totti-iran
کاربر تازه وارد
بله همینطوری نمیشه سیستمی را متهم کرد و سیستمی رو درستکار
دلیل و مدرک رو هم قرار دادم . (اسکن کردم)
بله همینطوری نمیشه سیستمی را متهم کرد و سیستمی رو درستکار
سیستم کلیکی میهن هیتس ، یک سوپر متقلب به تمام معنا !
من در این 6 سال فعالیتم ، سیستمی به این متقلبی ندیده بودم!
آقایان مدیر میهن هیتس! چقدر دروغ؟ انصافا از بهمن ماه تا الان ، یک ریال هم واریزی داشتید؟ چرا هر هفته به دروغ در سایت درج میکنید که لیست فلان هفته واریز شد و بقیه واریزی ها موند برای سری بعد!
شما 3 ماهه که هیچ واریزی نداشتید و بجای درخواست همکاری از وبمسترها ، دائما به دروغ خبر پرداخت درج میکنید! خیلی از سیستم های کلیکی هستند که بحران مالی و کاری براشون پیش میاد ولی صادقانه درج میکنند که این هفته یا این ماه ، قادر به پرداخت نیستیم و در فلان تاریخ ما پرداخت خواهیم کرد . (نمونه همین کلیک ایران)
اما این طور برخورد کردن ، مثل این میمونه که شما وبمسترها رو ... فرض میکنید!
همین الان داشتم صفحه اول سایت میهن هیتس رو میخوندم ، که نوشته بود لیست واریزی 2 فروردین! با چند نفراز دوستان در همین انجمن تماس گرفتم ، گفتند ، نه برای ما که هیچ واریزی نداشتند!
من که یک ماهی هست کدهای این سیستم رو حذف کردم ، از بقیه دوستان هم میخوام سریعا کدهای این سیستم های بی اعتبار رو حذف کنند ، من خودم فقط بخاطر اعتبار سایت میهن دانلود ، و اینکه یک ماه لینک این سیستم رو در بالای صفحه قرار داده بود ، تبلیغاتش رو قرار دادم ، الان هم ، سایت میهن دانلود باید پاسخگو باشه و از اعتبار سایت میهن دانلود کم میشه .
برای من ، همون 35 رو هم پرداخت نکرده و زده به نوبت پرداخت آینده!
منم نوشتم که به پول شما نیازی ندارم و عطایش را بر لقایش بخشیدم !
ازاین ناراحت شدم که یک ماه قبل با من تماس گرفتن و گفتن که دیتابیس سایتمون خراب شده و شماره کارتت رو بده و کلی هم منت گذاشتن که ما با وبمستر تماس نمیگیریم و زودتر شماره رو بفرستید تا امشب براتون پرداخت کنیم ...
پرداخت نکردند و دائما در سایت خبر واریز سری اول و دوم و ... درج کردند و ما که از هرکی پرسیدیم ، گفت واریز نشده!
خلاصه یک ماه و خورده ای گذشت و خبری نشد
این یعنی مسخره کردم آدم .
وگرنه با 60 . 70 تومن ، نه کسی پولدار میشه و نه کسی فقیر .
مهم صداقت در کاره .
اگر از اول صادقانه در سایتشون درج میکردند که تا فلان تاریخ ما به این دلیل و اون دلیل ، نمیتونیم پرداخت کنیم . مشکلی نبود ، کسی هم اعتراضی نداشت و گاهی وبمستر با ادورتایز همکاری میکنه و گاهی هم بلعکس .
از دلیل و مدرکتون تشکر میکنم
ولی من با هیچ کدوم از اونها به غیر از کلیک ایران و اکسین ادز فعالیت نکردم
کلیک ایران که دوسال خوب پرداخت کرده ولی از وقتی مدیریتش عوض شد باهاشون همکاری نکردم مبلغ 258 هزار تومان بدهکار هستند اگه تصفیه کنند دوباره همکاری میکنم اکسین ادز رو هم یه سالی میشه ول کردم چون پرداختهاش کم بود فعلا فقط با پارسیان کلیک کار میکنم تو سه بار پرداختی ماه اول 210 هزار تومان درامد داشتم
ولی حرف من سر کلیکنا هست که متقلب هست ولی شما میگوید پرداختی دارد
من برای تست کردن سیستمها فقط کافیه دو روز تبلیغات رو بزارم چون تو عرض دو روز به حد نصاب میرسم
دقیقاسیستم تبلیغات کلیکی کلیکفا
www.clickfa.ir
سیستم کلیکی ، کلیک فا ، متقلب بوده و هیچگونه پرداختی ندارد ، علی رغم اینکه در صفحه اصلی سایت خود به دروغ ، نوشته که اول پرداخت بعد قرار دادن تبلیغات! این سیستم همچنان در حال عضو گیری و فعالیت است و به وبمسترها توصیه میشود هرچه سریعتر کدهای این سیستم را حذف نمایند و به دوستان خود نیز اطلاع دهند.
سلام حسین عزیز
اتفاقا خیلی دوست داشتم همین کاری که شما میگید رو انجام میدادم چون همه پست های قبلیم هدر شد! دلیلش هم اینکه اون سایتم خیلی وقت بود که فیلتر شده بود و دلیلی برای تبلیغش نبود .
فکر نمیکنم یوزر رو بشه تغییر داد . وگرنه از خدام بود .
من 24 تا سایت و وبلاگ دارم چون اگه یکی باشه هیلتر میشه و کل زحمات ادم از بین میره از طرفی این سایتها به هم لینک میدن رتبشون تو گوگل بالا میره اون 210 تومان مال یک ماه است نه 10 روز اونها هر 10 روز پرداخت دارن که تو عرض یه ماه میشه 210 تومان در ضمن من فقط تبلیغ اونها رو گذاشتم سایت دیگه ای رو فعلا نذاشتم
خودم انجمن دارم بازدید 3000 هزار داره ولی فعلا نمیخوان با گذاشتن تبلیغات ریتم انجمن رو بهم بزنم ادرسش هم
http://www.nosh.ir/
ادرس یکی دیگه از سایتها هم
http://www.aksmod.com/
حالا نوبت شماست ادرس سایت و همینطور بگید روزانه چقدر از کلیکنا درامد دارین
از دلیل و مدرکتون تشکر میکنم
ولی من با هیچ کدوم از اونها به غیر از کلیک ایران و اکسین ادز فعالیت نکردم
کلیک ایران که دوسال خوب پرداخت کرده ولی از وقتی مدیریتش عوض شد باهاشون همکاری نکردم مبلغ 258 هزار تومان بدهکار هستند اگه تصفیه کنند دوباره همکاری میکنم اکسین ادز رو هم یه سالی میشه ول کردم چون پرداختهاش کم بود فعلا فقط با پارسیان کلیک کار میکنم تو سه بار پرداختی ماه اول 210 هزار تومان درامد داشتم
ولی حرف من سر کلیکنا هست که متقلب هست ولی شما میگوید پرداختی دارد
من برای تست کردن سیستمها فقط کافیه دو روز تبلیغات رو بزارم چون تو عرض دو روز به حد نصاب میرسم
بله دوست عزیز من هم چک کردم ، هیچ پولی به حسابم واریز نشده و هیچ تماسی گرفته نشده و ایمیلی هم نزدند
در ضمن الان که پنل رو چک کردم این 35 هزار تومان رو که ادعا کردند واریز کردند از موجودی کم نکردند !!!!
اما من پیشنهاد می کنم یک تبلیغ از میهن هیتس تا هفته بعد نگه دارید ( چون دیده شده که گفتند از آنجا که تبلیغات رو برداشتید پورسانت تعلق نمی گیرد ) شاید واقعا با توجه به میزان بالای پورسانت ها با بحران اقتصادی مواجه شدند و تا هفته ی بعد این مشکل از بین بره!!!!
از نظر کلیک خور بودن و درآمد میهن هیتس از بهترین بوده برای من... اما از نظر پرداخت اصلا برنامه ندارند!!!!
دقیقا
کلیکفا و اون پرشین سی دی هر دو متقلب هستند و صاحب هردوشون یکی هستند و مالکش جناب عباس دزده.
کلیکفا کلاهبردار هست پس سمتش نرید
هر کی میگه تهمت میزنم مشکلی نیست پخ بده تا یک اسکرین شات از صفحه پرداختم که 30 تومن شده و تا حالا چندین بار مکررا درخواست واریز دادم اما انگار نه انگار، بهش بده
سلام ممنون از مدارکه ارائه شده
فقط یه چیزی این آسمان که مدرکشو گذاشتی پولت توش سیزده هزارتومنه خوب این سایت حداقل پرداختش بیست هزارتومنه معلومه پرداخت نمی کنه بهت
من هنوز با کلیک نا کار نکردم و مایل نیستم فعلا هم کار کنم. فقط اگر پرداختی اش خوب باشه و به اندازه عرف که من مد نظرم باشه ماهی " 40 تومان برای یک بنر 120*240" طبق قیمتی که در سایتم گذاشتم برسه با قرار دادن آیفرم که لینک زیر بنرش نیاد مایلم کار کنم.ولی فعلا با همین سایت کلیکی که کار میکنم راضیم تا بعد ببینیم خدا چی میخواد.
اسم سایت من هم
rap3da.ir![]()
دوستان یه سوال
تو یه سایت تبلیغات چندتا سیستمو قرار بدم یا فقط یه سیستم مطمئن رو پیدا کنم فقط تبلیغاته اونو بذار کدوم بیشتر جواب میده
ممنون
بعد در مورده سیستم ایران امیر هم بیشتر توضیح میدن پرداخت داره؟ درس شمارش میکنه کلیکارو؟
مگر همش چند سیستم مطمئن داریم؟کلا 2. 3 تا هستند که بهتره از همش قرار بدی ، چون هر روز ممکنه همین مطمئن ها هم ، غیر مطمئن بشن!
ایران امیر هم اصلا کلیک خوری خوبی نداره .
تبلیغات رو بصورت دلخواه خودش در سایتت تغییر میده!
تبلیغات و بنرهاش هم اصلا جذاب نیست
من 2.3 روز قرار دادم و دیدم یک پنجم سایر سیستم ها هم درآمد نداره! زودی برش داشتم .
این ها به قول خودشون حجم واریزی شون ماشالله اینقدر زیاده که لابد نرسیدن به ماها پرداخت کنند!
فقط نمیدونم این همه حجم واریزی بالا رو به چه کسانی پرداخت کردن؟
نه اتفاقا یه دونه تبلیغش شانسی توی پنلم مونده بود که دیروز حذفش کردم و بهشون میل زدم که زیادی دارید ولخرجی میکنید!
من با همون یه بنر ، از سایت های دیگه ، روزانه 7 تا 10 تومن در میارم . اینا که پرداختی ندارند ، این همه مدت هم اشتباه کردم که بنرشون رو گذاشتم.
دوست عزیز اونوقتی که من در خواست دادم 2 ماه قبل بود . الان کرده 20 تومن ، اون وقتی که باید برای من و سایرین تسویه حساب میکرد ، حداقل پرداختش 10 تومن بود که من چند روز صبر کردم و دیدم واریز نمیکنه ، تبلیغاتش رو برداشتم .
مطمئن باشید وقتی به 20 تومن هم برسید باز هم هفته بعد میزنه 35 تومن!![]()