SINA19MG
Registered User
- نوشتهها
- 78
- لایکها
- 3
از كجا معلوم جواب بده و مشكلي بيش نياد شما يه فيلم ازش بكير از كاركردش شما جه ضمانتي ميدي?
نه دوست عزیز مشکلی نیست جواب میده فقط باید ادمی که درست میکنه با انصاف باشه و این کاره باشه من خودم برا گوشیهایی که باطریشون گیر نمیاد باطری درست میکنم. کارساده ای هست ولی یکم تخصص و تجربه هم نیاز دارهاز كجا معلوم جواب بده و مشكلي بيش نياد شما يه فيلم ازش بكير از كاركردش شما جه ضمانتي ميدي?
كس تضمين ميكنه بهترين كار همون امضا كردن اون درخواسته كه خود اي نيو درست ميكنه با قيمت كمترم هستنه دوست عزیز مشکلی نیست جواب میده فقط باید ادمی که درست میکنه با انصاف باشه و این کاره باشه من خودم برا گوشیهایی که باطریشون گیر نمیاد باطری درست میکنم. کارساده ای هست ولی یکم تخصص و تجربه هم نیاز داره
كس تضمين ميكنه بهترين كار همون امضا كردن اون درخواسته كه خود اي نيو درستنه دوست عزیز مشکلی نیست جواب میده فقط باید ادمی که درست میکنه با انصاف باشه و این کاره باشه من خودم برا گوشیهایی که باطریشون گیر نمیاد باطری درست میکنم. کارساده ای هست ولی یکم تخصص و تجربه هم نیاز داره
کار جالبیه ولی نرخشون بالاست یه کم
دوستان به این مطلب توجه داشته باشید
باتری گوشی در واقع 1830 نیست و طبق صحبت یه متخصص در حد 1300 هست ! اینم به خاطر باریکیه اون هست
در روش ابتکاری که کشف کردم تونستم باطری یه گوشی اصلی که 1900 بود رو با مدار سازی در قالب باتری inew جاسازی کنم
و اکنون در کمال شگفتی باتری بنده خیلی نورمال حتی تا دو روز هم میره چرا که این 1900 میلی آمپپر کاملا واقعیه
رفیق میگم واسه شارژ کردن چطوره؟زود شارژ میشه.یه سوال دیگه دوستان گوشی شما تو چند دقیقه شارژ میشه؟بله دوست عزیز من خودم باطری S4 MINI که 1900 هست رو توی باطری INEW جاسازی کردم خیلی خوب جواب میده
دوست عزيز به غير از هزينه اي كه به حساب بارساشاپ ميريزيد بايد پول گمركي هم بديد اين رو هم در نظر بگيريد.دوستان من الان از نماینده فروش بارسا شاب(همین سایتی که باتری تولید کرده)
درمورد باطری سوال کردم گفت باطری رو تست کردیم و مشکلی نداره
و گفتش هزینه خرید گوشی +باطری میشه تومن740
اگر 5-6عدد بخرید باز 20تومن تخفیف میگیرید میشه720 تومن
نظرتون چیه؟
شایدم 10مفر بشیم باز 20 تومن دیگه تخفیفم بده
اگر موافقید جمع شیم گروهی بخریم
ندارننه عزیز گوشی رو موجودی دارن
ازچین نمیاد
منظورت باطری جدیدمه یا قدیمیه ؟ مثل همه گوشی های دیگه فرقی ندارهرفیق میگم واسه شارژ کردن چطوره؟زود شارژ میشه.یه سوال دیگه دوستان گوشی شما تو چند دقیقه شارژ میشه؟