• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های مشارکت در فروش ایرانی

m7h12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این بازدید ماهی چقدر از سیستم کلیکی درآمد داری؟

ورودی گوگلت در روز چقدره؟

بازدید کننده روزی بین200 تا 300 تا هستش می یان هرکدوم چند صفحه رو می بینن میشه بازدید روزانه بین 500 تا 700 تا قبل از این با اکسین ادز کار میکردم معمولا در دوماه یا سه ماه (بستگی به میزان بازدید داشت) به حدنصاب پرداخت می رسید جدیدا تعداد کلیک ها در اکسین خیلی کم شده بود برای همین با یکی دیگه شروع کردم الان دوروزه که میبینم سایتش بسته شده:(

من توصيه ميكنم كه فعلا رو بازديد كار كنيد تا بيشتر بشه.
براي حالا هم بهتره از سيستم هاي كليكي استفاده كنيد. با اين بازديد چون بازده پايين هست پس سيستم كليكي بهتره. البته من كه همه رو ناراضي ديدم نسبت به اين سيستم ها.
ولي در كل چاره اي نيست!:happy:

من تا حالا تنها سیستمی که تونستم ازش پول بگیرم اکسین ادز است اینم از هر ده تا کلیک فقط یکی رو حساب میکنه

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان مثله اینکه سایت behtarinkala هم هیلتر شد دیگه مسخرشو دراوردم از مسئولای ایران مارکت خواهشمندیم هر چه سریعتر این سایتو رفع هیلتر کنن بابا همه چی ریخت بهم اینجوریییییی:(:(

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بازدید کننده روزی بین200 تا 300 تا هستش می یان هرکدوم چند صفحه رو می بینن میشه بازدید روزانه بین 500 تا 700 تا قبل از این با اکسین ادز کار میکردم معمولا در دوماه یا سه ماه (بستگی به میزان بازدید داشت) به حدنصاب پرداخت می رسید جدیدا تعداد کلیک ها در اکسین خیلی کم شده بود برای همین با یکی دیگه شروع کردم الان دوروزه که میبینم سایتش بسته شده:(

من تا حالا تنها سیستمی که تونستم ازش پول بگیرم اکسین ادز است اینم از هر ده تا کلیک فقط یکی رو حساب میکنه
یکم بیشتر آپدیت کن ورودی گوگل رو برسون به 400-500 بعد به صورت درصدی همکاری در فروش کن درآمدش بهتره

m7h12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکم بیشتر آپدیت کن ورودی گوگل رو برسون به 400-500 بعد به صورت درصدی همکاری در فروش کن درآمدش بهتره

ممنون از راهنمایی شما

راستی چرا اینجا دکمه تشکر نداره؟ قابل توجه مدیران سایت:lol::D

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3

بستگی به موضوع سایت داره بعضی وقت ها با بازدید کم هم میشه فروش داشت بهتره شما با یکی از سیستم های مشارکت در فروش کار کنید البته سعی کنید محصولات مرتبط با موضوع وبلاگ را انتخاب کنید بازهم میگم که بستگی به بازدید کننده های شما داره اگر نوع بازدید کننده شما مناسب باشد با همین بازدید هم میتوانید بفروشید اما به مقدارکم مثلا هر سه چهار روز یکی اگر دیدید نمیتوانید با این امار بفروشید انوقت بروید دنبال سیستم های کلیکی موفق باشید

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان مثله اینکه سایت behtarinkala هم هیلتر شد دیگه مسخرشو دراوردم از مسئولای ایران مارکت خواهشمندیم هر چه سریعتر این سایتو رفع هیلتر کنن بابا همه چی ریخت بهم اینجوریییییی:(:(

ظاهرا بازشده الان

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7

iran7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

iran7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان نظرشون درباره رایارا چیه روی دامنه ی قبلی ایران مارکت سنتر که فیلتر شده بود (Iran.bz) وچند دامنه دیگر شروع به کار کرده کسی تا حالا با هاشون کار کرده

birdco

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . بله من كار كردم و دارم كار ميكنم . مديرش اقاي سعادت جو رو ميشناسم . ظاهرا اين ايران دات بي زد مال خودشونه

birdco

Registered User
لایک‌ها
0
سلام مجدد . يكي از بدترين سيستم هايي كه من توي اينترنت ديدم ، مسبيه . غير از ايرادات اساسي كه در برنامه نويسي داره ، ايراد بزرگتري كه در پورسانت داره . هر چند بازارياب هاش خيلي دوستش دارن و دلخوش پرداختي هاي هفتگيش هستن . بهترين بازاريابش در 4 ماه گذشته فقط 600هزار تومن كار كرده . يعني ماهي 150هزار تومن . تو سيستم هاي ديگه اگر بود حداقل ماهي 600تومن رو داشت. ايرادتش رو هم به مرور ميگم .

m7h12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . بله من كار كردم و دارم كار ميكنم . مديرش اقاي سعادت جو رو ميشناسم . ظاهرا اين ايران دات بي زد مال خودشونه

نمی دونم این وسط حق با ایران مارکت هستش یا با رایارا
ایران مارکت توی پنل تبلیع کنندگان زده

قابل توجه اعضای محترم سیستم ایران مارکت سنتر

با سلام

در ارتباط با سوء استفاده افراد شناخته شده از اطلاعات این شرکت و نیز دامین های مربوطه , به اطلاع کلیه فروشندگان و تبلیغ کنندگان محترم سیستم ایران مارکت سنتر می رساند : دامین ایران . بی زد (Iran.bz) که کلیه حقوق مادی و معنوی آن متعلق به شرکت کلبه کتاب می باشد از سوی یکی از سهامداران اسبق این شرکت به سرقت رفته است.

لذا خواهشمند است جهت جلوگیری از سوء استفاده های بیشتر این افراد , تا اطلاع ثانوی از درج هر گونه آگهی تبلیغاتی و .... بر روی این دامین خودداری نمایید . لازم به ذکر است که اقدام قضایی جهت بازگرداندن حقوق شرکت و بازپس گیری دامین فوق , قویا در حال انجام می باشد.

با تشکر

کلبه کتاب

جاوید صمدی

89/4/25

رایارا هم که حتما میگه مال خودمونه
حالا واقعا مشخص نیست مالک واقعی کیه

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان نظرشون درباره رایارا چیه روی دامنه ی قبلی ایران مارکت سنتر که فیلتر شده بود (Iran.bz) وچند دامنه دیگر شروع به کار کرده کسی تا حالا با هاشون کار کرده

فکر کنم با توجه به سابقه ی اقای سعادت جو سیستم خوبی بشه البته الان تو ثبت سفارش مشکل دارن یعنی سفارش ثبت نمیشه

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان همان طور که میدانید در پست 4 صفحه اول این تاپیک سعی کرده ایم که سیستم های همکاری در فروش مختلف را معرفی کنیم

پست 4 در صفحه اول این تاپیک ویرایش شد و سیستم همکاری در فروش منصور قیامت که از طریق فعالیت در همین تالار گفتگو همکار جذب میکنند اضافه شد

دوستانی که سیستم های دیگر را میشناسند معرفی کنندتا در پست ذکر شده درج کنیم تا تاپیک را غنی تر کنیم

منتظر تجربه های کاری وبمستر های عزیز هستیم

موفق باشید

Last edited:

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
ديروز پريروز يه سيستم جديد ديدم به نام رمضان شاپ. يه فروش گاه ساز استفاده مي كرد كه امكان همكاري در فروش هم توش داشت.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
سيستم رايارا هم كمك كنيد بررسي كنيم .

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
در مورد سيستم رايارا:
اين سيستم به تازگي از ايران ماركت سنتر جدا شده و پتانسيل خوبي براي كار داره.
آدرس فروشگاهي iran.bz كه تا قبل از اين سيستم متعلق به ايران ماركت سنتر بود و در حال حاضر متعلق به رايارا هست.

بالا