ببخشید، مهین هیتس امروز هیچ کلیکی برای من ثبت نکرده؟ برای شما هم همینطوره یا نه؟
من میترسم بردارم و بهونه کنه پولم رو واریز نکنه!!!من که تبلیغات میهن هیتز رو دیروز از وبم برداشتم چون که یه بار وبم ویروسی شد و گوگل وبم رو ویروسی نشون میداد کلی بازدیدم پایین اومد.خیلی طول کشید تا از لیست سیاه گوگل بیرون اومدم.در ضمن توی اسکریپتشون هم دستکاری کردن دیگه مثل قبل کلیک ها رو نمیشموره.
بزارید ببینیم چند نفر نظرشونه که برداریم!!؟به نظر من از این میهن هیتس بردارید بهتره وقتی پرداخت نمی کنه چرا می زارید
سیستم که زیاده
بزارید ببینیم چند نفر نظرشونه که برداریم!!؟
من منتظر پرداختم! کیا میگن برداریم؟
فعلا برداشتم!!! با 50000 تومن موجودی!!!تبليغات رو بردار چون در هر حالت پرداخت نمي كنه
صد ها نفر از ميهن هيتس طلب كارن اون وقت تو اخبارش ليست 5-6 نفر رو درج مي كنه كه پرداخت كرديمآيا اين 5-6 نفر تمام بدهكاران هستن ؟؟ :hmm:
من چند ماه هست كه ايميل مي زنم ولي با بي شرمي تمام حتي جواب ايميل رو هم نمي ده
شما کدوم سیستم رو پیشنهاد میکنید؟تبليغات رو بردار چون در هر حالت پرداخت نمي كنه
صد ها نفر از ميهن هيتس طلب كارن اون وقت تو اخبارش ليست 5-6 نفر رو درج مي كنه كه پرداخت كرديمآيا اين 5-6 نفر تمام بدهكاران هستن ؟؟ :hmm:
من چند ماه هست كه ايميل مي زنم ولي با بي شرمي تمام حتي جواب ايميل رو هم نمي ده
شما يوزرت چي بود ؟ ليست واريزي رو مثل اينكه زده توي ليست نبودي ؟ منم 2 3 هزار ديگه دوباره به حد نصب ميرسم ببينيم ايندفعه چكار ميكنند .
![]()
http://www.mihanhits.com/ordibehesht.html
نخیر دوست عزیز
پرداخت نکردند
اصلا ایمیل هم نزدن که دلیل اینکه پرداخت نکردن چی بوده!!!
هیچ جا ننوشته چرا پرداخت نکردن!!!
نخیر، تقلبه چی؟اگه خلافی کرده باشید که بایستی آکونتتون معلق بشه و اجازه دسترسی به حسابتون رو نداشته باشید
پس قضیه بایستی چیز دیگه ای باشه ، اینطور نیست؟
نخیر، تقلبه چی؟
وارد پنلم میشه!!! و هنوز موجودیم همونه!
گفته که 2 نفر شماره حسابشون اشتباه بوده!!! من الان چک کردم دیدم اسم نام صاحب حساب رو اشتباه وارد کرده بودم!!! شابد بخاطر اونهبنده نگفتم تقلب کردی
گفتم حتی اگه از نظر اونها هم خلافی از سوی شما صورت گرفته باشه بایستی دسترسیت رو محدود کنن
پس حالا به براحتی میتونی وارد حساب بشی و اخطاری هم نگرفتید قضیه چیز دیگه ای هستش