manhatan1985
Registered User
بهتره قبل نصبش به فکر بعد بالا نیومدن گوشی باشیسلام اقا کسی تونسته CWM Touch 6.0.4.4 نصب کنه ؟!
Sent from my C2 using Tapatalk
بهتره قبل نصبش به فکر بعد بالا نیومدن گوشی باشیسلام اقا کسی تونسته CWM Touch 6.0.4.4 نصب کنه ؟!
گوشیم ای نیو نیست ولی ببین شبیه همین بود؟سلام دوستم
والا دقیقا نمیدونم چی شد کع صدای گوشی قطع میشد ولی فکر کنم اینجوری بود که هروقت باطری به زیر ۳۰ درصد میرسید قطع میشد ولی باز هم با این حال وقتی میزدم شارژ تا صددرصد شه صداش بازهم قطع بود ولی یه بار با برنامه mobile uncle mtk توی تنضیمات صدا رفتم که مقدارش اینطوری بود
Value: 32
Max:52 که به ترتیب اولی رو به ۱۲۸ و دومی به ۱۵۰ تغییر دادم بعد صداش برگشت ولی به یه روز نکشید که قطع شد دوباره چندبار گوشی رو فکتوری ریست کردم انواع وایپهاروانجام دادم بعد دوباره با برنامه مقدار دادم نشد ولی بازهم به نظرم نرم افزاری هست و
نتونستم بفهمم کدومهاهان درسته سیم کارت اولیش کدومه
دوست من درسته گوشی دوربینش مشکل داره اما مشکلش نرم افزاریه مشکل تو فوکس اوتوماتیکشهدرسته من خودم قبلا گفتم که در مقابل دوربینهای از جمله ۱۳ و۸ کممیاره ونباید کل انداخت.اما بخث دیگه چر ا تو دوربین تصویر انقدر جامی مونه وکشیده میشه عین گوشیهای ۲۰۰تومنی.اما ناگفته نباشه تو نور خوب عکس میندازه
داداش مشکلت حل شد ؟از دوستان متخصص خواهش می کنم اگر کمکی از دستشون بر میاد در تاپیک زیر دریغ نکن.
http://forum.masterbuy.ir/thread2155.html#post3931
مشکل صدا نداشتم.فقط اس ام اس ایراد داشت.
یعنی اصلا اسپیکر کار نمیکنه؟
بهتره یه رام فلش بزنی
Sent from my C2305 using Tapatalk
داداش مشکلت حل شد ؟
داداش مشکلت حل شد ؟
ببخشید باید چکار کنم که دیگه تصویر جانمونه ورون بشه .مشکل باچی حل میشهدوست من درسته گوشی دوربینش مشکل داره اما مشکلش نرم افزاریه مشکل تو فوکس اوتوماتیکشه
من دستمو تکون میدم و اصلا جا نمیمونه و بسیار روونه
سلامکابل شارژر(یو اس بی) وصل کنید!
شما وقتی وارد ریکاوری(روشن کردن گوشی با دکمه های ولوم بالا و پاور) میشی این گزینه ها میاد.در صورتی که رام از طریق کامپیوتر بخواد نصب شه داستان جور دیگه ایه
قبل نصب رام باید اول این گزینه ها رو اجرا کنید تا رام قبلی با تنظیمات و غیرش پاک شه...دقبقا عین ویندوز سیستم
Sent from my C2 using Tapatalk
شما باید رامی دانلود کنی که از طریق ریکاوری گوشی نصب بشه.سلام
من این کارها را نکردم میشه به ترتیب یا با عکس بگید دقیقا چیکار کنم؟
من رام را نصب میکنم اما بعد از چند ساعت کلید پاور از کار می افتد!!!!!!
درضمن من از طریق کامپیوتر رام نصب میکنم.
من رام اصلی را ریختم نه متفرقه!!!شما باید رامی دانلود کنی که از طریق ریکاوری گوشی نصب بشه.
اگر مشکل حجم ندارید یه رام که رانک بالا و در کامنتها تایید شده و از طریق ریکاوری نصب میشه دانلود کنید
در مورد آموزش مشکلی نیست امروز اماده میکنم
Sent from my C2305 using Tapatalk