• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

best20

Registered User
لایک‌ها
0
سیستم کلیکی میهن هیتس ، یک سوپر متقلب به تمام معنا ! :D

من در این 6 سال فعالیتم ، سیستمی به این متقلبی ندیده بودم!

آقایان مدیر میهن هیتس! چقدر دروغ؟ انصافا از بهمن ماه تا الان ، یک ریال هم واریزی داشتید؟ چرا هر هفته به دروغ در سایت درج میکنید که لیست فلان هفته واریز شد و بقیه واریزی ها موند برای سری بعد!

شما 3 ماهه که هیچ واریزی نداشتید و بجای درخواست همکاری از وبمسترها ، دائما به دروغ خبر پرداخت درج میکنید! خیلی از سیستم های کلیکی هستند که بحران مالی و کاری براشون پیش میاد ولی صادقانه درج میکنند که این هفته یا این ماه ، قادر به پرداخت نیستیم و در فلان تاریخ ما پرداخت خواهیم کرد . (نمونه همین کلیک ایران)

اما این طور برخورد کردن ، مثل این میمونه که شما وبمسترها رو ... فرض میکنید!

همین الان داشتم صفحه اول سایت میهن هیتس رو میخوندم ، که نوشته بود لیست واریزی 2 فروردین! با چند نفراز دوستان در همین انجمن تماس گرفتم ، گفتند ، نه برای ما که هیچ واریزی نداشتند!

من که یک ماهی هست کدهای این سیستم رو حذف کردم ، از بقیه دوستان هم میخوام سریعا کدهای این سیستم های بی اعتبار رو حذف کنند ، من خودم فقط بخاطر اعتبار سایت میهن دانلود ، و اینکه یک ماه لینک این سیستم رو در بالای صفحه قرار داده بود ، تبلیغاتش رو قرار دادم ، الان هم ، سایت میهن دانلود باید پاسخگو باشه و از اعتبار سایت میهن دانلود کم میشه .

همه ي پست ها تاييد ميشه اين يكي خيلي خيلي تاييد مي شه ( 100 درصد :lol:)

ميهن دانلود فكر كرده خيلي زرنگه اول تبليغات سيستم كليكي شو ميزاره تو سايت - بعد كه قصد كلاهبرداري داره تبليغات رو برمي داره

اگر ميهن هيتس قول پرداخت تا چند روز آينده رو داد بدونيد مي خواد سواستفاده كنه

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
برای من ، همون 35 رو هم پرداخت نکرده و زده به نوبت پرداخت آینده!

منم نوشتم که به پول شما نیازی ندارم و عطایش را بر لقایش بخشیدم !

ازاین ناراحت شدم که یک ماه قبل با من تماس گرفتن و گفتن که دیتابیس سایتمون خراب شده و شماره کارتت رو بده و کلی هم منت گذاشتن که ما با وبمستر تماس نمیگیریم و زودتر شماره رو بفرستید تا امشب براتون پرداخت کنیم ...
پرداخت نکردند و دائما در سایت خبر واریز سری اول و دوم و ... درج کردند و ما که از هرکی پرسیدیم ، گفت واریز نشده!
خلاصه یک ماه و خورده ای گذشت و خبری نشد

این یعنی مسخره کردم آدم .

وگرنه با 60 . 70 تومن ، نه کسی پولدار میشه و نه کسی فقیر .
مهم صداقت در کاره .

اگر از اول صادقانه در سایتشون درج میکردند که تا فلان تاریخ ما به این دلیل و اون دلیل ، نمیتونیم پرداخت کنیم . مشکلی نبود ، کسی هم اعتراضی نداشت و گاهی وبمستر با ادورتایز همکاری میکنه و گاهی هم بلعکس .

بله دوست عزیز من هم چک کردم ، هیچ پولی به حسابم واریز نشده و هیچ تماسی گرفته نشده و ایمیلی هم نزدند

در ضمن الان که پنل رو چک کردم این 35 هزار تومان رو که ادعا کردند واریز کردند از موجودی کم نکردند !!!!

اما من پیشنهاد می کنم یک تبلیغ از میهن هیتس تا هفته بعد نگه دارید ( چون دیده شده که گفتند از آنجا که تبلیغات رو برداشتید پورسانت تعلق نمی گیرد ) شاید واقعا با توجه به میزان بالای پورسانت ها با بحران اقتصادی مواجه شدند و تا هفته ی بعد این مشکل از بین بره!!!!

از نظر کلیک خور بودن و درآمد میهن هیتس از بهترین بوده برای من... اما از نظر پرداخت اصلا برنامه ندارند!!!!

eshgheman

Registered User
لایک‌ها
4
از دلیل و مدرکتون تشکر میکنم

ولی من با هیچ کدوم از اونها به غیر از کلیک ایران و اکسین ادز فعالیت نکردم

کلیک ایران که دوسال خوب پرداخت کرده ولی از وقتی مدیریتش عوض شد باهاشون همکاری نکردم مبلغ 258 هزار تومان بدهکار هستند اگه تصفیه کنند دوباره همکاری میکنم اکسین ادز رو هم یه سالی میشه ول کردم چون پرداختهاش کم بود فعلا فقط با پارسیان کلیک کار میکنم تو سه بار پرداختی ماه اول 210 هزار تومان درامد داشتم

ولی حرف من سر کلیکنا هست که متقلب هست ولی شما میگوید پرداختی دارد

من برای تست کردن سیستمها فقط کافیه دو روز تبلیغات رو بزارم چون تو عرض دو روز به حد نصاب میرسم

جالبه بدونم سایتتان چیه که دو روزه به حد نصاب میرسه!!!
من خودم سایت موزیک دارم حالا اگر شد ادرس سایت رو قرار میدهم بازدید من روزی کلا 120 هزار بازدید داره که از این 120 هزار تا میشه گفت 30 هزار الی 20 هزار نفرند که تو گردش در سایت به همان 120 یا 98 هزار تا میرسه ورتبه سایتم 180 ایرانه. چطور من به این مقدار نمیرسم!!!!! اما شما میرسی؟
من فقط کافیه بگم به بچه های ایدیم!!! که بچه ها رو بنر ها کلیک کنید!!! اینجوری مطمئن باش همه رفیقام هم کلیک میکنند هیچی نباشه روزی 100 هزار تومان در میارم!! اما خودم راضی به این کار نیستم چون مدیر او سایت تبلیغاتی با هام خیلی خوبه یه جا گیر کرده بودم سری زودتر از موعد به هم پرداخت کرد و منم به خاطر اون این کارو نمیکنم. اما من به شما که میگید 210 هزار تومان تو 10 روز اینا یه خورده تامل بر انگیزه!! شما اسم سایتت را بگو . منم قول میدهم عنوان کنم بعد قضاوت را میدیم به دیگران!!! من به غیر از تبلیغات ثابت تبلیغ دیگری نمیگرفتم اما دیدم خوبه حال کردم کار کردم!!

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
سیستم تبلیغات کلیکی کلیکفا

www.clickfa.ir

سیستم کلیکی ، کلیک فا ، متقلب بوده و هیچگونه پرداختی ندارد ، علی رغم اینکه در صفحه اصلی سایت خود به دروغ ، نوشته که اول پرداخت بعد قرار دادن تبلیغات! این سیستم همچنان در حال عضو گیری و فعالیت است و به وبمسترها توصیه میشود هرچه سریعتر کدهای این سیستم را حذف نمایند و به دوستان خود نیز اطلاع دهند.
دقیقا
کلیکفا و اون پرشین سی دی هر دو متقلب هستند و صاحب هردوشون یکی هستند و مالکش جناب عباس دزده.
کلیکفا کلاهبردار هست پس سمتش نرید
هر کی میگه تهمت میزنم مشکلی نیست پخ بده تا یک اسکرین شات از صفحه پرداختم که 30 تومن شده و تا حالا چندین بار مکررا درخواست واریز دادم اما انگار نه انگار، بهش بده

eshgheman

Registered User
لایک‌ها
4
یک چیز دیگه هم که تو این تایپیک نظر من رو جلب کرد این است که اسمی از اون سایتی که دارم باهاش کار میکنم اینجا نمیبینم!!!:) البته دوستان پیشنهاد کردن و من فکر میکردم خز میشه سایت سیستم کلیکی کار کنم!! با ایفرم نام سایتشو از بین بردم:p البته الان این کارو نمی کنم .
الان 4 تا بنر 120 گذاشتم و 4 تا هم 468 ماهیانه هم با این آمار بازدید به 160 میرسه!! کمه نه ؟:blush:
خیلی جالبه هم تو اینجا بحثی ازش نیست هم تو گوگل بحثی در مورد عدم پرداخت!!!
البته ببخشید که طی صحبتی که با ایدی داشتم با مدیر اون سایت راضی نیود اسمش اینجا آورده بشه . چون استدلالش هم این بود که بی جهت داخل حاشیه میبرند و الکی انگ عدم پرداخت میزنند و هیچی دیگه!!
در ضمن پایگان هم گذاشتم تو سایت فقط 60تومان فروختم تو 6 روز که فکر کنم خیلی پایینه !! چون کمه کمش 20 تومان ماله من میشه و اگر استانداردش همین باشه که نمی ارزه!! حالا کار میکنیم ببینیم به کجا میرسیم. اگر هم با اون سیستمی که من کار میکنم کار میکردید مطمئن باشید راضی میبودید!!:rolleyes:

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
سلام حسین عزیز

اتفاقا خیلی دوست داشتم همین کاری که شما میگید رو انجام میدادم چون همه پست های قبلیم هدر شد! دلیلش هم اینکه اون سایتم خیلی وقت بود که فیلتر شده بود و دلیلی برای تبلیغش نبود .

فکر نمیکنم یوزر رو بشه تغییر داد . وگرنه از خدام بود .

سلام
1-20070210065344.gif

ببین این تاپیک تغییر نام کاربری http://forum.persiantools.com/t150900-page4.html
بمحض اینکه باز بشه میتونی پست بدی و درخواست تغییر نام کاربریت رو به موزمارجان اعلام کنی

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
سلام ممنون از مدارکه ارائه شده:)

فقط یه چیزی این آسمان که مدرکشو گذاشتی پولت توش سیزده هزارتومنه خوب این سایت حداقل پرداختش بیست هزارتومنه معلومه پرداخت نمی کنه بهت

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان یه سوال
تو یه سایت تبلیغات چندتا سیستمو قرار بدم یا فقط یه سیستم مطمئن رو پیدا کنم فقط تبلیغاته اونو بذار کدوم بیشتر جواب میده:rolleyes:
ممنون

بعد در مورده سیستم ایران امیر هم بیشتر توضیح میدن پرداخت داره؟ درس شمارش میکنه کلیکارو؟

Last edited:

eshgheman

Registered User
لایک‌ها
4
من 24 تا سایت و وبلاگ دارم چون اگه یکی باشه هیلتر میشه و کل زحمات ادم از بین میره از طرفی این سایتها به هم لینک میدن رتبشون تو گوگل بالا میره اون 210 تومان مال یک ماه است نه 10 روز اونها هر 10 روز پرداخت دارن که تو عرض یه ماه میشه 210 تومان در ضمن من فقط تبلیغ اونها رو گذاشتم سایت دیگه ای رو فعلا نذاشتم

خودم انجمن دارم بازدید 3000 هزار داره ولی فعلا نمیخوان با گذاشتن تبلیغات ریتم انجمن رو بهم بزنم ادرسش هم

http://www.nosh.ir/

ادرس یکی دیگه از سایتها هم

http://www.aksmod.com/

حالا نوبت شماست ادرس سایت و همینطور بگید روزانه چقدر از کلیکنا درامد دارین

من هنوز با کلیک نا کار نکردم و مایل نیستم فعلا هم کار کنم. فقط اگر پرداختی اش خوب باشه و به اندازه عرف که من مد نظرم باشه ماهی " 40 تومان برای یک بنر 120*240" طبق قیمتی که در سایتم گذاشتم برسه با قرار دادن آیفرم که لینک زیر بنرش نیاد مایلم کار کنم.ولی فعلا با همین سایت کلیکی که کار میکنم راضیم تا بعد ببینیم خدا چی میخواد.
اسم سایت من هم
rap3da.ir:cool:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دلیل و مدرکتون تشکر میکنم

ولی من با هیچ کدوم از اونها به غیر از کلیک ایران و اکسین ادز فعالیت نکردم

کلیک ایران که دوسال خوب پرداخت کرده ولی از وقتی مدیریتش عوض شد باهاشون همکاری نکردم مبلغ 258 هزار تومان بدهکار هستند اگه تصفیه کنند دوباره همکاری میکنم اکسین ادز رو هم یه سالی میشه ول کردم چون پرداختهاش کم بود فعلا فقط با پارسیان کلیک کار میکنم تو سه بار پرداختی ماه اول 210 هزار تومان درامد داشتم

ولی حرف من سر کلیکنا هست که متقلب هست ولی شما میگوید پرداختی دارد

من برای تست کردن سیستمها فقط کافیه دو روز تبلیغات رو بزارم چون تو عرض دو روز به حد نصاب میرسم

کلیک ایران و اکسین ادز رو من هم جزو سایت های معتبر قرار دادم .

من دیگه با اکسین کار نمیکنم چون تبلیغاتش جذاب نیست و کلیک خور نداره .

پارسیان کلیک رو اطلاعای ندارم . اگر واقعا پرداخت داره ، ازش حمایت کنید و برای سایر دوستان هم معرفی کنید

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله دوست عزیز من هم چک کردم ، هیچ پولی به حسابم واریز نشده و هیچ تماسی گرفته نشده و ایمیلی هم نزدند

در ضمن الان که پنل رو چک کردم این 35 هزار تومان رو که ادعا کردند واریز کردند از موجودی کم نکردند !!!!

اما من پیشنهاد می کنم یک تبلیغ از میهن هیتس تا هفته بعد نگه دارید ( چون دیده شده که گفتند از آنجا که تبلیغات رو برداشتید پورسانت تعلق نمی گیرد ) شاید واقعا با توجه به میزان بالای پورسانت ها با بحران اقتصادی مواجه شدند و تا هفته ی بعد این مشکل از بین بره!!!!

از نظر کلیک خور بودن و درآمد میهن هیتس از بهترین بوده برای من... اما از نظر پرداخت اصلا برنامه ندارند!!!!

این ها به قول خودشون حجم واریزی شون ماشالله اینقدر زیاده که لابد نرسیدن به ماها پرداخت کنند!:D

فقط نمیدونم این همه حجم واریزی بالا رو به چه کسانی پرداخت کردن؟

نه اتفاقا یه دونه تبلیغش شانسی توی پنلم مونده بود که دیروز حذفش کردم و بهشون میل زدم که زیادی دارید ولخرجی میکنید!

من با همون یه بنر ، از سایت های دیگه ، روزانه 7 تا 10 تومن در میارم . اینا که پرداختی ندارند ، این همه مدت هم اشتباه کردم که بنرشون رو گذاشتم.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا
کلیکفا و اون پرشین سی دی هر دو متقلب هستند و صاحب هردوشون یکی هستند و مالکش جناب عباس دزده.
کلیکفا کلاهبردار هست پس سمتش نرید
هر کی میگه تهمت میزنم مشکلی نیست پخ بده تا یک اسکرین شات از صفحه پرداختم که 30 تومن شده و تا حالا چندین بار مکررا درخواست واریز دادم اما انگار نه انگار، بهش بده

بله دقیقا ، من هم هدفم از این که معرفی کردم ، گرفتن پولم نبود ، فقط میخوام دیگه سایر دوستان عضو نشن ، چون اینها به دروغ هنوز هم دارن عضو میگیرن و در صفحه اول سایتشون درج کردن که تمام واریزی ها هر 15 روز یکبار انجام شده!:lol:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ممنون از مدارکه ارائه شده:)

فقط یه چیزی این آسمان که مدرکشو گذاشتی پولت توش سیزده هزارتومنه خوب این سایت حداقل پرداختش بیست هزارتومنه معلومه پرداخت نمی کنه بهت

دوست عزیز اونوقتی که من در خواست دادم 2 ماه قبل بود . الان کرده 20 تومن ، اون وقتی که باید برای من و سایرین تسویه حساب میکرد ، حداقل پرداختش 10 تومن بود که من چند روز صبر کردم و دیدم واریز نمیکنه ، تبلیغاتش رو برداشتم .
مطمئن باشید وقتی به 20 تومن هم برسید باز هم هفته بعد میزنه 35 تومن! :D

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هنوز با کلیک نا کار نکردم و مایل نیستم فعلا هم کار کنم. فقط اگر پرداختی اش خوب باشه و به اندازه عرف که من مد نظرم باشه ماهی " 40 تومان برای یک بنر 120*240" طبق قیمتی که در سایتم گذاشتم برسه با قرار دادن آیفرم که لینک زیر بنرش نیاد مایلم کار کنم.ولی فعلا با همین سایت کلیکی که کار میکنم راضیم تا بعد ببینیم خدا چی میخواد.
اسم سایت من هم
rap3da.ir:cool:

کلیکنا برای من که 3 بار پرداخت داشته ، بدون کسر یک ریال ، حداکثر هم 2 رذوز بعد از درخواست واریز

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال
تو یه سایت تبلیغات چندتا سیستمو قرار بدم یا فقط یه سیستم مطمئن رو پیدا کنم فقط تبلیغاته اونو بذار کدوم بیشتر جواب میده:rolleyes:
ممنون

بعد در مورده سیستم ایران امیر هم بیشتر توضیح میدن پرداخت داره؟ درس شمارش میکنه کلیکارو؟

مگر همش چند سیستم مطمئن داریم؟ :D کلا 2. 3 تا هستند که بهتره از همش قرار بدی ، چون هر روز ممکنه همین مطمئن ها هم ، غیر مطمئن بشن!

ایران امیر هم اصلا کلیک خوری خوبی نداره .

تبلیغات رو بصورت دلخواه خودش در سایتت تغییر میده!

تبلیغات و بنرهاش هم اصلا جذاب نیست

من 2.3 روز قرار دادم و دیدم یک پنجم سایر سیستم ها هم درآمد نداره! زودی برش داشتم .

eshgheman

Registered User
لایک‌ها
4
مگر همش چند سیستم مطمئن داریم؟ :D کلا 2. 3 تا هستند که بهتره از همش قرار بدی ، چون هر روز ممکنه همین مطمئن ها هم ، غیر مطمئن بشن!

ایران امیر هم اصلا کلیک خوری خوبی نداره .

تبلیغات رو بصورت دلخواه خودش در سایتت تغییر میده!

تبلیغات و بنرهاش هم اصلا جذاب نیست

من 2.3 روز قرار دادم و دیدم یک پنجم سایر سیستم ها هم درآمد نداره! زودی برش داشتم .

ولی دوست عزیز من خوب جواب گرفتم چند برابر سیستم های کلیکی. هر کی هم خواست بیاد تو سایت من باهاش چت کنم علت رو همانجا میگم . من اسکای کلیک. اوکسین ادز- وطن کلیک - کلیک ایران-کلیک فا و....... رو کار کردم و وقتی سایت دوصدا موزیک هم به من ایران امیر رو پیشنهاد کرد قبول نکردم گفتم عمرا کلیکی کار کنم.اما وقتی برای تست 10 روز گذاشتم باورم نمیشد اینقدر راحت پول تبلیغات بگریم. بالاخره من مجبور بودم سر ماه پول سرور بدم پس یه تیری تو تاریکی زدم و الان میتونم پول سروررو راحت از این بنر ها تامین کنم. اینم بگم من فقط تا همین جا میتونم تایید کنم . فردا روزی حق با شماست ممکنه مطمئن ترین سیستمها یه روزی غیر مطمئن بشن.اما فعلا انتخاب اول ما بوده و هست.نه تنها من باهاش کار میکنم بلکه دوستان من هم کار میکنن میشه گفت پول سرور هارو همه تامین کردند.
وبمستر هم باید سایتش بازدید بالا باشه وگرنه با بازدید 200 یا 500 نفر مگه میشه درآمد کسب کرد محالاته:lol:
www.rap3da.ir

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
این ها به قول خودشون حجم واریزی شون ماشالله اینقدر زیاده که لابد نرسیدن به ماها پرداخت کنند!:D

فقط نمیدونم این همه حجم واریزی بالا رو به چه کسانی پرداخت کردن؟

نه اتفاقا یه دونه تبلیغش شانسی توی پنلم مونده بود که دیروز حذفش کردم و بهشون میل زدم که زیادی دارید ولخرجی میکنید!

من با همون یه بنر ، از سایت های دیگه ، روزانه 7 تا 10 تومن در میارم . اینا که پرداختی ندارند ، این همه مدت هم اشتباه کردم که بنرشون رو گذاشتم.

راستش نمی دونم چی بگم !!! همه ی ما به اعتبار سایت بزرگ و محبوب میهن دانلود به این سیستم اعتماد کردیم اگر واریز نکنند شخصیت خودشون رو خراب می کنند...!!

راستی از سامانه تازه ساخت زر کلیک که تنوع تبلیغاتش بسیار خوبه ، کلیک خور بسیار بالایی داره ، لینک باکس های جالب و... همچنین سقف پرداختش تنها 5 هزار تومان هست چیزی نگفتید!!

چون من در سایت خودتون هم تبلیغاتی از زرکلیک رو دیدم !!

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
کاربرانی که درخواست واریزی دادند بخوانند

با سلام کاربرانی که درخواست واریزی دادند بعضی تو لیست نیومدند از طریق ارتباط با ما نام کاربری و نوع حسابشونو ارسال کنند فقط نام کاربری و نوع حساب به ایمیل کنند [email protected] حسابهای سیبا و سپهر باشه حتما چون سایت ما حسابهای دیگرو پشتیبانی نمیکنه. با تشکر
نوشته شده در تاریخ : ۱۳۸۹/۱/۱۹ بازگشت

اینو همون طور که معلومه تو سایت کلیکنا نوشته بودن

نظرتون چیه بچه ها واقعا میخواد پولارو بدن یا اینکه بعد از اینکه اون دوستمون مدارکه مستدل ارائه کرد اینا به فکر افتادن که یه جوری جمع جورش کننننن:D
البته الان مشخص شد کسانی که میگفتن کلیکنا پولشونو نداد صد در صد درس میگفتن یکیشم خوده من:D:D:D

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز اونوقتی که من در خواست دادم 2 ماه قبل بود . الان کرده 20 تومن ، اون وقتی که باید برای من و سایرین تسویه حساب میکرد ، حداقل پرداختش 10 تومن بود که من چند روز صبر کردم و دیدم واریز نمیکنه ، تبلیغاتش رو برداشتم .
مطمئن باشید وقتی به 20 تومن هم برسید باز هم هفته بعد میزنه 35 تومن! :D

مرسی دوست عزیز از اطلاع رسانیت آخه تو سایته من بود تبلیغشون:happy:

بالا