فروش لوازم جانبی گوشی Inew V3
ببخشید چون دوستان زیاد سوال میکردن گذاشتم که جواب سوالاشونو بگیرن منم سفارش دادم سریال گوشی هم دادم تا گارانتی بشه خیالمم راحته گوشی بسوزه نو میگیرم به همین راحتی/اما نمیسوزه
انتنش به ثبات رسید و الان پرش نداره ولی کم کم مصرف باتری داره خودشو نشون میده با شما موافقم در کل با این قیمت با این امکانات بسار راضی کننده اس بعضی از دوستان شاید بودجه شون بالا باشه و یا شاید گوشی باز باشند و انتظاراتشون بالاتر باشه ولی راضی کننده اس و از خریدم راضیم البته من و خواهر زاده م معمولا چون با گوشی فوتبال بازی میکنیم برا همین یکم زیادی گوشی ظریف و لطیفمبارکتون باشه.
نه داداش برای من رادیو با هندزفری خودش کار میکنه
والا ما مشکل پرش آنتن نداریم 1 رایتل و یه ایرانسل دارم مشکلی ندارم. نه دیگه وقتی سیم کارت توش نیست نباید نشون بده دیگه
خب داداش به نظر من کیفیت ساخت اچ تی سی قابل قیاس با جنس درج 2 چینی نیست اما کیفیت بدنش بدم نیست راضی کنندست با 1 قاب ژله ای مشکلش حل میشه.
خب داداش باید با این گوشی با لطافت رفتار کنی دیگه.:general601:
من فیلم Full HD 1080pو3D روش دیدم و مشکلی نداشته و داغ نکرده و پخشم کرده ! کلا این گوشی گوشی نیست که با پخش فیلم بخواد داغ کنه
هر گوشی ازش نگه داری کنی تا 4-5 سالم میمونه.
فقط محض شوخی گفتم...این تاپیک به افرادی مثل شما عزیزان احتیاج داره.[emoji257]بازم اگر جسارتی از طرف بنده سر زده معذرت میخوام با این کارام قصد بدی نداشتم.:general509:
کسی رام تسونامی رو نصب کرده ؟ مال من حافظه داخلی گوشی رو نشون نمیده
نصب کردم اینجوری نبودکسی نبود جواب مارو بده ؟ :/
نصب کردم اینجوری نبود
منظورت داخل خود گوشی هستش درسته؟
میتونی یه عکس از قسمت حافظه بزاری؟
Sent from my T5S using Tapatalk 2
بیس رو حتما اخرین ورژن رسمی خودش بزن.قبل و بعد نصب رام هم فکتوری ریست و وایپ ها رو انجام بدهآره حافظه داخلی خود گوشی رو نشون نمیده نمیفهمی چقد خالی داره
3-4 تا از بچها اینجا نصب کردن یکیش خودم(رام تسونامی)
آموزش نصب ریکاوری و روت و نصب رام تسونامیم تو امضام هست
وایپ کردید؟منم نصب کردم اما وقتی میرم توی فایل منیجر رام ، حافظه داخلی رو نشون نمیده فقط میزنه SD اینقد خالی اینقد پر !
وایپ کردید؟