دوستان کامنت یکی از بچه هارو درمورد سایت بارثا خوندم واقعا دلم سوخت .شما هم بخونیدش:
داداش کاری نداره که .برو تو سایت پلیس فتا همینو بگو خودشون سایتو تخته میکنن چون نماد داره
اولا قبلا هم اشاره کردم چون در مورد هدایا که اونم اینا نمیدن اون شرکت یا سایتی که خرید میکنن اینا میده بگم چون میگن هدیه بوده و پولی پرداخت نشده نمیشه کاری کرد مثال(دندون اسب پیشکشی ) بعدشم اینقد سر میدوونن که خععلی ها خسته میشن دیگه پیگیری نمیکنن اونایی هم که پیگیری کنن فوقش پول خودشونو برگردونن بعد دو سه ماه جواب ندادنو کلی داستان جالبه به یکی نوشته بود میخواستم برات فلان چیزو بفرستم چون پر رو شدی (منظورش زنگ زدن بعد از مثلا قولی که داده بودن که یه هفته بعد میفرستم براتون طرف یه هفته میشد 10 روز میشد میدید خبری نیست زنگ میزد ) نمیفرستم ... فقط چیزی که فهمیدم اگه نفعی نداشته باشه براشون این سایتا تو اوج بد قولیاشون یه قدم برا مشتری بر نمیدارن .. خععلی ها نمیدونن تا یکم تحویلشون میگیرن میاد هی پشت سایتا در میان تا واسه خودشون پیش نیاد حالیشون نمیشه...امیدوارم اقا امیر اینطوری نباشه و حرمت مشتری و حسابی که باز میکنه و میاد از اینجا خرید میکنه رو داشته باشن یه کاریم قرار واسه من بکنن انشالله انجام بدن که دیگه اینجا خاطره بد نمونه و ابروی منم حفظ شه جلو مدیرم ..این حرفا هم واسه تجربه ای که داشتم گذاشتم که بقیه دوستام اشتباه نکنن درسته این پولا واسه خععلی ها پولی نیست ولی چون میدونم که خععلیا هم دوزار دوزار پول جمع میکنن که دلشون شاد شه بعد یه ادم نفهم میاد از همه بدبینشون میکنه وگرنه پیگیری و تلافی کردن کاری نداره چه بسا که ماشین یکی از مدیران سایتای فوق اتیش گرفت حالا بمونه کار خدا بود یا دست دوستان متضرر...