منظورتون ویژه گی air guster هستش داره ولی فعال نیست،باطری 2800 برای این گوشی بصورت رسمی هنوز ارائه نشده،میتونید از باطری thl w8 استفاده کنید.اقا اين گوشي سنسور حركتي نداره؟ در ضمن باطري ٢٨٠٠ كسي سراغ داره
چطور فعال ميشه؟منظورتون ویژه گی air guster هستش داره ولی فعال نیست،باطری 2800 برای این گوشی بصورت رسمی هنوز ارائه نشده،میتونید از باطری thl w8 استفاده کنید.
send from my inew v3
هنوز فعال نشده،در آپدیت های آینده شاید فعال بشهچطور فعال ميشه؟
یکی از دوستان استفاده کرده بود، شارژدهیش به نصبت باطری خود گوشی بهتره...اين باطري كه ميگي چقدر بهتر از فابريكشه؟
مگه باطري اون چند آمپر؟؟؟هنوز فعال نشده،در آپدیت های آینده شاید فعال بشه
یکی از دوستان استفاده کرده بود، شارژدهیش به نصبت باطری خود گوشی بهتره...
send from my inew v3
2000 mahمگه باطري اون چند آمپر؟؟؟
نمرده رام ۱.۰۸ استاک رو دانلود کن فلش بزن نصب میشهتشکر از استارتر واسه این تاپیک مفید.
ممنون میشم اگر دوستان بتونن راهنمایی کنند :
سعی داشتم تا رام جدید Kitkat رو با استفاده از SP FLash Tools روی گوشی فلش کنم.
اما به اشتباه فایل Scatter که قبلا خودم با استفاده از MTK droid tools از Stock Rom گوشی ساخته بودم روی گوشی فلش کردم.
و گوشیم مرُد ( بقوله این خارجیا : My phone is dead ) :دی .. احتمالا هارد بریک شده
علائم حیاتی نداره ، روشن نمیشه ، شارژ نمیشه ، ریکاوری بالا نمیاد کلا هیچ کاری نمیشه کرد..
اما هنگامی که به سیستم وصل میکنم سیستم میتونه گوشی رو بشناسه..
من Jteg یا Riff box ندارم و ترجیح میدم هم از این روش کلا استفاده نکنم.
میتونم در همین وضعیت گوشی رام جدید رو با اسکاتر صحیح فلش کنم روی گوشی؟ یا راه حل دیگه ای رفع این مشکل؟
-- یا اینکه زمان خداحافظی با iNew V3 دوست داشتنی رسیده..
اینم بگم که گوشی یک هفته عمر داره فقط :دی امان از Android Kitkat که منو وسسوه کرد واسه فلش کردن Update
نمرده رام ۱.۰۸ استاک رو دانلود کن فلش بزن نصب میشه
نصب رام ۴.۴ با موفقیت انجام شد
تجربه یک روزه کار:
خیلی گوشی روان شده ..افکت ها هم بهتر.مصرف باتری از ۱.۱.۱ هم بهتر شده ..دوربین هم بهتر رفته ..gps تست نشده ولی خارحیای بی همه چیز کامنت دادن مشکلش برطرف شده.
Air gesture که نمیدونم چرا اینجا میگن بهش Air Guster هم خبری ازش نیست..
در کل نصبش شدیدا توصیه میشه
بیزحمت این رو هم تست کنید:نمرده رام ۱.۰۸ استاک رو دانلود کن فلش بزن نصب میشه
تجربه یک روزه کار:
خیلی گوشی روان شده ..افکت ها هم بهتر.مصرف باتری از ۱.۱.۱ هم بهتر شده ..دوربین هم بهتر رفته ..gps تست نشده ولی خارحیای بی همه چیز کامنت دادن مشکلش برطرف شده.
کار میکنه اتفاقا شیک تر هم شده. ساغتشدوست گرامی میگن سنسور کاور هوشمند کار نمیکنه چک کنید لطفا
مننم همین نصب کردم ..این fix کاستوم ریکاوری به گوشیت اضافه میکنه که من از قبل داشتم همون نسخه CWNشو تصب کردم.بیزحمت این رو هم تست کنید:
در هنگام فیلمبرداری کیفیت صدای ضبط شده چطوره؟صداهای اضافی نداره(مثل صدای باد)
*کسی رام زیر رو نصب کرده؟چه تغییراتی داشته؟
من میخوام نصبش کنم و نسخه آندرویدم 4.2.2 هستش(1.0.8) ، میتونم مستقیما به رام زیر فلش بزنم؟
اون فایل fix recowery چیه؟
www.needrom.com/download/inew-v3-1-0-13/
send from my inew v3
کیت کتدوستان بهترین رام در حال حاضر چی هست؟ تسونامی 4.2.2 یا کیت کت و.....
با توجه به اینکه رام های 4.4 تو سایت نید زیاده و اولی رو که نوشته رسمی من نصب کردم مشکل داشت و دومی ۳.۰.۱۳ که اومد فایل سیستم ارور داشت الان شما کدمو دانلود کردید و نصب کردید اگه لینک بدید ممنون میشم .اگه ۳.۰.۱۳ شما مشکلی با فایل زیپ نداشتید .چون زمان باز کردن فایل زیپ ارور فایل سیستم رو میداد .کار میکنه اتفاقا شیک تر هم شده. ساغتش
مننم همین نصب کردم ..این fix کاستوم ریکاوری به گوشیت اضافه میکنه که من از قبل داشتم همون نسخه CWNشو تصب کردم.
کیت کت
نمرده رام ۱.۰۸ استاک رو دانلود کن فلش بزن نصب میشه
داداش لطف میکنی لینک رام رو بزارینمرده رام ۱.۰۸ استاک رو دانلود کن فلش بزن نصب میشه
تجربه یک روزه کار: