• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی دوست عزیز من خوب جواب گرفتم چند برابر سیستم های کلیکی. هر کی هم خواست بیاد تو سایت من باهاش چت کنم علت رو همانجا میگم . من اسکای کلیک. اوکسین ادز- وطن کلیک - کلیک ایران-کلیک فا و....... رو کار کردم و وقتی سایت دوصدا موزیک هم به من ایران امیر رو پیشنهاد کرد قبول نکردم گفتم عمرا کلیکی کار کنم.اما وقتی برای تست 10 روز گذاشتم باورم نمیشد اینقدر راحت پول تبلیغات بگریم. بالاخره من مجبور بودم سر ماه پول سرور بدم پس یه تیری تو تاریکی زدم و الان میتونم پول سروررو راحت از این بنر ها تامین کنم. اینم بگم من فقط تا همین جا میتونم تایید کنم . فردا روزی حق با شماست ممکنه مطمئن ترین سیستمها یه روزی غیر مطمئن بشن.اما فعلا انتخاب اول ما بوده و هست.نه تنها من باهاش کار میکنم بلکه دوستان من هم کار میکنن میشه گفت پول سرور هارو همه تامین کردند.
وبمستر هم باید سایتش بازدید بالا باشه وگرنه با بازدید 200 یا 500 نفر مگه میشه درآمد کسب کرد محالاته:lol:
www.rap3da.ir

دوست عزیز ، من اوایل کار ایران امیر ، چند بار تبلیغاشون رو گذاشتم ، اون زمان یادمه که اصلا نمیخواست روی تبلیغ کلیک کنی ، با قرار گرفتن موس روی تبلیغ ، خودش کلیک میشد . ولی اصلا در مجموع 10 بنر هم نداشتند که جذابترینشون راه رفتن روی آب بود!
مشکل دیگه هم این بود که تبلیغات رو بصورت فریم نمایش میدادند و من کنترلی روی تبلیغی که در حال نمایشه نداشتم و یکبار متنی بجای تصویری نمایش داده میشد و یکبار برعکس!
در هر حال تجربه من بود و بعد از چند روز برداشتم .

من هم خودم حدودا 5 سایت فعال دارم که بین 2 تا 10 هزار بازدید دارند . البته اون زمان سایت اصلی من ، سایت تفریحی بود که 20 تا 30 هزار بازدید داشت ولی به دلیل اینکه نمیدونستم باید ثبتش کنم، فیلتر شد . و این یکی رو چند ماه قبل راه انداختم که بین 3 تا 10 هزار بازدید داره /
www.googlepc.ir

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاربرانی که درخواست واریزی دادند بخوانند

با سلام کاربرانی که درخواست واریزی دادند بعضی تو لیست نیومدند از طریق ارتباط با ما نام کاربری و نوع حسابشونو ارسال کنند فقط نام کاربری و نوع حساب به ایمیل کنند [email protected] حسابهای سیبا و سپهر باشه حتما چون سایت ما حسابهای دیگرو پشتیبانی نمیکنه. با تشکر
نوشته شده در تاریخ : ۱۳۸۹/۱/۱۹ بازگشت

اینو همون طور که معلومه تو سایت کلیکنا نوشته بودن

نظرتون چیه بچه ها واقعا میخواد پولارو بدن یا اینکه بعد از اینکه اون دوستمون مدارکه مستدل ارائه کرد اینا به فکر افتادن که یه جوری جمع جورش کننننن:D
البته الان مشخص شد کسانی که میگفتن کلیکنا پولشونو نداد صد در صد درس میگفتن یکیشم خوده من:D:D:D

مگه پول شما رو واریز نکردند؟
به نظر من وقتی پول 98 درصد افراد رو واریز کنند ، حتما ناخواسته بوده و یا اشتباهی رخ داده ، مشخصات کاربری از قبیل شماره کارت و شماره حساب و ... رو چک کنید دوباره .
حتما ایمیل بزنید ، من فکر نمیکنم ، این سیستم بخاطر واریز نکردن به چند نفر ، اسم خودش رو خراب کنه ، چون اونجور که من اطلاع دارم به 98 درصد افراد واریز کرده.
البته همه این اطلاعات مربوط به چند ماه اول فعالیته و هیچ تضمینی نیست که این سیستم هم مثل بقیه ، بعد از چند ماه واریزی ندشاته باشه . ولی فعلا که داره واریز میکنه .
پیروز باشید ...

irshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام totti-iran بابا مگر سايت تو تفريحي .دات آي آر نيست ؟‌؟‌ اخه اسمتو توي ليست واريزي هفته بعد ميهن هيتس ديدم يك كاربر به اسم navaz كه نيمدونم همين navaz هست كه اينجا نظر ميده و شاكي هست ؟‌؟‌
شما دوتاتون اسمتون توي ليست واريزي هست چرا الي ميخواين يك سيستم رو خراب كنيد ؟‌
من 6 ماهه دارم با ميهن هيتس كار ميكنم با 2 تا يوزر هميشه پرداخت داشته اما خيلي منظم نبوده ميخوام بدونم يعني شانسي و رندوم پرداخت ميكنند يا شما ها دارين فيلم بازي ميكنيد ؟‌
خدايي چه سودي برات داره totti-iran خوب به بقيه هم بگو الكي از يك سيستم پشتيباني كنيم و يا يك سيستمو خراب كنيم شايد يك پوليم از اين راه بشه در آورد :)
الان شما خودت يعني از ابتدا هيچي واريزي از ميهن هيتس نداشتي ؟‌
من خودم دو تا يوزر دارم هر دوتاشو خوب پرداخت ميكنه حالا يعني بعد 6 ماه به نظرت ممكنه خراب بشه ؟‌
ميدوني ميخوام كل تبليغاتشونو بزارم براي همين زياد سوال ميپرسم :eek:

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
درود

گرامی اگر با شما هم روراست نباشند شاکی می شوید

از اسفند ماه به ما وعده داده شده که پول رو 16 فرودین واریز می کنند

روز 17 فروردین لیستی روی سایت گذاشته شده و به روشنی گفته شد که 80% پول ها واریز شده و بقیه هفته ی آینده با باقی دوستان واریز خواهد شد....موجودی من 85 هزار تومان بود ....[ فرتوری از بخش ساماندهی کاربری خودم]
شاکی بودن ما از قرار گرفتن یک لیست آن هم یک هفته جلوتر در تارنماست...این یعنی نهایت بی برنامگی برای یک سایت !!! موجودی مارا از یک هفته جلو تر محاسبه می کنند در لیستی روی سایت می گذارند -جدا از اینکه در همان لیست ، واریزی من تازه برای هفته آینده 35000 تومان خواهد بود یعنی کمتر از نصف موجودی تازه این هفته ی من - گویا من در این یک هفته هیچ کلیکی نخواهم داشت ! البته در بخش زیرین لیست نوشته شده است این واریزی بدون کسر کلیک های خارجی است !! این بی برنامگی هاست که کمی مارا آزرده ساخته است!!

اما اگر با آسودگی می گفتند مشکلی وجود دارد و واریزی هفته آینده انجام می شود ما نیز سکوت می کردیم! نیازی به این لیست اصلا و ابدا نبود !!

امید وارم هفته ی آینده پول ما درست واریز شود...همه ی ما به پشتوانه ی میهن دانلود آن را برگزیدیم !!!

راستی !! من روز گذشته به مدیریت کلیکنا رایانامه فرستادم و امروز دیدم که در سایت گفته شده واریز شده ، اما هنوز حساب را بررسی نکردم...پس از بررسی در همین جستار می گویم!

Last edited:

rouzbehfr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ،من اکانت ادسنس دارم و کردیت کارت هم دارم تا روزی ۱۰۰ یورو هم در میارم ، اگه کسی‌ دوست داره با من تماس بگیره من کد‌ها رو بهش بدم تبلیغ کنه ماهانه هم از طریق حساب ارزی می‌ریزم رو سپهر روزانه یاهفتگی هم گزارش بازدید و درامد رو براش میفرستم ، هزینه انتقال پول هم حدود ۳% هست که به عهده خودتون ، کلاهبردار هم نیستم !!! تو خارج کشور دانشجو‌ام ضمنا اگه دوست داشتید اکانت پر امتیاز بالاترین هم دارم که میتونه براتون کلی‌ ترافیک جمع کنه ، به هر حال هر جوره مشتاق همکاری هستم ، به لحاظ فنی‌ خیلی‌ از طراحی‌ سایت سر در نمیارم ولی‌ صد تا وبلاگ دارم ، ما در خدمتیم این هم ایمیل [email protected]

eshgheman

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز ، من اوایل کار ایران امیر ، چند بار تبلیغاشون رو گذاشتم ، اون زمان یادمه که اصلا نمیخواست روی تبلیغ کلیک کنی ، با قرار گرفتن موس روی تبلیغ ، خودش کلیک میشد . ولی اصلا در مجموع 10 بنر هم نداشتند که جذابترینشون راه رفتن روی آب بود!
مشکل دیگه هم این بود که تبلیغات رو بصورت فریم نمایش میدادند و من کنترلی روی تبلیغی که در حال نمایشه نداشتم و یکبار متنی بجای تصویری نمایش داده میشد و یکبار برعکس!
در هر حال تجربه من بود و بعد از چند روز برداشتم .

من هم خودم حدودا 5 سایت فعال دارم که بین 2 تا 10 هزار بازدید دارند . البته اون زمان سایت اصلی من ، سایت تفریحی بود که 20 تا 30 هزار بازدید داشت ولی به دلیل اینکه نمیدونستم باید ثبتش کنم، فیلتر شد . و این یکی رو چند ماه قبل راه انداختم که بین 3 تا 10 هزار بازدید داره /
www.googlepc.ir

سلام ممنونم از راهنماییتان. من دیروز تو پست ها را که میخوندم دیدم از ساماندهی خوب نمیگن.یعنی چه سایت را ثبت کنی چه نکنی بدبختی هیلتر میشی!!!! خیلی عجیبه واقعا !!!
در مورد سیستم کلیکی هم چرا اینقدر خودتون را زجر میدین این پرداخت داد این پرداخت نداد این دیر کرد یا اون زود داد!!
اره منم در مورد اینکه موس میرفت رو فایلها فلش کلیک میشد خوب فکر خوبی بود ایا این امتیازه نیست خوب پول مفت میاد تو پنلت!!! از این مورد ها که بازدید سایت من بالاست ممکنه خیلی ها موسشون را فایل فلش بره!!! این که بد نیست!! حالا اونا میخوان پول اضافی بدن جای خود دارد چرا ما ناراحت باشیم!!!
من براتون سایت 2 صدا خودم را مثال میزنم
http://www.2seda11.com
این سجاد ما که از دوستان خودم هست فول سایت رو کرده بنر های ایران امیر البته من قصد اینو ندارم که سایت خودم هم فول تبلیغات بگذارم و با خیال راحت تا حالا 4 تا 180 تومان گرفته از اسفند تا الان !! حتی 15 روز هم جلوتر گرفته!! حالا شما میگی من بیام این سایت رو که پرداختی قوی داره خیال راحت ول کنم به سایتهایی که ممکنه بگه آقا شما ای پی خارجی گرفتید شما تقلب کردید و یا هر بهانه ای پولم حذف بشه!!!نه من اینکارو نمیکنم. درضمن فکر کنم 10 بنر نیست الان 30 یا 50 تایی باشه!!! خوب از ما گفتن بود از دوستان اگر میخواهید کار کنید من سایتی رو معرفی کردم که دغدغه پرداخت ندارد اورت میده اگر باور ندارید با سیستم های دیگه کار کنید

-------------------------------------------------
سایت رپ صدا برترین سایت موزیک های ایرانی و خارجی http://www.rap3da.ir:lol:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام totti-iran بابا مگر سايت تو تفريحي .دات آي آر نيست ؟‌؟‌ اخه اسمتو توي ليست واريزي هفته بعد ميهن هيتس ديدم يك كاربر به اسم navaz كه نيمدونم همين navaz هست كه اينجا نظر ميده و شاكي هست ؟‌؟‌
شما دوتاتون اسمتون توي ليست واريزي هست چرا الي ميخواين يك سيستم رو خراب كنيد ؟‌
من 6 ماهه دارم با ميهن هيتس كار ميكنم با 2 تا يوزر هميشه پرداخت داشته اما خيلي منظم نبوده ميخوام بدونم يعني شانسي و رندوم پرداخت ميكنند يا شما ها دارين فيلم بازي ميكنيد ؟‌
خدايي چه سودي برات داره totti-iran خوب به بقيه هم بگو الكي از يك سيستم پشتيباني كنيم و يا يك سيستمو خراب كنيم شايد يك پوليم از اين راه بشه در آورد :)
الان شما خودت يعني از ابتدا هيچي واريزي از ميهن هيتس نداشتي ؟‌
من خودم دو تا يوزر دارم هر دوتاشو خوب پرداخت ميكنه حالا يعني بعد 6 ماه به نظرت ممكنه خراب بشه ؟‌
ميدوني ميخوام كل تبليغاتشونو بزارم براي همين زياد سوال ميپرسم :eek:
دوست عزیز ، برای یکصدمین بار دارم توضیح میدم (لطفا قبل از ارسال پست جدید ، صفحات قبلی رو بخونید تا پست تکراری نزنید!) . بله نوشتن که 80 درصد واریزی ها انجام شد و به دلیل حجم بالای واریزی ها (خنده دار!) ، این کاربرا بعدا واریز میشه!

برای صدمین بار:
برای من سودی نداره از کسی دفاع کنم یا برعلیه سیستمی مطلب بنویسم .
مسئله واریزی پول نیست . این ها آدم رو ... فرض کردن . یک ماه و نیم قبل به گوشیم زنگ زدند که ما میخواهیم برای شما واریز کنیم و با کلی منت که دیتابیسمون پریده و ما وظیفه نداریم به وبمستر زنگ بزنیم! شما شماره کارتت رو بفرست از طریق فرم تماس با ما! تا امشب واریز کنیم . حالا قبل از اون هم دو سه بار پیام گذاشتن در ااخبارشون که از فرم تماس با ما اطلاع بدین درخواست واریز رو و ایمیل بزنید و ...
خلاصه گذشت و خبری نشد . اونوقت باید به من 55 تومن واریز میکردند که وقتی من دیدم واریز نکردند ، 80 درصد کدهاشون رو برداشتم . در سایتشون درج کردند که به دلیل حجم بالای واریزی ها! (خندم میگیره!!!) بقیه واریزی ها افتاد به 16 فروردین! منم کدهاش رو کامل برداشتم دیگه ولی همون وقت هم رسیده بود به 70 تومن .
حالا هم نوشته که به دلیل حجم بالای واریزی ها (نخندید اینبار!!!) افتاد برای سری بعد . تازه اون هم 35 تومن!

آخه یکی نیست به اینا بگه که ملت چه نیازی به 20 . 30 تومن شما دارن؟

مسخره بازی هم حدی داره .

من 6 ساله به همه سیستمها کار کرم و گوشم از این کلمات که حجم بالای واریزی ها و نمیدونم ، خراب شدن سیستم های بانکی و ... پره .

من میگم چه عیبی داشت که همون ابتدا میگفتن به دلیل فلان مشکل ، تا فلان تاریخ قادر به پرداخت نیستیم .
نه اینگه مردم رو به مسخره بگیرن .

بعدش هم شما تنها فردی هستید که شنیدم براتون تا به حال واریز کاملی داشته!

البته شاید هم خود مدیر اون سیستم باشی!:D

بهتره همین تاپیک رو از اول بخونی که 99 درصد کاربرا حرف من رو تایید کردند.

بعدش هم اینکه نوشتی با دوتا یوزر کارمیکنی در میهن هیتس!
این تخلفه و یعنی سیستم اینها اینقدر در پیت هست که تا به حال متوجه نشدند.
لابد زیر مجموعه خودت هم شدی! :D

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود

گرامی اگر با شما هم روراست نباشند شاکی می شوید

از اسفند ماه به ما وعده داده شده که پول رو 16 فرودین واریز می کنند

روز 17 فروردین لیستی روی سایت گذاشته شده و به روشنی گفته شد که 80% پول ها واریز شده و بقیه هفته ی آینده با باقی دوستان واریز خواهد شد....موجودی من 85 هزار تومان بود ....[ فرتوری از بخش ساماندهی کاربری خودم]
شاکی بودن ما از قرار گرفتن یک لیست آن هم یک هفته جلوتر در تارنماست...این یعنی نهایت بی برنامگی برای یک سایت !!! موجودی مارا از یک هفته جلو تر محاسبه می کنند در لیستی روی سایت می گذارند -جدا از اینکه در همان لیست ، واریزی من تازه برای هفته آینده 35000 تومان خواهد بود یعنی کمتر از نصف موجودی تازه این هفته ی من - گویا من در این یک هفته هیچ کلیکی نخواهم داشت ! البته در بخش زیرین لیست نوشته شده است این واریزی بدون کسر کلیک های خارجی است !! این بی برنامگی هاست که کمی مارا آزرده ساخته است!!

اما اگر با آسودگی می گفتند مشکلی وجود دارد و واریزی هفته آینده انجام می شود ما نیز سکوت می کردیم! نیازی به این لیست اصلا و ابدا نبود !!

امید وارم هفته ی آینده پول ما درست واریز شود...همه ی ما به پشتوانه ی میهن دانلود آن را برگزیدیم !!!

راستی !! من روز گذشته به مدیریت کلیکنا رایانامه فرستادم و امروز دیدم که در سایت گفته شده واریز شده ، اما هنوز حساب را بررسی نکردم...پس از بررسی در همین جستار می گویم!

دقیقا با حرف شما موافقم و تایید میکنم .
تازه برای من از بهمن ماه گفتند داریم واریز میکنیم ولی به دلیل حجم بالای واریزی ...:D

تازه ، برای کدهایی که در تبلیغات ثابت قرار دادند . هیچ کلیکی محاسبه نمیشه و چندین بار هم بهشون ایمیل زده بودم که اصلاح کنید ولی از قرار معلوم عمدی بوده . میتونید تست کنید!

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ،من اکانت ادسنس دارم و کردیت کارت هم دارم تا روزی ۱۰۰ یورو هم در میارم ، اگه کسی‌ دوست داره با من تماس بگیره من کد‌ها رو بهش بدم تبلیغ کنه ماهانه هم از طریق حساب ارزی می‌ریزم رو سپهر روزانه یاهفتگی هم گزارش بازدید و درامد رو براش میفرستم ، هزینه انتقال پول هم حدود ۳% هست که به عهده خودتون ، کلاهبردار هم نیستم !!! تو خارج کشور دانشجو‌ام ضمنا اگه دوست داشتید اکانت پر امتیاز بالاترین هم دارم که میتونه براتون کلی‌ ترافیک جمع کنه ، به هر حال هر جوره مشتاق همکاری هستم ، به لحاظ فنی‌ خیلی‌ از طراحی‌ سایت سر در نمیارم ولی‌ صد تا وبلاگ دارم ، ما در خدمتیم این هم ایمیل [email protected]

فکر خوبیه ولی ، احتمالا بزودی سایر بانک ها هم تحریم ارزی خواهند شد و ... (مطمئنا)

من هم زمانی فقط با سایت های خارجی کار میکردم ولی ایگلد 360 دلارم رو فریز کرد و دیگه گذاشتم کنار .

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ممنونم از راهنماییتان. من دیروز تو پست ها را که میخوندم دیدم از ساماندهی خوب نمیگن.یعنی چه سایت را ثبت کنی چه نکنی بدبختی هیلتر میشی!!!! خیلی عجیبه واقعا !!!
در مورد سیستم کلیکی هم چرا اینقدر خودتون را زجر میدین این پرداخت داد این پرداخت نداد این دیر کرد یا اون زود داد!!
اره منم در مورد اینکه موس میرفت رو فایلها فلش کلیک میشد خوب فکر خوبی بود ایا این امتیازه نیست خوب پول مفت میاد تو پنلت!!! از این مورد ها که بازدید سایت من بالاست ممکنه خیلی ها موسشون را فایل فلش بره!!! این که بد نیست!! حالا اونا میخوان پول اضافی بدن جای خود دارد چرا ما ناراحت باشیم!!!
من براتون سایت 2 صدا خودم را مثال میزنم
http://www.2seda11.com
این سجاد ما که از دوستان خودم هست فول سایت رو کرده بنر های ایران امیر البته من قصد اینو ندارم که سایت خودم هم فول تبلیغات بگذارم و با خیال راحت تا حالا 4 تا 180 تومان گرفته از اسفند تا الان !! حتی 15 روز هم جلوتر گرفته!! حالا شما میگی من بیام این سایت رو که پرداختی قوی داره خیال راحت ول کنم به سایتهایی که ممکنه بگه آقا شما ای پی خارجی گرفتید شما تقلب کردید و یا هر بهانه ای پولم حذف بشه!!!نه من اینکارو نمیکنم. درضمن فکر کنم 10 بنر نیست الان 30 یا 50 تایی باشه!!! خوب از ما گفتن بود از دوستان اگر میخواهید کار کنید من سایتی رو معرفی کردم که دغدغه پرداخت ندارد اورت میده اگر باور ندارید با سیستم های دیگه کار کنید

-------------------------------------------------
سایت رپ صدا برترین سایت موزیک های ایرانی و خارجی http://www.rap3da.ir:lol:

درباره ساماندهی ، ربطی به فیلترینگ یا هیلترینگ :D نداره . یعنی اگر ثبت نکنی قطعا فیلتر خواهد شد ولی اگر ثبت کنی به این معنا نیست که دیگه فیلتر نمیشی . فیلترینگ بستگی به محتوای سایتت داره .

درباره ایران امیر هم من گفتم روزهای اولش تبلیغاتش رو قرار دادم و چند روزی سایتش دائون شد و برداشتم .
بله اینکه خودبخود کلیک میشه یک حسن و خوبیه ، انشالله که مدیر این سیستم صادقانه عمل کنه و این خیلی هم خوبه و منم هدفم از تاپیک اینه که دوستانی مثل شما که کار کردند با سیستم های جدید ، بیان و تجربیاتشون رو بگن تا از سیستم های معتبر هم حمایت بشه .
اگر خوب باشه منم بزودی قرار میدم تبلیغاتش رو .
شما دریافتی داشتی ازش؟
بنر هاش زیاد شده؟
اون مشکلی که گفتم ، یعنی نمایش خودبخود و تصادفی تعداد نامشخصی بنر ، در سایت حل شده؟

eshgheman

Registered User
لایک‌ها
4
درباره ساماندهی ، ربطی به فیلترینگ یا هیلترینگ :D نداره . یعنی اگر ثبت نکنی قطعا فیلتر خواهد شد ولی اگر ثبت کنی به این معنا نیست که دیگه فیلتر نمیشی . فیلترینگ بستگی به محتوای سایتت داره .

درباره ایران امیر هم من گفتم روزهای اولش تبلیغاتش رو قرار دادم و چند روزی سایتش دائون شد و برداشتم .
بله اینکه خودبخود کلیک میشه یک حسن و خوبیه ، انشالله که مدیر این سیستم صادقانه عمل کنه و این خیلی هم خوبه و منم هدفم از تاپیک اینه که دوستانی مثل شما که کار کردند با سیستم های جدید ، بیان و تجربیاتشون رو بگن تا از سیستم های معتبر هم حمایت بشه .
اگر خوب باشه منم بزودی قرار میدم تبلیغاتش رو .
شما دریافتی داشتی ازش؟
بنر هاش زیاد شده؟
اون مشکلی که گفتم ، یعنی نمایش خودبخود و تصادفی تعداد نامشخصی بنر ، در سایت حل شده؟

سلام. من زمانی که سایت دون شده بود کار نکردم من از بهمن ماه شروع کردم. تا الان 4 تا واریزی داشتم.
استارت کارم 4 یهمن بود یه 85 تومان 15 بهمن یه 107 تومان 30 بهمن - یه 60 تومان 14 اسفند -150 تومان -15 فروردین واریز کرد چون 30 اسفند رو درخواست ندادم .حد اقل دغدغه مالی ندارین . مشکل سوم رو من نفهمیدم چی هست واضح تر بگو خود بخود و تصادفی چیه؟؟؟:blink:
بنرهاش زیاده بد نیست :blink::blink: راستی ما بدشانسیم نکنه زلزله بیاد پرداخت نکنه خراب شیم:wacko:
www.rap3a.ir

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
در مورده این ایران امیر میخواستم بگم همیشه اینطوریه که هر وقت میری رو تبلیغ خود به خود باز میشه یا بعضی وقتا من الان گذاشتم تو سایت ولی اینطوری نمیشههههه
:D

eshgheman

Registered User
لایک‌ها
4
در مورده این ایران امیر میخواستم بگم همیشه اینطوریه که هر وقت میری رو تبلیغ خود به خود باز میشه یا بعضی وقتا من الان گذاشتم تو سایت ولی اینطوری نمیشههههه
:D

نه فکر نکنم فقط فایلهای فلش بودن . همیشه که نمیذارن:lol::lol: مثلا امروز نبود!!! اگه بذاره که کیلیک های من میشه 400 تا در روز:lol::lol::lol: اگر نذاره میشه 50 تا:blink::blink:

قبلا که فایلهای فلش بود قیمتش 15 تومان بود الان شده 40 تومان گاهگداری میذاره:eek::eek::eek:
--------------------------------------------------
سایت رپ صدا برترین سایت موزیک های ایرانی و خارجی http://www.rap3da.ir
با عضو شدن در سایت رپ صدا ما را یاری فرمایید

Last edited:

irshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مجدد totti-iran تو انتظارت از سيستم هاي كليكي خيلي بالاس من بحثم اينه كه پولو بلاخره ميده حالا يك هفته ديرتر ولي مثلا اوكسين شگرد كارش اينه كه كليك ها رو يك پنجم ميشموره ولي دقيقا همون روز واريزي ميده من خودم اگر واقعا ميهن هيتس اينجوري بمونه پول ديرتر گرفتن رو ترجيح ميدم به پول كمتر گرفتن فقط مشكلش اينه كه هيچكي نميگه اكسين كلاهبرداره حالا كد هاي كليكنا هم گذاشتيم ببينيم اين چه كار ميكنه راستي كليكنا قسمت زير مجموعه گيريش درست است ؟‌
نظرتون راجب به كليك ايران چيه ؟‌ اونهايي كه گذاشتن راضي بودن ؟‌

mehdimoa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشد دوستان

کلیکنا 130 هزارتومان پورسانت منو پرداخت کرد تمام حرفهای قبلیمو پس میگیرم

این سیستم یک سیستم درستکار هست و هرچی پست تو این فروم بر علیهش نوشته بودم رو ویراش میکنم

در ضمن دوستان تو این فروم نمیشه عملکرد این سیتمها رو برسی کرد برای همین من دست به کار شدم و یه سایت برای اینکار طراحی کردم

نوشتن نظرات در این سایت کاملا ازاد است فقط از کلمات توهین امیز استفاده نکنید

نوشتن مطلب در مورد سیتمهای کلیکی نیز ازاد است فقط باید عضو شوید

اگر حوصله عضو شدن رو ندارید از رمز و شناسه زیر استفاده کنید

شناسه : aaaaa
رمز : aaaaa

دز ضمن در این سایت امکاناتی مانند نظر سنجی و امتیاز دادن به پستها و نظرات میباشد

ادرس سایت

http://tabligh.medicinal.ir/

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشد دوستان

کلیکنا 130 هزارتومان پورسانت منو پرداخت کرد تمام حرفهای قبلیمو پس میگیرم

این سیستم یک سیستم درستکار هست و هرچی پست تو این فروم بر علیهش نوشته بودم رو ویراش میکنم

در ضمن دوستان تو این فروم نمیشه عملکرد این سیتمها رو برسی کرد برای همین من دست به کار شدم و یه سایت برای اینکار طراحی کردم

نوشتن نظرات در این سایت کاملا ازاد است فقط از کلمات توهین امیز استفاده نکنید

نوشتن مطلب در مورد سیتمهای کلیکی نیز ازاد است فقط باید عضو شوید

اگر حوصله عضو شدن رو ندارید از رمز و شناسه زیر استفاده کنید

شناسه : aaaaa
رمز : aaaaa

دز ضمن در این سایت امکاناتی مانند نظر سنجی و امتیاز دادن به پستها و نظرات میباشد

ادرس سایت

http://tabligh.medicinal.ir/

گفتم که کلیکنا ، کارش درسته :rolleyes:
خوشحالم که پورسانتت رو پرداخت کرد ، البته امیدوارم تداوم داشته باشه و معمولا سایت هایی که زیاد پروسانت پرداخت میکنند ، زود هم ورشکست میشن! :D که امیدوارم این نشه .

اون سایتی هم که راه انداختی خیلی کار خوب و جالبه ، به شرطی که فعال باشه مثل تبلیغ اینفو .
بهتره برای اعتبار بیشتر ، از یک دامنه بجای ساب دامین استفاده میکردی تا مدیران سیستم های کلیکی هم اعتبار بیشتری براش قائل باشند و پاسخگو باشند .
پیروز باشی

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مجدد totti-iran تو انتظارت از سيستم هاي كليكي خيلي بالاس من بحثم اينه كه پولو بلاخره ميده حالا يك هفته ديرتر ولي مثلا اوكسين شگرد كارش اينه كه كليك ها رو يك پنجم ميشموره ولي دقيقا همون روز واريزي ميده من خودم اگر واقعا ميهن هيتس اينجوري بمونه پول ديرتر گرفتن رو ترجيح ميدم به پول كمتر گرفتن فقط مشكلش اينه كه هيچكي نميگه اكسين كلاهبرداره حالا كد هاي كليكنا هم گذاشتيم ببينيم اين چه كار ميكنه راستي كليكنا قسمت زير مجموعه گيريش درست است ؟‌
نظرتون راجب به كليك ايران چيه ؟‌ اونهايي كه گذاشتن راضي بودن ؟‌

سلام . آره واقعا توقعم زیاده! چون میهن هیتس 3.5 ماهه واریز نکرده ، کلیکفا 2.5 ماهه واریز نکرده ، در کلیک یک ماهه واریز نکرده ، هات هیت 1 ماهه واریز نکرده ، اسکای کلیک 2 ماهه واریز نکرده .

واقعا چقدر توقعاتم بالاست :rolleyes: باید یک سالی حداقل صبر کنم ! ، خدایا به وبمستر ها صبر ایوب عنایت بفرا :D

Last edited:

eshgheman

Registered User
لایک‌ها
4
سلام . آره واقعا توقعم زیاده! چون میهن هیتس 3.5 ماهه واریز نکرده ، کلیکفا 2.5 ماهه واریز نکرده ، در کلیک یک ماهه واریز نکرده ، هات هیت 1 ماهه واریز نکرده ، اسکای کلیک 2 ماهه واریز نکرده .

واقعا چقدر توقعاتم بالاست :rolleyes: باید یک سالی حداقل یک سالی صبر کنم ! ، خدایا به وبمستر ها صبر ایوب عنایت بفرا :D

با همان ایران امیر کار کن خودتو اذیت نکن.ووولا جون فائزه؟!!!
www.rap3da.ir

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با همان ایران امیر کار کن خودتو اذیت نکن.ووولا جون فائزه؟!!!
www.rap3da.ir

بابا اینکه هنوزم 2 تا بنر بیشتر نداره!

من فقط بنر های ثابت رو میگذارم .

البته من از بقیه سیستم ها که فعل اباهاشون کار میکنم ، کاملا :)راضی ام .

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
دوستاني که سايت يا فروم با بازديد بالا و يوزر داخل ايران دارند و قصد همکاري با فرشگاه اينترنتي و 20% فروش تضميني کليک کنند:
http://forum.persiantools.com/t152699.html

با تشکر

Last edited:
بالا