دوستان من با مای مارکت کار کردم
به نظرم حقمو خیلی خورد
تو پنل که از سقف 20 تومان گذشته و مبلغو واریز نکرده
11 سفارش معلق تو پنل از 2 ماه پیش هست
بماند که خیلی از ارسال شده ها هم هنوز به همان حالت مونده
تماس هم که میگیری فقط میپیچوننت و هیچ نتیجه ای نمی گیری
به نظرم به هیچ وجه نباید به این نامردا اعتماد کنید
اگر کسی شک داره میتونم یوزر پس پنل رو بهش بدم ببینه ، تا فک نکنید دارم تهمت میزنم و تخریب میکنم
من يك هفتست كه گردن متولدين ماه ها رو تو قسمت فال گزاشتم (سيستم پايگان) روزي 70 يا 80 تا بازيد داره اما هنوزي يكي هم فروش نرفته ؟!؟!
اصلا اینا چرا این قدر سقف واریز رو بردن بالا مگه تبلیغ کلیکیه اکثر سیستم های کلیکی سقف واریز کمتری از اینا دارن
سقف واریز توی مشارکت در فروش کاملا بی معنا است چون اون پول حق شماست والان توی جیب ایناست
آخر صفحه اول سایتشون رو نگاه کن
http://mymarket.ir/hamkar/index.php
این فروشگاه مال یه شرکت هاستینگه
http://parsdev.ir/
تلفن هاشونم یکی هست
از طریق سیستم پشتیبانی هاست بامدیر شون تماس بگیر شاید به خاطر اعتبار هاستینگ هم که شده پولتو واریز کردند
پايگان ادعا مي كنه كه بازديد كننده در همون بازديد اولي كه كه از يه محصول مورد علاقه داره خريد مي كنه ( بدون توجه به قيمت ساير فروشگاه ها و بدون سرچ توي گوگل ) ولي كاملا دروغ مي گه الان مردم دنبال جنس ارزون مي گردن اگه يه جايي 100 تومن ارزون بده از اونجا مي خرن
اين سيستم براي اينكه سود كامل بكنه قيمت محصولات رو 2 برابر كرده تا هم خودش سود كنه و هم همكار
اين پايگان سرور ها ش مشكل داره اصلا لود نميشه تبليغات
کسی هست بدونه سیستم همکاری در فروش چه شرکتی خوبه که برای فروشگاههای اینترنتی ؟
یه سوال
سیستم همکاری در فروش کلا چی خوبه؟
من خودم فروشگاه اینترنتی دارم به جز موسیقی و فیلم زیر نویس همه محوصلات مغازه کامپیوتری خودما قراره بیارم توش حتی کتاب
لذا تنوع عالی خواهد شد
اما نگران آینده هستم و اینکه مثلا حق همکارانم ضایع نشه عین همین مطالب که دوستان گفتن.
مثلا سیستم پارس پیک یه بدی که داره کلا یک درصد ثابت به همکار ها می تونیم بدیم در حالیکه سود محصولات فرق داره با هم
کسی هست بدونه سیستم همکاری در فروش چه شرکتی خوبه که برای فروشگاههای اینترنتی ؟
شاید منم فروشگاهم را که پر بار کردم یکی خریدم نصب کردم روی فروشگاهم
شرمنده اكه تبليغ نشه!
مهدي جان ما داريم يه سيستم خيلي خيلي كامل و با امنيت مياريم بالا كه حدود 1ماه ديكه اماده ميشه اكه خواستي بعد از اماده شدن 200 تومن زير قيمت به شما ميدم ( بابت اون 120 )
بله میشودمن یک سوال داشتم از افرادی که با سیستم های پستی کار میکنند یا در سیستم های دیگر هم مثل پارس پیک میشود برای مشارکت در فروش فروشگاه همکار درست کرد
من واقعا نمیفهمم . چرا بچه ها سعی نمیکنن برای خودشون اعتبار کسب کنن که مستقیم پول رو از مشتری بگیرن؟ چرا میترسین که خودتون مستقیم با خریدار در تماس بشین؟
بابا چرا با شرکتا کار میکنید. خودتون جوابگوی کارتون باشید و مستقیم و بدون واسطه پول بگیرید.
آخه این سیستم غیر مستقیم تو هیچ مملکت آبادی وجود نداره!!
حالا یه مشت سو استفاده گر هم پیدا میشه این فروشگاه دارای بدبختو میپیچونه.
ما هرچی میکشیم از دست خودمونه!
با این بازدید ماهی چقدر از سیستم کلیکی درآمد داری؟سلام من یک وبلاگ در بلاگفا با بازدید روزانه بین 500تا 700 دارم با این تعداد بازدید بهترین راه کسب در امد برای من سیستم کلیکی است یا همکاری در فروش واگر همکاری در فروش کدام یک بهتر است من قبلا یک بار در ایران مارکت سنتر عضو شدم کدها را در وبلاگ گذاشتم اما تبلیغ نمایش داده نشد برای همین برداشتم واز آن موقع تا الان با سیتسم های کلیکی کار میکنم اگر بخواهم با همکاری در فروش کار کنم کدام یکی بهتر است؟
سلام من یک وبلاگ در بلاگفا با بازدید روزانه بین 500تا 700 دارم با این تعداد بازدید بهترین راه کسب در امد برای من سیستم کلیکی است یا همکاری در فروش واگر همکاری در فروش کدام یک بهتر است من قبلا یک بار در ایران مارکت سنتر عضو شدم کدها را در وبلاگ گذاشتم اما تبلیغ نمایش داده نشد برای همین برداشتم واز آن موقع تا الان با سیتسم های کلیکی کار میکنم اگر بخواهم با همکاری در فروش کار کنم کدام یکی بهتر است؟