• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:
من قبلا با نام tafrihy بودم که الان با نام جدید totti-iran در خدمتتون هستم و شخصا حدود 6 سال سابقه نتورک دارم و قبلا با سایت های خارجی کار میکردم ولی از زمان تحریم ایگلد و ... با سیستم های کلیکی و همکاری در فروش کار میکنم .

هدف از ایجاد تاپیک جدید در سال 1389:
با توجه به اینکه در تاپیک های قدیمی ، اکثر سیستم ها مربوط به 2.3 سال قبل بودند و الان بسیاری از اون سیستم های کلیکی ، غیر فعال هستند و اینکه تعداد صفحات داخلی خیلی زیاد شد بود و همچنین برای معرفی سیستم های جدید که متاسفانه خیلی زیاد شدند و تقریبا 90 درصد اون ها هیچگونه پرداختی ندارند و قضیه کار حرام و پول حرام و ... ، اقدام به ایجاد تاپیک جدید و فعال کردم.

اهداف کلی این تاپیک و لزوم رعایت برخی موارد توسط دوستان:

1- معرفی سیستم های متقلب
2- معرفی سیستم های درستکار و معتبر
3- تایید افراد با تجربه و با سابقه در این فروم ، برای معرفی سیستم های جدید کلیکی

رعایت برخی نکات توسط دوستان محترم و جلوگیری از برخی سو تفاهمات هم ضروریست:

1- حتی الامکان در موضوعات اصلی (مثلا معرفی یک سیستم کلاهبردار و متقلب) دوستانی پست اصلی رو درج کنند که فعالیت زیادی داشته اند و تجربه بالا و همچنین سند و مدرک معتبر .
با اینکار از مواردی که مثلا یک سیستم برای 500 نفر پرداخت کرده و یک نفر اشتباها درخواست واریزش ثبت نشده و ... و حالا اومده گفته که فلان سیستم متقلبه و سیستم هم اشتباه خودش رو پذیرفته ، جلو گیری میشه.

2- از معرفی سیستم های متقلب قدیمی و غیر فعال که همه در جریان هستند ( رکلاملار ، کلیک چی ، زرسیدی ، وطن کلیک و ... ) بخاطر شلوغ نشدن تاپیک ، خود داری کنید

3- برای معرفی بهتر سیستم های متقلب و سیستمهای معتبر ، در نوشتن عنوان پست ، خیلی دقت کنید و سعی کنید هر سیستم رو با آدرس اینترنتی و درج کلمه معتبر یا متقلب در عنوان پست بصورت جداگانه معرفی کنید ، چراکه عنوان پست در گوگل ذخیره شده و در عدم فریب خوردن وبمسترهای تازه کار توسط سیستم های متقلب ، خیلی موثره . پس برای هر پاسخ و پست ، عنوان مرتبط و درست انتخاب کنیم .

4- مدیران سیستم های کلیکی هم میتوانند با سند و دلیل معقول ، به دفاع از سیستم تبلیغاتی خودشان بپردازند و بدانند که سیستم های معتبر و درستکار ، دارای احترام در نزد وبمستر ها هستند .

در پایان ، امیدوارم امسال با همکاری هم ، از سیستم های معتبر دفاع و جلوی رشد قارچ گونه سیستم های متقلب را بگیریم که متاسفانه هیچ قانون و استانداری برای سیستم های کلیکی وجود نداره و برای همین باید خودمون دست بکار بشیم و یک استاندارد و شرایط خاص و معقولی رو برای معتبر معرفی کردن سیستم ها در نظر بگیریم.

موفق و پیروز باشید ... اگر پیشنهاد خاصی دارید ، عنوان بفرمایید .

لیست زیر هم ، تقدیم به شما ، برای نوشتنش ، زحمت زیادی کشیدم و طوری نوشتم که در موتورهای جستجو گر ، احتیاج به کلیک کردن نباشه و با همون تیتر ، وبمسترهای گرامی متوجه اصل ماجرا باشند:

البته من خودم سال قبل با وجود رضایت از اکثر سیستمهای کلیکی ولی از حدود 10 . 15 تا از اون ها مجموعا 1میلیون طلبکارم که امسال با معرفی سیستم های متقلب ، سعی میکنم که بقیه وبمسترهای تازه کار ، دچار زیان نشوند .
پیروز باشید ...

Last edited:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
www.sooran.ir ویرایش شد (بهمن 89)

سیستم تبلیغاتی سوران:

جدیدا این سیستم معتبر نمیباشد (به دلایل عدم پرداخت پورسانت وبمسترها و بالا بردن حداقل پرداخت به 50 هزار تومان )یکی از معتبرترین و قدیمی ترین سیستم های تبلیغاتی ایرانی . این سیستم از سیستم های خوش نام و معتبر در نزد وبمسترهاست و تا قبل از تغییر دادن اسکریپت ، در امد بسیار مناسبی را عاید وبمسترها و همچنین فروشگاه داران مینمود.

مزایا: پرداخت منظم و ثابت ، پاسخگویی به ایمیل کاربران ، عدم امکان تقلب
معایب: بنرهای بدون جذابیت ، (مثلا بنری که روی آن شماره پیشواز آهنگ ایرانسل درج شده و در این نوع بنر ها ، نیازی به کلیک کردن افراد وجود ندارد) درج قیمت کالا ها بر روی بنر ، سطح درآمد پایین ، انتخاب یا عدم انتخاب سایت شما ، توسط آگهی دهنده که موجب نمایش یا عدم نمایش بنر بصورت اتوماتیک در سایت شما میشود (با وجود قرار دادن کد که در نهایت به ضرر وبمستر و به سود آگهی دهنده میباشد)

مناسب برای سایت های با آمار بازدید 40 هزار به بالا .

Last edited:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
www.oxinads.com

سیستم کلیکی اکسین

سیستم کلیکی اکسین ادز که از سیستم های فعال ، معتبر و قدیمی میباشد .

مزایا: پرداخت منظم و ثابت ، اسکریپت بسیار قوی و ضد تقلب ، جشنواره و جایزه ، امکان حذف نوشته زیر بنر و همچنین در نظر گرفتن مبلغ برای نوشته زیر بنر

معایب: کم شماری کلیک ها ، بنر های غیر جذاب ، تنوع بسیار پایین محصولات ( مثلا بنر جاروی شارژی! به نظر شما چند نفر ممکن است در روز جاروی شارژی بخرند؟ آن هم از طریق اینترنت!!!)

در هر حال حق انتخاب با شماست .

مناسب برای سایت های رسمی و بالای حداقل 5 هزار بازدید در روز

Last edited:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم تبلیغاتی همکاری در فروش ایران مارکت سنتر
www.iranmc.org
این سیستم هم یکی از معتبر ترین سیستم های کسب درآمد است اما نه بر اساس کلیک بلکه بر اساس بازاریابی و همکاری در فروش .

در صداقت ایران مارکت سنتر شک نکنید .

این سیستم چندی قبل به دلیل رعایت نکردن برخی فروشگاهداران و فروش و تبلیغات محصولات و کالا های غیر مجاز ، مشمول فیلترینگ گردید ، اما با پیگیری ها ، مجدد رفع فیلتر شد و البته دوباره فیلتر شد.

در حال حاضر ایران مارکت سنتر با حدود 10 دامنه جدید مشغول به فعالیت است .

مزایا:

رضایت اکثر وبمسترها از همکاری با این سیستم . اتوماتیک بودن همه کارها ، کسب درآمد بیشتر نسبت به سیستم های کلیکی و اینکه ابتکار عمل در دست شماست و نه مدیر سیستم و هرچه بیشتر تلاش کنید ، بیشتر سود میبرید.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم همکاری در فروش پایگان - ستاپ

http://www.payeganltd.com

تقریبا همانند ایران مارکت سنتر است اما این سیستم تازه تاسیس میباشد .

سطح درامد کمتر از ایران مارکت سنتر است

کدهای تبلیغاتی کارایی زیادی ندارند و تنوع محصولات پایین است

بارگزاری تبلیغات بسیار بد و کند است که باعث باز نشدن سایت هایی میشود که تبلیغات ستاپ را قرار داده اند

Last edited:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم کلیکی تازه تاسیس کلیکنا (ویرایش بهمن 89) این سیستم فاقد اعتبار میباشد و پورسانت وبمسترها را واریز نمیکند.
www.clickna.ir

Last edited:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم تبلیغاتی کلیک ایران ویرایش شد . این سیستم فاقد اعتبار میباشد
www.clickiran.ir

این سیستم حدود 2 سال است که فعال و معتبر میباشد .

وبمسترها از این سیستم رضایت 60 درصدی دارند و درآمد وبمستر ها در هنگام پرداخت ، بین 20 تا 45 درصد ، کسر میشد (بخاطر کسر کلیک های خارجی!) در ابتدای فعالیت ، کدهای کلیک ایران حاوی تروجان بود واکثر آنتی ویروس ها ، مانند آویرا و نود 32 ، سایت های دارای تبلیغات کلیک ایران را مضر نشان میدادند ، اما بعدا ، مدیران این سیستم اقدام به حذف تروجان از کدها نمودند و البته باز هم در سال گذشته بصورت تصادفی ، رخی روزها ، آنتی ویروس ها ، کدهای کلیک ایران را حاوی malware نمایش میدادند . بعد از فیلترینگ کلیک ایران ، این سایت حدود 2 ماه غیر فعال بود وامسال دوباره اقدام به فعالیت کرده و فعلا خبری از کدهای مخرب در این سیستم نیست و در سال جدید میزان کلیک شماری این سیستم بهبود چشمگیری پیدا کرده (نسبت به اواخر سال قبل)

مزایا: بنر های جذاب ، بنرهای انتخابی و ثابت ، جایزه برای عضویت ( البته در زمان پرداخت کسر میشود :D )

معایب: پرداخت نامنظم (حداقل در سال گذشته) ، کسر بخشی از درآمد در زمان پرداخت ، میزان خیلی زیاد (در سال گذشته)

Last edited:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم تبلیغاتی هات هیت

www.hothit.ir

این سیستم متقلب است و حدود 2 ماه است که هیچگونه پرداختی نداشته و به ایمیل ها نیز پاسخی نمیدهد ، اما هنوز هم اقدام به عضو گیری از وبمسترها و فروش محصول مینماید .

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم تبلیغات کلیکی کلیکفا

www.clickfa.ir

سیستم کلیکی ، کلیک فا ، متقلب بوده و هیچگونه پرداختی ندارد ، علی رغم اینکه در صفحه اصلی سایت خود به دروغ ، نوشته که اول پرداخت بعد قرار دادن تبلیغات! این سیستم همچنان در حال عضو گیری و فعالیت است و به وبمسترها توصیه میشود هرچه سریعتر کدهای این سیستم را حذف نمایند و به دوستان خود نیز اطلاع دهند.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم کلیکی آسمان و یونیک

www.skyclick.ir

این سیستم متقلب بوده و هیچگونه پرداختی ندارد و به ایمیل ها هم پاسخی ارسال نمیکند ، وبمسترهای گرامی ، فریب تبلیغات سیستم های متقلب جدید را نخورند و عضو این سیستم ها نشوند و سریعا کدهای تبلیغاتی این سیتم ها را حذف کنند .

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم کلیکی میهن هیتس :D ویرایش شد (فاقد اعتبار)

Last edited:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم کلیکی درکلیک - متقلب

www.dorclick.com

سیستم کلیکی درکلیک ، سیستم متقلب که هیچگونه پرداختی ندارد و به ایمیل ها هم پاسخی نمیدهد .

irshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سيستم در كليك براي من پرداختي داشته ولي الان چند وقتي است كه ديگه خوب پرداخت نميكنه در مورد ميهن هيتس هم همنطور كه در اون تاپيك گفتم به نظرم شما يك دشمني چيزي داري با اينا چون به نظرم كارش بد نيست تازه توي خود سايت نوشته واريزي شماره 2 ماله ماه فروردين نه اينكه واريزي روز دوم فرودين چون قبل از سال من حدود 85 تومن طلب داشتم 35 دادند الانم 30 تومن نوشته ميدند بعد ايميل زدم كه بقيش چي ميشه گفت بقيه در هفته بعدش واريز ميشه :(
سيستم هات هيت و كليك فا هم دوتاش ميره توي يك فروشگاه فكر كنم دوتاشون ماله يك نفره
كسي از دوستان تاحالا دريافتي داشته ازشون ؟‌

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان بهتره بدون دلیل حرف نزند اینکه من بیام بگم فلان سیستم متقلبه فلانی درستکار حساب نیست

همان طور که من دو دلیل محکم اوردم که کلیکنا متقلب هست شما هم دلیل بیاورید هم برای درست بودن هم برای متقلب بودن
بله همینطوری نمیشه سیستمی را متهم کرد و سیستمی رو درستکار

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
دوستان حق با totti-iran هستش من هم از سیستم میهن هیتس 85000 تومان طلب داشتم که امروز دیدم زده بدون کسر کلیک های خارجی 35000 واریز داشته و تازه زده 80 % موجودی رو واریز کردیم..!!!! :blink:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان بهتره بدون دلیل حرف نزند اینکه من بیام بگم فلان سیستم متقلبه فلانی درستکار حساب نیست

همان طور که من دو دلیل محکم اوردم که کلیکنا متقلب هست شما هم دلیل بیاورید هم برای درست بودن هم برای متقلب بودن

سلام .

دوست عزیز ، من که 6 سال کارم اینه و 5 سایت دارم که بین 2 تا 30 هزار بازدید دارند ، نیازی به تقلب ندارم و نمیام هم بی دلیل حرف بزنم ، اون هم وقتی که خودم در اول تاپیک از دوستان خواستم که بی دلیل متهم نکنید .

سیستم کلیکی در کلیک ، در صفحه اصلی نوشته که تمامی درخواست های فروردین واریز شد!

در حالیکه برای من واریز نشد ، البته مبلغ قابل توجهی نبود و خدا روشکر زودتر تبلیغاتش رو حذف کردم .

در حالیکه نه به ایمیل ها جوابی داد که چرا واریز نشد و هم اینکه دروغ بزرگ در صفحه اول که همه درخواست ها واریز شد!

دیگه چه دلیلی ؟ من به هرکدوم از اینها 2 ماه مهلت دادم و گفتم شاید سود دهی نداشتن و ... اما متاسفانه نه تنها پرداختی ندارند ، جوابگو هم نیستند و از همه بدتر اینکه هنوزم تبلیغ میکنند و عضو میگیرند !

الان اسکن پنلم رو هم میگزارم .
بحث 20 هزار تومن نیست ، بحث اینه که شاید این هشتمین سیستم در این 2 ماه بود که همچین راحت پرداخت نداشت ولی درج کرده که همه واریز شده .
اگر من ننویسم ، به شما و سایر دوستان ظلم کردم که بیهوده عضو میشید و در آخر هم واریزی ندارند .

این هم دلیل و مدرک و اسکن کنترل پنل :

بخونید که نوشته واریزی فروردین انجام شد! (این سیستم ، 2 . 3 ماهی است که هیچ واریزی نداره ولی هنوزم عضو میگیره!)

dorclick.jpg

dorclick (1).jpg

این هم سیستم هات هیت: (ببینید ثبت درخواست رو چجوری نوشته! با الف نوشته این آدم بیسواد!)

hothit.jpg

سیستم اسکای کلیک: (به محض رسیدن به حداقل پرداخت که اول 10 هزار تومان بود ، برای عدم واریز ، سریعا حداقل پرداخت رو کرد 20 هزار!)
skyclick.jpg

کلیکفا:
clickfa.jpg

امیدوارم مدارک کامل بوده باشه!!!

:D

Last edited:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همه مهمتر اینکه بهتر بود با همون آی دی قبلی تاپیک جدید رو افتتاح میکردی، و فقط با درخواست تغییر نام آیدیت اون ای دی رو به totti-iran تبدیل میکردی

سلام حسین عزیز

اتفاقا خیلی دوست داشتم همین کاری که شما میگید رو انجام میدادم چون همه پست های قبلیم هدر شد! دلیلش هم اینکه اون سایتم خیلی وقت بود که فیلتر شده بود و دلیلی برای تبلیغش نبود .

فکر نمیکنم یوزر رو بشه تغییر داد . وگرنه از خدام بود .

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان حق با totti-iran هستش من هم از سیستم میهن هیتس 85000 تومان طلب داشتم که امروز دیدم زده بدون کسر کلیک های خارجی 35000 واریز داشته و تازه زده 80 % موجودی رو واریز کردیم..!!!! :blink:

برای من ، همون 35 رو هم پرداخت نکرده و زده به نوبت پرداخت آینده!

منم نوشتم که به پول شما نیازی ندارم و عطایش را بر لقایش بخشیدم !

ازاین ناراحت شدم که یک ماه قبل با من تماس گرفتن و گفتن که دیتابیس سایتمون خراب شده و شماره کارتت رو بده و کلی هم منت گذاشتن که ما با وبمستر تماس نمیگیریم و زودتر شماره رو بفرستید تا امشب براتون پرداخت کنیم ...
پرداخت نکردند و دائما در سایت خبر واریز سری اول و دوم و ... درج کردند و ما که از هرکی پرسیدیم ، گفت واریز نشده!
خلاصه یک ماه و خورده ای گذشت و خبری نشد

این یعنی مسخره کردم آدم .

وگرنه با 60 . 70 تومن ، نه کسی پولدار میشه و نه کسی فقیر .
مهم صداقت در کاره .

اگر از اول صادقانه در سایتشون درج میکردند که تا فلان تاریخ ما به این دلیل و اون دلیل ، نمیتونیم پرداخت کنیم . مشکلی نبود ، کسی هم اعتراضی نداشت و گاهی وبمستر با ادورتایز همکاری میکنه و گاهی هم بلعکس .

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سيستم در كليك براي من پرداختي داشته ولي الان چند وقتي است كه ديگه خوب پرداخت نميكنه در مورد ميهن هيتس هم همنطور كه در اون تاپيك گفتم به نظرم شما يك دشمني چيزي داري با اينا چون به نظرم كارش بد نيست تازه توي خود سايت نوشته واريزي شماره 2 ماله ماه فروردين نه اينكه واريزي روز دوم فرودين چون قبل از سال من حدود 85 تومن طلب داشتم 35 دادند الانم 30 تومن نوشته ميدند بعد ايميل زدم كه بقيش چي ميشه گفت بقيه در هفته بعدش واريز ميشه :(
سيستم هات هيت و كليك فا هم دوتاش ميره توي يك فروشگاه فكر كنم دوتاشون ماله يك نفره
كسي از دوستان تاحالا دريافتي داشته ازشون ؟‌

دوست عزیز .

من با کسی دشمنی ندارم . از دروغ بدم میاد .

وبمستر نباید ایمیل بزنه و التماس کنه که به ما پرداخت کنید!

شما در قبال خدماتی که انجام دادین باید مبلغش رو دریاف کنید . بی کم و کاست .

شما دارید بخشی از فضای سایتتون رو اجاره میدید به این ها .

مدیر موفق هم مدیریه که بصورت اصولی و منظم ، از فعالیت سالم خودش نهایت سود و بهره رو داشته باشه .
حالا این مدیر میتونه مدیر سایت باشه و یا جای دیگه ...

کلیکفا و هات هیت هم ، بله هردوتاش برای یک نفر کلاهبرداره! چون هردوتاش یک ریال هم واریزی ندارند!

Last edited:
بالا