سلام دوست عزیز چه طگر میتونم کمکتون کنم رعنی از کجاس عکس بگیرم
رامش که اصله اما گوشیو ندیدم!
رامش که اصله اما گوشیو ندیدم!
گوشیتو از کجا گرفتی ؟سلام دوست عزیز چه طگر میتونم کمکتون کنم رعنی از کجاس عکس بگیرم
گوشیتو از کجا گرفتی ؟
اگه از همینجا گرفتی اصله.
فکر نمیکنم کسی گوشی غیر اصل بیاره اینجا.
اگرم بازی آسفالت 8 روون اجرا میکنه بازم میشه گفت اصله.
نمیشه که گوشی و از یک طرف شارژ کنی و از یک طرف استفاده کنی.اخه گوشی در حین شارژ اگه ازش کار بکشی پدر باتریش در میادمیشه گفت یه باطری جانبی که که همراهتونه معمولا از ۲۵۰۰ تا ۱۲۰۰۰ میلی امپرش به راحتی گیر میاد. البته این اعداد اسمی هست و معمولا ۷۰ درصد ان بازدهی دارند.
تو همین سایت و دیجیکالا... میفرشند. مثلا یه ۵۵۰۰ میلی امپر بسته به مارک و.. حدود ۷۵ تومن قیمتشه.
sent from Lenovo A850
داداش شما دقیقا مشکلت چیه ؟
سلام
دوست عزیز میشه رام رسمی وآخرین ورژن را لینک دانلودش را بدهید وطریقه فلش کردن را توضیح دهید که اشتباه نشه.
موضوع بدی من از کجا میتونم بفهمم که این برنامه گوشی را روت کرده؟؟؟
سلام
دوستان من برنامه root master که آیکونش بشکل لنگر کشتی هستش را نصب کردم الان میخوام پاکش کنم نمیشه حتی گوشی را ریست فکتوری هم کردم نشد باید چیکار کنم؟ میخوام گوشیم بحالت فابریک خودش برگرده
این چیزا نیست خیلیا روت کردن و مشکلی ندارن.بنده چند بار به سوال شما پاسخ دادم درپیام خصوصی وگفتم از روت استفاده نکن پشیمان میشوی الان هم با این برنامه های چرت وپرت به راحتی نمی توانی گوشی را به حالت اولیه تبدیل کنی.
والا تا حالا اسمشو نشنیدمگوشی رو از سایت تبلت باز خریدم
من که نگفتم ۲۴ ساعته باید بهش وصل باشه. مثلا شارژشرسید به ۱۵ یک ساعت بزن به پاور بانک. در اصل شارژر همراه شما درهر مکانیه که برق و سیستم نیستنمیشه که گوشی و از یک طرف شارژ کنی و از یک طرف استفاده کنی.اخه گوشی در حین شارژ اگه ازش کار بکشی پدر باتریش در میاد
اقا سید شما که لنوو دارید .یکم از گوشی خودتون تعریف کنید.لنوو چطوره؟من که نگفتم ۲۴ ساعته باید بهش وصل باشه. مثلا شارژشرسید به ۱۵ یک ساعت بزن به پاور بانک. در اصل شارژر همراه شما درهر مکانیه که برق و سیستم نیست
sent from Lenovo A850
سلام
دوستان من برنامه root master که آیکونش بشکل لنگر کشتی هستش را نصب کردم الان میخوام پاکش کنم نمیشه حتی گوشی را ریست فکتوری هم کردم نشد باید چیکار کنم؟ میخوام گوشیم بحالت فابریک خودش برگرده
من الان چندین سال هست که گوشی اندرویدی دارم و به محض اینکه گوشیم رو عوض میکنم سرعا روتش میکنم و تا هالا تو این چند سال برام مشکلی پیش نیومده و اتقاقا خیلی از روت بودن موبایلم استفاده کردمبرنامه clean master را نصب کن به راحتی پاک میشه در ضمن حرف هرناشناس که عمدا به افراد ساده لوح پیشنهاد برنامه های مخرب را می دهند را باور نکن و هیچ وفت گوشی را روت نکن چونکه گوشی را تبدیل به یک پاره آجر میکنه.
دقیقا مثل من دیگه بعد این همه تبلت و موبایل اندرویدی که داشتم و همشونو روت کردم بدون مشکل.من الان چندین سال هست که گوشی اندرویدی دارم و به محض اینکه گوشیم رو عوض میکنم سرعا روتش میکنم و تا هالا تو این چند سال برام مشکلی پیش نیومده و اتقاقا خیلی از روت بودن موبایلم استفاده کردم
ممنون درست شدبرنامه clean master را نصب کن به راحتی پاک میشه در ضمن حرف هرناشناس که عمدا به افراد ساده لوح پیشنهاد برنامه های مخرب را می دهند را باور نکن و هیچ وفت گوشی را روت نکن چونکه گوشی را تبدیل به یک پاره آجر میکنه.
دوست عزیز لطفا اطلاعات غلط ندین،همچنین به افراد حرفه ایی و فعال این تاپیک توهین نکنید- بارها گفتم و باز هم میگم،با رووت کردن گوشی لذت کار با آندروید را احساس خواهید کرد شما میتوانید به فایل های سیستمی دست پیدا کنید ، همچنین نرم افزارهایی هستند که فقط با گوشی های رووت شده کار میکنند.برنامه clean master را نصب کن به راحتی پاک میشه در ضمن حرف هرناشناس که عمدا به افراد ساده لوح پیشنهاد برنامه های مخرب را می دهند را باور نکن و هیچ وفت گوشی را روت نکن چونکه گوشی را تبدیل به یک پاره آجر میکنه.
شما دارید اطلاعات غلط می دهید من اطلاعات غلط می دهم؟ از پست های اول وآخرین شما را هرکی بخونه پی به ضد ونقیص بودن آن می برد هرکس برخلاف شما نظر بدهد توهین است؟دوست عزیز لطفا اطلاعات غلط ندین،همچنین به افراد حرفه ایی و فعال این تاپیک توهین نکنید- بارها گفتم و باز هم میگم،با رووت کردن گوشی لذت کار با آندروید را احساس خواهید کرد شما میتوانید به فایل های سیستمی دست پیدا کنید ، همچنین نرم افزارهایی هستند که فقط با گوشی های رووت شده کار میکنند.
*نکته: root فقط برای افراد حرفه ایی توصیه میشه چرا که با حذف یک فایل سیستمی ممکن است دچار مشکل شود، ولی برای پیشگیری از این مشکل در محیط ریکاوری از گوشیتان بکاپ بگیرید.
* من به شخصه از موبایل های root شده استفاده میکنم،توصیه میکنم یک بار امتحان کنید( به دنیای حرفه ایی ها خوش آمدید)
موفق باشید