تو یکی از پستها گفته بودین نمیزنه،اگه بزنه 2200,حالا چی شد یه دفعه ای 2800شد؟چند روز دیگه عکس خودشو میزارم تو راه هست برسه
اونم شما خودت نمیدونستی و تازه متوجه شدین
البته خیلی خوشال میشم 2800 باشه
فقط واسه شفاف سازی میپرسم
تو یکی از پستها گفته بودین نمیزنه،اگه بزنه 2200,حالا چی شد یه دفعه ای 2800شد؟چند روز دیگه عکس خودشو میزارم تو راه هست برسه
اونی گه گفتم دست ساز خود دوستان بود.اینم ما سفارش داشتیم میدادیم طرفمون گفت باتری 2800هم امده گفتیم بفرست ببینیم چطوری هست چند روز دیگه میرسهتو یکی از پستها گفته بودین نمیزنه،اگه بزنه 2200,حالا چی شد یه دفعه ای 2800شد؟
اونم شما خودت نمیدونستی و تازه متوجه شدین
البته خیلی خوشال میشم 2800 باشه
فقط واسه شفاف سازی میپرسم
بله دوست عزیز من خودم باطری S4 MINI که 1900 هست رو توی باطری INEW جاسازی کردم خیلی خوب جواب میده
من خودم nfc رو تست کردم کاملا جواب داد.سلام خدمت دوستان
من همه صفه هارو خوندم
ویه سوال برام مونده
کسانی که این گوشیو دارن بگن بالاخره این گوشی nfc کار میکنه یانه
و هرکی این گوشیو برا فروش داره یه پیام خصوصی بهم بده یا شمارشو برای تماس ممنون میشم
من خودم nfc رو تست کردم کاملا جواب داد.
با همون قيمت؟طرفمون گفته با باتری 2800 اصلی براتون میفرستم ما هم منتظریم بیاد
میشه راهنمایی کنین راه خاصی برا استفادش هست یا نه
یه مقدار گرون تر 720هزاربا همون قيمت؟
من که ندارم گوشی خوبی به نظر میرسه فقط قیمتش فک کنم زیاد مناسب نیست و گرونه اگه بیاد رو 630 به نظرم عالی میشهدوستان به نظرتون در کل inew کیفیتش چطوره؟ارزش قیمتشو داره؟لطفا کسانی که دارن جواب بدن
هر وقت دلارامد پایین اینم میاد پایینمن که ندارم گوشی خوبی به نظر میرسه فقط قیمتش فک کنم زیاد مناسب نیست و گرونه اگه بیاد رو 630 به نظرم عالی میشه
هی بابا دس رو دلمون نذار که خونه دلار هیچوقت پایین نمیاد مگر اینکه امام ظهور کننهر وقت دلارامد پایین اینم میاد پایین
ممنون از توضیحاتتسوالتون واضح نیست زیاد. Nfc کار میکنه مشکلی هم نداره برای استفاده باید گوشی دیگه ای هم که nfc داشته باشه، موجود باشه.
مثلا به این شکل میخواید عکسی رو از گوشی خودتون به گوشی دیگه با nfc انتقال بدید:
اول از setting nfc رو توی هر دو گوشی فعال میکنید
بعد عکسی رو که میخواید بفرستید از توی گالری باز میکنید
حالا دوتا گوشی رو پشت به پشت روی هم قرار میدید و یه صدایی از گوشیتون میشنوید ( مثل صدای اس ام اس ) و تصویر توی صفحتون کوچیک میشه.
بعد صفحه گوشیتون رو لمس میکنید .و عکس همینجوری کوچیک میشه ( انگار داره توی اون یکی گوشی فرو میره )
تموم
اگر دیدید nfc تون کار نمیکنه، قاب پشت گوشی رو باز کنید. و دوباره ببندید، از بقل نگاه کنید ببینید انتن nfc خوب روی دوتا پین طلایی رنگ روی گوشی قرار بگیره.
وقتی قاب رو بستید. خیلی اروم دو قسمت راست و چپ کنار لنز دوربین رو فشار بدید تا صدایی شبیه چفت شدن بشنوید.
الان دیگه بدون هیچ مشکلی میتونید از nfc استفاده کنید
Sent from my V3-E using Tapatalk
تبق اتلاعاتی که من بهدست اوردم کسایی که این گوشیو خریدن راضی هستندوستان به نظرتون در کل inew کیفیتش چطوره؟ارزش قیمتشو داره؟لطفا کسانی که دارن جواب بدن