من موندم این همه برااین گوشی رام اومد هم اصلی وهم کاستوم اما واقعا هیچ کدوم از مشکلاتش برطرف نشد نه این باطری این گوشی لامصب که هنوزم جگر ادم رو خون میکنه وقتی میبینی با بدبختی ومدت تایم بالا شارژمیشه وبعد به نیم ساعت هم نمیکشه میشه 50 نه این سنسور حرکتی ونه جی پی اس من دارم درمورد رام جدید1.1.4 حرف میزنم که انقدر رک هستم جی پی اس عین تسونامی هست که دوستان داشتن از لحاظ کارکرد ...اون4.4.2هم اصلا بابقیه فرقی نداشت وفقط اسمی 4.4.2بود وکلی مشکلاتش که داشت.من قبلا هم گفتم این کمپانی با دروغ تبلیغشو شروع کرد وهنوز هم داره میکنه .
کلا انگار کمپانی های چینی اصلا قابل اعتماد نیستن از همه لحاظ
من گوشی سامسونگ galaxy gio داشتم یه گوشی با اندروید 2.2.1 که تا اندروید 2.3.6 براش بصورت رسمی ارائه شد و miui 4.2.2 و cyanogen 4.2.2 واسش اومد از طریق بچه های انجمن xda
سازنده های رام روی گوشی های اسم و رسم دار کار میکنن ولی روی این گوشی ها اصلا ...
بعدش g700 huawei خریدم که اونم هیچ رامی براش نمیومد ولی خداییش از لحاظ سرعت و روونی و باطری عالی بود
بعدش گول تبلیغات این گوشی روخوردم و خریدمش ، به باطریش در حد نصف روز بیشتر نمیشه اعتماد کرد دوربینش که اصلا کیفیتش مثل تبلیغات الکیش نیست
سیستم عامل ضعیف با باگ های زیاد که لذت کارکردن با اندروید رو از بین برده
دفعه بعدی که بخوام گوشی بگیرم سعی میکنم گوشی شناخته شده بگیرم که حداقل در دنیا معتبر باشه چون وقتی شناخته شده باشه انجمن های خارجی رام های بسیار عالی واسش میسازن
در یک کلام از انتخابم اصلا راضی نیستم درسته پول زیادی ندادم و میگن هرچی پول بدی آش میخوری ولی حالا میفهمم هیچ گرونی بی علت نیست