totti-iran
کاربر تازه وارد
ولی دوست عزیز من خوب جواب گرفتم چند برابر سیستم های کلیکی. هر کی هم خواست بیاد تو سایت من باهاش چت کنم علت رو همانجا میگم . من اسکای کلیک. اوکسین ادز- وطن کلیک - کلیک ایران-کلیک فا و....... رو کار کردم و وقتی سایت دوصدا موزیک هم به من ایران امیر رو پیشنهاد کرد قبول نکردم گفتم عمرا کلیکی کار کنم.اما وقتی برای تست 10 روز گذاشتم باورم نمیشد اینقدر راحت پول تبلیغات بگریم. بالاخره من مجبور بودم سر ماه پول سرور بدم پس یه تیری تو تاریکی زدم و الان میتونم پول سروررو راحت از این بنر ها تامین کنم. اینم بگم من فقط تا همین جا میتونم تایید کنم . فردا روزی حق با شماست ممکنه مطمئن ترین سیستمها یه روزی غیر مطمئن بشن.اما فعلا انتخاب اول ما بوده و هست.نه تنها من باهاش کار میکنم بلکه دوستان من هم کار میکنن میشه گفت پول سرور هارو همه تامین کردند.
وبمستر هم باید سایتش بازدید بالا باشه وگرنه با بازدید 200 یا 500 نفر مگه میشه درآمد کسب کرد محالاته:lol:
www.rap3da.ir
دوست عزیز ، من اوایل کار ایران امیر ، چند بار تبلیغاشون رو گذاشتم ، اون زمان یادمه که اصلا نمیخواست روی تبلیغ کلیک کنی ، با قرار گرفتن موس روی تبلیغ ، خودش کلیک میشد . ولی اصلا در مجموع 10 بنر هم نداشتند که جذابترینشون راه رفتن روی آب بود!
مشکل دیگه هم این بود که تبلیغات رو بصورت فریم نمایش میدادند و من کنترلی روی تبلیغی که در حال نمایشه نداشتم و یکبار متنی بجای تصویری نمایش داده میشد و یکبار برعکس!
در هر حال تجربه من بود و بعد از چند روز برداشتم .
من هم خودم حدودا 5 سایت فعال دارم که بین 2 تا 10 هزار بازدید دارند . البته اون زمان سایت اصلی من ، سایت تفریحی بود که 20 تا 30 هزار بازدید داشت ولی به دلیل اینکه نمیدونستم باید ثبتش کنم، فیلتر شد . و این یکی رو چند ماه قبل راه انداختم که بین 3 تا 10 هزار بازدید داره /
www.googlepc.ir