Mohsen Khan
Registered User
- نوشتهها
- 2,225
- لایکها
- 299
به نظر خودتون سفارش ها را حذف مي كنند و بعدا با نام خودشون در پنل ديگري ارسال مي كنند ؟
به نظر خودتون سفارش ها را حذف مي كنند و بعدا با نام خودشون در پنل ديگري ارسال مي كنند ؟
سیستم پایگان
دوستان من نزدیک هفت هشت ماه دارم با پایگان کار میکنم اوایل خوب بود و به نظرم پورسانتو خوب محاسبه میکرد ولی حدود یکی دو ماه اخیر متوجه مشکلاتی در پنلم شدم که فکر کنم برای کسانی که با این سیستم کار میکنند هم پیش اومده باشه
1.سفارشات در صفحه ی نخست ثبت میشه ولی در قسمت محصولات فروخته شده و سفارش های ثبتی شما چیزی نشون داده نمیشه و حتی یک بار بعد ثبت سفارش در صفحه ی نخست پنلم سفارش بعد یک ساعت به طور عجیبی از همون صفحه ی نخست حذف شد.
ایمیل دادم میگن ما مشکلی ندیدیم:blink:
2.لغوی ها با موضوعات متعدد.لغوی ادغامی :این نوع لغو یعنی خریدار هم از فروشگاه شما خرید کرده و هم از فروشگاه فروشنده ی دیگه پس محصول ارسال میشه و باید پورسانت به تبلیغ کنندگان داده بشه ولی این در حالی که پورسانت سفارشی به شما داده میشه که از حالت تحت بررسی به حالت آماده به ارسال و سپس ارسال شده قرار بگیره و پورسانتش به صورت اتوماتیک در پنل شما منظور بشه و سفارشی که بعد حالت تحت بررسی به لغوی (از هر نوع لغوی)تغییر وضعیت بده عملا یعنی شما سفارشی دریافت نکردید.:wacko:
در این مورد هم با ایمیل مکاتبه کردم گفتند پورسانت واریز میشه.ولی پنل من فقط پورسانت سفارشهای آماده به ارسال و توزیع شده رو نشون میده و جایی به عنوان پورسانت سفارشات لغوی ادغامی وجود نداره.
و اما لغوی تکراری:
در ایران مارکت سنتر همچین لغوی وجود داره و برای من چند مورد پیش اومده که شخصی از یک محصول دو یا سه بار سفارش ثبت کرده و فروشنده بعد تماس تکراری هارو لغو کرده و اصل سفارش در پنل من وجود داشته که بعد مراحل آماده به ارسال و توزیع شدن پورسانتش هم به بنده پرداخت شده.ولی در پایگان سفارش گرفته ی من که یک عدد هست به سفارش لغوی تکراری تغییر وضعیت میده در صورتی که ازین سفارش فقط یک مورد در پنل من ثبت شده .
اگر هم تکرار این سفارش در پنل تبلیغ کننده ی دیگه باشه چه دلیلی وجود داره که سفارش پنل من لغو بشه که البته باید بگم همچین چیزی تقریبا غیر ممکنه چون یک محصول پایگان که من تبلیغ میکنم اگر کس دیگری هم تبلیغ کنه با همون ویژگی و همون قیمته و دلیلی وجود نداره که خریدار بعد خرید مثلا گردنبند صلیب که 7500 تومانه از فروشگاه من بره توی فروشگاه دیگه این محصولو با همین قیمت بخره.:hmm:
در آخر این مشکلاتی بود که در یکی دو ماه اخیر در پایگان حداقل در پنل من متعدد دیده شد و ایمیل های من هم هیچ تغییری در این وضعیت به وجود نیاورد.
بازدید بالای صد میانگین سفارش یک یا دو در روز که هر سه روز یک بار لغوی هایی چون لغوی های معرفی شده این سفارشاتو از پنلم حذف میکنه:blink:
ما هم آغاز به کار کردیم
همه چیز تو این تایپیک هست
خوشحال میشم باهاتون همکاری کنیم
پیشنهادی انتقادی چیزی هم بود بگید تا اعمال بشه
موفق باشید
سلام
اقا این سیستم جدید منو هم اضافه کنید خوشحال میشم مشکلی پیشنهادی بود بهم خبر بدید
www.paypersell.bz
سلام سیستم همکاری در فروش شما در صفحه اول این تاپیک در پست شماره 4 معرفی شد امیدوارم که موفق باشید
سایر دوستان که نظری در رابطه با این سیستم دارند در همین جا اعلام کنند
موفق باشید
با توجه به تجربه خود من فعلا از نظر امکانات پنل شاید بشود گفت کامل تر ین امکانات را در بین سیستم های مشارکت در فروش دارد
دوست عزيز ممنون ميشم يه سري به سايت هايي كه با پادينا سيستم بالا ميان بزنيد! نظرتون عوض ميشه :دي
مثل www.paypersell.bz
اون که بله.
کارای شما بیست بیسته.
من توی پی پر سل دات بی زد و سیستم برمودا عضوم.
دهنم کف کرد تا پتل رو دیدم.
دوست عزيز ممنون ميشم يه سري به سايت هايي كه با پادينا سيستم بالا ميان بزنيد! نظرتون عوض ميشه :دي
مثل www.paypersell.bz
افتتاح سیستم شما رو هم تبریک میگمبزودی لینک مستقم خرید پستی هم اضافه مکنیم که هرجا خواستید راحت بتونید بفروشید
تشکر همه موارد رو لحاظ میکنم در مورد حدقل موجودی یعنی کمتر از 5000 هزار تومان ؟چقدر بزارم ؟افتتاح سیستم شما رو هم تبریک میگم
برای بهترشدن چند تا پیشنهاد داشتم
1- حد اقل مبلغ واریزی رو حذف کنید و پورسانت وبمستر رو با هر مبلغی که باشه واریز کنید در ابتدا شاید برای شما باعث ایجاد ترافیک کاری کند اما برای جذب کاربر خیلی خوب است
2- در قسمت فراموشی فراموشی رمز عبور در قسمت عنوان مطلب عبارت
متن مورد نظر شمامتن مورد نظر شما
درج شده بهتر است با عبارت دیگری جایگزین کنید چون وبمستر وقتی وارد میشود فکر میکند سایت هنوز اماده نیست ومنصرف میشود
موفق باشید
شما لطف داريد ..
شما هم سيستم همكاري - فروشگاه ساز با مشاوره هاي رايگان فروش و جذب كاربر خواستيد در خدمتيم!
قسطي-چكي-نقدو ... ( خلاصه همه جوره حق با مشتريه )
تشکر همه موارد رو لحاظ میکنم در مورد حدقل موجودی یعنی کمتر از 5000 هزار تومان ؟چقدر بزارم ؟
برداشتش کاری نداره مطمئننخواهش میکنم.
البته فعلا که نه.یه سایت پر بازدید میخوایم راه بندازیم.راه اندازی شد بعد از جذب بازدید زیاد یه فروشگاه میخوایم که بهتون سر میزنم حتما.
فکر کنم منظور ایشون این بود که حداقل برداشت رو بردارین و پورسانت به هر مبلغی رسید واریز کنین که فکر کنم همچین چیزی غیر ممکن باشه.