• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی iNEW V3

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
من رام اصلی را ریختم نه متفرقه!!!
حالا چه رامی بزیزم میشه لینکشو بدید؟
چگونه از طریق ریکاوری بریزم؟
در مورد رام بهتره از کاربرایی که کاستوم رام ریختن جواب بگیری

Sent from my C2305 using Tapatalk

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
تمام کاستوم رامها
http://forum.persiantools.com/index.php?threads/523251/
رام تسونامی که چند صفحه قبلتر هم دوستان پیشنهاد دادن نسبت به بقیه مطمئن. تره
این رام هم توسط فلش باید ریخته شه

mansour***

Registered User
لایک‌ها
31

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
اقا شما نظری ندارید
خب داداش به نظر من 1 بار فول وایپ کن.
و رام اصلی فلش بزن با فلش تولز
ببین درست میشه یا نه اگه نشد.
1بار دیگه فول وایپ کن
بعد کاستوم رام تسونامی نصب کن.
اگه مشکل نرم افزاری باشه قاعدتا باید حل بشه.
اگه نشد و شما مطما که سخت افزاری نیست و نرم افزاریه مجبورید منتظر بمونید تا رام رسمی جدید بیاد اینم امکان داره که باز صدا کار کنه!
پیشنهاد میدم دیگه رام به غیر این دوباری که میگم نصب نکنید اگه مشکلتون حل نشد.

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
ببخشید باید چکار کنم که دیگه تصویر جانمونه ورون بشه .مشکل باچی حل میشه
والا نمیدونم باید بررسی بشه که بدونم مشکلت چیه
نرم افزاری که به دوربین مربوط باشه نصب کرده باشید
یا دستی برده باشید تو تنظیمات دوربین
یا رامی نصب کرده باشید.
کدومشو انجام دادید
گوشیو ریستارت کنید و روشن که شد بعد از 1 دقیقه دوربین بیارید ببینید هنوزم جا میمونه !

reza_2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بهتره قبل نصبش به فکر بعد بالا نیومدن گوشی باشی

Sent from my C2 using Tapatalk
پس الان یعنی چی ؟! اینقد تو یوتیوب سایتایه خارجی همه نصب کردن ! ولی وقتی من نصبش میکنم ریکاوری نمیره رام بالا میاد !

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
پس الان یعنی چی ؟! اینقد تو یوتیوب سایتایه خارجی همه نصب کردن ! ولی وقتی من نصبش میکنم ریکاوری نمیره رام بالا میاد !
تذکر بود نه دستور
شما مشکلی با رام عوض گردن نداری بقبه که یاد ندارن چی؟
جوابم برای همه بود نه فقط شما

ezio8

Registered User
لایک‌ها
25
ببخشيد اينجا ميپرسم دوستان اين سايت براي خريد مطمين barsashop همه چي داره قيمتهاش هم عالي !!!!!!! قضيه چيه كسي ميدونه

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
ببخشيد اينجا ميپرسم دوستان اين سايت براي خريد مطمين barsashop همه چي داره قيمتهاش هم عالي !!!!!!! قضيه چيه كسي ميدونه
من شنیدم سایت معتبریه و بعضیا خرید کردن
خودم یه دفعه زنگ زدم گفتم فلان گوشی دارید گفت نه قطع کرد نذاشت سوالهای دیگرو بپرسم :|
ایمیلم که بهشون دادم 1 هفته بعد جواب دادن !!!
بعد جوابی که تو ایمیل دادن و جوابی که پشت تلفن دادن فرق میکرد !!!

seyediali3

Registered User
لایک‌ها
79
عزیز سایتش کلاه بردار نیست ولی پشتیبانیش به صورت عجیبی ضعیفه. مثلا من همین گوشی را خریدم ازشون تو انبار موجمود داشتن قراربود فردا صبحش بفرستن و قول حتمی داده بود از فرداش‌هرچه زنگ میزدم دست به سرم میکردن یکی میگفت ارسال شده یکی میگفت قرار بشه .... بعد از یه هفته التماس و زنگ و چت و اس ام اس که هیچ همش معلوم بود سرکاری کد رهگیریشو فرستادن و در کلبعد از ۱۰ -۱۱روز رسید دستم. خوب شد تو انبار موجود داشتن اگه از چین بود لابد ۱ سال میکشید. خلاصه دروغ زیاد گفتن. حتی مثلا گفتن این گوشی اوتی جی تست شده من هر چی رام زدم و از کسایی ه خرید پرسیدم دروغ بود. خلاصه کلاه بردار‌نیستن ولی پشتیبانی افتضاحه و دروغم میگن رو حرفشون اصلا حساب نکنید...

sent from Lenovo A850

seyediali3

Registered User
لایک‌ها
79
جالب اینجا بود بعد ۱ هفته سر کار بودن اگه زنگ میزدم و یا میومدم یاهو اصلا جواب نمیدادن کافی بود ای دی یا شمارم عوض کنم سریعا جواب میدادن بفرما جانم!

sent from Lenovo A850

zombi

Registered User
لایک‌ها
58
والا نمیدونم باید بررسی بشه که بدونم مشکلت چیه
نرم افزاری که به دوربین مربوط باشه نصب کرده باشید
یا دستی برده باشید تو تنظیمات دوربین
یا رامی نصب کرده باشید.
کدومشو انجام دادید
گوشیو ریستارت کنید و روشن که شد بعد از 1 دقیقه دوربین بیارید ببینید هنوزم جا میمونه !
من تو تتظیماتش دست نزدم.رامم هم قدیمیه همون۱.۰.۴هست .خاموش روشن هم کردم حواب نمیده.بازم جامیمونه.

AMIRJO0ON

Registered User
لایک‌ها
51
به نظر من سایت مطمئنیه .ولی میخوای کاملا مطمئن شی یه دو هفته صبر کن خودم میخوام یه گوشی ازشون بخرم .بهتون میگم.ولی پسره خودش میگفت خودم ای نیو دارم اصلا نگران خراب شدنش نباش

AMIRJO0ON

Registered User
لایک‌ها
51
من شنیدم سایت معتبریه و بعضیا خرید کردن
خودم یه دفعه زنگ زدم گفتم فلان گوشی دارید گفت نه قطع کرد نذاشت سوالهای دیگرو بپرسم :|
ایمیلم که بهشون دادم 1 هفته بعد جواب دادن !!!
بعد جوابی که تو ایمیل دادن و جوابی که پشت تلفن دادن فرق میکرد !!!
-------
من هر روز با بارثا در ارتباطم .مشکل اینا اینه که مشتریشون زیاده پاسخگو تلفنشون کم.واسه همین نتونستد جوابتو کامل بدن.اصلا رو جواب دادن ایمیل حساب باز نکن کاری باهاشون داری برو چت انلاینش.بیکاری یه سر به سایت بزن ببین انلاین بود پیام به

AMIRJO0ON

Registered User
لایک‌ها
51
عزیز سایتش کلاه بردار نیست ولی پشتیبانیش به صورت عجیبی ضعیفه. مثلا من همین گوشی را خریدم ازشون تو انبار موجمود داشتن قراربود فردا صبحش بفرستن و قول حتمی داده بود از فرداش‌هرچه زنگ میزدم دست به سرم میکردن یکی میگفت ارسال شده یکی میگفت قرار بشه .... بعد از یه هفته التماس و زنگ و چت و اس ام اس که هیچ همش معلوم بود سرکاری کد رهگیریشو فرستادن و در کلبعد از ۱۰ -۱۱روز رسید دستم. خوب شد تو انبار موجود داشتن اگه از چین بود لابد ۱ سال میکشید. خلاصه دروغ زیاد گفتن. حتی مثلا گفتن این گوشی اوتی جی تست شده من هر چی رام زدم و از کسایی ه خرید پرسیدم دروغ بود. خلاصه کلاه بردار‌نیستن ولی پشتیبانی افتضاحه و دروغم میگن رو حرفشون اصلا حساب نکنید...

sent from Lenovo A850
اره .همین طور که گفتم تعداد پاسگو هاشون کمه.بعضیاشون اطلاعات کافی ندارند فقط جواب میدن که مشتری رو رد کنن مشتری هم احساس میکنه دارن دروغ میگن.اون سری با مدیرش کلی صحبت کردم که این کارتون اشتباهه !یه مشتری فقط ییه مشتری نیس کسایی که همراش میاد خیلی بیشتر از یکی اند.این گوشی ای نیو رو اصلا تو انبار ندارند! از چین ارسال میکنند حدود 10 الی 15 روز طول میکشه دست شما برسه..واقعا گوشی شما او تی جی پشتیبانی نمیکنه؟ من کیلیپ های زیادی از این گوشی دیدم ولی همشون او تی جی داشتند...بعدش :واقعا ای دی خودت میومدی جواب نمیدادند؟؟؟؟؟؟؟؟ ای دی که باهاش پیام میدادی جواب نمیدادن و میشه بدی یه امتحان کنم؟ اخه تو چتش خیلی ازم استقبال میکنند تا حالا هم نشود جواب ندن

seyediali3

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیز احتمالا شما از همون بارثا شاپی هت نیستی؟
انتظار داری ای دی یاهومو بدم شما استفاده کنی!
من دروغ نگفتم اینقضیه از ۵ماه پیشه الان دیگه مطمنا جواب میدن اونموقع که باید جواب بدن نمیدادن و همش دروغ دروغ.
میشه‌لینک از لنوو a850 بذاری که اوتی جی بخوره ما هم ببینیم.

sent from Lenovo A850

بالا