اصفهانکجا هستی داداش؟؟
سلام من دارم همراه کلیه لوازم مال من فقط بردش سوخته گویا ولی ال سی و باقی لوازم موجوده قیمت بدیداقا کسی تاچش داره ؟
قیمت ال سی دی چند؟کسی تعمیر کار سراغ داره مال این گوشی .توش اب رفت ودیگه روشن نشد اما مطمئنم تاچش سالمه.اگر نبود تاچش رو با فریمش رو میفروشم چون نو نو هست.اما در درجه اول تعمیرکار اگر باشه خوبه
قیمت خودت بگو عزیزم تا باهم کنار بیائیم .من تاج والسی دی با فریم دورش رو بهت میدم در حد اک بدون کوچکترین خط وخشکه گوشیت 80درصد نومیشهقیمت ال سی دی چند؟
فکر نکنم برای این گوشی آندروید شش اومده باشهسلام
من مدل inew v3plus
دارم
برای ارتقاء اندروید این گوشی به اندروید 6باید چی کارکنم
ماله من صفر از چین گرفتم ولی از سنگاپور امده
میخوام اندرویدش ارتقاء بدم
چی کار کنم راهنمایی کنید
پیشنهاد میکنم ، فلش نزنید.من فقط رفتم توی سایت ای نیو مدل وی 3پلاس ه لینک داشت 500خورده ای مگ بود دانلود کردم ولی نمیدونم چی
اون سایت هم چیزی نزده از اندروید
سلام من ۱۰۰ خریدارم ب شرط سالم بودن تاچ و ال سی دیسلام من دارم همراه کلیه لوازم مال من فقط بردش سوخته گویا ولی ال سی و باقی لوازم موجوده قیمت بدید
حاجی گوشیتو داری هنوز؟ تاچ و ال سی دیش سالمه؟؟ چند میفروشی؟؟؟اقا گوشی منم فقط بردش سوخته کسی خواست میفروشم با تخفیفم یمفروشم
حاجی گوشیتو داری هنوز؟ ال سی دی ش سالمه؟؟ چند میفروشی؟؟؟اقا گوشی منم فقط بردش سوخته کسی خواست میفروشم با تخفیفم یمفروشم
چند میدی داداش؟ تاچ و ال سیدیش سالمن؟؟؟دوستان یک عدد گوشی ای نوی که بردش سوخته موحوده البه قاب قسمت ولوم هم کنده شده و باقی لوازم هم داره اگر کسی خواست پی ام بده