• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های مشارکت در فروش ایرانی

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
به نظر خودتون سفارش ها را حذف مي كنند و بعدا با نام خودشون در پنل ديگري ارسال مي كنند ؟

hektor65

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر خودتون سفارش ها را حذف مي كنند و بعدا با نام خودشون در پنل ديگري ارسال مي كنند ؟

نمی تونم با اطمینان بگم این کارو میکنند.مورد یک که در مطلب قبلم توضیح دادم خیلی عجیبه .اگه خیلی خوش بینانه نگاه کنم میگم مشکل از نرم افزاره.سایتشون خرابه.به امید خدا درستش میکنند;)

ولی در قسمت سفارشات لغوی(لغوی تکراری و لغوی ادغامی)خیلی تمیز سفارشاتو از پنل وبمستر حذف میکنند.
از محاسبه ی مالی اون سفارش در پنل وبمستر خبری نیست.خودشون میگن ما پورسانتشو واریز میکنیم ولی من بالا رفتن مبلغ کلی درآمدمو بعد این همه که کلی سفارشم لغو شده (ادغامی و تکراری)ندیدم.:jealous:

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
سیستم پایگان
دوستان من نزدیک هفت هشت ماه دارم با پایگان کار میکنم اوایل خوب بود و به نظرم پورسانتو خوب محاسبه میکرد ولی حدود یکی دو ماه اخیر متوجه مشکلاتی در پنلم شدم که فکر کنم برای کسانی که با این سیستم کار میکنند هم پیش اومده باشه
1.سفارشات در صفحه ی نخست ثبت میشه ولی در قسمت محصولات فروخته شده و سفارش های ثبتی شما چیزی نشون داده نمیشه و حتی یک بار بعد ثبت سفارش در صفحه ی نخست پنلم سفارش بعد یک ساعت به طور عجیبی از همون صفحه ی نخست حذف شد.
ایمیل دادم میگن ما مشکلی ندیدیم:blink:
2.لغوی ها با موضوعات متعدد.لغوی ادغامی :این نوع لغو یعنی خریدار هم از فروشگاه شما خرید کرده و هم از فروشگاه فروشنده ی دیگه پس محصول ارسال میشه و باید پورسانت به تبلیغ کنندگان داده بشه ولی این در حالی که پورسانت سفارشی به شما داده میشه که از حالت تحت بررسی به حالت آماده به ارسال و سپس ارسال شده قرار بگیره و پورسانتش به صورت اتوماتیک در پنل شما منظور بشه و سفارشی که بعد حالت تحت بررسی به لغوی (از هر نوع لغوی)تغییر وضعیت بده عملا یعنی شما سفارشی دریافت نکردید.:wacko:
در این مورد هم با ایمیل مکاتبه کردم گفتند پورسانت واریز میشه.ولی پنل من فقط پورسانت سفارشهای آماده به ارسال و توزیع شده رو نشون میده و جایی به عنوان پورسانت سفارشات لغوی ادغامی وجود نداره.:eek:
و اما لغوی تکراری:
در ایران مارکت سنتر همچین لغوی وجود داره و برای من چند مورد پیش اومده که شخصی از یک محصول دو یا سه بار سفارش ثبت کرده و فروشنده بعد تماس تکراری هارو لغو کرده و اصل سفارش در پنل من وجود داشته که بعد مراحل آماده به ارسال و توزیع شدن پورسانتش هم به بنده پرداخت شده.ولی در پایگان سفارش گرفته ی من که یک عدد هست به سفارش لغوی تکراری تغییر وضعیت میده در صورتی که ازین سفارش فقط یک مورد در پنل من ثبت شده .
اگر هم تکرار این سفارش در پنل تبلیغ کننده ی دیگه باشه چه دلیلی وجود داره که سفارش پنل من لغو بشه که البته باید بگم همچین چیزی تقریبا غیر ممکنه چون یک محصول پایگان که من تبلیغ میکنم اگر کس دیگری هم تبلیغ کنه با همون ویژگی و همون قیمته و دلیلی وجود نداره که خریدار بعد خرید مثلا گردنبند صلیب که 7500 تومانه از فروشگاه من بره توی فروشگاه دیگه این محصولو با همین قیمت بخره.:hmm:
در آخر این مشکلاتی بود که در یکی دو ماه اخیر در پایگان حداقل در پنل من متعدد دیده شد و ایمیل های من هم هیچ تغییری در این وضعیت به وجود نیاورد.
بازدید بالای صد میانگین سفارش یک یا دو در روز که هر سه روز یک بار لغوی هایی چون لغوی های معرفی شده این سفارشاتو از پنلم حذف میکنه:blink:

موارد مشابهی هم برای من پیش امده جدیدا پایگان خیلی مشکوک میزنه من با چند نفر دیگر هم صحبت کرده ام
اون ها هم به پایگان شک کرده اند من خودم مدتی هست که خیلی کم با پایگان کار میکنم اما این موارد را زیاد دیده ام
حتی یکی از دوستان هم هستند که تعریف میکرد که به طور میانگین از هر 15 سفارش ایشان یکی لغو ادغامی میشه بدون اینکه پورسانتی به پنل ایشان اضافه بشه به هر حال اینم یه جور تقلبه
راستی اگر دیگر وبمستر ها هم مشکلات مشابهی دارند ذکر کنند

Last edited:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
ما هم آغاز به کار کردیم
همه چیز تو این تایپیک هست
خوشحال میشم باهاتون همکاری کنیم
پیشنهادی انتقادی چیزی هم بود بگید تا اعمال بشه
موفق باشید

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
ما هم آغاز به کار کردیم
همه چیز تو این تایپیک هست
خوشحال میشم باهاتون همکاری کنیم
پیشنهادی انتقادی چیزی هم بود بگید تا اعمال بشه
موفق باشید

سلام معرفی سیستم شما به پست شماره 4 در صفحه اول این تاپیک اضافه شد
دوستانی که در مورد سیستم همکاری در فروش ایشان نظر ی دارند ذکر کنند

newwebha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من هم با پایگان و ایران مارکت کار کرده ام روش کارم هم به این صورت بوده که مطالب را کپی میکردم در یک وبلاگ
در میهن بلاگ بعد از طریق گوگل میفروختم
به غیر از این روش وروش تبلیغ در سایت(البته من سایت ندارم ومیخواهم تاسیس کنم) آیا روش دیگری هم برای این کار است لطفا در بحث ایجاد شده در ادرس زیر هم شرکت کنید

http://forum.persiantools.com/t173087.html

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
سلام
اقا این سیستم جدید منو هم اضافه کنید خوشحال میشم مشکلی پیشنهادی بود بهم خبر بدید
www.paypersell.bz

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
اقا این سیستم جدید منو هم اضافه کنید خوشحال میشم مشکلی پیشنهادی بود بهم خبر بدید
www.paypersell.bz

سلام سیستم همکاری در فروش شما در صفحه اول این تاپیک در پست شماره 4 معرفی شد امیدوارم که موفق باشید
سایر دوستان که نظری در رابطه با این سیستم دارند در همین جا اعلام کنند

موفق باشید

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
نسخه جدید سیستم مشارکت در فروش پایگان امروز رونمایی شد
در این نسخه امکانات بسیار خوبی در نظر گرفته شده که در نوع خود کم نظیر است
از جمله امکانات بسیار خوب محصولات پیشنهادی است که باتوجه به میزان بازدید(تعدادکلیک ها) وتعداد سفارشات ثبت شده برای شما پیشنهاد میشود

همچنین بخش امار بازدید ها نیز بسیار کامل تر شده

پیشنهاد میکنم سری به پنل خود بزنید ونظرتان را در این جا ذکر کنید
با توجه به تجربه خود من فعلا از نظر امکانات پنل شاید بشود گفت کامل تر ین امکانات را در بین سیستم های مشارکت در فروش دارد

Last edited:

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام سیستم همکاری در فروش شما در صفحه اول این تاپیک در پست شماره 4 معرفی شد امیدوارم که موفق باشید
سایر دوستان که نظری در رابطه با این سیستم دارند در همین جا اعلام کنند

موفق باشید

ماله من تا دیشب باز نمیشد ولی الان باز شد.
خوبه بهتر از قبلیه.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
با توجه به تجربه خود من فعلا از نظر امکانات پنل شاید بشود گفت کامل تر ین امکانات را در بین سیستم های مشارکت در فروش دارد

دوست عزيز ممنون ميشم يه سري به سايت هايي كه با پادينا سيستم بالا ميان بزنيد! نظرتون عوض ميشه :دي

مثل www.paypersell.bz

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
دوست عزيز ممنون ميشم يه سري به سايت هايي كه با پادينا سيستم بالا ميان بزنيد! نظرتون عوض ميشه :دي

مثل www.paypersell.bz

اون که بله.
کارای شما بیست بیسته.
من توی پی پر سل دات بی زد و سیستم برمودا عضوم.
دهنم کف کرد تا پتل رو دیدم.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
اون که بله.
کارای شما بیست بیسته.
من توی پی پر سل دات بی زد و سیستم برمودا عضوم.
دهنم کف کرد تا پتل رو دیدم.

شما لطف داريد ..

شما هم سيستم همكاري - فروشگاه ساز با مشاوره هاي رايگان فروش و جذب كاربر خواستيد در خدمتيم!

قسطي-چكي-نقدو ... ( خلاصه همه جوره حق با مشتريه :D )

;)

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
بزودی لینک مستقم خرید پستی هم اضافه مکنیم که هرجا خواستید راحت بتونید بفروشید

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3

مثل www.paypersell.bz

بله امکانات سیستم مشارکت فروش پادینا سیستم هم خوب است وامکانات جالبی دارد نسبت یه اسکریپت های مشابه

فقط دو پیشنهاد برای بهتر وعالی شدن سیستم داشتم
1- کد هر کاربر در لینک های خرید به صورت پیش فرض فعال باشد
2- در قسمت امار اینکه از کدام صفحه سایت بر روی بنر ها کلیک شده مشخص شود

موفق باشید

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
بزودی لینک مستقم خرید پستی هم اضافه مکنیم که هرجا خواستید راحت بتونید بفروشید
افتتاح سیستم شما رو هم تبریک میگم

برای بهترشدن چند تا پیشنهاد داشتم

1- حد اقل مبلغ واریزی رو حذف کنید و پورسانت وبمستر رو با هر مبلغی که باشه واریز کنید در ابتدا شاید برای شما باعث ایجاد ترافیک کاری کند اما برای جذب کاربر خیلی خوب است
2- در قسمت فراموشی فراموشی رمز عبور در قسمت عنوان مطلب عبارت
متن مورد نظر شمامتن مورد نظر شما
درج شده بهتر است با عبارت دیگری جایگزین کنید چون وبمستر وقتی وارد میشود فکر میکند سایت هنوز اماده نیست ومنصرف میشود

موفق باشید

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
افتتاح سیستم شما رو هم تبریک میگم

برای بهترشدن چند تا پیشنهاد داشتم

1- حد اقل مبلغ واریزی رو حذف کنید و پورسانت وبمستر رو با هر مبلغی که باشه واریز کنید در ابتدا شاید برای شما باعث ایجاد ترافیک کاری کند اما برای جذب کاربر خیلی خوب است
2- در قسمت فراموشی فراموشی رمز عبور در قسمت عنوان مطلب عبارت
متن مورد نظر شمامتن مورد نظر شما
درج شده بهتر است با عبارت دیگری جایگزین کنید چون وبمستر وقتی وارد میشود فکر میکند سایت هنوز اماده نیست ومنصرف میشود

موفق باشید
تشکر همه موارد رو لحاظ میکنم در مورد حدقل موجودی یعنی کمتر از 5000 هزار تومان ؟چقدر بزارم ؟

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
شما لطف داريد ..

شما هم سيستم همكاري - فروشگاه ساز با مشاوره هاي رايگان فروش و جذب كاربر خواستيد در خدمتيم!

قسطي-چكي-نقدو ... ( خلاصه همه جوره حق با مشتريه :D )

;)

خواهش میکنم.
البته فعلا که نه.یه سایت پر بازدید میخوایم راه بندازیم.راه اندازی شد بعد از جذب بازدید زیاد یه فروشگاه میخوایم که بهتون سر میزنم حتما.
تشکر همه موارد رو لحاظ میکنم در مورد حدقل موجودی یعنی کمتر از 5000 هزار تومان ؟چقدر بزارم ؟

فکر کنم منظور ایشون این بود که حداقل برداشت رو بردارین و پورسانت به هر مبلغی رسید واریز کنین که فکر کنم همچین چیزی غیر ممکن باشه.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
خواهش میکنم.
البته فعلا که نه.یه سایت پر بازدید میخوایم راه بندازیم.راه اندازی شد بعد از جذب بازدید زیاد یه فروشگاه میخوایم که بهتون سر میزنم حتما.

فکر کنم منظور ایشون این بود که حداقل برداشت رو بردارین و پورسانت به هر مبلغی رسید واریز کنین که فکر کنم همچین چیزی غیر ممکن باشه.
برداشتش کاری نداره مطمئنن
ولی خب دردسری مضاعف هست برای 1000 تومان واریز و کارمزد ا گر اینکه همه کاربرا شماره شبا خودشون رو اعلام کنن و همکاری کنن امکانش مسر میشه
ولی یک فکری میکنم تصمیم رو میگیرم تشکر

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
تصمیم گرفته شد تو تاپیک خودش زدم حدقل فروش برداشته شد و هر فروشی داشته باشید میشه باهاتون تسویه کرد+ یک خبر دیگه اینکه لینک مستقیم فروش هم اضافه شد
http://forum.persiantools.com/t173146.html

بالا