هنوز نقدی برای این گوشی نخوندم ، ولی کولپد برند نسبتا معتبریهدر این خلال یکی بگه چرا این گوشی:
COOLPAD 7320 اینقدر ارزونه؟ بی کیفیته عایا؟
داداش چیزی نیست که آموزش خاصی داشته باشه.سلام. آقا كسي ميدونه چطوري ميشه از سايت هاي چيني يا كلا خارجي خريد كرد؟
اگه كسي ميدونه لطفا آموزش خريد رو بزاره. ممنون
یه عکس از دسته گلی که اب دادی بزار!سلام دوستان امروز بلاخره inew رو خریدم
فقط وقتی گوشیو گذاشتم تو فیلیپ کاورش و چسب کاور رو کندم چسب به گوشی چسبیده ولی می خواستم گوشیو از فیلیب کاور در بیارم که دیدم چسب داره از کاور کنده میشه!
چطوری درستش کنم؟
بعد دوستان من تازه وارد دنیای اندروید شدم تا حالا لینوکس داشتم!
از الان چیکار کنم؟ به چه چیزایی احتیاج دارم و چه بلاهایی رو باید سر این inew بیارم!؟
ممنون
راستی از روی کاور نمیتونم به تماسها جواب بدم انگاری اون طلق کاور مانع از لمس شدن صفحه میشه اینو چیکار کنم؟
یه عکس از دسته گلی که اب دادی بزار!
در مورذ اندروید منم قبلا ویندوز فون و پی سی داشتم ولی الان تو اندروید دارم غرق میشم
اندروید اونقدر گسترش پیدا کرده که هر کاری که یک کامپیوتر براتون انجام میداده رو فراهم میکنه
بهتره نسبت به سلیقه شخصیتون دنبال بهترین باشید.play store هم خیلی خوبه برای پیدا کردن app مورد نظرتون
Sent from my A5300 using Tapatalk
خب داداش حتما یک دفعه خاصی جدا کنی که اینجوری شده دیگه باید با آرامش انجام میدادی.
اندروید جوری طراحی شده که هر کسی میتونه ازش استفاده کنه چیزه خاصی نداره بر عکس IOS که خیلی خفن حرفه ایه :دیسلام دوستان امروز بلاخره inew رو خریدم
فقط وقتی گوشیو گذاشتم تو فیلیپ کاورش و چسب کاور رو کندم چسب به گوشی چسبیده ولی می خواستم گوشیو از فیلیب کاور در بیارم که دیدم چسب داره از کاور کنده میشه!
چطوری درستش کنم؟
بعد دوستان من تازه وارد دنیای اندروید شدم تا حالا لینوکس داشتم!
از الان چیکار کنم؟ به چه چیزایی احتیاج دارم و چه بلاهایی رو باید سر این inew بیارم!؟
ممنون
راستی از روی کاور نمیتونم به تماسها جواب بدم انگاری اون طلق کاور مانع از لمس شدن صفحه میشه اینو چیکار کنم؟
چقدر چیز میز داشت خدا نکنه خراب بشه خدایی اس 4 سامسونگ 3 قطعه میشد.سلام دوستان: کلیپ کالبد شکاپی inew v3 پیشنهاد میکنم ببینید ( نحوه ی باز کردن inew v3) به گوشی تون افتخار کنید این گوشی محشره
m.youtube.com/watch?list=T7MaIiT7y8SAKSU3UkCarIiZL6m4BIFW&v=ZvQJwa79I0k&client=mv-google&guid=&gl=US&hl=fa
Sent from my V3
دوست عزیز همانطور که دیدید کیفیت سخت افزارهای بکار برده شده عالی هستش و برعکس تعمیرش به نسبت برخی از گوشی ها آسانتر هستش ( به نظر من تعمیرش از 10 نمره 7 هستش)چقدر چیز میز داشت خدا نکنه خراب بشه خدایی اس 4 سامسونگ 3 قطعه میشد.
اگه خراب بشه دیگه باید بندازیش :دی
تازه طرف حرفه ای بود 7 دقیقه طول کشید
مگه قراره داشته باشه ؟ خیر سرمون تحریمیما اما اثری نداره که :general707::general707:من حساب پرفکت مانی دارم ولی نمیدونم چرا سایت پی بال بال نمیشه که حساب باز کنم.با فیلترشکن هم برم ایران و نداره واسه ثبت نام
الاه و اکبر.به کجاشون پیام بدم واسم درست کنن؟ بعدش اونا رمز و دارن پولو ندزدن؟:general210:مگه قراره داشته باشه ؟ خیر سرمون تحریمیما اما اثری نداره که :general707::general707:
شما میتونید به شرکتهایی بگید که براتون 1 حساب پیپال باز کنن که تو کارشون واردن
تازه بعضی شرکتا چون خودشون خارج از کشورن میتونن کارت فیزیکشم براتون ارسال کنن
اقا نقدش تو این سایت:هنوز نقدی برای این گوشی نخوندم ، ولی کولپد برند نسبتا معتبریه
گوشی coolpad f1 هم که مشخصات و کیفیت خوبی داره ، قیمتش پایینه
این قیمت بیشتر به خاطر رقابت با Redmi Note هست
این کارخونه اکثرا این کارو میکنه مثه umi x1 proدوستان یه چیز جالب: در سایت زیر inew v3 رو یه شرکت دیگه تولید کرده و بهینه سازیهایی روش انجام داده:
8 هسته ایی ، باطری 2600 ma و ....
لینک:
http://www.minideal.net/doogee-dagg...g-16g-with-5-5-inch-hd-ips-screen-3g-otg.html
Sent from my V3