قيمت هام اکثرا منصفانه هست محصولات با کاور رنگي هست و خوب بيست درصد هم فکر کنم خوب باشه شما که نمي خواهد کار خاصي انجام بدهيد فقط کافيه لينک رو در سايت اتون بزاريد بقيه دردسرش با بنده هست
به هر حال نوشتم بيست درصد که هم توانش رو داشته باشم هم اينکه همکاري با دوستان مستمر باشه و دو روزه به ته ديگه نخوره و ديگه اينکه قيمت ها رو نخواهم به خاطر اين طرح ها بالا ببرم که هم خدا راضي باشه هم بنده خدا
با تشکر
سلام قیمت ها کارشناسی شده نیست . من حالا منظورم رو سی دی هست .
اگر یک سی دی 4000 هزار تومان باشه حالا بگیم با کاور و پکیج حرفه ای
اگر بیست درصد شما باشه =(4000*0.20=800 تومان) یعنی 800 تومان وبمستر و 3200 تومان شما!!!!!!
حالا بیا هزینه ها رو حساب کنیم
1 دی وی دی با سی دی و با قاب و کاور کلا میشه 500 تومان+200 تومان بسته پستی=700 تومان هزینه های شما!!
4000-700 تومان = 3300 تومان سود
از اینجا اگر خودت فروختی نوش جانت 3300 تومان مال خودت. ولی اگر وبمستر برای شما هم 500 تک تومانی هم سود رساند باز هم کافیه!!! یعنی 700 تومان+500 تومان سود شما =1200 تومان یعنی 2800 تومان برای وبمستر باید باشد.
اون 500 تومان هم سودی است که وبمستر گذاشته است. بلاخره وبمستر هم داره رو سایتش زحمت میکشه بازدید جم میکنه همان قدر که وبمستر زحمت میکشه شما هم میکشی . یادت باشه سود زیاد تو فروش زیاد است. پس زیاد بفروش سود هم بکن
اقایان اگر بد میگم بگویید اشتباهه!!1 اینجا من چند تا دوست دارم البته تو پی تی و تو این انجمن
یکی hosseinpro یکی TOTTI یکی BEST20 اینا واقعا سیستم ها رو به چالش میکشند!! وگرنه این سیستمهای کلیکی این قدر پیشرفت نکردند. امثال ما که داریم با این سیستم ها کار میکنیم ذره ذره عملکرد این سیستمها را زیر نظر میگیریم. برای همین سیستمها توانشان را برای بهتر شدن سیستم های خودشان میکشند!!!
اصلا اگر خوب میفروشه به اسن سیستمهای کلیکی تبلیغ بده!!!!!! یا به سایتها !!! ببین اینقدر در میاری!!!