عزیز باطری فکر کنم ولتاژ یکی باشه کار کنه ربطی به صفحه نمایش یا ... نداشته باشه مثل باطری ماشین برق باید 12 باشه فرق نمیکنه امپر پراید40 باشه یا 55.... درسته اگر فابریک پراید 40 هست باطری 55 شاید بزرگتر باشه.. اما باید باطری براش پیدا کرد فیت خودش باشه با امپر بالاتر... ما هم همین رو برای inew v3 میخوایم باطری امپر بالاتر فیت خود گوشی
فکر کنم منظرورم رو متوجه نشدید یا من بد حرف شما رو فهمیدم.
شما پرسیدی اون سه مدل گوشی چی هستن و اینا منم گفتم تفاوت اون سه مدل توی چی هست. ولی هرسه مدل باتریشون هیچ فرقی ندارن باهم. یکی هست.
همونجور که گفتم تنها باتری ای که نتیجه فوقالعاده خوبی میده و همه جوره با v3 جوره همون باتری thl هست
فقط بحث اندازه باتری نیست. همونجری که گفتی امپر و ولتاژ هم مهمه و از اینا مهم تر جای ۳ تا پین طلایی رنگ باتری هست. که وقتی تو گوشی قرار میدی به کانکتور های باتری وصل بشه.
قطر باتری هم که دیگه واضحه. که در پشت بسته بشه.
من ۱ ماه خیلی گشتم و همه مدل باتری که شما فکر کنی امتحان کردم.به این راحتیا که فکر میکنید نیست که مثلا یه باتری ۴۰۰۰ میلی آمپری براش پیدا شه . خیلی فاکتور ها باید جور شن تا باتری به گوشی بخوره. بهترین گزینه و قویترین گزینه همون باتری thl w8 هست. که دو برابر باتری گوشی شارژدهی داره.
Sent from my V3-E using Tapatalk