سیستم پایگان
دوستان من نزدیک هفت هشت ماه دارم با پایگان کار میکنم اوایل خوب بود و به نظرم پورسانتو خوب محاسبه میکرد ولی حدود یکی دو ماه اخیر متوجه مشکلاتی در پنلم شدم که فکر کنم برای کسانی که با این سیستم کار میکنند هم پیش اومده باشه
1.سفارشات در صفحه ی نخست ثبت میشه ولی در قسمت محصولات فروخته شده و سفارش های ثبتی شما چیزی نشون داده نمیشه و حتی یک بار بعد ثبت سفارش در صفحه ی نخست پنلم سفارش بعد یک ساعت به طور عجیبی از همون صفحه ی نخست حذف شد.
ایمیل دادم میگن ما مشکلی ندیدیم:blink:
2.لغوی ها با موضوعات متعدد.لغوی ادغامی :این نوع لغو یعنی خریدار هم از فروشگاه شما خرید کرده و هم از فروشگاه فروشنده ی دیگه پس محصول ارسال میشه و باید پورسانت به تبلیغ کنندگان داده بشه ولی این در حالی که پورسانت سفارشی به شما داده میشه که از حالت تحت بررسی به حالت آماده به ارسال و سپس ارسال شده قرار بگیره و پورسانتش به صورت اتوماتیک در پنل شما منظور بشه و سفارشی که بعد حالت تحت بررسی به لغوی (از هر نوع لغوی)تغییر وضعیت بده عملا یعنی شما سفارشی دریافت نکردید.:wacko:
در این مورد هم با ایمیل مکاتبه کردم گفتند پورسانت واریز میشه.ولی پنل من فقط پورسانت سفارشهای آماده به ارسال و توزیع شده رو نشون میده و جایی به عنوان پورسانت سفارشات لغوی ادغامی وجود نداره.
و اما لغوی تکراری:
در ایران مارکت سنتر همچین لغوی وجود داره و برای من چند مورد پیش اومده که شخصی از یک محصول دو یا سه بار سفارش ثبت کرده و فروشنده بعد تماس تکراری هارو لغو کرده و اصل سفارش در پنل من وجود داشته که بعد مراحل آماده به ارسال و توزیع شدن پورسانتش هم به بنده پرداخت شده.ولی در پایگان سفارش گرفته ی من که یک عدد هست به سفارش لغوی تکراری تغییر وضعیت میده در صورتی که ازین سفارش فقط یک مورد در پنل من ثبت شده .
اگر هم تکرار این سفارش در پنل تبلیغ کننده ی دیگه باشه چه دلیلی وجود داره که سفارش پنل من لغو بشه که البته باید بگم همچین چیزی تقریبا غیر ممکنه چون یک محصول پایگان که من تبلیغ میکنم اگر کس دیگری هم تبلیغ کنه با همون ویژگی و همون قیمته و دلیلی وجود نداره که خریدار بعد خرید مثلا گردنبند صلیب که 7500 تومانه از فروشگاه من بره توی فروشگاه دیگه این محصولو با همین قیمت بخره.:hmm:
در آخر این مشکلاتی بود که در یکی دو ماه اخیر در پایگان حداقل در پنل من متعدد دیده شد و ایمیل های من هم هیچ تغییری در این وضعیت به وجود نیاورد.
بازدید بالای صد میانگین سفارش یک یا دو در روز که هر سه روز یک بار لغوی هایی چون لغوی های معرفی شده این سفارشاتو از پنلم حذف میکنه:blink: