یعنی باطری اس۴ مینی دقیقا بدون دستکاری اندازه باطری ای نیو هست؟و بهش میخوره؟یا شما یه سری تغییرات روی باطری اس۴ مینی انجام دادین؟بله دوست عزیز من خودم باطری S4 MINI که 1900 هست رو توی باطری INEW جاسازی کردم خیلی خوب جواب میده
یعنی باطری اس۴ مینی دقیقا بدون دستکاری اندازه باطری ای نیو هست؟و بهش میخوره؟یا شما یه سری تغییرات روی باطری اس۴ مینی انجام دادین؟بله دوست عزیز من خودم باطری S4 MINI که 1900 هست رو توی باطری INEW جاسازی کردم خیلی خوب جواب میده
داداش اگه میشه یه کم بیشتر در مورد باطری توضیح بدین.با اتصال به اینترنت شارژدهی چطوره و چقدر شارژ نگه میداره؟هر چند وقت شارژ میکنید نسبت به باطری اصلی خودش چند برابر شارژدهی میکنه هنگام استفاده باطری یا گوشی داغ نمیشه؟و اگه میشه یه عکس از باطری بگذارید.در ضمن من می خواستم یه بررسی از گوشی بگذارم ولی چون مثل اینکه مال من از لحاظ نرم افزاری فرق میکنه گفتم شاید خیلی به درد دوستان نخوره.نظر دوستان در این باره چیه؟بله دوست عزیز من خودم باطری S4 MINI که 1900 هست رو توی باطری INEW جاسازی کردم خیلی خوب جواب میده
دادا فکر نکنم روش جواب بده از نظر سخت افزاری گوشی دچار مشکل میشه
من خودم قبلا هایر داشتم در برابر هایر دوربینش تو روز فوق العاده هست اون دو تا عکس هم که بالا گذاشتن من خودم این عکس ها رو گرفتم.اگه یه سیم کارت روی گوشی باشه ازت سوال نمیکنه که با کدوم میخوای اس بدی یا تماس بگیریفکر نکنم سخت افزار گوشی ربطی به باطری داشته باشه اگه ولتاژ کاریش یکی باشه بعیده مشکلی تو گوشی پیش بیاد چون امپر فقط تغییرکرده ولتاژ سر جاشه... من این گوشی رو میخوام بخرم اما از لحاظ دوربین و اینکه 2 سیم کارت هست... یه خورده مردد هستم....
بله دارهآقا يه سوال من برام به شدت مهمه كه گوشي فليپ كاور داشته باشه..تو بعضي سايتا تو عكساشون فليپ كاور داره تو خود جعبش..چطورياست؟!به صورت پيش فرض كاور داره تو جعبش؟!
دوست عزیز شکا برو ستینگ،سیم منیجمنت اونجا میتونی کاری کنی که دیگه موقع تماس ازت نپرسه و کلا یه سیم غیرفعال کنی،خیلی اسونه;-)ممنون مهران عزیز
داداش من در حال حاضر haier w910 دارم که دوربین 8 داره و راضی هم هستم به نظرتون این دوربین 13 واقعا 13 هست در حد اون هایر عکس میگیره یا.... ؟
یه سوالی هم که داشتم وقتی میخوای تماس بگیری میگه خط 1 یا خط 2 ؟ چون من یه خط دارم برای این میپرسم که هی این سوال رو میپرسه با کدوم خط زنگ میزنید.... میشه کلا یه انتن بالای استاتوس نشون بده ؟ یا نه ؟
باطری اریجینال inew?? لینکی چیزی دارید برای تایید این خبر؟سری جدید inew با باتری 2800 چند روز دیگه میرسه اورجینال
چند روز دیگه عکس خودشو میزارم تو راه هست برسهباطری اریجینال inew?? لینکی چیزی دارید برای تایید این خبر؟
Sent from my V3-E using Tapatalk