• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

eshgheman

Registered User
لایک‌ها
4
دوستاني که سايت يا فروم با بازديد بالا و يوزر داخل ايران دارند و قصد همکاري با فرشگاه اينترنتي و 20% فروش تضميني کليک کنند:
http://forum.persiantools.com/t152699.html

با تشکر

اخه کی بیست درصد کار میکنه؟
بالای 50 درصد نمیصرفه عمو- حد اقل 80 درصد ما که برات تبلیغ میکینم و 20 درصد برای خودت!!! اینجوری کار کن وگرنه کسی نمیاد
................
درضمن totti- iran
در ضمن اون دو تا بنر که میگی ساعت 2 شب میشه فقط تبلیغات سیستم خودش نصف شب!!!! که بنر فلش هست موس بره = کلیک !!!!!!! مگه بده!!! بیننده چه خوشش بیاد چه نیاد میره روش کلیک حساب میشه. بلاخره موسه دیگه اینور انور میره!!!

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
اخه کی بیست درصد کار میکنه؟
بالای 50 درصد نمیصرفه عمو- حد اقل 80 درصد ما که برات تبلیغ میکینم و 20 درصد برای خودت!!! اینجوری کار کن وگرنه کسی نمیاد
................
درضمن totti- iran
در ضمن اون دو تا بنر که میگی ساعت 2 شب میشه فقط تبلیغات سیستم خودش نصف شب!!!! که بنر فلش هست موس بره = کلیک !!!!!!! مگه بده!!! بیننده چه خوشش بیاد چه نیاد میره روش کلیک حساب میشه. بلاخره موسه دیگه اینور انور میره!!!

قيمت هام اکثرا منصفانه هست محصولات با کاور رنگي هست و خوب بيست درصد هم فکر کنم خوب باشه شما که نمي خواهد کار خاصي انجام بدهيد فقط کافيه لينک رو در سايت اتون بزاريد بقيه دردسرش با بنده هست
به هر حال نوشتم بيست درصد که هم توانش رو داشته باشم هم اينکه همکاري با دوستان مستمر باشه و دو روزه به ته ديگه نخوره و ديگه اينکه قيمت ها رو نخواهم به خاطر اين طرح ها بالا ببرم که هم خدا راضي باشه هم بنده خدا
با تشکر

eshgheman

Registered User
لایک‌ها
4
قيمت هام اکثرا منصفانه هست محصولات با کاور رنگي هست و خوب بيست درصد هم فکر کنم خوب باشه شما که نمي خواهد کار خاصي انجام بدهيد فقط کافيه لينک رو در سايت اتون بزاريد بقيه دردسرش با بنده هست
به هر حال نوشتم بيست درصد که هم توانش رو داشته باشم هم اينکه همکاري با دوستان مستمر باشه و دو روزه به ته ديگه نخوره و ديگه اينکه قيمت ها رو نخواهم به خاطر اين طرح ها بالا ببرم که هم خدا راضي باشه هم بنده خدا
با تشکر

سلام قیمت ها کارشناسی شده نیست . من حالا منظورم رو سی دی هست .
اگر یک سی دی 4000 هزار تومان باشه حالا بگیم با کاور و پکیج حرفه ای
اگر بیست درصد شما باشه =(4000*0.20=800 تومان) یعنی 800 تومان وبمستر و 3200 تومان شما!!!!!!
حالا بیا هزینه ها رو حساب کنیم
1 دی وی دی با سی دی و با قاب و کاور کلا میشه 500 تومان+200 تومان بسته پستی=700 تومان هزینه های شما!!
4000-700 تومان = 3300 تومان سود
از اینجا اگر خودت فروختی نوش جانت 3300 تومان مال خودت. ولی اگر وبمستر برای شما هم 500 تک تومانی هم سود رساند باز هم کافیه!!! یعنی 700 تومان+500 تومان سود شما =1200 تومان یعنی 2800 تومان برای وبمستر باید باشد.
اون 500 تومان هم سودی است که وبمستر گذاشته است. بلاخره وبمستر هم داره رو سایتش زحمت میکشه بازدید جم میکنه همان قدر که وبمستر زحمت میکشه شما هم میکشی . یادت باشه سود زیاد تو فروش زیاد است. پس زیاد بفروش سود هم بکن
اقایان اگر بد میگم بگویید اشتباهه!!1 اینجا من چند تا دوست دارم البته تو پی تی و تو این انجمن
یکی hosseinpro یکی TOTTI یکی BEST20 اینا واقعا سیستم ها رو به چالش میکشند!! وگرنه این سیستمهای کلیکی این قدر پیشرفت نکردند. امثال ما که داریم با این سیستم ها کار میکنیم ذره ذره عملکرد این سیستمها را زیر نظر میگیریم. برای همین سیستمها توانشان را برای بهتر شدن سیستم های خودشان میکشند!!!
اصلا اگر خوب میفروشه به اسن سیستمهای کلیکی تبلیغ بده!!!!!! یا به سایتها !!! ببین اینقدر در میاری!!!

SaeedTNT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم تبلیغاتی سوران جدید تبلیغات ایرانسل و ارسال اس ام اس بالا و پایین کلیه بنر ها قرار داده که اندازه کوچکی هم ندارد و برای کلیک بر روی آنها هیچ مبلغی را پرداخت نمی کند.

تماس تلفنی گرفتم که تبلیغ اجباری در کنار بنر نمایش می دهید و

پاسخ :!!!!!
در هنگام ثبت نام شما ما نگفته بودیم که نمی توانیم چنین کاری بکنیم !
و این تبلیغ در کنار تبلیغ کلیکی باید نمایش داده شود...

حالا این تبلیغ برای کیست؟
سود این تبلیغ برای کیست؟

و چرا از اعتماد وب مستر ها سوء استفاده کرده و در کنار بنر ها تبلیغات دیگری بدون هزینه نمایش می دهند؟

که کاربر فقط بر روی ایرانسل و ارسال اسمس FUN کلیک می کنه نه روی تبلیغ اصلی که بابتش باید مبلغی رو پرداخت کنه...

این هم روش جدید سوء استفاده از اعتماد وب مستر ها...

eshgheman

Registered User
لایک‌ها
4
سیستم تبلیغاتی سوران جدید تبلیغات ایرانسل و ارسال اس ام اس بالا و پایین کلیه بنر ها قرار داده که اندازه کوچکی هم ندارد و برای کلیک بر روی آنها هیچ مبلغی را پرداخت نمی کند.

سود این تبلیغ برای کیست؟

و چرا از اعتماد وب مستر ها سوء استفاده کرده و در کنار بنر ها تبلیغات دیگری بدون هزینه نمایش می دهند؟

که کاربر فقط بر روی ایرانسل و ارسال اسمس FUN کلیک می کنه نه روی تبلیغ اصلی که بابتش باید مبلغی رو پرداخت کنه...

سلام طبیعتا نباید اینجوری باشه . میتونی با سیستم های معتبر دیگه مثل
کلیک نا -کلیک فا - ایران امیر کار کنی. که من خودم الان ایران امیر رو کار میکنم تو پرتال موزیک خودم
www.rap3da.ir
راستی سوران ماله کدام استانه!!!!!!!:D

mehdimoa

Registered User
لایک‌ها
0

mehdimoa

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان تو این فروم نمیشه عملکرد این سیتمها رو برسی کرد برای همین من دست به کار شدم و یه سایت برای اینکار طراحی کردم

نوشتن نظرات در این سایت کاملا ازاد است فقط از کلمات توهین امیز استفاده نکنید

نوشتن مطلب در مورد سیتمهای کلیکی نیز ازاد است فقط باید عضو شوید

اگر حوصله عضو شدن رو ندارید از رمز و شناسه زیر استفاده کنید

شناسه : aaaaa
رمز : aaaaa

دز ضمن در این سایت امکاناتی مانند نظر سنجی و امتیاز دادن به پستها و نظرات میباشد

ادرس سایت

http://tabligh.medicinal.ir/

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام طبیعتا نباید اینجوری باشه . میتونی با سیستم های معتبر دیگه مثل
کلیک نا -کلیک فا - ایران امیر کار کنی. که من خودم الان ایران امیر رو کار میکنم تو پرتال موزیک خودم
www.rap3da.ir
راستی سوران ماله کدام استانه!!!!!!!:D

دوست عزیز . کلیکفا متقلبه و هیچ پرداختی نداره .

ولی کلیکنا و ایران امیر پرداخت دارند .

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سود این تبلیغ برای کیست؟

این هم سو استفاده است .
من که خیلی وقته با سوران کار نمیکنم ، از وقتی اسکریپتش رو عوض کرد ، دیگه سطحدرآمدش از اکسین ادز هم کمتر شده /

بهتره با سیستم های دیگه کار کنی .

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان این سایت زرکلیک چی پرداخت داره؟
چونکه حداقل پرداختش 5هزارتومنه و هر هفته پرداخت داره تا الان باید مشخص شده باشه که معتبره یانه یا کسی ازش پول گرفته یا نه

eshgheman

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز . کلیکفا متقلبه و هیچ پرداختی نداره .

ولی کلیکنا و ایران امیر پرداخت دارند .

آقا سیستم کسیو تبلیغ نکن ما حمایت کردیم به ما میگن تو مدیری!!!!
اگر اینجوری باشه شما یا مدیر سیستم کلیکی کلیکنا هستی یا ایران امیر!!!!!!! از این دو حالت خارج نیست!!!:lol::lol:

eshgheman

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان این سایت زرکلیک چی پرداخت داره؟
چونکه حداقل پرداختش 5هزارتومنه و هر هفته پرداخت داره تا الان باید مشخص شده باشه که معتبره یانه یا کسی ازش پول گرفته یا نه

اگر همان سیستمی که فکر میکنم چند سال پیش بوده اگر اشتباه نکنم سیستم خوبیه!! من شک دارم با زر سی دی کار کردم یا زر کلیک ولی خوب اسمش برای من کهخیلی اشناست . برو کار کن اگر به حد نصاب 5 هزار تومان رسیدی داد منم میام. اگر بازدیدت کمه بگو بنرشو تو سایت خودم بزارم یک روزه مشخص میشه:p:p

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
خوب حالا نوبت ماست که میهن کلیک رو تست کنیم!!!
منتظریم پرداخت کنه!

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

من توی خیلی از سیستم های کلیکی عضو هستم و مطالب اینجا رو خوندم زیاد جالب و دقیق نبود!

من تا حالا با چندین سیستم کار کردم که بهترین اون ها در پرداخت کلیک ایران ، میهن هیتس ، اکسین ادز بوده ولی در مورد میهن هیتس اینجا خیلی کم لطفی شده.

من تا حالا از میهن هیتس ۴ واریزی داشتم و نام کاربریمم mohammad1234 هست که تو لیست هم دیده میشه.

78621990151003149176.jpg

------

در مورد سیستم های متقلب هم تا به حال چند سیستم پول میلیونی از من خوردند که عبارتند از سی دی توپ و پی جی جی کلیک !

eshgheman

Registered User
لایک‌ها
4
روزی [SIZE=-1]6500[/SIZE]

روزی 6500 نفر اونوقت سی هزار تومان:blink::blink::blink::blink::blink:
خیلی کمه خیلی:lol::lol::lol:
6500 تا میدونی یعنی چی!!! یعنی در ماه 200 هزار باز ویو!!! دو ماه میشه 400 هزار بار ویو!!! تقریبا باید 120 هزار تومان در بیاری در بهترین شرایط. کمه کمش 90 تومان. موفق باشید

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
روزی 6500 نفر اونوقت سی هزار تومان:blink::blink::blink::blink::blink:
خیلی کمه خیلی:lol::lol::lol:
6500 تا میدونی یعنی چی!!! یعنی در ماه 200 هزار باز ویو!!! دو ماه میشه 400 هزار بار ویو!!! تقریبا باید 120 هزار تومان در بیاری در بهترین شرایط. کمه کمش 90 تومان. موفق باشید
چطور محاسبه میکنید؟ رو چه حسابی؟ خوب ماهی 200 هزار ویو، ولی دلیل نداره که کلیک هم بالا باشه!!!

بالا