• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

navidkid

Registered User
لایک‌ها
499
میهن هیتس کلاهبردار شده

یه سرچ تو وب همه چیزو رو می کنه

کافیه اسمش رو سرچ کنید

اگه سیستم بهتری می شناسید با اون کار کنید

100% تایید میشه.میهن هیتس جدیدا توی اسکریپتش هم دستکاری کرده کلیک خورش خیلی اومده پایین من که هفته پیش کدهاشو از وبم برداشتم.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کلیکنا حساب منو تصویه کرد(دمش گرم اصلا فکر نمیکردم واریز کنه گفتم مثل پی جی جی میپیچونه تو پی جی جی 20 تومن داشتم. دارم .خواهم داشت):happy:
در کلیک که خیلی متقلبه نامرد 10 ماه باهاش کار کردم 7 ماه قشنگ و میزون واریز کرد ولی پوله سه ماه رو که 50 تومن بود خورد.:hmm:
اکسین هم که از وقتی هوشمند کرده دیگه تبلیغ انتخابی معنایی نداره کلیک خورشم خیلی خیلی کم شده.
میهن هیتس هم گفتم دوباره برم باهاش کار کنم بنرهارو گذاشتم طبق عادت همیشه یک کلیک اولو خودم میکنم تا ببینم آی پی قفل میکنه یا نه و متاسفانه میهن هیتس کلیکو حساب نکرد!!!
پارسیان کلیک هم بنرهاش خیلی کمه و کلیک خورشم از بعد عید خیلی پایین اومده .قبل عید دو سه تا سایت تفریحی که مال خودشون بودو تبلیغ میکردن اونا کلیکو میبرد بالا ولی الان کلیک خورش کمه.(ولی پرداختاش خوبه)
موفق باشید

سلام . دقیقا موافقم .

کلیکنا انصافا تنها سیستمی بوده که بدون معطلی و بدون اما و اگر برای من 4 . 5 بار ورایز کرد و حتی در این آخر که نوشته موقتا تعطیله ، اول حساب همه رو تسویه کرد و بعد حتی نوشت افرادی که به حد نصاب هم نرسیدند میتونند درخواست واریز بدهند .

در حالیکه میتونست مثل خیلی های دیگه از جمله وطن کلیک ، کلیک چی ، رکلاملار و ... سایت رو ریدایرکت کنه و یا ببنده و پورسانت ها رو بخوره و کسی هم نتونه کاری کنه .

اکسین ادز در قبل از هوشمند کردنش هم چندان کلیک خور خوبی نداشت . من 2.3 بار تصمیم گرفتم مجدد کدئهاش رو قرار بدم که دیدم بنرهاش همچنان جاروی شارژی و نمیدونم فتوشاپ و ... است که اصلا کلیک خور نداره .

میهن هیست کلیک خورش نسبتا بهتره ولی فقط تبلیغات تصادفیش ، کلیک میندازه ، کدهای تبلیغات ثابت رو بردار چون محاسبه نمیکنه! من بهشون چندین بار میل زدم که تبلیغات ثابت رو حساب نمیکنید؟ جوابی ندادند .
یک مشکل دیگه هم اینه که ، سایز های تصادفیش اشتباهه ، یعنی وقتی 120.240 میگذاری ، گاهی 480.60 بجاش باز میشه! که کل قالب سایت رو بهم میزنه!

پارسیان کلیک هم که تبلیغات ثابتش رو برداشته و تصادفی ها هم اصلا کلیک خور نداره!

فعلا هیچ سیستم مطمئن 100 درصدی نداریم .

در کلیک هم دزد به تمام معناست! من 2 ماه قبل به حد نصاب رسیدم که پرداخت نکرد ولی به دروغ نوشته پورسانت همه رو پرداخت کرده!

زرکلیک پرداخت منظم داره ولی بنر ثابت نداره .

راستی یه خواهش از شما و سایر دوستان ، وقتی پست میزنید ، حتما عنوان پست رو پر کنید ، مثلا من اینجا نوشتم سیستم در کلیک متقلب است .
چون بلافاصله توی گوگل ذخیره میشه و کسی سرچ کنه ، توی گوگل ، به تیتر درشت مینویسه (( سیستم در کلیک متقلب است)) و دیگه وبمسترها فریب این سیستم های متقلب رو نمیخورن و تبلیغ دهنده ها هم به اونها تبلیغی نمیدن و باعث ورشکستگی این سیستم های متقلب و دزد میشه.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلامی دوباره .

من لازم دونستم درباره میهن هیتس یک سری توضیحاتی عرض کنم:

این سیستم بخشی از پورسانت من رو واریز کرد . (نیمی) بخشی رو هم در لیست آینده زده .

ایمیل ها رو هم برام ارسال کرد که چندین بار ایمیل زده ولی بدست من نرسیده .

البته از پاسخگویی مدیران این سیستم ممنونم و انصافا ایمیل هارو که خوندم ، حرفشون درست بود که 4.5 بار ایمیل زدند و حالا به هر دلیلی به دست من نرسیده .

اما در مجموع تا جایی که در توانم بود ، پست ها رو ویرایش کردم ولی مدیران این سیستم هم باید به وبمسترها حق بدهند که ناراحت باشند ، وقتی این همه سیستم متقلب داره فعالیت میکنه ، حالا اگر میهن هیتس هم 2. 3 ماه واریز منظم نداشته باشه و ایمیلتون رو هم جوابی براش نفرسته ، هرکس باشه فکر میکنه که این سیستم هم مثل دهها سیستم دیگه ، متقلب است .

البته هنوز هم ایرادات و اشکالات من به میهن هیتس وارده و امیدوارم مدیران این سیستم یا افرادی که به هر نحوی میتونند پیام ما رو برسونند ، این کار رو انجام بدهند :

1- پورسانت تبلیغات ثابت ، محاسبه نمیشه ! (خودتون تست کنید)
2- واریزی نظم مشخصی ندارد ( که برای یک سیستم معتبر ، اصلا خوب نیست)
3- بهتر است بجای ایمیل یاهو ، از فرم تماس با ما استفاده کنید پیام وبمسترها براحتی بدستتان برسد.
4- علی رغم ارسال دهها ایمیل ، ولی باز هم تبلیغات تصادفی بعضا در سایز های نامتعارف نمایش داده میشود ، مثلا من کد 120.240 رو قرار دادم کنار سایتم ، ولی بعضا تبلیغ 480.60 نمایش داده میشه که باعث برهم خوردن قالب سایت میشه .
خود همین مورد آخری رو شاید من خودم 5 بار ایمیل زدم یا از فرم تماس با ما اطلاع دادم ، مشکل خاصی هم براشون نیست و فقط باید 5 دقیقه وقت صرف کنند و تبلیغاتی که اشتباها در سایز غلط قرار دادن رو مرتب کنند ولی بی تفادت هستند و یا اطلاعی ندارند!

در مجموع سیستم میهن هیتس ، کم تجربه و بی نظم هست که امیدوارم مدیرانش این نقص رو برطرف کنند.

این ها رو در تبلیغ اینفو هم مینویسم.
:)

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
سلامی دوباره .

من لازم دونستم درباره میهن هیتس یک سری توضیحاتی عرض کنم:

این سیستم بخشی از پورسانت من رو واریز کرد . (نیمی) بخشی رو هم در لیست آینده زده .

ایمیل ها رو هم برام ارسال کرد که چندین بار ایمیل زده ولی بدست من نرسیده .

البته از پاسخگویی مدیران این سیستم ممنونم و انصافا ایمیل هارو که خوندم ، حرفشون درست بود که 4.5 بار ایمیل زدند و حالا به هر دلیلی به دست من نرسیده .

اما در مجموع تا جایی که در توانم بود ، پست ها رو ویرایش کردم ولی مدیران این سیستم هم باید به وبمسترها حق بدهند که ناراحت باشند ، وقتی این همه سیستم متقلب داره فعالیت میکنه ، حالا اگر میهن هیتس هم 2. 3 ماه واریز منظم نداشته باشه و ایمیلتون رو هم جوابی براش نفرسته ، هرکس باشه فکر میکنه که این سیستم هم مثل دهها سیستم دیگه ، متقلب است .

البته هنوز هم ایرادات و اشکالات من به میهن هیتس وارده و امیدوارم مدیران این سیستم یا افرادی که به هر نحوی میتونند پیام ما رو برسونند ، این کار رو انجام بدهند :

1- پورسانت تبلیغات ثابت ، محاسبه نمیشه ! (خودتون تست کنید)
2- واریزی نظم مشخصی ندارد ( که برای یک سیستم معتبر ، اصلا خوب نیست)
3- بهتر است بجای ایمیل یاهو ، از فرم تماس با ما استفاده کنید پیام وبمسترها براحتی بدستتان برسد.
4- علی رغم ارسال دهها ایمیل ، ولی باز هم تبلیغات تصادفی بعضا در سایز های نامتعارف نمایش داده میشود ، مثلا من کد 120.240 رو قرار دادم کنار سایتم ، ولی بعضا تبلیغ 480.60 نمایش داده میشه که باعث برهم خوردن قالب سایت میشه .
خود همین مورد آخری رو شاید من خودم 5 بار ایمیل زدم یا از فرم تماس با ما اطلاع دادم ، مشکل خاصی هم براشون نیست و فقط باید 5 دقیقه وقت صرف کنند و تبلیغاتی که اشتباها در سایز غلط قرار دادن رو مرتب کنند ولی بی تفادت هستند و یا اطلاعی ندارند!

در مجموع سیستم میهن هیتس ، کم تجربه و بی نظم هست که امیدوارم مدیرانش این نقص رو برطرف کنند.

این ها رو در تبلیغ اینفو هم مینویسم.
:)
هنوز به من پرداخت نکرده!!!
منم فعلا تبلیغات رو برداشتم ببینم چی میشه!

baghebahar

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
كليكنا پرداخت ما را كامل انجام دادن

navidkid

Registered User
لایک‌ها
499
اخیرا کسی از کلیک ایران دریافت داشته؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اخیرا کسی از کلیک ایران دریافت داشته؟

من تو فروردین درخواست دادم هرچند قبلش هرکاری میکردم نمیشد درخواست داد زده بود زمان درخواست اسفند هی میرفتم نمیشد که تا فروردین تونستم که بعدش میگن کلا مدیر و... عوض شده و... و ایمیل زدم وتوایمیل گفتند فرم واریزی پر کنید منم توی ان زمان که گفتم پر کردم وحالا مثلاینکه تو اخبارش زده به اعضا پرداخت شده ولی هنوز پول ما پرداخت نشده
جواب ایمیل هم که دیگه نمیدن
مخصوصا هم تبلیغاتشون گذاشتم هنوز که بهانه نیاورند
تا 2روز دیگه ببینیم چی میشه جواب داد که هیچ نداد که برداریم

navidkid

Registered User
لایک‌ها
499
...........

Last edited:

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو مدت یک ماه و نیم 4 تاواریزی داشتم از زر کلیک به نظر سیستم خوبی میاد
تنها مشکلش اینه که بنرهاش همه رندوم ولی کلیک خورشون خوبه تبلیغات متنیش هم کلیک خور بالایی داره
امیدوارم همین جور پیش بره و مثل سیستم کلیک های دیگه نشه

mehdimoa

Registered User
لایک‌ها
0
منم همینطور!یه بار توی فروردین درخواست برداشت موجودی دادم یه بار هم هفته قبل.الانم که زده واریزی انجام شد.اما متاسفانه چیزی برام واریز نکرده.

کلیک ایران به من هم پرداخت نکرد فکر کنم عوض شدن سیستم مدیریتی یه حیله و کلک بوده

navidkid

Registered User
لایک‌ها
499
امروز کلیک ایران نصف پورسانت قبلی منو پرداخت کرده،اما پورسانت این ماه من هنوز پرداخت نکرده.

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلیک ایران به من هم پرداخت نکرد فکر کنم عوض شدن سیستم مدیریتی یه حیله و کلک بوده

کلیک ایران پورسانت منم پرداخت نکرده الان چند ماه تغییر مدیریتشم کاملا معلومه که ساختگی هست

irshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلیک ایران 70 درصد پورسانت منو پرداخت کرده امیدوارم در واریزی های بعدی همه رو پرداخت کنه زر کلیک هم تازه قرار داده ام کلیک خور خوبی نداره اما دوستان اعتقاد دارند که خوب واریزی داره خبر های جدید رو حتما درج میکنم با تشکر از همه دوستان

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای من هم نیمی از پورسانتم رو که قفل کرده بودم ، واریز کرد ولی نیمی دیگه رو که مربوط به ماه جدید بود رو نه!

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
درود

کلیک ایران برای ما آن نیم را هم پرداخت نکرده است...

دوستان شما نیز در زرکلیک با این ایراد رو به رو هستید که تعداد کلیک ها بالاست اما پول کلیک ها درست حساب نمی شود....برای نمونه 30 کلیک ثبت شده ، اما پول 10 کلیک به موجودی افزوده می شود....

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

امروز کلیک ایران نصف پورسانت قبلی منو پرداخت کرده،اما پورسانت این ماه من هنوز پرداخت نکرده.

کلیک ایران پورسانت منم پرداخت نکرده الان چند ماه تغییر مدیریتشم کاملا معلومه که ساختگی هست

کلیک ایران 70 درصد پورسانت منو پرداخت کرده امیدوارم در واریزی های بعدی همه رو پرداخت کنه زر کلیک هم تازه قرار داده ام کلیک خور خوبی نداره اما دوستان اعتقاد دارند که خوب واریزی داره خبر های جدید رو حتما درج میکنم با تشکر از همه دوستان

برای من هم نیمی از پورسانتم رو که قفل کرده بودم ، واریز کرد ولی نیمی دیگه رو که مربوط به ماه جدید بود رو نه!

پس برای ما دودره شده رفته
همینطوری گذاشتم تا بهانه دستش نباشه
جواب ایمیل هم که دیگه نمیده
پس دیگه بردارم
http://i41.tinypic.com/a2w6lv.jpg

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز زر کلیک واریزی دیگه منم کامل پرداخت کرد دمش گرم تا الان خوب پرداخیتی داشته من ازش راضیم

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
سلام آقای جوادی

به نظر شما zarکلیک چگونه سیستمیه

سومین واریزی اردیبهشت ماه با موفقیت انجام شدونکاتی در مورد متخلفین
با سلام
تمام کاربرانی که درخواست واریز خوشون رو ارسال کرده بودند واریزیشون با موفقیت انجام شد.

با توجه به تقلب های بالا در سیستم متقلبینی که کلیک هایشان با خود سایت یا وبلاگشان هم خوانی نکند و یا از ترفندهایی برای افزایش کلیک های قلابی استفاده کنند ویا در بعضی از ساعات شبانه روز تقلب بکنن هیچ هشدار داده نمی شود و می توانند به کار خود ادامه دهند ! اما در موقع واریزی ها هیچ پرداخی به انها تعلق نخواهد گرفت . پس از کلیه کاربران تقاضا می شود از تقلب و کلیک های جعلی استفاده نکنند ، چون درآمدی نخواهند داشت.

موفق و پیروز باشید
نگاه کنید
دروغ میگه! پرداخت نمیکنه! و به هرکسی دوست داشته انگ تقلب زده... و نمیتونه ادعای خودش رو اثبات کنه
اگه راست میگی که تقلب کردن، بیا و اکانتشون رو مسدود کن، چرا دزدی میکنی؟ پس چرا میزاری تبلیغات رو نشون بدن؟ ولی در ازاش هیچ هزینه ای پرداخت نمیکنید؟ ایا این کسب درامد درست هست؟

navidkid

Registered User
لایک‌ها
499
درود

کلیک ایران برای ما آن نیم را هم پرداخت نکرده است...

دوستان شما نیز در زرکلیک با این ایراد رو به رو هستید که تعداد کلیک ها بالاست اما پول کلیک ها درست حساب نمی شود....برای نمونه 30 کلیک ثبت شده ، اما پول 10 کلیک به موجودی افزوده می شود....

کاملا درسته.زر کلیک وقتی تبلیغاتش رو توی وبت میزاری تا چند کلیک اول رو درست محاسبه میکنه بعدش از هر ده تا کلیک پورسانت یکی رو محاسبه میکنه یعنی 500 ریال!

زر کلیک هم کلاهبردار از آب در اومد .

در ضمن این دوستمون هم که میگه اصلا پرداخت نداره من که امروز تبلیغاتشون رو از وبم برداشتم.

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
اگه سیستم کلیکی ادعا میکنه که به دلیل تقلب پرداخت نمیکنه باید با دلیل بگه کجا تقلب شده!!!
اخه نمیشه که اینطوری الکی بگه تقلب، بعد هم تموم...
ما که ناامید شدیم از زرکلیک!!! که میگفتند فلان است...

بالا