چه رنگی؟ چند؟ با 09198604815 تماس بگیر اگه هموز دارییک lcd و تاچ برای گوشی inew v3 موجوده .
چه رنگی؟ چند؟ با 09198604815 تماس بگیر اگه هموز دارییک lcd و تاچ برای گوشی inew v3 موجوده .
دارم، فقط Ic رو میخوای یا فلت سالمشم میخوای؟درود
تاچ گوشی از کار افتاده و به احتمال زیاد مشکل از چیپ کنترلر FT5336 هست که یا firmware پریده یا مشکل دیگری دارد بنابراین یک lcd خراب شکسته و .. را خریدارم که میتوان این IC را که روی تاچ هست و تاچ هم به lcd چسبیده هست را جدا نمود و روی دستگاه خودم نصب کنم
در زیر چیپ کنترلر تاچ را می توان مشاهده کرد
برد سالم دارم 300 میدم اگه میفروشی تاچ و ال سیدی رو اگه تمیز باشه 240 میخرمگوشی inew v3 با v4.0 در صورتی که فقط بردش سالم باشه خریدارم
آقای جمشیدی متاسفانه چند مدتی نیستن، افرادی مثل ایشون تو بازار کم پیدا میشن اگه ایشون بود الان نمیخواست در به در دنبال تاچ و ال سی دی بگردم یا یه عده الکی قیمتو بالا ببرن مثلا آقای بحرینی دارن ولی خیلی گرون میدنبرید به سایت تاج موبایل اقای جمشیدی داره هم تاج هم ال سی دی
سلام دوست عزیز .چه رنگی؟ چند؟ با 09198604815 تماس بگیر اگه هموز داری
هماهنگ میکنم اگر موجود بودبرد سالم دارم 300 میدم اگه میفروشی تاچ و ال سیدی رو اگه تمیز باشه 240 میخرم
همزمان ولوم پایین + پاوردوستان با این گوشی چجوری میشه اسکرین شات گرفت!؟
واسه من تو جعبش 2 تا داشت، یکیشو میفروشم چند میخری؟سلام دوستان کسی باتری inew v3 برا فروش داره؟
1830 هست یا 1850واسه من تو جعبش 2 تا داشت، یکیشو میفروشم چند میخری؟
مشهدم
18301830 هست یا 1850
دروددارم، فقط Ic رو میخوای یا فلت سالمشم میخوای؟
درود
فقط چیپ را میخواهم قیمت را بفرمایید
مجانی بهت میدم کجایی؟ من مشهدم چجوری به دستت برسونم؟
خودمم یدونه تاچ با همین مشکل دارم میتونی برام چیپشو عوض کنی؟
هزینش چقدر میشه؟
مشکل شما شاید از چیپ کنترلر نباشد
مشهد هستم
من حصارم شمارتو برام اس ام اس کن (09198604815)فردا پس فردا اومدم تو شهر(احتمالا رضاشهر باشم) بهت زنگ میزنممشکل شما شاید از چیپ کنترلر نباشد
مشهد هستم
هماهنگ میکنم اگر موجود بود