سلام دوستان من هم گوشی از یکی از دوستان خریدم الان یک ساعت دستم رسیده کلا ادم گوشی بازی نیستم و اولین و اخرین گوشی که دارم الان سه سال دستمه یه بررسی نسبی که کردم
1-طراحیش عالیه و فقط زیادی یکم برام سبک با توجه به اینکه خودم گوشی اچ تی سی دارم و نسبتا سنگینن ولی با توجه به 5 اینچی بودنش این وزن خیلی خوبه و باتریش نسیت به گوشی سنگینه
2-تاچ بسیار روونی داره
3-با دوربینش زیاد کار نکردم ولی عالی بود البته قبلا بالای 5 مگا پیکسلی نداشتم پس نمیتونم نظر تخصصی بدم که دوربینش نسبت به گوشی دیگه خوبه یا نه البته رنگ بندی و طبیعی سازی رنگاش عالیه ولی فوکوسش یکم جالب نیست البته دوربین جلوش احساس میکنم 5 نیست
4-پخش فیلمش عالی بود
5-هندسفریشم بد نیست و راضی کننده اس
6-با باتریش فعلا که مشکل ندارم و الانم دارم با وایفاش کار میکنم ولی زیاد کم نشده
8-از سرعت وایفاش راضیم
9-تا الان که یه فیلم اچ دی 720 دیدم گوشی داغی نداشته
اما معایب
گوشی به نظر بدنه و کلا تشکیلات حساسی داره و اگه مراقبش نباشیم مشکل پیدا میکنه مخصوصا قسمت یو اس بی که وصل میشه خیلی نازکه و ممکنه بشکنه خودم چون اچ تی سی بدنه محکمی داره نسبت به اچ تی سی میگم ولی در کل بدنه اش راضی کننده اس
رادیو گوشی با هندسفری خودش کار نکرد با یکی دیگه خوب کار میکنه(برا شما هم همین طور؟)یا شایدم از نرم افزار رادیویی باشه به هر حال فعلا رادیو با خ=هندسفری خودش کار نمیکنه
میکرو بودن سیم دومش البته سلیقه ای دوس داشتم هر دو معمولی بودن
سیم کارت دوم نشون نمیده البته سیم دوم که میکرو ندارم ولی در کل گوشی دیگه هر دوسیم چه فعال باشن یا نباشن نشون میدن برا شما هم همین طوره؟/
پرش انتنش وقتی سیم کارت همراه اول میزارم توش واقعا رو اعصابه ولی با ایرانسل مشکل نداره
خوب اجازه بدین یه چند ساعتی بگذره تا دل و رودشو دربیارم ببینمی باز چه حسن و معایبی داره
کلا از خریدش راضی هستم نسبت به قیمت عالیه البته امیدوارم سالیان درازی برام کار کنه
در مورد باتری دوستان خود شارژرم بررسی کردن شاید بخشی هم مشکل از شارژر باشه ؟؟/