سلامی دوباره .
من لازم دونستم درباره میهن هیتس یک سری توضیحاتی عرض کنم:
این سیستم بخشی از پورسانت من رو واریز کرد . (نیمی) بخشی رو هم در لیست آینده زده .
ایمیل ها رو هم برام ارسال کرد که چندین بار ایمیل زده ولی بدست من نرسیده .
البته از پاسخگویی مدیران این سیستم ممنونم و انصافا ایمیل هارو که خوندم ، حرفشون درست بود که 4.5 بار ایمیل زدند و حالا به هر دلیلی به دست من نرسیده .
اما در مجموع تا جایی که در توانم بود ، پست ها رو ویرایش کردم ولی مدیران این سیستم هم باید به وبمسترها حق بدهند که ناراحت باشند ، وقتی این همه سیستم متقلب داره فعالیت میکنه ، حالا اگر میهن هیتس هم 2. 3 ماه واریز منظم نداشته باشه و ایمیلتون رو هم جوابی براش نفرسته ، هرکس باشه فکر میکنه که این سیستم هم مثل دهها سیستم دیگه ، متقلب است .
البته هنوز هم ایرادات و اشکالات من به میهن هیتس وارده و امیدوارم مدیران این سیستم یا افرادی که به هر نحوی میتونند پیام ما رو برسونند ، این کار رو انجام بدهند :
1- پورسانت تبلیغات ثابت ، محاسبه نمیشه ! (خودتون تست کنید)
2- واریزی نظم مشخصی ندارد ( که برای یک سیستم معتبر ، اصلا خوب نیست)
3- بهتر است بجای ایمیل یاهو ، از فرم تماس با ما استفاده کنید پیام وبمسترها براحتی بدستتان برسد.
4- علی رغم ارسال دهها ایمیل ، ولی باز هم تبلیغات تصادفی بعضا در سایز های نامتعارف نمایش داده میشود ، مثلا من کد 120.240 رو قرار دادم کنار سایتم ، ولی بعضا تبلیغ 480.60 نمایش داده میشه که باعث برهم خوردن قالب سایت میشه .
خود همین مورد آخری رو شاید من خودم 5 بار ایمیل زدم یا از فرم تماس با ما اطلاع دادم ، مشکل خاصی هم براشون نیست و فقط باید 5 دقیقه وقت صرف کنند و تبلیغاتی که اشتباها در سایز غلط قرار دادن رو مرتب کنند ولی بی تفادت هستند و یا اطلاعی ندارند!
در مجموع سیستم میهن هیتس ، کم تجربه و بی نظم هست که امیدوارم مدیرانش این نقص رو برطرف کنند.
این ها رو در تبلیغ اینفو هم مینویسم.