز همین اتفاق دقیقا برای من هم افتاد
من سوال کردم ازشون
گفتن حتما جنس مورد نظر نبوده تو انبار و تهیه کردنش زمان برده به خاطر همین با تاخیر امادش کردن
آخه اینم شد دلیل؟

همچین سیستمی باید همیشه جنساش جور باشه. این بهونه ها به درد نمیخوره

اون مشتری که هزینه پیشتاز میده میخواد 2 روزه دستش برسه نه 10 روزه !

و بعضی مشتری ها هم اگر دیر بهشون تحویل بدی یا میرن از جای دیگه میخرن و یا محصول شما رو به خاطر تاخیر برگشت میزنن

Shopper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
"سایت پایگان هم سایته خیلی خوبیه محصولاتش متنوع و درصده پورسانتشم خیلی خوبه و اینکه 80 درصد سفارشات ارسال شده رو هم به عنوان پورسانت میده البته هر چند خیلی طولش میده تا سفارشاتو به حالت ارسال شده دربیاره ولی مشکل اساسی این سایت به نظره من اینه که دیگه همه جا تبلیغات محصولات این سایت هست هر جای نت برین یه جورایی تبلیغات پایگان هست واسه همین مشتری احتماله خریدش کم میشه چون بارها قبلا این محصولات رو دیده"

البته آقای علی خانی عزیز به نظرم اینکه محصولات دیده شده باشن از جهاتی هم خوبه چون مشتری حس بهتری نسبت به محصول داره و بیشتر راغب به خرید میشه تا اینکه یک محصول رو یه جا دیده باشه و تو شک و دو دلی باشه و علاوه بر این هر سرویس دهنده درس حسابی رو که در نظر بگیری که سرش به تنش بیرزه یه جورایی این نقد بهش وارده!
ضمناً میشه از سرویس خرید پستی پایگان استفاده کرد و هر محصولی که خودمون دوست داشتیم رو اضافه کنیم و بفروشیم. بدون اینکه جای دیگه این محصول رو داشته باشه و یا محصولات تکراری به نظر بیاد. در رابطه با سرویس خرید پستی پایگان هم بهترین چیزی که نظر من رو جلب کرد پشتیبانی خوبشون هست. یعنی هم به صورت تلفنی هم به صورت میل پاسخگو هستند.
اگه دوست داشتید یک سری به وبسایت جدید پایگان http://www.payeganltd.com بزنید، توضیحات نسبتاً کاملی راجع به سرویس هاشون رو میشه دید.​

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
"سایت پایگان هم سایته خیلی خوبیه محصولاتش متنوع و درصده پورسانتشم خیلی خوبه و اینکه 80 درصد سفارشات ارسال شده رو هم به عنوان پورسانت میده البته هر چند خیلی طولش میده تا سفارشاتو به حالت ارسال شده دربیاره ولی مشکل اساسی این سایت به نظره من اینه که دیگه همه جا تبلیغات محصولات این سایت هست هر جای نت برین یه جورایی تبلیغات پایگان هست واسه همین مشتری احتماله خریدش کم میشه چون بارها قبلا این محصولات رو دیده"

البته آقای علی خانی عزیز به نظرم اینکه محصولات دیده شده باشن از جهاتی هم خوبه چون مشتری حس بهتری نسبت به محصول داره و بیشتر راغب به خرید میشه تا اینکه یک محصول رو یه جا دیده باشه و تو شک و دو دلی باشه و علاوه بر این هر سرویس دهنده درس حسابی رو که در نظر بگیری که سرش به تنش بیرزه یه جورایی این نقد بهش وارده!
ضمناً میشه از سرویس خرید پستی پایگان استفاده کرد و هر محصولی که خودمون دوست داشتیم رو اضافه کنیم و بفروشیم. بدون اینکه جای دیگه این محصول رو داشته باشه و یا محصولات تکراری به نظر بیاد. در رابطه با سرویس خرید پستی پایگان هم بهترین چیزی که نظر من رو جلب کرد پشتیبانی خوبشون هست. یعنی هم به صورت تلفنی هم به صورت میل پاسخگو هستند.
اگه دوست داشتید یک سری به وبسایت جدید پایگان http://www.payeganltd.com بزنید، توضیحات نسبتاً کاملی راجع به سرویس هاشون رو میشه دید.​
دستت درد نكنه اومدي تبليغ كردي !!!!!

تقريبا برخي محصولات را دارند 8 تا 10 برابر قيمت مي فروشن !!!!

hektor65

Registered User
لایک‌ها
0
سیستم پایگان
دوستان من نزدیک هفت هشت ماه دارم با پایگان کار میکنم اوایل خوب بود و به نظرم پورسانتو خوب محاسبه میکرد ولی حدود یکی دو ماه اخیر متوجه مشکلاتی در پنلم شدم که فکر کنم برای کسانی که با این سیستم کار میکنند هم پیش اومده باشه
1.سفارشات در صفحه ی نخست ثبت میشه ولی در قسمت محصولات فروخته شده و سفارش های ثبتی شما چیزی نشون داده نمیشه و حتی یک بار بعد ثبت سفارش در صفحه ی نخست پنلم سفارش بعد یک ساعت به طور عجیبی از همون صفحه ی نخست حذف شد.
ایمیل دادم میگن ما مشکلی ندیدیم:blink:
2.لغوی ها با موضوعات متعدد.لغوی ادغامی :این نوع لغو یعنی خریدار هم از فروشگاه شما خرید کرده و هم از فروشگاه فروشنده ی دیگه پس محصول ارسال میشه و باید پورسانت به تبلیغ کنندگان داده بشه ولی این در حالی که پورسانت سفارشی به شما داده میشه که از حالت تحت بررسی به حالت آماده به ارسال و سپس ارسال شده قرار بگیره و پورسانتش به صورت اتوماتیک در پنل شما منظور بشه و سفارشی که بعد حالت تحت بررسی به لغوی (از هر نوع لغوی)تغییر وضعیت بده عملا یعنی شما سفارشی دریافت نکردید.:wacko:
در این مورد هم با ایمیل مکاتبه کردم گفتند پورسانت واریز میشه.ولی پنل من فقط پورسانت سفارشهای آماده به ارسال و توزیع شده رو نشون میده و جایی به عنوان پورسانت سفارشات لغوی ادغامی وجود نداره.:eek:
و اما لغوی تکراری:
در ایران مارکت سنتر همچین لغوی وجود داره و برای من چند مورد پیش اومده که شخصی از یک محصول دو یا سه بار سفارش ثبت کرده و فروشنده بعد تماس تکراری هارو لغو کرده و اصل سفارش در پنل من وجود داشته که بعد مراحل آماده به ارسال و توزیع شدن پورسانتش هم به بنده پرداخت شده.ولی در پایگان سفارش گرفته ی من که یک عدد هست به سفارش لغوی تکراری تغییر وضعیت میده در صورتی که ازین سفارش فقط یک مورد در پنل من ثبت شده .
اگر هم تکرار این سفارش در پنل تبلیغ کننده ی دیگه باشه چه دلیلی وجود داره که سفارش پنل من لغو بشه که البته باید بگم همچین چیزی تقریبا غیر ممکنه چون یک محصول پایگان که من تبلیغ میکنم اگر کس دیگری هم تبلیغ کنه با همون ویژگی و همون قیمته و دلیلی وجود نداره که خریدار بعد خرید مثلا گردنبند صلیب که 7500 تومانه از فروشگاه من بره توی فروشگاه دیگه این محصولو با همین قیمت بخره.:hmm:
در آخر این مشکلاتی بود که در یکی دو ماه اخیر در پایگان حداقل در پنل من متعدد دیده شد و ایمیل های من هم هیچ تغییری در این وضعیت به وجود نیاورد.
بازدید بالای صد میانگین سفارش یک یا دو در روز که هر سه روز یک بار لغوی هایی چون لغوی های معرفی شده این سفارشاتو از پنلم حذف میکنه:blink:

بالا